ΚΑΤΟΥΡΑΝΥΜΙ, ΚΑΤΟΥΡΑΝΥΣΙ, ΚΑΤΟΥΡΑΝΥΝΤΕ..



Λοιπόν, δεν είναι ούτε ώρες, ούτε εποχές να μασάμε τα λόγια μας.
Τη βαζελολαγνεία, το γλείψιμο, την παραχάραξη της αλήθειας και την δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των ζελέδων, όπου τη βρίσκουμε θα την "κοπανάμε".
 
Ο πόνος των ζελέδων και των βαζελολάγνων "ανεξάρτητων ΜΜΕ" έχει χτυπήσει κόκκινο.
Αντιγράφουμε από άρθρο του γκαζέττα:
 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Σιδηρόπουλος έκανε διαιτησία που θύμισε… άλλες εποχές. «Χειρουργείο» κανονικό εις βάρος του Παναθηναϊκού. Αποβάλλει τον Κατσουράνη με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία ενώ σφυρίζει… προκλητικά φιλοξενούμενο! Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται και για ένα τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Κολοβέτσιου πάνω στον Πετρόπουλο.
 
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να σπατάλησε δίχως λόγο και αιτία το πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη έπρεπε να κερδίσει και τον διαιτητή! Αν ήταν έτσι σε κάθε διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή κανένα παιχνίδι δεν θα τελείωσε σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου.
Το «τριφύλλι» γκέλαρε στη δεύτερη αγωνιστική, είχε το -2 από πέρυσι και… κινδυνεύει να βρεθεί από πολύ νωρίς μακριά από την κορυφή.
 
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ:
Αν ήταν έτσι σε κάθε διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή κανένα παιχνίδι δεν θα τελείωσε σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου.
 
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...
 
Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως ο υπογράφων το άρθρο πληροφορήθηκε ΑΜΕΣΑ (κι αν όχι άμεσα σίγουρα μέχρι να ανεβάσει αυτό το άρθρο θα είχε πληροφορηθεί) τι ακριβώς είπε ο Κατσουρανης στον διαιτητή.
Όλοι εμείς, που ξέρουμε  τι είπε ο Κατσουρανης, αναρωτιόμαστε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΡΑΒΑΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Ποια είναι εκείνα τα κίνητρα και οι σκοποί που "αναγκάζουν" (μάλλον με χαρά γίνεται, αλλά δεν είναι της παρούσης αυτό..) αυτά τα άτομα που υπογράφουν τέτοια άρθρα να παραποιούν εσκεμμένα τόσο πολύ την αλήθεια και να διαστρεβλώνουν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, χωρίς  τσίπα, την πραγματικότητα;;;
 
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ;
ΑΥΤΟ: Σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Σιδηρόπουλος, όταν ο Κατσουράνης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για φάουλ τον εξύβρισε λέγοντας χαρακτηριστικά: "Άντε ρε αρχ..., μου...πανο" και του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
 
ΑΥΤΟ, ειναι διαμαρτυρία;
Ακομα κι ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης (ο τετραγωνοπαντελονης ντε), μην πω κι ο Πατρικ ο Αστερίας, ειναι σε θεση να διακρινει οτι αυτο δεν ειναι διαμαρτυρία αλλα λογω σκαιότατη εξυβριση, εσεις, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ;
Κι αυτο, ειναι ενα ερωτημα που χρηζει απαντησης, ιφ γιου ασκ μι. Οχι τιποτε αλλο, αλλα για να ξερουμε κι εμεις πως θα σας αντιμετωπιζουμε: Σαν Μπομπ Σφουγγαρακηδες τετραγωνοπαντελονηδες, η σαν εγκάθετους, επικινδυνους, εντεταλμενους Γκαιμπελισκους;
 
Επίσης, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ;
 
''Ζητώ συγγνώμη από τη Διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας. Υπεύθυνος για την ισοπαλία είμαι εγώ. Δεν επιτρέπεται, με βάση την εμπειρία μου, αλλά και ως αρχηγός της ομάδας, να χάνω την ψυχραιμία μου, αλλά κάποιες φορές αυτό είναι ανθρώπινα δύσκολο. Παίζω 20 χρόνια επαγγελματικά ποδόσφαιρο και είμαι σε θέση να διακρίνω τη συμπεριφορά και τις διαθέσεις όλων στο γήπεδο. Μηδενός εξαιρουμένου''.
 
