ΜΑΣ ΕΚΣΕΠΛΗΚΣΕΣ...


Tags: -

Γειαχαραδάν μόρτες...
Στο Μπεραία ,μου λαλούσε κάποτες ο σχωρεμένος ο γέρος μου, ο λόγος ήτονε σπαθί !Ο λόγος μετρούσε πγιο πολύ κι από σεμβόλαιο !Ακόμα κι από την ίδγια σου τη ζωή !!!
Μεγαλωμένος στα Μανιάτικα κι από μικρός στους δρόμοι και στη Ντρούμπα ο γέρος, μου λαλούσε ότι σε εκείνη τη γκακιά εποχή, τη γιομάτη πείνα, τη μπροερχόμενη από τη γκατοχή ,του φτωχοποιημένου περαιώτη, το μόνο που μέτραγε ήτονε Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ !!!
Πέρασαν τα έτη, μεγαλώσαμαν κι ημείς, τελέπσαμε τα σχολιά του Περαία και μάθαμαν ένα και μόνο πράμα...Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΒΟΛΑΙΟ !!!
Ο οπγοιοζδήποτες λαλούσε μαλακίες κι έλεε άλλα τη μνια κι άλλα την άλληνε γενότανε έρμαιο κρακσίματος απούλους και το πσέμα και η μπαμπεσχιά τιμωργιότανε με μάπες !
Κολλητός κάποτες να σου λαλεί έτσα και μετά αλλιώς χαραχτηρεβότανε ως ''πούστης'' και ''παλιάθρωπας'' !!!
Μεγαλώσαμαν κι άλλο...Ο τόπος άλλακσε, η χωρα επίσης, μπήκαμαν πγια σε εποχές περίεργες, μάθαμαν από πολιτικούς και πολιτικάντηδες ότι ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΣΕΜΜΑ ΔΕ ΜΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !Μάθαμαν ότι άμανε είσαι μανούλα στην απάτη πας ομπρός κι άμανε λαλείς πσέμματα και δουλέβεις το κοζμάκη κάμεις καργιέρα πολιτικάντη αλλά και δεμοσχιογράφου !
Τώρα πχια πγοιος να σε είπει ''πούστη'' και να παρακσηγηθείς ;Όντα πγια το ''πούστης'' είτε στη μπζεχή είτε στο σώμα ΕΊΝΑΙ ΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ !!!
Τώρα πγια λαλείσαι ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ, ΜΠΟΡΑΕΙΣ ΝΑ ΚΆΜΕΙΣ ΠΑΙΔΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΜΒΓΙΩΣΑΝΤΑ ΣΟΥ, είτε είσαι θεληκός είτε σερνικός(που λαλεί ο λόγος...), μποράεις να ζεις και με σερνικούς και να λαλείσαι ΑΝΤΡΑΣ ή να λαλείσαι ΣΕΡΝΙΚΟ σεμβγιώνοντας με γεναίκα και νάσαι θεληκό !!!
Μπερδέφτηκαν οι όροι, οι άθρωπες γενήκαν μαλιοκούβαρα και καταντέπσαμε νάχωμεν ένα ρητό στο στόμα ούλοι μας.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΟΥΚΑΡΓΙΑ ΓΕΝΗΚΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΓΙΑ !!!
Ο δρόμος και σκοπός του να πετύχεις κάτιτις στην μαλακιζμένη ζωή σου, αν δεν έχεις καταφέρει να κάμεις τίποτες, αγιάζει τα πάντα !
Μποράεις κάλλιστα να σπιλώνεις υπολήπσεις αθρώπωνε, να κατηγοράς τους πάντες για τα πάντα και να περνάς παντού ανενόχλητος, να βρίζεις ούλο το κοζμάκη γιατί κρατάς ένα μικρόφωνο ,είτε έχεις μνια εκπομπάρα ή έχεις από πίσω σου άθρωπες που θα σε καλύφτωνε από παντού για να κάμεις εφτούνο που θέλεις...
Οκ μέχρις εδανά...
Βγάνεις όμως πολύ γέλωτα όνταν εσύ πούσαι εκβγιαστής, φωνάζεις ότι κάπγοιοι είναι εκβγιαστές, όνταν εσύ σα λασπολόγας ζετάς το δίκιο σου δγιατί κάπγοιοι σε λασπολογάνε, όνταν εσύ έχεις καταστρέπσει καργιέρες αθώωνε αθρώπωνε για να ντα κονομέπσεις, όντα ποιείς λετούργημα και πατάς πάνου σε δάφτο για να κατηγορέπσεις άδεκα άθρωπες για να φανείς ως ο ''μάγκας'' της παρέας...
Γίγνεσαι τελείως ρόμβα ακομβίωτος, όντα βγαίνεις δεμόσχια και λαλείς για χρόνια ότι δεν έχεις σχέση με το ποδόμπαλο και τις ομάδες και άκσαφνα γίγνεσαι φιλαθλότερος και οπαδέστερος του κάθε φίλαθλα- οπαδού !
Όντα δείχνεις να κόφτεσαι για το ποδόμπαλο και ΤΗΝ ΕΚΣΥΓΊΑΝΣΙΣ ΤΟΥ, και να καλύφτεσαι πίσω από λαμόγια που ''μασάνε'' από το ελλαδεκόν ποδόμπαλον και άκσαφνα να μαθαίνωμεν ούλοι ότι είσαι....ΑΕΚ !!!
Ναι...είσαι αεκ στα ομπρός.Γιατί από πίσω φκιάνεις τη γκονόμα σου !
Ναι...είσαι αεκ στα ομπρός.Γιατί όπισθεν χάσκεις !!!
Ναι...είσαι αεκ στα ομπρός.Γιατί όπισθεν τα παίρνεις κι από αλλού !
