Συμπτώσεις…..



Υπάρχουν κάποια γεγονότα που όσο καλόπιστος και να είσαι δεν μπορείς παρά να κάνεις συνειρμούς. Στις 21/9/2013 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο ΠΟΑ υποδεχόταν τον ΟΦΗ. Μετά από συγκλονιστική εμφάνιση του ρέφερι και των βοηθών, ο ΠΟΑ επικράτησε τελικά με 1-0. Η Εμμανουέλλα δεν ήταν στις κερκίδες και αυτό φαίνεται πως στοίχισε στην ομάδα του Ηρακλείου.

Μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε ομορφιές από τους γνωστούς «αντιεξουσιαστές» που συχνάζουν στους αγώνες των ζελέδων. Είχε προηγηθεί μια κοντρούλα του καναλιού του Τουίτι  ΣΚΑΙ και της NOVA. Ας θυμηθούμε :

 «Μολότοφ στο van της Nova στη Λεωφόρο.

Το van της Nova, το οποίο εκείνη την ώρα είχε κόσμο μέσα, προσπάθησαν να κάψουν κάποιοι ανεγκέφαλοι λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. 

Το van της μετάδοσης βρισκόταν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου και εκείνη την ώρα υπήρχε ζωντανή σύνδεση. Κάποιοι πέταξαν μολότοφ έξω, ενώ ένας από αυτούς έφτασε μέχρι την πόρτα και άφησε αυτοσχέδιο μηχανισμό μέσα.

Ευτυχώς ένας τεχνικός έδρασε αστραπιαία και πέταξε εκτός τον αυτοσχέδιο μηχανισμό σώζοντας τον εαυτό του και τη ζωή των συναδέλφων του. Αν αργούσε λίγα δευτερόλεπτα, θα είχαμε την έκρηξη σε ένα μικρό χώρο με πολλά μηχανήματα και ανθρώπους μέσα που προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους».

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=305324&Sport=1&Season=135649&Team=16625,16769&Competition=1713&Round=346737&Country=82
 
 Και στη συνέχεια ο διευθυντής καναλιών Novasports, Γιάννης Φουρνάρος δήλωσε:

«Ηθικός αυτουργός ο Γιάννης Αλαφούζος»
 
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129498795

Χθες ο Μανώλης Γαβαθιώτης αναφέρθηκε σε ένα ακόμα «περίεργο» περιστατικό επίθεσης  μπράβων ,π ου χτύπησαν την περασμένη Πέμπτη το πρωί τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ κ. Θοδωρή Κουρίδη.
 
http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/25891-gia-na-matheis-na-peirazeis-th-thyra-13
 
«Για να μάθεις να πειράζεις τη Θύρα 13»
 
 «Επιβαρυντικά για Αλαφούζο και Σκάι όσα κατέθεσε ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ στην τετράωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ.

 «Αυτά παθαίνουν όποιοι πειράζουν τη Θύρα 13 . Και αν μας ξαναπειράξεις, θα πάθεις χειρότερα»!

 ΟΙ ύπουλοι και άνανδροι μπράβοι που χτύπησαν την περασμένη Πέμπτη το πρωί τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ κ. Θοδωρή Κουρίδη, άφησαν το βρομερό τους στίγμα, τη στιγμή που έφευγαν από τον τόπο της επίθεσης και ενώ προηγουμένως τον είχαν χτυπήσει άγρια με γροθιές . Όταν ο Κουρίδης κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του, κάτω από βροχή χτυπημάτων, οι δύο μπράβοι έφυγαν με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που τους είχε κουβαλήσει μέχρι εκεί » .

« Ακατανόμαστα  λόγια, απειλές, ύβρεις . ΟΛΑ, προερχόμενα από αγνώστους, που έλεγαν ότι ήταν από τη Θύρα 13 . Τον τελευταίο καιρό, μετά από την εμφάνιση των ηλίθιας έμπνευσης «διαφημιστικών» σποτ του ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ των άλλων κυριαρχούσε και το πρόσωπο του Κουρίδη, τα τηλεφωνήματα και οι απειλές είχαν αυξηθεί . Ο Νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, έκανε το «λάθος» να μη δώσει μεγάλη σημασία, να μη φοβηθεί, ή, τουλάχιστον, να μην αφήσει να φανεί ότι φοβάται . ΓΙ’ αυτό και δεν φρόντισε να ζητήσει αστυνομική προστασία, γι’ αυτό και θεώρησε το θέμα σύνηθες και άνευ σημασίας».

«Ολα όσα αναφέρουμε παραπάνω, αποτελούν μέρος της κατάθεσης του Θοδωρή Κουρίδη στη ΓΑΔΑ, χθες το μεσημέρι . Μιας κατάθεσης που κράτησε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ και κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Κουρίδης αποκάλυψε τα πάντα. Τα τηλεφωνήματα, την επίθεση, τα τηλεοπτικά «σποτ» που τον στοχοποιούσαν. Το παράδοξο της ιστορίας όμως, ήταν άλλο . Οτι τα τηλεφωνήματα που δεχόταν, δεν ήταν με …απόκρυψη!  Όλα τους, ήταν κλήσεις όπου φαινόταν ο αριθμός που καλούσε!  Και ήταν τηλεφωνήματα και από κινητά και από σταθερό.  Το τελευταίο, πάντως, προέρχονταν μάλλον από θάλαμο.  Οι αριθμοί των κινητών εξετάζονται ήδη από την ασφάλεια».

Τι παρατηρούμε?  Στοχοποίησε ο ΣΚΑΙ τη NOVA? Επίθεση με μολότωφ στο βαν. Στοχοποίηση από τον ΣΚΑΙ του Νομικού συμβούλου της ΕΠΟ? Επίθεση μπράβων. Σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύονται? Δύο άνθρωποι κατηγόρησαν τον Τουίτι ως ηθικό αυτουργό. Ας περιμένουμε τη δικαιοσύνη και επανερχόμαστε……
 
ΥΓ.  Είκοσι εκατομμύρια στην ΑΕΚ για γήπεδο. Εννέα εκατομμύρια στον ΠΟΑ για την Λεωφόρο. Έντεκα εκατομμύρια στο Βαρδινογιαννέικο για την Παιανία. Τελικά ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τα κολοσωματεία- ΔΕΚΟ και τους «χορηγούς» της κυβέρνησης….

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και τι θες ρε Δία τώρα; Φαίνεται, το κράτος έχει ευαισθησία στα κωλοσωματεία. Εμείς, δυστυχώς, δεν είμαστε κωλοσωματείο και δεν δικαιούμαστε. Άμα γίνουμε το συζητάμε. Τι δηλαδή; Να κάνουμε παρατυπία;
Υ.Γ. Δηλαδή πιστεύεις ότι θα κινητοποιηθεί η δικαιοσύνη; Σε συμβουλεύω να ρίξεις εσύ κάνα δυο κεραυνούς, γιατί προκοπή δεν βλέπουμε...

Εικόνα red apple

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το βόθρο τους

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κωλοσωματεία.