Μα λεει ξεκαθαρα οτι την εκανε την Κατσουρανιά (τα αλλα που λεει, ειναι βαζελιές καμαρωτές). ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;;;
 
ΠΟΣΑ ΨΕΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ;;;;

Σχόλια

Εικόνα red apple

Αγαπητέ αρθρογράφα, νομίζω πως το όνομα κλίνεται και Λατινιστί!

Κατουράμπαμ, κατουράνιμπους, κατουραμπάμουμ!

Κόβω εγώ, ράβεις εσύ!!!

ΕΥΓΕ!!!

Δώσε Πόνο!

Εικόνα Mhtsaras

Αγαπητέ μου...
Ο σιορ Κατσουράννυμι(κλίνεται όπως το σβέννυμι), λαλεί ότι παίζει μποδόμπαλο επαγγελματεκό κανα 20άρι έτη !Μάιστα...Και πόσωνε ετώνε είναι ο σιορ...κιοφτές ; α ;
Γιατί για να παίκσεις επαγγελματικό ποδόμπαλον πρέπει νάχεις κλείσει τα 18 κατά κανόνα !Εχτός κι αν είσαι περίφτωσις και γενείς επαγγελματίας από τα....8 σου !Γιατί ο σιορ πρέπει νάναι γύρω στα 33 μου φαίνεται ή κάμω λάθος ;Οπότες από τα 13 είναι επαγγελματίας ;Μάιστα...
Επίσης ντρέπονται να μας είπωνε ότι το ματσάκιον τόχασε ο...Φουρέιρας ;Ένας μετριότατος προπονετής που το μόνο που δελώνει ΠΑΝΤΑ είναι ότι δε πταίει ποτές δάφτος και ούλα τα κάμωνε οι κοράκοι και οι ξωτικοί παράγοντες !
Τι να σου κάμω κέριε Φουρέιρά μου ; α ;
Οι παίχτουρες και οι μεταγράφες είναι σα ντα καρπούζα και τις γκόμενες...Ποτές δε γκζέρεις τι θα σου κάτσει !
Αλλά κι εσύ μωραδερφάκι μου...Πόσο θες να μας τρελάνεις ;Που μας βάφτεπσες σεντερφόρι το....Φουρναρόλη ;Από πού κι ως πού δάφτος σεντερφόρης ρε συ Χεσεάλδο ;Περιφεριακός πιθετικός ίσως...Αλλά όχι και σεντερφόρης ρε...Ευτούνος ρε δε μποράει νάβρει διχτυ ούτε και σε γήπεδο βόλλευ να παίζει !Αλλά εσείς με την ωραία περίφτωσις της προπαγάντας που χρεσιμοποιάτε κάθε βολά, ακόμα και με το λαό σας, μας τονε βαφτέπσατε σεντερφόρη !Και φωνασκούσατε κιόλας !Ο ΒΒΑΖΕΛΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΕΚΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΗ ΦΟΥΡΝΑΡΟΛΗ !
Κατατάλλα πταίει ο Αφρατάκης, ο Κόκαλος, ο Περαίας, οι οπαδοί του Γάβρουλα πούναι πρόβατα,τα ΜΜΕ που είναι κατακόκκενα και οι στημένοι κοράκοι !
Μάιστα...καλά αλλάκστε πλεβρό ρε και σκεπαστήτε να μεν κρυώσετε !Μπήκε Σεπτέβρης και πιάσανε δροσούλες...
Κοντός πσαλμός αλλελούγια....σας περμένουμε όπως κάθε έτος για να σας δείκσουμε τι πταίει...
Τότενες θα καταλάβετε ΠΡΑΓΜΑΤΕΚΑ για το πγοιος πταίει...ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ....