ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;ΠΓΙΟ ΔΕΝΑΤΑ !ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ !!!


Tags: -

Καλημέρα μαγκίτες !
Εχωμεν θέματα με το Φέισμπου...Μας κατεβάνωνε τη σελίς, μετά μας στέλνωνε μυνηματάκια να είμεθα καλά παιδγιά, τρώμε της καραπουτανάρας τις αναφορούλες από το γκάθε παπάρα βαζελάκο, που δουλειά δεν έχει να κάμει παρά νασχολιέται με μας, μπουκάρωνε καμνιά 50αργιά από δάφτους και κάμωνε μνια αναφορούλα στο Φέις.Σας πονάει καργιολάκια έτσα ;Σας πονάνε οι Ρεντσεγκενστδεμασίνοι ετσα ;
Το Φέις όπως ούλοι βέβαια γνωρέβετε είναι ένας ιστότοπας, αρκετά γκέι που μόλις του πεις ''Μπαμπά εφτούνος με πείρακσε'' πάει και σου ρίχνει τη σελίς !
Στα παπάργια μας !
Πάμε παρακάτου.
Είμαι ,που λαλήτε μάγκες, πολύ μπερδεμένος.Και ομιλάω δγια τας εκλογάς του ΕΠΟ...Δε γκζέρω τι να πσεφήκσω ρε γαμώτο...Να πσεφήκσω την πρόοδος, το καινούργιο, το κάτι άλλο στη ζωή μας, τα παιδγιά της προοδεφτικιάς τριάδας που πάνε να φκιάσωνε το ποδόμπαλο ή να πσεφήκσω την οπισθοδρόμεπσις, το παλιό, τη γκατάρα, τη μεργιά του Γκιρτζίκου πούναι στη μάπα λες και τουχει κάμει μύνησις το χρέος ;
Θα μου είπει βέβαια καπγοιανός από σας...''Ρε φιλαράκι να πσεφήκσεις εφτούνους που έχωνε παρελθόντο με δωροδοκίες, με κσελοδαρμένους, με στησίματα της νυχτγιάς, με μάβρα ριάλια πούρχονται από Ρουσία και δε γκζέρωμε από πού προέρχονται, που χρωστανε παντού σε όπγοιονα μελάει ελληνικά ;Ο ένας όπου τονε πγιάσεις λερώνεσαι ρε φίλε, ο άλλος χρωστάει τα πανωκατωσέντονά του, ο άλλος δε γκζέρεις από πού κρατάει η σκούφγια του...''Ντακς ρε σεις...Παιδγιά είναι και δάφτοι.Ούλο και καμνιά μαλακία θα τηνε κάμωνε.Αλλά σε εφτούνη τη μπουτάνα την Ελλάντα άκρια δε βρίσκεις πουθενά !Από κατηγοράμενος βρίσκεσαι κατήγορας και από αράπης φούρναρης !
Σκατά ρε πούστη !
Μνια χώρα σκέτη απάτη είμεθα ρε γαμώτο...
Ο άλλος ας πούμε πάει να παρει τελεοφτικιά άδγεια και δε μποράει να δικιολογέπσει τίποτες !Ριάλια δεν έχει αλλά λαλεί ότι ''μη σας νοιάζει.Δώκετε μου άδγεια κι εγώ θα σας πλερώσω από τα...κέρδη που θα μου αποφέρνει η άδγεια που θα μου δώκετε !!!''Ο Καλογρίτσος παλέβει εκεί με κάτιτις απάλεφτα, κάτι οικόπεδα λαλεί, κάτι μαλακίες...θολά τοπία και εκεί...Ο Κυργιακός λαλεί ''Καλά πήραμαν την αδγεια μάγκες...για να ιδώμεν τωρα...λεφτά πού θάβρωμεν ;''Γιατί ως γνωστόν οικονομεκώς ο Αντέννας πάγαινε κατά δγιαόλου !
Και σκάει μύτη ο Βαγγέλας.Με τα χοντρά πόθες έσχες, με φάκελα που δε ντα βάνει ο ελλαδικός αθρώπενος νους, χωρίς χρέη, καθρέφτης τα πάντα, σκάζοντας ένα πακετάκιον κοντά στα 60-70 μύργια απότι λαλούνε και μεν λεζμονάτε και το έτερον έτσα ;Ότι πριν κανα νάμισι μήνο έσκασε μνια 20ρούμπα στο Γάβρο που αποκλέφτηκε από το Τσαμπγιόνι !Μιλάμε ότι ο Μαρενάκης είναι δύναμις μαλάκες έτσα ;
ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΓΟΙΟΣ ΑΜΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΥΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !!!
Γιατι εδανά σε δάφτηνε τη χώρα ούλοι έχωμε κσεχάσει γιατί είμεθα Γάβροι.Ναι...καλή είναι η ιστορία μας, καλά τα πρωταθλέματα, καλά κι ούλα τάλλα...Το θέμα είναι ρε μάγκες ότι ούλα κσεκινάνε μέσα από το γέπεδο !Δε μποράει να λέγεσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και νάχεις ομάς βήτα εθνικιάς όπως είχε το αεκ πέρσι...Και να περμένεις να σου κάτσωνε τα κοράκια, τα ματσάκια και οι επόφτες με τους τρεγύρω για να μπεις στη ντετράς έτσα ;Πάρε 4 λεπόν νάχεις να πορέβεσαι !
Είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ρε μάγκα.Δεν είσαι ομάς της πλέμπας όπως ο Μπανάθας....Που τρώνε τα τεμάχια βροχή και νομίζωνε ότι πταίει το...Νουρ ουάν έτσα ;Πάρε λεπόν κι εσύ μνια τριαρούμπα να τηνε κάμεις γαργάρα για το Χριστούγεννο !!!
