Blog του χρήστη Mhtsaras

  • Πέμ, 04/10/2018 - 11:36
    3

    Καλημερόπουλος ρε σεις...
    Α ρε γέρο...Πόσες βολές στη ζωή μου δε σέχω βρει ομπρός μου ;Ο σχωρεμένος ο γέρος μου ο μανιάταρος, που δε φοβήθηκε ποτές κανένανε στη ζωή του ,ούτε και το Θεό(!!!)σενήθιζε να λαλεί πολλές παρεμίες ,πολλά γνωμεκά και πολλές ρήσεις σχετικά με τη ζωή και τους άθρωπες γενικώς...Θεμάμαι λεπόν που λαλούσε...'' Τι να ντους είπεις ;Παιδγιά είναι...Να ντα δείρεις ;Θα χλαίνε...Να ντα γαμέπσεις ;Θα θένε κι άλλο....Γάματα να παν στο δγιάλο...''

  • Παρ, 21/09/2018 - 10:35
    4

    Γεια σας δυστυχιζμένοι ...
    Πσες παίκσαμαν με τη Μπέτι ,μνια ομάς της πλακός, που τηνε πάνε και τηνε φέρνωνε εκειδά στη Σπανιόλα, τρώει κάθε φτομάς κανα τσουβάλι τεμάχεα ,της κάμωνε πλάκα οι ΜΜΕδες εκειδά στην Ιβηρικιά, τη γκερδάνε και τα τσικό της Εκστραμαδούρας ,το μπατζετάκι της είναι πγιο χαμελό κι από του....αεκ ,οι παίχτουρές της είναι κατσαπλιαραίοι και κουραδομηχανές, μπάλα δε γκζέρωνε ,αλλάζωνε το τόπι με το μύτο ,κοντρολάρωνε με το καλάμι και το καλυτερότερο κοντρόλι τους είναι σα...γκοντινό πλασέ !!!

  • Πέμ, 09/08/2018 - 10:31
    9

    Καλημέρα σας μόρτες.
    Καλό το αεκ με το τσουκου τσουκου και καλό και το μπαοκ με τις ελλαδικούρες του 0-2 αποκσαρχής...Πσες άκουγα και δγιαβαζα ότι ο μπαοκ αναπολάει μέρες της δεκαετίας του ΄70 και το αεκ φώναζε ότι με εφτούνη την ομάδα δε χάνω.

  • Δευ, 05/02/2018 - 12:28
    4
    Καλημέρα μόρται !!!
    Πολλές φορές κσεκίνεπσα να γράπσω, να κράκσω, να σιχτιρέπσω ,να φωνασκήσω και να κσεσκίσω από διοίκεπσις, παίχτουρες ,προπονεφτές μέχρις και τον τοστατζή στο Γκαραίσκο, αλλά δε σας κρύβω ότι...κώλωσα !
  • Τετ, 25/10/2017 - 10:35
    4

    Γειαχαραδάν μόρτες...
    Στο Μπεραία ,μου λαλούσε κάποτες ο σχωρεμένος ο γέρος μου, ο λόγος ήτονε σπαθί !Ο λόγος μετρούσε πγιο πολύ κι από σεμβόλαιο !Ακόμα κι από την ίδγια σου τη ζωή !!!
    Μεγαλωμένος στα Μανιάτικα κι από μικρός στους δρόμοι και στη Ντρούμπα ο γέρος, μου λαλούσε ότι σε εκείνη τη γκακιά εποχή, τη γιομάτη πείνα, τη μπροερχόμενη από τη γκατοχή ,του φτωχοποιημένου περαιώτη, το μόνο που μέτραγε ήτονε Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ !!!
    Πέρασαν τα έτη, μεγαλώσαμαν κι ημείς, τελέπσαμε τα σχολιά του Περαία και μάθαμαν ένα και μόνο πράμα...Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΒΟΛΑΙΟ !!!

