ΑΡΔ, οι μαγικές τους σφαίρες, και μια σακοράφα (σπάγγο έχω)


Tags: -


Τις τελευταίες μέρες, περίεργα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω απ΄τον Ολυμπιακό και το Καραϊσκάκη.
Όχι τα  χινοπωριάτικα, που φέρνουν βροχή, άλλα σύννεφα. Το τι θα κατεβάσουν δεν ξέρω, αλλα μπορεί κα να κρατήσει. Εμείς, γαύροι είμαστε το επάγγελμα, όχι μετεωρολόγοι. Προς το παρόν, κάνουμε υπομονή.

Αλλά, όση υπομονή κι αν έχεις διάθεση να κάνεις, δε μπορεί να μη σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας το πώς εκμεταλλεύονται την κατάσταση διάφορες ύαινες (ειδικά αυτές που τρέφονται απ τις σάρκες του συλλόγου και του κόσμου του-και το «τρέφονται», δεν είναι σχήμα  λόγου) που για δικούς του λόγους  ο καθένας προκαταβάλει καταστάσεις και εξελίξεις, με έναν τρόπο επαίσχυντο, ανήθικο και σίγουρα επιζήμιο για την ομάδα.

Αφορμή, και σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τούτο δω το γραπτό, στάθηκε άρθρο που διάβασα πριν λίγο επιφανούς ΑΡΔακίου, και μάλιστα σε «φίλιο» ΜΜΕ.
(να πω εδώ, πως το θέμα δεν είναι προσωπικό, έχει να κάνει με το σύνολο των ΑΡΔ, ειδικότερα αυτών που περιγράφω παραπάνω, και όχι με τον συγκεκριμένο)
Λέει σε ένα σημείο το ΑΡΔακι:
«Ο αγώνας με τη Μονπελιέ στη Γαλλία, στις 24 Οκτωβρίου, ουσιαστικά θα κρίνει το μέλλον του στον ερυθρόλευκο πάγκο. Αν η ομάδα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζει... «
Τι λε ρε φίλος..σοβαρά; Και αυτό ποιος το λέει; Ή μαγική σας σφαίρα; Τι, μάγισσες και χαρτορίχτρες είστε;
 Είναι ρεπορτάζ; Γιατί μια τόσο κατηγορηματική φράση σε ένα γραπτό, για ένα τόσο λεπτό ζήτημα (ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα τις τελευταίες μέρες) δε μπορεί ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
Αλλιώς, είναι η, ευκαιρίας δοθείσης (και τι ευκαιρίας) προβολή των προσωπικών σας (όλων, δεν είναι ο μόνος που παίζει αυτό το ανήθικο παιχνίδι τελευταία) πεποιθήσεων και επιθυμιών στο σήμερα, ώστε να προδιαγράψετε το μέλλον αναφορικά με αυτό το θέμα, όπως γουστάρετε εσείς.
(Αν και απ ό,τι ψυχανεμίζομαι, το μέλλον, το άμεσο κιόλας, έχει ήδη προδιαγραφεί και οριστεί συμφώνα με τις επιταγές σας.)

Ακούστε λοιπόν…

Το τι θα γίνει με τον προπονητή, με ποια αφορμή και κυρίως ΠΌΤΕ, ο Ολυμπιακός έχει πριν από όλα και ΟΛΟΥΣ διοίκηση που θα αποφασίσει. Και μετά (εγώ να το δεχτώ κι αυτό) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ επ’ αυτού.
Όλοι εσείς που νομίζετε ότι, επειδή κρατάτε ένα στυλό μπικ η κοπανάτε ένα πληκτρολόγιο (και πουλάτε Ολυμπιακοφροσυνη με το αζημίωτο), μπορείτε να παρεμβαίνετε στα του Συλλόγου, ενός Συλλόγου από τον οποίο ζείτε (και κατ’ επέκταση λυμαίνεστε) χρόνια τώρα, νομίζω ότι καλό είναι να σωπάσετε.
Αρκετό κακό έχετε κάνει ήδη. Πχ τα τραγικά γεγονότα προχθές στο Καραϊσκάκη (και όσα επακολούθησαν) οφείλονται σε ένα βαθμό (μεγάλο βαθμό) και στη δικιά σας, (εκπεφρασμένη ήδη απ το καλοκαίρι) σπουδή να φύγει ο Ζαρντίμ απ τον Ολυμπιακό, και την ανάλογη επιρροή της σπουδής αυτής στο θυμικό του κόσμου του Ολυμπιακού.
(εδώ να πω, πως κι ο χειρότερος Κετσπαγια που πέρασε απ τον Ολυμπιακό να είναι ο Ζαρντιμ, εγώ θα μαι με το Ζαρντίμ. Απλά και μόνο λόγω της ανήθικης επίθεσης που δέχεται από πολλούς από τη μέρα που ήρθε, και τις τελευταίες μέρες από όλους).
Ο Ολυμπιακός, έχει διοίκηση και κόσμο να αποφασίσει για τις τύχες του.
Η δικιά σας άποψη επι του θέματος, εχει την ίδια αξία με το ότι αυτή τη στιγμή δυο λεμούριοι συνουσιάζονται πάνω σε ένα μπαομπαπ στο δάσος της Μαδαγασκάρης.
ΚΑΠΙΣ;;;;;

Αλλά, είναι γεγονός ότι βρήκατε ιδανική ευκαιρία. Εκτός από το ότι εκμεταλλεύεστε το γεγονός της δυσαρέσκειας του κόσμου, ειδικά όπως αυτή εκδηλώθηκε προχθές στο Καραϊσκάκη, βρήκατε και ανέλπιστους συμμάχους...

