Η ΜΑΡΓΙΩ,Ο ΜΠΕΓΛΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ


Tags: -

Καλημέρα σας μόρτες.
Καλό το αεκ με το τσουκου τσουκου και καλό και το μπαοκ με τις ελλαδικούρες του 0-2 αποκσαρχής...Πσες άκουγα και δγιαβαζα ότι ο μπαοκ αναπολάει μέρες της δεκαετίας του ΄70 και το αεκ φώναζε ότι με εφτούνη την ομάδα δε χάνω.
Ωραίος...Πγιο ωράιος όμως είναι ο Τζάμπας !Ο Δημητράκης ο Τιγρούλης ο Τζαμπασοσφγιάς γνωστός και ως Κουραδοπαλάτης !Τόχω ματαείπει και θα ντο ματακσαναείπω.Ο άθρωπας έχει δγιαλύσει, έχει καταστρέπσει ,έχει εκμηδενέπσει τη θεωρία των πωλήσεων ,του κέρδους και της πούλησης !!!ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΕΚΟΣ ΑΘΡΩΠΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙ ΡΙΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ !
Για σκεφτείτε ρε καημένοι...Ανοίγω εγώ ένα μαγαζί και είναι άδγειο...Κι απόκσω γραφω πωλούνται παπούτσα-παντούφλες-πασουμάκια κ.λ.π.Αλλά δε βάνω τίποτες μέσα !Ούτε σόλα ρε !Κι έρχεστε εσείς να πσωνέπσετε και με αρωτάτε...''Μήτσο έχεις καφέ μοκασίνι αντρίκο 45 νούμερο ;''Και σας απαντάω...ΟΧΙ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΝΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΝΤΟ ΠΑΡΕΙΣ....''Το θεωράτε λογικό εφτούνο ρε ;Ε λεπόν εφτούνο έκαμε και δάφτος !Με μεδενικό μαγαζί, με κσένα λεφτάκια(ΟΠΑΠ)στήρικσε το αεκ, με κσένα ριάλια θα κάμει γέπεδο και με κσένα ριάλια κάμει ό,τι μεταγράφα κάτσει !Πήρε και καλό προπονεφτή με τα πσέματα και τις αρχεδγιές και κατάφερε να ελέγχει ούλο το πρωτάθλεμα με δγιαιτησίες ,κοράκους ,ΕΠΟτζήδες ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ !!!
Αν εφτούνος δεν είναι μάγκας τι είναι ;
Τράβα εσύ Βαγγέλα, χώνε ριάλια από τη μπροσωπικιά σου περγιουσία, κάμε αφκσήσεις μετοχεκού κεφαλαίου, ρίχνε από τη τζέπα του Γάβρου ένα σκαζμό ριάλια ,πούλα παίχτουρες κι αγόρασε άλλους τόσους και τι κάνεις ;ΜΝΙΑ ΤΡΟΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !!!Άλλος είναι ο μάγκας φίλε Μαρινάκη...
Βέβαια ο Μελισσάν πού ζει ,βιοπορίζεται,κονομάει και δουλέβει το κοζμάκη ;Σε μνια χώρα που υπάρχει κατα λάθος, ζει κάθε μέρα από τύχη, έχει μνια κεβέρνεπσις που βαράει μαλακία ούλη μέρα και δε σεμμετέχει πουθενά, ο ένας είναι πγιο λαμόγιο από τον άλλονε,ο πρωθεπουργάρας θεμήθηκε να πάει να ιδεί θύματα και παθόντες μετά από 15 μέρες από το ολοκάφτωμα, δήμαρχοι που βαράνε ένα μπούτσο ούλη μέρα και καναλίζονται κάμνοντας τους γκέστάρς,μουνάκια και μουνάρες που ζώνε από τη τζεπα του κάθε 50άρη αγάμεφτου, που του τάζουν ολίγον μουνί και του πάιρνωνε τα πάντα, σα ντη Μαργιώ του Μπάμπη του Πίτουρα εδανά στη γετονιά, που τούτακσε ΚΑΙ κώλο πριν το γαμο και όχι μόνο κώλο δε ντούδωκε αλλά και κάθε βράδυ του σπάει ταρχίδγια βάνοντάς τονε να κάμει τις δουλειές του σπιθγιού ,να ταίζει τα παιδγιά, να ντα πάει στο σχολιό ,να ντα δγιαβάσει ,να ντα κεμήσει και σαναντάλλαγμα να ντου παίρνει καμνιά πίπα και να τονε βάνει για ύπνο νωρίς δγιατί την άλλη μέρα έχει να πάει και στη δουλειά ο μάβρος και εφτούνη έχει να πάει στο μαγαζί του Μπίλη του Μπεγλέρη, να τηνε παρτουζώσωνε 3-4 φιλαράκια του και να ντους πάρει και κανα 300αρι δγιατί η Μαργιώ είναι μουνάρα κι έχει το ντρόπο της !!!
Κάτι τέτγοιο μου θυμέβει η κατάστασις...Ο Μελισσάν αβαντάρει τη ΝΔ(όπως η Μαργιώ τον Μπεγλερη και τους συν εφτούνω)και κουλαντρίζει και ολίγον τη κεβέρνεπσις (όπως ο Μελισσάν το ΣΥΡΙΖΑ...),τους βάνει να κάμωνε ούλες τις δουλειές και τις βρωμοδουλειές βεβαίως βεβαίως για νάχει από παντού αβάντες !Αλλά το καλό γαμήσι και τη γκαλή προσφορά τηνε κάμει στη ΝΔ...
