Ρουλα-ρουλα-ρου-λα-λα(δες και ψεύτες)...



Επεσε στην αντίληψή μας πρίν απο λίγο, τουτο δω το τεράστιο ψέμα:

http://www.sport-fm.gr/article/594110

Κατ' αρχας, να πούμε οτι και οποιος υποστηρίζει αυτα τα ψεμματα ειναι ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ, αλλα και όποιος τααναμεταδίδει είναι επίσης ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ.

Όπως πάντα, οπως σε κάθε θέμα που αφορά το εν λόγω σωματείο, τα ίδια και τα ίδια: ΨΕΜΜΑΤΑ. Με το ζόρι να κάνουν το άσπρο (και το μάυρο, αλλα και το κόκκινο) πράσινο.

Εμείς, μιλωντας με στοιχεία, σε πρωτη φάση εχουμε να πούμε τα εξής (ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ)

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121021/syndesmoi-olympiakoy-se-oli-tin-ellada-1963

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120927/syndesmoi-olympiakoy-dekaetia-60

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120928/sfoop-apo-1957

Εσείς, χωρίς κανένα στοιχείο, τι λέτε;
"Η Θύρα 13 του Παναθηναϊκού κλείνει τα 46 της χρόνια, αφού στις 19 Νοεμβρίου 1966 στο Μεταξουργείο, έγινε πράξη..."

Πως ακριβως έγινε πράξη δηλαδή;;; Στοιχεία, ντοκουμέντα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;

ΚΑι άντε να δεχτούμε οτι έγινε όπως έγινε, πράξη.
Το "αρχαιότερος" που ακριβως το στηρίζετε;;;;
στο ότι
"...έγινε πράξη η ιδέα που είχε από το 1952 ο Χρήστος Μωϋσίδης";;;;

Ακριβως ιδιας βαρύτητας επιχείρημα με το έτος ιδρυσης 1908, επειδη ενας αθλητης του Πανελληνίου έφυγε απο κει και πηγε παραδιπλα να παιζει μπαλα με τους φίλους του.
Επειδή το σκέφτηκε δηλαδη ο Χρήστος Μωϋσίδης, παναπει και "αρχαιότερος συνδεσμος";

Και μεις, που τον πρωτο τον ιδρυσε ο Καραϊσκάκης δηλαδη, τι να πούμε;

Καργα Φαληριώτης ητανε ο Γιωργαρος, και από τότε είχε ΣΚΕΦΤΕΙ να ιδρυσει σύνδεσμο του Θρύλου.
Αλλο (εκτός απ το οτι που καιρός για γράμματα) που δεν υπηρχε καιρός να τρέχει στους συμβολαιογράφους. Ειχε εναν πόλεμο να κάνει ο άνθρωπος.

ΥΓ.: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα επανέλθουμε...

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Το ''η θύρα 13 υπήρχε ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ του Μωυσίδη από το 1952'' και το ότι ''ο ΣΦΟΠ θεωρείται πρόδρομος της θύρας 13'', είναι επιχειρήματα για να γελάνε και τα σκυλιά. Κανονικά και με το νόμο. Με αυτήν τη λογική, ο ΣΦΟΟΠ είναι πρόδρομος της θύρας 7, άρα θύρα 7 υπάρχει από το 1957, ενώ αν μπούμε και ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ του πρώτου προέδρου της, του κυρίου ΠΑΡΑΣΧΟΥ, μπορεί να υπήρχε ως ιδέα από το 1930 ξέρω'γω. Συνδέσμους είχανε και οι βάζελοι τη δεκαετία του '50. Το θέμα πρωτοπορία είναι μυστήριο και να πω την αλήθεια, δεν με αφορά καθόλου. Πιο πολύ με νοιάζει η ιστορία μας, πότε έγινε τι στο Σύλλογό μας. Μην το πάρει αλλιώς αυτό κάποιος και πει ''το πετάς επειδή οι βάζελοι είναι πρωτοπόροι, μπας και το σώσεις παίζοντάς το υπεράνω''. Και να ήμασταν εμείς πρώτοι, στα παπάρια μου. Μπορεί να είναι και άλλης ομάδας, άσχετης, ο πρώτος σύνδεσμος. Είναι μια φάση όπως το θέμα ''τίτλοι''. Δεν βρίσκω ενδιαφέρον στο θέμα, δεν υπάρχει ζουμί καθόλου. Μήλα με πορτοκάλια δεν αθροίζονται. Κάπως έτσι κι εδώ. Για να το κλείσω, το ότι στον ΥΠΟΝΟΜΟ της Δαβάκη κοιμούνται όρθιοι και λένε άλλα αντ'άλλων, δεν μου κάνει εντύπωση. Ο συγκεκριμένος ΑΡΔ ειδικά, είναι για να γελάς μαζί του με δάκρυα.

Εικόνα GPan

Oloi kseroume poso eukolo einai na anevasei kapoios ena ar8ro sto Wikipedia. Se kammia periptwsh den apotelei aksiopisth phgh alla gia deite edw.Palaioteros syndesmos sthn Ellada leei h tzou 13 http://en.wikipedia.org/wiki/Gate_13 kai sfop apo to 1952.

Dhladh o sport-fm leei oti yphrxe h idea to 52 alla edw diavazoume oti yphrxe kai syndesmos. Telika mallon mazi me thn axrwmatopsia exoun kai provlhma me tis ymeromhnies ta agoria.

YG Se allo ar8ro diavasa oti lan8asmena oi episthmones pisteuoun oti oi deinosauroi htan prasinoi, fanela tou eksasterou foragan kai phgainan ekdromes.

Εικόνα GPan

YG2 Savva de se trollarw! apla sthn terastia prospa8eia pou kaneis nomizw aksizei na ta vazoume katw kai na ta teleiwnoume ena ena, giati to my8omanhs ws epi8eto einai polly ligo gia na perigrapsei ton zele.

Εικόνα clark gheibol

μην το πάρεις στραβά, αλλά το άρθρο το έγραψε ο Γαύροντας

Εικόνα Gavrontas

Χαχα..δε μπειράζει..απο κεκτημένη ταχύτητα το έκανε, με το Σαββα που τους εχει κανει τα αυτακια κατακοκκινα των ζελέδων.

Εικόνα GPan

Xaxa oxi re pousth mou! Exoume kiallo ereunhth?! Na sai kala file Gavronta kai na me sympa8as!

Εικόνα Gavrontas

EΝΑΣ είναι ο ερευνητής, και θαυμαστά τα ποσταρίσματά του

Εικόνα Gavrontas

YG Se allo ar8ro diavasa oti lan8asmena oi episthmones pisteuoun oti oi deinosauroi htan prasinoi, fanela tou eksasterou foragan kai phgainan ekdromes.

Ελιωσα αδερφε...