ΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ


Tags: -

                                            
Ξαφνικά, η ομάδα μας γέμισε υπερηφάνεια.
Ξαφνικά, έγινε Ολυμπιακός.
Οι παίχτες, εγιναν μάγκες Πειραιώτες.
Σήμερα, είμαστε πικραμένοι γιατί δεν πήραμε αποτέλεσμα μεσα στο Εμιρεϊτς, απέναντι στην Αρσεναλ!

Ο "Ζ", εγινε φανταστικοφανταστικός και τρομερός στο κοουτσάρισμα.
Ανακαλύψαμε οτι η ομάδα εχει προπονητή.
Που δεν ειναι άσχετος και μυρωδιάς.
Υποψιαστήκαμε, οτι μπορέι να ξέρει 5 πράματα παραπάνω από ολους.
Ψυχανεμιστήκαμε ότι η ομάδα ΜΠΟΡΕΙ και να δουλεύει. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ.

Ισως, να ειδαμε οτι η ομάδα έχει καλους εως χρήσιμους παιχτες. Και φερέλπιδες.
Και ας μην κανει 40 κατομύργια το ενα το ποδάρι του καθενός (που να περισσέψουν απ' αυτα που παντελονιάζει ο χοντρός, ε συγγαυροι;).

Είδαμε; Υποψιαστήκαμε; Νιωσαμε;

Σιγα μη νιώσαμε...

Αλλωστε, κοντά έιναι η επόμενη μη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ της ομάδας στη Σουπερ Λιγκα, που να μην έχει πατήσει τον αντίπαλο, να μην τον έχει ξεκωλιάσει στα γκολ και στις τελικές, τονα ταλο ξερωγω...

Οποτε, rewind και ξανα σε θέση κυβίστησης.

ΥΓ.: Το χειρότερο που ΔΕΝ κατάφερε η περσυνή ομάδα, ΠΑΡΟΛΟ που υπήρχαν πολλες αντιστοιχίες και αναλογίες με το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς (για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ελαφρυντικα που θα 'πρεπε να αναγνωρίζουμε στο Ζ και στην ομάδα, δεν συζητάμε καν..) είναι ότι δεν κατέφερε να πείσει τους βιαστικούς και τους μονίμως μιρλίζοντες, οτι μια ομάδα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να δειξει αυτο που ειναι, ουτε απ την αρχη της σαιζόν, ουτε σε ένα παιχνίδι.


 

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

δειτε σημερ... εγκωμια για το ζελε...βαρια φανελα... παναθηναικος εγωισμος, νατος !!!!
ρε υποψηφιοι επιδοματων του ΟΑΕΔ... οτι και να κανετε η αγαπημενη σας ομαδα θα παλαιψει να κρατηθει φετος...

Εικόνα ΔΙΑΣ

δυστυχως για τα βαζελολαγνα ΜΜΕ και τους ΑΡΔ που τα υπηρετουν και ευτυχως για το ΘΡΥΛΟ ο ζαρνιμ ειναι κανονικος προπονητης και μαλιστα τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ θετικα. το θεμα ειναι να στηριχτει απο διοικηση και κοσμο. Απο τις φυλλαδες μονο πριονισμα βλεπω. Οπως σημερα του Κου Βερβελε στο γαβρο που μας αναλυει το τεχνικο λαθος του ζαρντιμ στα τελευταια 15 λεπτα....λες και ειχε στο παγκο τις λυσεις και δε τις χρησιμοποιησε. αντι να του πουμε και μπραβο που με οτι ειχε κυνηγησε την ισοφαρηση μεχρι το τελος..
και κακα τα ψεμματα ... φετος εχουμε κατωτερο υλικο. Εχουμε ομως ΟΜΑΔΑ δουλεμενει. Αν λαβουμε υποψη και την αλλαγη του στυλ σε σχεση με το βαλβερδε, τοτε αξιζουν ακομα περισσοτερα συγχαρητηρια γιατι η ομαδα αφομιωσε παρα πολυ γρηγορα τα νεα πλανα.