Ίντα λαλούσαμε ;Α !Μάιστα !Και θέλει το λοιπό ,ο Βαγγέλας να μεν αφήκει ΤΙΠΟΤΕΣ ΠΕΡΣΙΝΟ στου Ρένδη !Τίποτες που να θυμέβει το Χάση ,το Λεμόνια κι ούλη τη μπαρέλαση που πέρασε πέρυσι !Και κάμει καινούργια ομάς !Ούλα από την αρχή ρε !
ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΒΡΕ...ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ;ΕΦΤΟΥΝΟΣ ΦΚΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΒΕΙ !!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΡΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΣΤΟ  ΓΚΑΡΑΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ''ΠΟΣΟ ΤΟΠΑΙΚΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΟΝΔΡΕ ;''ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΧΑΛΒΑΤΣΟ ;
Έχεις ;Ναι ε ;Δγιατί εγώ είμαι σε εκατό δγιαφορετικά ''κόκκενα σάιτς'' και σε 100 δγιαφορετικές ομάδες Γάβρων και ΠΑΝΤΟΥ δγιαβάζω ότι ''είμαστε λίγοι πάλι'', ''παίχτες της πλάκας πήραμαν'', ''πάλε φέτος θα ντο πάρει το αεκ ή ο μπαοκ που ειναι τούμπανα''κ.λ.π.
Λεπόν θα σου πω τι λύσεις υπάρχωνε...Η΄τηνε κάμεις από το Ναό και πας σπίτι σου ή στη καφετέργια και θωράς ματσάκια και λαλείς τη γκάθε μαλακιζμένη παρόλα σου εκεί με τους καφενόβιους, ή έρχεσαι και κάπγοια πραματάκια τα κάμεις γαργάρα και τα θωράς με θετικό μάτι βλέποντας ομπρός και το μέλλοντο και εχτιμάς το πάρεδρα με ό,τι καλό ή στραβό έχει κάμει ,ή έρχεσαι στο Γκαραίσκο και κραβγάζεις για την ομάδα μας ή απλά μποράς να πας να γαμεφτείς μαζί με ούλους τους εχθρούς της ομάς !!!
Κριτικιά ;Θες να κάμεις και κριτικιά ρε μαλάκα παπάρα ;Να κρίνεις πγοιόνανε ;Τη διοίκεπσις ;Που σε πήρε από τα αζήτεφτα με ''ανοίγματα'' 70 μυρίωνε, σούβανε στην ομάς άλλα 100 για πλάκα ,σε πήε στις 24 καλύτερες ομάδες του Εβρώπα κι εσύ θες να κάμεις και κριτικιά ρε μαλακα ;Καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη, δε γκζέρω ,αλλά κλέιστο ρε μαλάκα !!!Που ούλο χλαις λες και είσαι της στερνής μπουκιάς, λες και είσαι ο τελεφταίος που θα κλείσει τη μπόρτα μόλις αρχέπσει το γαμήσι !
Έτσα είναι ρε μαλάκα !Να πάμε ούλοι να γαμέπσωμεν ,ναμαστε 30 νάχωμεν μέσα 30 γκόμενες να μπουκάρωμεν ούλοι να γαμέπσωμεν και να σου πούμε ...''πούσαι μεγάλε...άντε κλείσε τη μπόρτα να μεν μας βλέπωνε απόκσω...''Και νάρχεσαι στη μπαρτούζα και να μεν κσέρεις ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝΕ ΒΆΝΕΙΣ !!!ΤΟΣΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ !!!Λες και χάθηκαν τα στόματα κι οι κώλοι...Μιλάμε για τόσο βούρλα είναι είναι οι οπαδοί του Γάβρακα ρε φίλε !Εφτυχώς που δεν είναι ούλοι έτσα...
Να ντους γαμάω ασταμάτεφτα, να έχω σκώσει ό,τι κούπα κεκλοφοράει στο πανελλάδιον ,να είμαι μνια από τις καλυτερότερες και πγιο προοδεφτικές ομάδες στην Εβρώπα και νάχω και το κάθε λαλάκη να κάμει κριτικιά για το αν ο Νάτχος είναι μπεργελές ή ο Ομάρης είναι μισοπλέμονας...
Ρε τράβα εκει και φώνακσε για την ομάς !Ρε μαλάκα Γάβρος είσαι !Δεν είσαι η θλίφτρα απ΄τα μανιάτεκα...Μας έχεις σπάσει το μπούτσο από το μοιρολόι ρε μαλάκα !!!
Για σήμερις θωράω να τρώει το Λουκερνάκιον 3-4 μπαλάκια χαλαρά και να ντο περνάμε με τις πάντες !!!Πώς είπατε ;Ειμαι υπερβολεκά αισιόδοκσας ;
Ρε μαλάκες δε ντάπαμε ;ΓΑΒΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ !!!ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!