Γιατί όνταν είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και παίζεις μπάλα δε κωλώνεις πουθενά και από τίποτες !Πας σε γέπεδα κολαζμένα και παίζεις με το ΜΠΑΟΚ το ντρελιάρη με τα έκσαλλα αγόργια ,τονε θωράς που παλέβει ναλλάκσει δγυο πάσες στο κένδρον και απλά του λαλείς ''πάρε κι εσύ ένα ζοβγαράκι τόπγια για νάχεις να κοιμάσαι τις κρύες νυχτγιές του χεμώνα !
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΠΕΔΟΝ !Τι παίζεις εκειδά μέσα ρε μόρτη ;Είσαι καλυτερότερός μου ;Κέρδα με δερβίση μου !Είσαι μπουρδελάκιον ;Ρούφα ταβγό σου Μπούλη κι άιντα από κει με τους υπόλοιπους καργιόλους που νομίζωνε ότι με το να ελέκσωνε την ΕΠΟ και τη δγιαιτησία αφτόματα θα γενώνε και ομαδάρες...
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΣΩΝΕΒΕΙΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ;ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ;ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ !ΠΣΩΝΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΤΟ ;Σαλαμούρα θα πάρεις !
Οι νόμοι της αγοράς δεν αλλάκσανε τα τελεφταια πέντε χελιάδες έτη.Δε βρίσκω το λόγο γιατί θα αλλάκσωνε τώρα ;Χώνεις πολλά ;Παιρνεις καλό πράμα.Παίρνεις λέφτερους ;Κάμε παιχνίδι με το...Βιγιαφάνιες λεπόν !
Θα μου πείτε βέβαια...''Κάτσε ρε Μητσάρα.Τα λεφτά δε μπαίζωνε μπάλα !''Ναι !Τα ριάλια δε μπαίζωνε μπάλα ρε μάγκες, αλλά δε νομίζω ότι σεχνά κερδέβει ο...μπατίρης στο ποδόμπαλο έτσα ;Το ότι κέρδεπσα τους Σερναλαίους ,εχτός ,μνια φορά στη ζωή μου δε ντο κάμει κανόνα εφτούνο έτσα ;Τι πα να είπει δελαδής ;Ότι επειδής κέρδεπσα μνια βολά την Ασερναλ κάθε βολά θα της τα ρίχνω ;Γιατί θα σας παραπέμψω στο τελεφταίο μας ματσάκιον στο Ναό.Κι άστε τα ''Λαθος στηθηκε η ομάς από το Σίλβα'' κι άλλες τέτγοιες παπαργιές !Οπγοιανός παρακολουθάει λίγο μπαλίτσα και βλέπει καλά το τόπι μάλλον θα καταλάβε ότι κάπγοιος με δεκαπλάσεο μπάτζετ σε έχει για πλάκα και απλά είναι άλλο επίπεδο από σένα !Τόσο απλά !
Πάμε λεπόν να πούμε ότι ο Γάβρος θα πάγαινε στην ΟΥΕΦΑ και θα λαλούσε ότι ''Ο κόρακας μας αδίκεπσε μες το Ναό κυρά ΟΥΕΦΑ μας !Σφύραγε τα ασφούριχτα, δε μας έδωκε τρία ζωντανά μπενάλτγια, μας έκοπσε 5 φορές τζάμπα με οφσάιδ κι έτσα μας κέρδεπσαν οι Σερναλιώτες !!!'' κι άλλα τέτγοια φαιδρά !ΠΕΣΤΕΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝΕ ΚΑΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΘΡΩΠΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΟΥΛΑ ΕΦΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ ;Απλά θα γελάγανε και θα μας λαλούσανε...''Καλά κσαναπεράστε του χρόνου για να εισπράκσετε άλλο ένα τετράμπαλο μέχρις να γίνετε...Ασερναλ μαλακες !!!''
Και πάμε τωρα εδανά σε τα μας.Στο Ελλαντα.Ρίκσατε χρήμα κέριοι ;Όχι !Κοροιδέβατε ούλους τους μπογιατζήδες της Λαγοφλώρου, είστε πάρεδρες της πλάκας, κάματε πλάκα στους ''πέστε κάτου οε οε οε''της ομάδας σας και κάμετε δηλώσεις δεμόσχια στα ρούσικα για να αποδείκσετε στα κουνάβγια του Σαλόνικα ότι είστε....ελληναράδες επενδυτές !!! 
ΑΙΝΤΑ ΤΩΡΑ ΛΕΠΟΝ...ΠΑΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΡΙΚΣΕΤΕ ΡΙΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΚΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ !ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΠΟΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΠΣΕ ΑΒΓΑ !!!
ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ;ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΚΑΡΔΟΖΟ ΚΑΙ ΝΑΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΣΗΓΗΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΝΤΟΝΕ ΒΑΝΩ ΝΑ ΠΑΙΚΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝΕ ΤΕΤΓΟΙΟΝΕ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΟΥΜΕ;....
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;ΠΓΙΟ ΔΕΝΑΤΑ !ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ !

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Κείμενο στα γνωστά, υψηλά, στάνταρ...

Ξέρεις τί σκέφτομαι ρε Μητσάρα; Σ΄όλους έχει κάνει εντύπωση ότι πρώτος και στην πολύ χαμηλότερη τιμή πήρε άδεια τηλεοπτική ο Γιαννάκης. Πώς κι΄έτσι; Ο αμείλικτος αντίπαλος των Τσιπραίων... Μήπως τον...διευκόλυνε λοιπόν σ΄αυτό η ίδια η κυβέρνηση, ξέροντας ότι την μία άδεια την έχει λόγω οικονομικής δύναμης στο τσεπάκι του άμα θέλει - και ηθελε - ο Βαγγέλας, έτσι ώστε ο τελευταίος να΄χει αντίπαλο στα τηλεοπτικά κλπ και να μην παίζει μονότερμα τους πάντες; Άσεεε δηλ. να τρώγονται μεταξύ τους οι δεξιοί, οι πρασινοκόκκινοι στα ποδοσφαιρικά κ.α. και να΄χει πρόβλημα λυσσαλέας πολεμικής εναντίον του, ηθικής "ταπείνωσης" και τα ρέστα ο Βαγγέλας, μη και του κατεβαίνουνε τίποτα ιδέες για κάθοδο στην πολιτική, οπότε γάμησέ τα αν συσπειρωθούνε γύρω του οι γαύροι όλων των κομματικών αποχρώσεων... ΛΕΩ ΤΩΡΑ... Γιατί δεν μπορεί να μην ξέρανε ότι ο Αφραγκούζος ΕΧΕΙ οικονομικό θέμα και ΜΕΓΑΛΟ μάλιστα... ΑΡΑ;

Υ.Γ. Για να δούμε βέβαια πού θα πάει το πράμα, τώρα με το σκάλισμα. Και όχι μόνο...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

και για να υπερθεματίσω, όχι μόνον πήρε ο Αλ χαβούζος την άδεια πρώτος και καλύτερος και με το μικρώτερο αντίτιμο, αλλά (ὣ, τοῦ παραδόξου θαύματος!) με το που κατεχύρωσε την άδεια, μέσῳ απεσταλμένου, ο ίδιος έβγαλε για φαγητό, ώστε να το εορτάσουν τους υπαλήλλους του σταθμού - http://www.iefimerida.gr/news/286017/giati-o-alafoyzos-evgale-gia-fagito... -.
εἰρήσθω ἐν παρόδῳ, ο τηλεοπτικός δίαυλος του ...αμείλικτου αντιπάλου των Τσιπραίων φιλοξενεί ολημερίς και ολονυκτίς μέλη της Κυβερνήσεως... από πρωϊνάδικα μέχρι σαγόνια!