Εικόνα Mhtsaras

Ναι...εμείς δεν έχουμε τίποτις ρε !
Ούτε κόουτς ,ούτε παίχτουρες, ούτε διοίκεπσις....ΤΙΠΟΤΕ !
Ο Χοντρουλάκης πανταλονιάζει τα μπερντέ και οι γκόμενες δε χορέβουνε πγια το χορό της κοιλιάς στο Ναό...
Κι εγώ κάμω το σταβρό μου μπας κι ανοίκσουνε τα ματάκια μας και ιδούμε πού ήμασταν κάποτες, ο Ολεμπιακός της φάπας και της τριαροεφτάρας στην Εβρώπη, θώρρα Γιουβέντους και τατοιάφτα και χάναμε από τις καρδούλες και τις Μόλντες με το Σερβοέλληνα, και φτάκαμε στο σεμέιο να ''κοπανάμε'' στα ίσα τους Ασερναλέους στα Εμιράτες !
Τη κυλότα τη φραντσέζα στην εκσέδρα τηνς είχε πάει αίμα...κάπγοια στεγμή είχε πάθει πσίκσις εγκεφάλου κι είχε κολλήσει τα μάτγια του στη σέντρα !Δε γκαταλάβαινες ούτε συ ούτε δάφτος τι θώρραηγε και τι αναπολούσε...
Κάτιτις ήθελα να είπω τώρα βέβαια για το Μπλατενή το γκολλετό του αλλά άστο...δεμοσίως δε γκάμει....

Εικόνα savvas gridlock

Ναι μωρέ, άσ'το. Μην ασχολείσαι με τον Πλατινί. Κι εγώ τον αφήνω. Μόνο με τη μάνα του ασχολούμαι. Γνωστό ότι την είχαμε στον Πειραιά μέχρι το 1969. Το ξέρεις έτσι? Μετά έκανε την παπαριά ο Σκυλίτσης και μας έφυγε.

Εικόνα ΔΙΑΣ

το 1969 εχει καποιο υπονοουμενο? :)

Εικόνα savvas gridlock

Πολλά ακούγονταν τότε από τους κομμουνιστάς για τη δημαρχάρα μας. Ήταν και πρόεδρος στην επιτροπή στα Καλλιστεία. Κάτι σαν Γιάννης Λάτσιος. Δεν ξέρω, ό,τι ακούω λέω...

Εικόνα red apple

Νιώσαμε...νιώσαμε!!!

Εικόνα clark gheibol

άνοιξε τ' ακορντεόν για το Ζαρντίμ. Απ' το επόμενο ματς θ' αρχίσει να κλείνει πάλι...

Εικόνα Gavrontas

Χαχαχαχα...εμπνευσμένη η παρομοίωσις Γατων

Εικόνα savvas gridlock

Ποιος να νιώσει ρε? Αυτοί που λέγανε ότι ''Κουίνσι-Σισοκό δεν έχουμε, αν γυρίσει κι ο Λέτο το Γενάρη το χάνουμε το πρωτάθλημα''? Ή αυτοί που έλεγαν ότι ''ο Φερέιρα είναι καλύτερος του Βαλβέρδε και του Ζαρντίμ, με τα ψέμματα κτίζει ομαδάρες και ευτυχώς που δεν έχει παίκτες γιατί θα μας έκανε άλογα''? Για το βάζελο που πάει να πέσει Φούτμπολ Λιγκ όλα αυτά, αυτόν που τονε κερδάει ο Πανθρακικός. Το μόνο που μπορεί να νιώσουν αυτοί, είναι ότι υποστηρίζουν λάθος ομάδα, την ώρα που η ικανότητα ποδοσφαιρικής αντίληψής τους είναι μέχρι Α' Τοπικό. Και πολύ λέω.