ΓΑΜΩ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΖΕΙΚΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...

Στερόγραφο:Μεν αρχέπσετε τώρα σεις και πάρετε στα σοβαρά το παράδεγμα με τη Μαργιώ του Μπάμπη έτσα ;Είναι πραγματεκό το στόρι και καθημερνό...Αλλά υπάρχωνε και καλές γεναίκες...σωστές και με ανατροφή...Πφφφφφφφφ...........

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Προσπάθησε να γράφεις λίγο πιο συχνά ρε μάγκα. Καθαρές περαιώτικες κουβέντες που τις έχουμε ανάγκη όλοι. Γειασάν μητσάρα ανεπανάληφτε.

Εικόνα ThomasK

Πραγματικά μοναδικός! Απολαυστικός και με τις φάπες του
σε όσους από μας αμφισβητούν ή γκρινιάζουν...
Και προφητικός από τη γαύρικη παρόρμηση. 3-4 μπαλάκια στο
χαλαρό, πρόβλεψε :)

Τώρα, αν κόλλησε στο φέισμπου για τον τζερτζελέ ή για καμιά
Μαργιώ, δεν ξέρω :)

Εικόνα dimitrov7

Ν΄αγιάσει το πληκτρολόγιο σου .... για να δω τώρα .... πως τους φανήκανε οι "άχρηστοι"? Οι "τελειωμένοι" πως ήταν απόψε? Τι λένε οι "προπονητές-κλάψες-σε μόνιμη άρνηση" των φιλικών? Τα λέμε αύριο καθότι σήμερα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος(λιγάκι).

Εικόνα REDHERAKLIO

Μας έκανε προθέρμανση ο Αγραβάναρος με το μπάσκετ,μπήκες κι εσύ με τα ΓΝΗΣΙΑ γαυρο-λόγια.....άντε να ξυπμάει το θηρίο.Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

Εικόνα Fotiadko7

Πεστα αδερφε μου, πεστα! Ξερεις τι χρειαζεται, δυστυχως, για να ξαναγινουν οι γαυροι γαυραροι; Να χασουμε 5-6 συνεχομενα, να φαμε μπολικο χωμα στην Ευρωπη για να μεινουμε οι "γνησιοι" που αγαπαμε την ερυθρολευκη την ριγωτη με τον δαφνοστεφανωμενο στην καρδια και την ολυμπιακη ιδρα δτπ.μυαλο!

Εικόνα Red Kokkinos

Ωραιοτατος Μητσαρα!!!

Εικόνα John Zolo

Χθες τα μπαοκια το πνιξανε το μαγαζι...για να δω σημερα η δικη μας αριστοκρατια...

Εικόνα apostolos gaganis

Αμίμητος. Μοναδικός. Μα ακριβοθώρητος σε τούτη τη γειτονιά...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

Εικόνα Mhtsaras

Μας έχει φάγει το φεισμπου ρε συ Τόλη για δαφτο και μαλακιζόμαστε....Ούλα τα γράφωμε στη σελίς εκειδά μέσα...Αλλά θα ματαμπώ στη γετονιά και θα ντους πάρει ο δαίμονας ούλους !!!