ΧΑΣΗ....ΜΕΝ ΧΑΣΕΙΣ !ΧΑΘΗΚΕΣ !!!


Tags: -

Χαιρετώ σας μόρτες !
Εχτός από το Φεισμπου θα ντα λαλούμε κι εδανά δγιατί κάπγοια πραματάκια θα πρέπει να μένουνε καταγεγραμμένα λόγω του ότι πολλές κουφάλες κεκλοφοράνε ανάμεσό μας και τη μνια λαλούνε έτσα και την άλληνε αλλιώς.
Πάμε λεπόν....
Πού είστε εσείς ούλοι ρε που κράζατε το Βαγγέλα για την επιλογιά του Χάση ;Κι όνταν έβγαινα και σας λαλούσα...''Μάγκες κόφτε το κσέρει τι κάμει ο πάρεδρας.Ο Γάβρος κι ο Βαγγέλας φέτος πάνε για μεγάλα πράματα...''μου λαλούσατε ότι στηράω το Βαγγέλα, ότι μου δίδει μεροκάματο κι ότι κάμω αβάντες στο....Γκαραπαππά !Σεμειωτέον ότι και τους δγυο τους ούτε που τους έχω ιδεί ποτές και ούτε που τους κσέρω πγοιοι είναι !Εμένα μάγκες με νοιάζει η ομάς μου και δε θα κάμω αβάντα σε κανένανε !
Μήμπως θεμάστε τη Μπόρτα εφτά ;Τι λαλούσε με το πούρθε ο Χάσης ;Τι κράκσιμο του ρίχνανε εμμέσως πλην σαφώς ;
Κι εγω ίσως να αναρωτγιόμανε μέσα μου αλλά λαλούσα...''Δε μπορεί ρε πούστη να παγαίνωμε έτσα στα τυφλά και να μεν κσέρωμε τι γιγνεται...Λες νάκαμε τόσο λάθος ο Βαγγέλας ;'''
Επειδής τυγχάνει όμως νάμαι πάνου από 45 έτη μες τον αθλητεβμό και νάμαι της δουλειάς εμείς λαλούμε ΠΑΝΤΑ άσε τον άθρωπα να δουλέπσει και μεν τονε ενοχλάς.Το τι κσέρει και τι θέλει να καταφέρει θα ντο ιδούμε στο δρόμο...
Κι όμως ρε φίλε !Ο άθρωπας δούλεπσε, βγήκε ομπρός και είπε θέλω αφτουνούς τους παίχτουρες πάρεδρα και τους θέλω οπωσδήποτες !Και δεν είναι και απλεσίαστοι !Είναι στις οικονομικες δενατότητες της ομάδας !Γιατί δε νομίζω να πήε και να πήρε τίποτες το εκσαντρίκ ο Χάσης έτσα ;Τον Οφόε που τονε ήθελε σα ντρελός δε μας κόστεπσε πάνου από 2-3 μύργια...Τα ίδγια και ο Καρσελάς και ούλοι οι υποδέλοιποι.Ο Εμενίκες που κόστεπσε παραπανου απούλους κι έχει το πγιο μεγάλο σεμβόλαιο δεν ήτονε επιλογιά του Χάση αλλά του Ουσίγιου !Κι όπγοιοι είναι στα μέσα και στα όκσω της ΠΑΕ το κσέρωνε καλά εφτούνο.
Πάμε στη δουλειά του.
Δε γκζέρω πώς πάει η προπονητική του γνώση και δεν έχω ιδεί τι δουλέυει στις προπονέπσεις, εκειό που κσέρω όμως είναι ότι είναι ακρεβοδίκαιος, όπγοιος γαμεί και δέρνει στις προπονέπσεις πάιζει εντεκάς κι όπγοιος βαράει μαλακία τονε γράφει απλά στα παπάργια του !
Οι σχέσεις του με τους παίχτουρες είναι φοβερές και τρομερές και ούλοι τονε αγαπάνε !όνταν είσαι δίκαιος κανείς δε μποράει να σου λαλεί μαλακίες ότι με αδίκεπσες και τέτγοια...Η΄μήμπως ο Μάριν δεν είναι δουλειά δεκιά του ;
Δε βάνει το Φορτούνα και δικαιώνεται ο άθρωπας ρε και η ομάς πετάει !Κι όμως !Την άλληνε μέρα βγαίνει ο κάθε πικραμένος και του βάνει χέρι γιατί δεν έπαικσε ο Φορτούνας !Κερδάει ,παίζει μπαλίτσα, προσπαθάει να βάνει το τόπι κάτου περνάει στους όμιλες κι όμως !Βγαίνωνε και τονε κρίνωνε δγιατί δεν έβανε το....Φορτούνα !Βάνει το Φορτούνα αλλάγή με το Λάρσα, αλλάζει το ματσάκι κι αντίς ούλοι να πούνε ότι καλά έκαμε και τονε έβανε αλλαγή γιατί το σχέδιο πέτυχε να τονε κσεπνέπσει λίγο, βγαίνουν και του κάμωνε υποδείκσεις δγιατί δεν τονε έβανε από την αρχή !Και σεμειωτέο ότι ούλοι δάφτοι που τα γράφωνε εφτούνα ήτονε ΟΙ ΙΔΓΙΟΙ που πέρσι βγαίνανε στις φυλλάδες τους και στο ιντερνέδιον και κράζανε το....Φορτούνα !!!
