Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έγραψαν (ή αλλιώς …. πόσο πονάει όταν ο ΘΡΥΛΟΣ γλεντάει)



Ο αυτοαποκαλούμενος «αλητράκης», μέσω της πολυχρηστικής φυλλάδας του ΜΟΛΟΧΑΣ, συνεχίζει σήμερα τον ανένδοτο αγώνα του, κατά του συστήματος του σωλήνα που συστηματικά τον ευνοεί, με ένα αγωνιστικό πρωτοσέλιδο, με στόχο την τιμωρία των «χουλιγκανισμών» του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κατατάσσει μάλιστα τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στο «σάπιο σύστημα», και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.  Έτερος  δε συνεργάτης της ΜΟΛΟΧΑΣ, ονομαζόμενος Νίκος Συρίγος, ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι «κάποιοι» (προφανώς οι αρμόδιες αρχές που επικαλέστηκαν στο χτεσινό  πρωτοσέλιδο), θα δουν το βίνετο θέλουν δε θέλουν.

Καταρχήν χτες ενημερώσαμε ολόκληρη την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι η ποινή στον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη επιβληθεί :

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131016/apokalypsi

Για να διευκολύνουμε τη συμπαθή σε μας ΜΟΛΟΧΑ και τον δαιμόνιο αλλά και «δυναμικό» δημοσιογράφο της,  στο έργο τους, προσκομίζουμε σήμερα κι άλλο βίντεο, με ένα πραγματικό εκπρόσωπο του σάπιου συστήματος,  που ανακηρύσσει το κολοσωματείο -ΔΕΚΟ πρωταθλητή  τα τελευταία χρόνια, με απόφαση της ΣΤΟΑΣ που έχει έδρα επί της οδού Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Καλούμε δε την ΕΦΙΠ να επιβάλει επιπλέον πρόσθετη ποινή στον πρόεδρο Αγγελόπουλο, όμοια με αυτή του εμφανιζόμενου με πράσινο μπλουζάκι στο βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=3AbuPI12SCk


 
ΥΓ. 10 πόντοι ήταν ρε σεις. Τόσο πολύ πόνεσαν?

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

χαχαχα! Ωραίος ο μεγάλος Ζευ! Αυτό το βίντεο έπρεπε να είναι η ανακοίνωση της ΚΑΕ. Χωρίς περιττά σχόλια, μόνο το βίντεο.
Υ.Γ. Βέβαια, ο Αγγελόπουλος με την χειρονομία του φανάτισε περισσότερο, το ήδη ηλεκτρισμένο κοινό του ΣΕΦ. Ο Γιαννακόπουλος (συγνώμη ο πρεζάκιας) λειτουργούσε εκ του ασφαλούς μπροστά στο άδειο ΟΑΚΑ.
Υ.Γ.2. Είπα άδειο ΟΑΚΑ και χάλασε ο φούρνος μου. Δεν θα το ξανακάνω.
Υ.Γ.3. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα δούμε ποτέ άδειο ΟΑΚΑ, μία ευκαιρία είχαμε να το δούμε τουλάχιστον στην ευρωλίγκα, αλλά δεν τους πιάνεις πουθενά τσι πούστηδοι.

Εικόνα clark gheibol

και να πεις ότι είναι και σφιχτοί, να πεις ντάξει, 10 πόντοι πονάνε
αλλά τι σφιχτοί, σουρωτήρι ρε τους τον έχουμε κάνει
σουρωτήρι ρε
ρε σουρωτήρι ρε
υπάρχει και το σχετικό πείραμα της χημείας με το Ντάκη το Τζουκαλά στο νετ

Εικόνα ΔΙΑΣ

εκπαιδευτική τηλέοραση ο Τάκης χαχαχαχα