Run ‘n’ gun

Σάβ, 30/03/2013 - 22:37
2
Γιατί άμα δεν το παιξες, τότε πολύ κρίμα… δε μας αρκεί ο πόνος σας απ την τρίτη για φέτος ξανάστροφη απ τον Πλατανιά. Θα θέλαμε να το χετε πληρώσει κιόλας.
Δευ, 11/03/2013 - 01:56
6
Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς εδώ δεν είμαστε αδερφές να διαβάζουμε βιβλία. Μόνο αθλητικές εφημερίδες διαβάζουμε. Αν όμως -πολύ σπάνια- κάνουμε κάποια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και ανοίξουμε κάνα βιβλίο, τι θέμα περιμένουμε να βρούμε? Για τον ΘΡΥΛΟ μας, πρώτα και κύρια και μετά για την πόλη μας, τον Πειραιά. Έτσι έπεσε στα χέρια μας και το τελευταίο βιβλίο του Χαριτόπουλου, το ''Εκ Πειραιώς''.  
Δευ, 26/11/2012 - 10:58
7
Πριν πάμε στο κυρίως θέμα, και αφού δούμε το απόκομμα απ την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ (τόσο, όσο είμαι βάζελος και γω δηλαδή..) φυλλάδα GOAL News
Δευ, 19/11/2012 - 13:36
8
Επεσε στην αντίληψή μας πρίν απο λίγο, τουτο δω το τεράστιο ψέμα: http://www.sport-fm.gr/article/594110 Κατ' αρχας, να πούμε οτι και οποιος υποστηρίζει αυτα τα ψεμματα ειναι ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ, αλλα και όποιος τααναμεταδίδει είναι επίσης ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ.
Δευ, 03/09/2012 - 12:25
2
Λοιπόν, δεν είναι ούτε ώρες, ούτε εποχές να μασάμε τα λόγια μας. Τη βαζελολαγνεία, το γλείψιμο, την παραχάραξη της αλήθειας και την δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των ζελέδων, όπου τη βρίσκουμε θα την "κοπανάμε".   Ο πόνος των ζελέδων και των βαζελολάγνων "ανεξάρτητων ΜΜΕ" έχει χτυπήσει κόκκινο. Αντιγράφουμε από άρθρο του γκαζέττα:  
Κυρ, 05/08/2012 - 11:43
4
Γεια σας κακόμεροι Ολεμπιακάρες.... Πήγα κι εγώ να ιδώ το Γαύρουλα να παίζει με τους Βίλεμους πσες το απόγιομα.Κάτιτις φιλαράκια με καλέσανε να πα να πιούμε γκαιφέ και να ιδούμε και το ματσάκιον. Τριγύρω μας κάτι τεπάδες που λέγονταν Ολεμπιακοί και δάφτοι... Από το πρώτο δεκάλεπτο χάνει ο άλλος τη μπάλα κι αρχεύει ο παραδεπλανός μου...''Πώς χάνουμε έτσα τη μπάλα ρε σεις ;Χοντρέ πάρε μέτρα ρε !Δε μποράμε να αλλάκσουμε δυο πάσες ρε !Ρε πάρε σεντερμπάκια και χαφάδες και μεν πανταλονιάζεις τα ριάλια από το Τσαμπιόνι ρε !!!'' Γυρίζω τονε θωρράω περίεργα...
Πέμ, 19/07/2012 - 22:20
2
Μαγκίτες γεια χαράδρα !!! Καλά ε ;Λερώνεσαι βέβαια άμα τις πιάσεις στα χέρια σου αλλά ακσίζει το κόπο λέμε... Ομιλάω για τις φυλλάδες των αλλωνώνε...Ρε τι γέλωτα που βγάνουνε ρε !Σε τέτοιες εποχές ρε μόρτες θάπρεπε ούλοι μας να διαβάζουμε τις φυλλάδες τους για να γελάει και το χειλάκι μας ολίγον... Ρε γαμώτο...τι τρέχει με δάφτους ρε ;Μάλλον τα παιδιά, που ως γνωστά ''ντροπή των οπαδώνε'', χρήζουνε ιατρικιάς παρακολούθεπσις ! Διαβάζεις Πράσενες και Ντέρμπια και σου φαίνεται ότι διαβάζεις εφημερίς πρωταθλετώνε ρε !
Δευ, 02/07/2012 - 09:48
Αυτό το ΟΝΕΙΔΟΣ πχ, για τη χώρα, για το ποδόσφαιρο, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ, το καλύψατε (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) κατω απο τις περίτεχνες επικοινωνιακές βαζελιές σας. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ υπήρχε ισονομία... Αν υπηρχε ισονομία έπρεπε, όντως, οχι μ'ονο να πέσετε όλες τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου όπως ο ΝΟΜΟΣ ορίζει, αλλα και να αποβαλόσαστε εντελώς και διαπαντός απο τη χώρα, και οχι μόνο απο τις αθλητικές διοργανώσεις της.