Ρε γαμώ τα μνυαλά σας πάτε καλα ;Ρε μαλάκες θα μας τρελάνετε ;Κερδάει η ομάς και βγαίνετε και δεμιουργάτε θέματα ;
Εσείς που ούλοι κράζατε το Χάση τώρα βγαίνετε και τονε κράζετε για αλλα ντάλλων και ο άθρωπας μας πέρασε στους όμιλες ;Και πάλεψε να παίκσει και μπαλίτσα σε εποχή που ούτε η....Ρεάλ δε μπαίζει μπάλα ;ΣΕ ΠΓΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο ΟΛΕΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΒΓΟΥΣΤΟΥ ρε κωθώνια ;Ένας ρε μαλάκες !Ένας να βγει να μας είπει ότι ο Γάβρος δε ντου αρέσει ως ομάς και δε μπάει καλά !Γαμώ αφτή τη κωλοχώρα ρε πούστη μου !Μνημόνια ρε πούστη μέχρις να βγάλωνε οι βάτραχες γένεια ρε καργιόληδες !!!Δεν έχω ιδεί ένανε ελληναρά ρε φίλε.Ένανε ρε πούστη !Να βγει και να είπει ''ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ ΡΕ !ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΡΕ !ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ !ΕΓΩ ΠΤΑΙΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...''Κανείς ρε φίλε...Ούλοι είναι αλάνθαστοι ακόμα κι όντα στο τέλος εχουνε κάμει λαθος παλέβωνε να σου αποδείκσωνε με τις πγιο μεγάλες μαλακίες επιχειρήματα ότι παρόλο που είχαν άδεκο είχανε....δίκιο !!!
Κάθομαι γέπεδο και ακούω ένα κάρο μαλακίες κάθε φορά ρε γαμώτο...
Ο Μαρενάκης τι έγινε ρε λεχρίτες ; α ;Πήρε τη Νοτιγχα κι έφυε από το Γάβρουλα έτσα ;Μας παράτεπσε έτσα ;Θα φέρει μερικούς ανώμαλους και ανήμπορους και θα μας πουλήσει στον εκάστοτες τυχόντα έτσα ;Κι ούλα δάφτα τα λαλούνε ρε φίλε χωρίς καμία...εφθύνη !Χωρίς να αισθάνονται τι λαλούνε !Στη μπούτσα του ο καθένας !Λαλεί τη μπαπαργιά του και πάπαλα !Κι όντα του λαλείς είδες ;Έκαμες λαθος.Σου λαλεί ''ναι αλλά...''με σκοπό να σου αποδέικσει ότι και μαλακίες πόλεγε ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ !
Τώρα λεπόν είναι καλός ο Χάσης κουφάλες α ; Κσέρει μπάλα ;Κάμει καλό κοουτσάρεζμα ρε ;
Και για να ιδείτε ΠΟΣΟ ΚΕΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΣΗΣ απλά θα σας είπω να πάτε να δγιαβάσετε τη σενέντεφκσις του μετά τον αγώνα με τους Ριεκιώτες.Εφχαρίστησε το Μαρενάκη που τούδωκε την εφκαιρία να εργαστεί σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογα !Που σεμαίνει ότι ο άθρωπας κσέρει πού ήρθε και τι σύλλογας είναι ο Γάβρος...ΚΕΡΙΟΣ ΜΕ ΟΥΛΗ ΤΗ ΣΕΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΚΣΗΣ !
Και τώρα εσείς κσέρετε έτσα ;Στη μπρώτη στραβγιά βγείτε να τονε φάτε !ΜΕΝ ΧΑΣΕΙΣ ΧΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ μαλάκα !!!