(λεει αλλου το ΑΡΔάκι:"

Τρεις από τους βασικούς και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας άσκησαν δημόσια κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον προπονητή τους.")

Τις προάλλες με τη Σαλκε πχ Τζεμπουράκο, όταν υπήρξε η ευκαιρία στο τέλος να δώσεις έναν ανέλπιστο (και μπορεί σημαντικότατο) βαθμό στην ομάδα σου, στο τέλος του αγώνα, πήγες να κάνεις το παράλογο (αλλιως:Ταρζανιά. Αλλιωτικα: ΔΕΝ είναι η πρώτη φορα) αντί να κάνεις το αυτονόητο να δώσεις την μπάλα εκεί που έπρεπε να πάει.
Όμως, δε σε έκραξε κανείς, ούτε ο προπονητής σου.

Επίσης, προχθές στο Εμιρειτς Μπαγασάκο μου, όταν στο εικοσάλεπτο που σε έβαλε ο προπονητής σου να βοηθήσεις την ομάδα σου,  και δεν πέρασες ΟΥΤΕ ΜΙΑ σωστή πάσα σε απόσταση μεγαλύτερη από τα 2 μέτρα, και εσερνες τον Αργεντινικο κώλο σου, δε σε έκραξε κανείς, ούτε ο προπονητής σου.
Εσάς δουλειά σας είναι να ακούτε ΟΠΟΙΟΝ προπονητή έχετε και να παίζετε τη μπάλα σας δίνοντας τα όλα όσα έχετε μέσα στο γήπεδο όσο φοράτε την τιμημένη φανέλα με τον Έφηβο.
ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.

Και όχι να σιγοντάρετε σαν όρνια που μυρίστηκαν πτώμα, τα διάφορα ΑΡΔακια και τους σκοπούς αυτών, και να πυροδοτείτε ένα ήδη τεταμένο κλίμα στον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας κιόλας αισχρά την όποια (δικαιολογημένη η όχι, δεν έχει σημασία) αντίδραση του κόσμου με τα στρακιστικα «έχει δίκιο ο κόσμος».
Γιατί άμα έχει δίκιο μια φορά ο κόσμος, τότε θα πρέπει να χει κάθε φορά έτσι;
Δηλ, και στην (υποθετική) περίπτωση που σας πάρει στο κυνήγι κάποια φορά από αυτές που σέρνεστε. Όχι μόνο να χει δίκιο όταν υποστηρίζει τα όποια προβλήματα εχετε (η νομίζετε ότι εχετε) με τον προπονητή σας.

‘ΝΤΑΞΕΙ;;;

ΥΓ.: Το γεγονός ότι τα παραπάνω δεν εχουν να κανουν με πιθανη συμπαθεια η οχι προς τον Ζαρντιμ, ουτε με το αν θεωρω οτι η διοικηση τα κανει ολα καλα η οχι, νομιζω πως ειναι αυτονόητο...

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

απο τη στιγμη που ενηλικιωθηκα (και πανε πολλα χρονια...) ειχα την υποψια οτι οι ΑΡΔ των "φιλιων" ΜΜΕ ηταν καμουφλαρισμενοι ζελες σε διατεταγμενη αποστολη...

Εικόνα GPan

Λοιπόν αφήνω τα αυτονόητα και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.

Άνοιξε μπαομπάπ στη Μαδαγασκάρη? και για όποιον δεν το έψαξε αντιγράφω από το πρωτότυπο:

"Το Μπαομπάπ είναι ένας μικρός χώρος στο κέντρο του Χαλανδρίου που άνοιξε τα Χριστούγεννα του 2010. Είναι ένα κατάστημα που προτείνει ένα διαφορετικό πρότυπο εμπορικών συναλλαγών. Προτείνει συναλλαγές χωρίς εκμετάλλευση, με γνώμονα την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη. Είναι ένας αυτόνομος χώρος που δεν ανήκει σε κάποια μεγάλη εταιρεία ή σε κάποια αλυσίδα καταστημάτων όπου μπορεί να βρει κάποιος πρωτότυπα αντικείμενα.

Στο Μπαομπάπ μπορείτε να βρείτε:

Τρόφιμα και αντικείμενα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου
Αντικείμενα από ανακυκλωμένα ή επαναχρησιμοποιημένα υλικά
Τρόφιμα και αντικείμενα από μικρούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς"

πηγή: www.baobap.gr

Εικόνα savvas gridlock

Tσαγιέρα με σουρωτήρι λέει, 31,5 ευρώ. Αυτή θα τηνε πάρω. ΣΟΥ-ΡΩ-ΤΗ-ΡΙ.

Εικόνα Gavrontas

Χαχα..τωρα μου θυμισες το Ντακη σε μια εκπομπη στο Ματζικ. Που χε βγει με το σουρωτηρι και την ελεγε στους ζελεδες

Εικόνα Gavrontas

Σωστός. Ειδες, δεν ειμεθα και πολυ κακοι αθρωποι. Καποιοι θα λέγανε Ο-Α-Ε-Δ, με έμφαση βεβαια, αλλα αυτοι ειναι αλλοι..
Οι μεν λεμουριοι στα μπαομπαπ της Μαδαγασκάρης, οι δε λεμουριοι στο του Χαλανδρίου. Και κυριως στο τμημα με τα ανακυκλωσιμα η επαναχρησιμοποιημενα υλικα.

Εικόνα clark gheibol

Τα στόματα ραμμένα ή έχουν ράμματα από τις μπουνιές Γαύροντα;

Εικόνα Gavrontas

Ειτε ετσι ειτε αλλιως Γατων, εμενα μ' αρεσουν με τα στοματακια τους ραμμένα