Όντα λεπόν δεμοσίως λαλείς άλλα και μετά λαλείς έτερα είσαι για το πέος μεγάλε !
Όπγοιος στα στάκσει του κάμεις πίπες και τεμενάδες και δεν έχεις κανένα προμπλέμι να σπιλώσεις υπολήπσεις, χωρίς αποδείκσεις ΠΑΝΤΑ, να κατηγορέπσεις άθρωπες, νάβγεις και να σκούζεις σα τη μπουτανίτσα ότι θωράς την αδεκία και κανείς δε μπαίρνει θέση...ΠΓΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΜΕΙ ΔΑΦΤΑ ;ΕΣΥ !!!Που την αδεκία τηνε έχεις κάμει επάγγελμα κι έχεις περάσει τον εκβιαζμό σε άλλα επίπεδα που δε ντα φτάνει κανείς !
Δέχομαι τον Αζβεστά ως δεμοσχιογράφο(ο Θεός να τονε κάμει δελαδής...),δέχομαι το Φαπαθεοδώρου που λαλεί μαλακίες για ένα κομμάτι πσωμί, δέχομαι το γκάθε Χεσετζόγλου ,που ούλοι δάφτοι το παίζωνε ''δεμοσχιογράφοι'' αλλά ρε μεγάλε δελώνουν ΑΝΤΙΟΛΕΜΠΙΑΚΟΙ και οπαδοί άλλωνε ομάδωνε !
Οκ...οπαδός είμαι και τους δέχομαι !
Δε μποράω όμως με τίποτες να δεχτώ εσένανε που ΠΑΝΤΑ δήλωνες ο κύριος Τίποτας με το ποδόμπαλο και άκσαφνα κόφτηκες για οπαδικά σάιτς, οπαδούς που γράφωνε για τη μπλάκα τους και το μεράκι τους σε εφτούνα και να ντους χαραχτηρέβεις Ο ΠΡΟΣΩΠΕΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ !!!
Δελαδης με ολίγα λόγια...Το σάιτ του ΜΠΑΟΚ είναι ο προσωπεκός στρατός του Σαββίδη, το σαιτ του αεκ είναι ο προσωπεκός στρατός του Μελισσανίδου και πάει λέγοντας έτσα ;
Και δε γκάνεις μόνο δάφτο...ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΛΙΤΙΚΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΠΟΔΟΜΠΑΛΟ, που οι οπαδοί, οπγοιαζδήποτες ομάδας, πίστεπσέ με, δε θένε ούτε να ντο ακούνε !
Κι από το λαθρεμπόργιο πετρελαίου, που γίγνεται ασύστολα τα τελεφταία έτη και χάνει το κράτος και η χώρα της πουτανάρας τα ριάλια, από τα λαθραία τσεγάρα και, και, και, ΕΣΥ δε θωράς τίποτες αλλά σε περάζει ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ !!!
Αρώτηκσις...ΕΙΣΑΙ ΔΕΜΟΣΧΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η΄ΑΘΛΕΤΙΚΟΣ ρε φίλε γιατί μας έχεις μπερδέπσει ούλους μας !!!
Όσο για το επίπεδό μας σε εφτούνα που γράφωμεν...τι να κάμωμεν ρε μεγάλε ;Δεν έχωμεν ούλοι το δεκό σου το επίπεδο πένας, ούτε είμεθα δεμοσχιογράφαροι σα γκι εσένα.Ούλοι το γνωρέβωνε ότι είμεθα οπαδεκόν σάιτ και απεφθυνόμεθα σε οπαδούς.Το τι λαλούμε βγαίνει από τη γκάβλα μας για την ομάδα μας και δε μας κατεφθύνει ΚΑΝΕΙΣ !!!Κι αν έχεις στεχεία, όπως σούπε ο Σάββας, ότι έχωμεν πάρει έστω κι ένα εβρώ από τον οπγοιονδήποτες βγάλτο στη φόρα !
Πάντως ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !Μας εκσέπληκσες...Που ένα σάιτ σα ντο δεκό σου ασχολιέται με μας...ένα απλό οπαδεκό σάιτ...
Αλλά και ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ από την άλληνε δγιατί ως σάιτ καταφέραμαν να σε κάμωμεν να ασχολεθείς μαζί μας !!!
Μάθε όμως κάτιτις κύριε παιχταρά....ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩΝΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΜΠΑΛΟ !!!
Πάρε δρόμο λεπόν κι άιντα ασχολήσου με τους Θέμους, τους Κορκολήδες κι άιντα φάε τα μουστάκια σου με τους Κούγιες...
Και να σου είπω κι ένα μυστικό...ΟΙ ΠΑΡΕΔΡΟΙ ΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝΕ ΘΑ ΕΛΘΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΩΝΕ !ΕΚΕΙΟ ΠΟΥ Π-Α-Ν-Τ-Α ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ !Γκέγκε ;

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

Γεια σου ρε Μητσαρα, ακριβως "ετσαααα".

Εικόνα takis xwsiar

Παρακαλω τον κυριο τριανταφυλλοπουλο να μας ενημερωσει εάν υπαρχουν ορθογραφικα λαθη στο κειμενο αυτό!

Εικόνα Red Kokkinos

Εεεεεσκισες μεγαλε!

Εικόνα holland74

Χαχαχαχαχαχα...Απολαυστικός όπως πάντα...