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Άντε Μητσάρα κα μας έλειψες! Η πένα σου η χαμούρα σκίζει κώλους κ λέει αλήθειες. Τον έξυπνο μπορείς να τον κερδέψεις το βλάκα ποτέ! Γιατί είναι απρόβλεπτος και θα σου σπάσει τα νεύρα. Το θεματάκι στην άμυνα υπάρχει, αλλά είναι θέμα παιχνιδιών για να δέσουν καλύτερα. Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ο καπίνος είναι μια χαρά, αλλά στον άσο θέλεις πιο γεμάτη λύση. Ένα τύπο να σου καθαρίζει τις γιόμες κ τα στημένα με ασφάλεια και να δίνει σιγουριά στους μπακ, να πιάνει τη μπουγάτσα με αέρα (μπάλα για τους αδαεις) σφιχτά κα σταθερά σα γυναικείο βυζί, ταναλιωτά. Μετά θα δούμε τσάμικα, ειδικά αν ανέβει ο εμουνίκες, αν και από τουρκία μεταγραφή έχει κατάρα να αποτυγχάνει.

Εικόνα ThomasK

Mhtsaras,
ένας ακόμα χαρισματικός και απολαυστικός γαύρος σ’ αυτή
τη γαυροφωλιά. Με μια ιδότυπη γραφή α λα Μποστ,
πνευματώδη, χιουμοριστική και σαρκαστική για πρόσωπα
και καταστάσεις.
Το κείμενό του υθυμογράφημα και χρονογράφημα μαζί,
καθώς θίγει και το πιο σοβαρό μας ίσως ελάττωμα ως
ΝεοΕλλ κι όχι μόνο ως γαύρων, αυτό του “αλάθητου”
που κατά πλειονότητα μας διακατέχει παρά την τύφλα
μας.

‘Εμπαινε Μητσάρα!!!

Υ/Γ. Ο τίτλος μου θύμισε ανέκδοτο που άκουσα
χρόνια πριν από φίλο ποντιακής καταγωγής :)

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Σε μερικά χρόνια, σε κάποια άλλη κλήρωση Τσάμπιονς Λήγκ, θα έρχεται ο Χάσι προπονητής κάποιας άλλης ομάδας, όπως με το καλό θα γίνει με τον Εεεερνέστο Βαλβέεεερδε και θα λέμε όλο περηφάνεια: "Να! Ο πρώην προπονητής του Θρύλου μας επιστρέφει στο γήπεδο της ομάδας που τον ανέδειξε!".

Εικόνα NovoCeLats

Σ'ΩΡΑΙΟΣ...

Εικόνα RedManu

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μητσάρα εξαιρετικός και απολαυστικός όπως πάντα!! Όταν ανακοινώσαμε τον Χάσι και η δική μου παρέα αρχίσανε τα "που πάμε ρε μαλάκα με τον Αλβανό που μας έφερε ο χοντρός" και τα τοιαύτα... Εγώ τότε απαντούσα πάντα το ίδιο: "Ρε σεις δε μπα να φερε και εξωγήινο!! Τι με νοιάζει από που είναι άμα κάνει σωστά τη δουλειά του; Αφήστε να δούμε πρώτα. Είδα και με τους Πορτογάλους τι κάναμε...". Μέχρι στιγμής δικαιώνομαι... Τώρα όσον αφορά τους "ξερόλες" που πάντα (εννοείται) έχουν δίκιο. Είναι πλέον παγκοσμίως αποδεκτό, πιστεύω, οτι η βλακεία κυριαρχεί στον κόσμο μας. Μόνη μας άμυνα σε αυτούς που αναφέρεις είναι η αγνόηση... Τους αγνοείς παντελώς και συνεχίζεις με πνευματική υγεία κάνοντάς το... Εξ άλλου ούτε μα συνεννοηθείς μαζί τους πρόκειται αλλά ούτε και να τους αλλάξεις!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλή κλήρωση σε λίγο!!

Εικόνα Red Kokkinos

Ετσι ! Χωστα τους Μητσαρα, αυτη απολυτη, ξερολικη, "επιστημονικη" και αφ' υψηλου αποψη τους μου την "δινει".
Αντε καλη και γουρικη κληρωση αποψε. Λες να δουμε τον Ερνεστο παλι στο ...Καραϊσκακη?