  • Τετ, 23/08/2017 - 23:03
    11

    Χαιρετώ σας μόρτες !
    Εχτός από το Φεισμπου θα ντα λαλούμε κι εδανά δγιατί κάπγοια πραματάκια θα πρέπει να μένουνε καταγεγραμμένα λόγω του ότι πολλές κουφάλες κεκλοφοράνε ανάμεσό μας και τη μνια λαλούνε έτσα και την άλληνε αλλιώς.
    Πάμε λεπόν....

  • Πέμ, 16/02/2017 - 07:34
    4

    Γεια σας ρε μάγκες...
    Καθόμανε προπσές και δγιάβαζα τη γκάθε μαλακία που αναπαράγωνε κάτι σαιτάκια κατά του Γάβρατσου.
    ''Τα πέτσινα που πήρε τόσα και τόσα έτη ο Γάβρος...''λαλεί ο ένας...
    ''Έχει τα κοράκια με το μέρος του...''κσαναματαλαλεί ο άλλος...
    ''Να μας είπωνε ρε πόσα από δάφτα που πήρανε είναι πραγματεκά και πγοια λαστιχένια....'' λαλεί ο παραπέρας...

  • Πέμ, 22/09/2016 - 06:08
    6

    Καλημέρα μαγκίτες !
    Εχωμεν θέματα με το Φέισμπου...Μας κατεβάνωνε τη σελίς, μετά μας στέλνωνε μυνηματάκια να είμεθα καλά παιδγιά, τρώμε της καραπουτανάρας τις αναφορούλες από το γκάθε παπάρα βαζελάκο, που δουλειά δεν έχει να κάμει παρά νασχολιέται με μας, μπουκάρωνε καμνιά 50αργιά από δάφτους και κάμωνε μνια αναφορούλα στο Φέις.Σας πονάει καργιολάκια έτσα ;Σας πονάνε οι Ρεντσεγκενστδεμασίνοι ετσα ;
    Το Φέις όπως ούλοι βέβαια γνωρέβετε είναι ένας ιστότοπας, αρκετά γκέι που μόλις του πεις ''Μπαμπά εφτούνος με πείρακσε'' πάει και σου ρίχνει τη σελίς !
    Στα παπάργια μας !

  • Τετ, 07/09/2016 - 12:03
    3

    Για πέστε μου ρε μαγκιτες....
    Θεμάστε πριν κάμποσο καιρό που ο Μελισσάν πάγαινε να δικαστεί για λαθρεμπορία και ο σαγγελέας, ή ο πρόεδρας, δε θεμαμαι καλώς, πάθανε λάστεχο στο δρόμο ,μετά δε μπρολάβανε τα ταξιά γιατί δε μποράγανε νάβρωνε με τόση κινησις, το δικαστηργιο έλαβε τέλος και...αθώος ο κατηγορούμενος ;Και μήμπως επειδή έχει καταδίκες του παρελθόντου δε μποράει να ασχολεθεί ΕΠΙΣΗΜΑ με το ποδόμπαλο ;

  • Παρ, 10/06/2016 - 13:08
    4

    Μαγκίτες χαιρετώ σας !
    Ο σοφός λαουτζίκος μας λαλεί...ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝ' ΑΡΝΙ !!!
    Θα με ρωτέπσετε τώρα τι σχέσις εχει δαφτο ;
    Καμνιά ρε !Έτσα μούρθε !
    Καθόμανε λεπόν προπσές κι άκουα ειδήσεις.Κι άκουα κάτι μαλακίες πόχει δασκαλέπσει ο Τίγρητας να γράπσωνε 5-10 μαλάκαροι ΑΡΔίτες στις φυλλαδες...
    Ακου τώρα κάπσεμο πόχει το λαμόγιο ρε φιλε...
    Μπλα...μπλα...μπλα...με τον Κοντονάρα μας κατάφεραν και πήανε το ντελικό ενάμισο μήνα πίσω !Απραγος ο Γάβρουλας και άπαιχτος κλήθηκε να παίκσει τελικό κυπέλλου !