ΧΧΧ


Tags: -

                                                                                   
Χτές, κατά το μεσημέρι, έσκασε στο ντρενέ, είδηση-βόμβα με κάποιες δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου σχετικά με το ματς στο Καραισκάκη της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, και το ακυρωθέν γκόλ που σημείωσε ο ίδιος ο Παπαδόπουλος.
Βεβαια το θέμα δεν ηταν οι δηλωσεις για το γκολ, αλλά οι απαξιωτικές, μειωτικές και προβοκατόρικες δηλώσεις που (φέρεται) να έκανε για τον Ολυμπιακό.
Εδώ  είναι το λινκ με την είδηση

http://www.xxsports.gr/k-papadopoulos-etsi-ginotan-panta-stin-edra-tou-olimpiakou-me-tous-dietites-to-icha-zisi/

(μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, το άρθρο ήταν αναρτημένο ακόμα. Επειδή υποθέτουμε ότι, όχι ότι υπάρχει τσίπα, αλλά μπορεί να συντρέχουν  νομικοί λόγοι ώστε να «κατέβει», καλού κακού το αποτυπώσαμε με print screen, ώστε μη μας πείτε και κακοπροαίρετους μετά:

\

και επειδή εγώ προσωπικά όσο κι αν έψαξα, άλλη σχετική δημοσίευση (εκτός απ τα ζελεδικα sites που παπαγάλιζαν και αναπαρήγαγαν το συγκεκριμένο –υποτίθεται- ρεπορτάζ) δεν βρήκα, μπορώ, με την μέθοδο της ατόπου απαγωγής τουλάχιστον, να συμπεράνω ότι η «πηγή» του κακού που ακολούθησε, ήταν το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο συγκεκριμένο site.
Και, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τριγωνομετρία, όπως και καμία επιστημονική μέθοδο, αναρωτιόμαστε:

Πόσο Μ_ _ _ _ Σ είσαι; Πόσο ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ; Πόσο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ; Πόσο ΨΕΥΤΗΣ; Πόσο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ; Πόσο ΑΡΔ; Πόσο ΖΕΛΕΣ και πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για να δημιουργήσεις όλο αυτό το θέμα; Πόσο ΚΑΤΙΝΑ;

Και ΦΥΣΙΚΑ, δεν μιλάμε για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Που όσο κι αν μας εκνεύρισε η συμπεριφορά του στο προχθεσινό αγώνα, ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ώστε να δημιουργήσει τέτοιο θέμα, αποκλείεται να ήταν.
Άλλωστε, και μπράβο του, έσπευσε ο ίδιος να αποκαταστήσει την αλήθεια, σημειώνοντας κιόλας ότι

«Πρέπει να είσαι χαζός για να πεις κάτι τέτοιο»

http://www.sport-fm.gr/article/580908

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου στους 94,6:

Για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στην Γερμανία για τον Ολυμπιακό:

«Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να παίξω στο ματς αυτό. Χωρίς να κάνεις τίποτα, σε βγάζουν στην σέντρα. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση τέτοια, πρέπει να είσαι βλάκας για να κάνεις δήλωση και να πεις ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα με την διαιτησία. Ο Ολυμπιακός έπαιρνε και παίρνει τα πρωταθλήματα τόσα χρόνια γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Το γκολ που έβαλα ήταν καθαρό, αυτό το είπα αλλά τίποτα άλλο. Πρέπει να είσαι χαζός για να πεις τέτοια πράγματα».

(εδώ, ενα απόσπασμα)

Έτσι λέμε κι εμείς λοιπόν: πόσο ΒΛΑΚΑΣ πρέπει να είσαι, ώστε να δημιουργήσεις μια τέτοια είδηση; (τις ΚΑΤΙΝΙΕΣ «καθώς σύμφωνα με γερμανικές πηγές με δηλώσεις του στην γερμανική τηλεόραση», αλλού: ήταν εύκολο να διασταυρώσετε αν έλεγαν αλήθεια οι «πηγές», πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τηλεόραση).

Όποτε, μιλάμε για ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ παραπληροφόρηση, με συγκεκριμένο στόχο: ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.    

Όμως, είστε τόσο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ, είστε τόσο ΑΝΕΚΔΟΤΑ, τόσο βιαστικοί και ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΟΙ, που προσπεράσατε και τα πιο προφανή απ΄ όλα:
Λάβατε υπόψη σας πόσο ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΤΕ έναν άνθρωπο; Και σε τι πιθανούς κινδύνους μπορεί να τον θέτατε;
Το μίσος σας για τον Ολυμπιακό, το αφήνουμε στην άκρη,  αυτό δεν αλλάζει, αυτό σας θρέφει κι αυτό σας συντηρεί (από κάθε άποψη) όμως τις ευθύνες σας απέναντι στο όλο σκηνικό που θα δημιουργούσε αυτή η «είδηση» τις αναλογιστήκατε;

Φυσικά και το ξέρατε τι θα γίνει (αυτός ήταν ο σκοπός σας), αλλά όχι, δεν τις αναλογιστήκατε, γιατί ξέρετε που ζείτε και που «δημοσιογραφείτε».
Σε άλλη χώρα θα σας είχαν ήδη στη μπουζου. Με χίλιες κατηγορίες.

Εν τω μεταξύ, οι βιαστικοί και αλλοπρόσαλλοι ζελέδες, που έσπευσαν να παπαγαλίσουν το «μέγα θέμα», τον ήπιαν κανονικά. Τον καφέ τους εννοώ, μην πάει ο νους σας αλλού..μην το έχετε αυτό, μέσα σας, που λέει κι ο savvas.

Mετά, το βραδάκι, ήπιαν άλλους τρεις, ξεγυρισμένους, βαρείς κι ασήκωτους (ζελέδες, είναι βαριά και του Σλοβένου;).
Στο εξωτικό καφέ «ΜΑΡΙΜΠΟΡ».
Και μετά, δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι όλο το βράδυ.
Αλλά γι αυτό, θα πούμε σε λίγο…