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μην ψαχνεις μακριά Μητσάρα για ανικανοποίητους γκρινιάρηδες-μυρωδιάδες.Αρκεί να διαβάσεις τα σχόλια 2-3 σε αυτήν τη σελίδα σε προηγούμενες αναρτήσεις του Κ.Απόστολου.Είναι οι ίδιοι που περιμένω και επανόρθωση για αυτά που έλεγαν για το Χάσι αλλά έχουν αμολήσει αετό και ασχολούνται με το πως έκλασε ο Φορτούνης και πόσες λάθος πάσες έκανε ο Ρέτσος.Γιαχαρανταν και σας πηδάει στεγνά ο Βαγγέλας.

Εικόνα Αλέξανδρος

Απλά τα πράματα κυρ-Μήτσο... Ο Χάσι ενόχλησε λόγω καταγωγής. Όχι για άλλο λόγο. Κάποιοι ακόμα και τώρα τον κράζουν παρόλο που εκανε σωστά την δουλειά του για να τον σταυρώσουν καλά στην πρώτη στραβή του. Πιστεύω η διοίκηση θα τον στηρίξει και άλλο. Θαρρώ θα του κάνει δώρο 1-2 παίκτες ακόμα. Το αξίζει εξάλλου. Επισης πιστεύω ότι τωρα που μπήκαμε ομίλους ο Ρέτσος δεν πωλείτε γιατι θα ανεβάσει κατά πολυ τις μετοχές του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένω με αγωνία την κλήρωση (δεν κοιμάμαι απόψε λόγω υπερέντασης) και δεν ξέρω τι θα μας φέρει η ποδοσφαιρική μοίρα και σκαρώνω σενάρια για το τι θα δούμε... Και ένα μικρό σχόλιο για την κλήρωση; Χρειαζόμαστε δυνατούς αντιπάλους γιατι με αυτους αποδίδουμε καλύτερα. Δεν θέλω να πω την πρόβλεψη μου αλλά θα πω ότι μια θυσία απο το πρώτο και από το δευτερο γκρουπ θα φέρει καλό "πράμα" το τέταρτο γκρουπ. Για αυτο ας ετοιμαστούμε για το απόγευμα.

Καλό χειμώνα και να γράφετε λίγο ποιο συχνά κυρ-Μήτσο γιατι η Πειραιώτικη διάλεκτος/γραφή σας είναι όαση και δεν χορταίνουμε να την διαβάζουμε...

Εικόνα Mhtsaras

Νάσαι καλά Αλέκε μου και φφχαριστάω για τους καλούς σου λόγους.Ο Ρέτσος κανείς δε γκζέρει αν θα πωληθεί.Ούτε κι ο Μαρενάκης κσέρει !Εφτούνο θα ντο δείκσει η....τσέπη της ΠΑΕ !Αν έρθωνε σεμβόλαια μεγάλα, γιατί μνια μεταγράφα ακόμα θα τηνε κάμει, ο Ρέτσος θα πωληθεί !Επίσης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΣ ΕΦΚΟΛΗ στο Τσαμπγιόνι !Με όπγοια και να πάικσεις ΠΑΝΤΑ θα έχεις θέματα αντιμετώπισης...Η ομάς κατά τη γνώμη μου έχει θέματα αμενας ακόμα.Αν μείνει ο Ρετσάκος θες ένανε σεντερμπάκη ακόμα στο μπόι του να δέσει καλά μαζί του αλλά και νάχει το ανάποδο ποδάρι από αφτόνανε...Αν φύβγει ο μικρός τότενες πάμε αλλού.όσο για τη γκαταγωγή του Χάση ;Αν είπωμε τώρα σε κάπγοιονε άσχετο ''Κοσοβάρος πάιχτης'' ή ''Κοσοβάρος προπονεφτής'' μάλλον θα σκάσει στα γέλια.Γιατί επί της καταγωγης του καθενός το μνυαλό στηράει τις γνώσεις του...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός, χειμαρρώδης, γνώστης του αντικειμένου και με τρόπο γραψίματος μοναδικό. Αν δεν τα γνώριζα και δεν τα πίστευα αυτά, δεν θα τα΄γραφα. Καλώς τον Μητσάρα!

Εικόνα Mhtsaras

Καλώς σε βρήκα πάλε Τόλη !Εδανά θα είμεθα να ντα λαλούμε...