Εικόνα koropi48

Κύριε απόστολε, ο τρόπος που δόθηκαν οι άδειες έχει να κάνει με πόκα, μπλακ τζακ, μπλόφες χαρτοπαιχτών κλπ. Οι ανυποψίαστοι παίχτες, που δεν ξέρουν πόσο ψηλά θα φτάσουν τα χτυπήματα, δεν θα ανεβούν στην πρώτη άδεια, να τα χώσουν αμέσως δηλαδή, αφού έχει άλλες τρεις να χτυπήσουν. Ταυτόχρονα όμως, οι ανυποψίαστοι έχουν μιλήσει τις προηγούμενες μέρες με φίλους και συνεργάτες και έχουν εκμηστηρευτεί μέχρι ποιο ύψος είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να πάρουν άδεια. Ο "υποψιασμένος" παίχτης (που έχει πληροφορίες από τα ενοχλητικά έντομα που τσιμπάνε μόνο τους άλλους), πάει έτοιμος στο παιχνίδι. Ανεβάζει πολύ για τα δεδομένα της αγοράς την πρώτη άδεια, 40 μύρια σου λέει, ψαρώνουν οι άλλοι, σου λένε άσε να την πάρει ο διψασμένος, εμείς θα πάρουμε τις άλλες ίσως πολύ φτηνότερα. Ο πρώτος πλειοδότης ξεκαρδίζεται στο γέλιο, γιατί ξέρει ότι οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να ανεβούν πολύ ψηλά. Όπως και γίνεται τελικά.
Στη σύγχρονη εποχή, είτε μιλάμε για μπίζνες, είτε για έρευνα επιστημονική είτε για πόλεμο πραγματικό, έχει τεράστια αξία η ¨πληροφορία", που θα έρθει την κατάλληλη στιγμή και στον κατάλληλο τόπο.

Εικόνα Mhtsaras

Φίλε μου Τόλη άσε με...Δε με πσήνωνε εμένα !Αμανε ήθελε η κεβέρνεπσις τονε έκαμε μνια από χόρτα τον Αλαφούσκα με τόσα που της έκαμε πριν τα εθνικάς εκλογάς έτσα ;Για θυμέπσου...Απλά εμένα μου φαίνεται ότι κάπου ''τα βρήκανε'' ρουφγιάνοι και αρεστεροί πουστραίοι ''να ντάχωμε καλά αναμετάκσυ μας και θα ντα βρουμε μωρε στο τέλος...''
Ντροπή της αρεστεράς να ντους είπεις ;Γκέι της πολιτικιάς να ντους είπεις ;Το θέμα είναι ότι όπως και να τους είπεις ανήκωνε στουςε ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ !ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ !ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ !!!

Εικόνα koropi48

Μητσάρα κι εγώ αυτό πιστεύω. Άσε που, καταγράφοντας τους πάντες μέσω του δικτύου που του έδωσε παλιότερα ο βρυκόλακας της πολιτικής (ο στρατηγός Γρ και η ομάδα του), μπορεί να τους κρατάει όλους απ τ αρχίδια. Θυμάσαι τον βγενο προ καιρού, όταν η κορυφαία δικαστής εμπλέχτηκε στο ζήτημα της έκδοσής του στην Κύπρο; Βγήκε και είπε καθαρά ότι της έδινε πεντακοσάευρα σε βιβλία και ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό. Κι αντί να γκρεμιστεί το σύμπαν, το ξεχάσαμε κι αυτό, έγινε μια τυπική μήνυση που θα εκδικαστεί σε χρόνο που οι διάδικοι ίσως δεν είναι κάν στη ζωή. Δίνουμε και γράφουμε.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

πού τον θυμήθηκες τον στρατηγό Γρ;!
σήμερα είχαμε την κουβεντα ου που είχε σηκωθεί ο κόκκινος με τα γουνάκια, προεδρεύων ων και κάθισε κλαρίνο μπροστά του στην εξεταστική!!! βλέπεις ο Γρ ήταν κάτι γράδα πάνωθέ του στη ...στοά.