Η ευτυχία του να κρέμεσαι απ τη μπάκα του Τσάκα


Tags: -

Μάγκες, χτες είχε συνέντευξη ενας απ' τους "πριγκιπες" που προξενεύει ο θεός ο Τσάκας στο μπαναθηναϊκό εδω και κάμποσα, πια, χρόνια.
(για το γεγονός αυτό καθαυτό, θα αναφερθούμε σε αναλυτικο ρεπορταζ, με πλουσιο φωτογραφικό υλικό, σύντομα).
Εδώ θα ασχοληθούμε με μια σχεδόν συγκινητική φωτογραφία.
Μια εικόνα, χιλια βαζέλικα συναισθήματα.

Αλλά, θα πει κάποιος, γιατί απ τη μπάκα του Τσάκα και όχι απο πουθενά αλλού;
Γιατι, ο Τσάκας ειναι ένα πράμα. Μια μπάκα. Τιποτε άλλο. Κεφάλι, ζβέρκος, ποδάρια, ενα πράμα. Μια εμφατική μπάκα.

Ενας άλλος θα πει, "καλα, και γιατι απ τη μπάκα του Τσάκα, και όχι απ τ' @@@δια του Φεϊζάλ. Ο Πρίγκηψ βάνει το μπαγιόκο".
Γιατι, λεω εγώ, αυτός ο πρίγκηψ μου φαίνεται τοσο fake, που δεν ξέρω αν είναι καν άντρας. Αν είναι κάν άνθρωπος.
Μπορεί να ναι κανα ολόγράμμα, κάποιος αντικατοπτρισμός μέσα στην έρημο της βαζέλικης ψυχής, καμια γκαμήλα μεταμφιεσμένη, κανας Dragonian (ξερετε, η γνωστη σαυροφυλή) που έβαλε σκοπό να μουρλάνει τους βάζελους.
Ο,τι και να ναι πάντως ο τύπος, ειναι καλός σε αυτό που κάνει: να ξεφτιλίζει τους ζελέδες, και μεις να σπάμε πλάκα.

Στην ιστορική παραπάνω φωτό, εκτος απ το Μπριγκιπα και ενα μικρό μέρος της μπάκας του Τσάκα, βλέπουμε και ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του ζέλα.

Στο βάθος, ο Τζακ, εγκρατής αλλα με εμφανή την ικανοποίηση που επιτέλους ενας πριγκηψ θα αναλάβει το μπολυαγαπημενο του μπανάθα.
Μετά, ο Μαικ ο Γαλάκος, σε θερμή χειραψία με το Μπριγκηπα, ετοιμος να του φιλήσει το χέρι. Με ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, μια αισθηση ευτυχίας ανάκατη με αρκετή λιγουρίαση.
Η κορύφωση όμως, ερχεται στην έκφραση και το χρώμα της ζωντανης ιστορίας του ζελέ, του Μιμη Δομαζου-Μοσχολιού.
Τρισευτυχισμένος (δε γκζερω μη γκατουρήθηκε απ τη χαρά του) με ενα βλέμμα ανάλογο με οποιασδηποτε ευτυχισμένης αγελάδας που βοσκει σε μια λιακάδα για να κατεβάσει γάλα, και λιγο απλανές, προφανώς γιατί ηδη ονειρεύεται τα μεγαλεια που θα οδηγήσει τη μπανάθα ο πρίγκιπας των ονείρων τους, και αναψοκοκκινισμένος απ την ένταση και τη χαρά, σχεδόν σε έκσταση.

Εδω, να σημειώσουμε πως ο Μιμης ο Δομαζος ο Μοσχολιός, προκειμένου να αποτινάξει απο πάνω του το ασηκωτο βάρος που του προκαλεί η επι τόσα χρόνια συνθλιπτική υπεροχή του Θρύλου έναντι του λαπατοφόρου αγαπημένου του σωματείου, θα πουλαγε τη μπζυχή του, όχι μόνο σε εναν πρίγκιπα που στον ελεύθερο χρόνο του κατεβαινει απ το σαράϊ του στα φανάρια για να καθαρίσει τζάμια, αλλά και στο Μπομπ Κοζώνη τον ίδιο...

ΥΓ.: Ειπαμε Μπομπ, και αυτομάτως μας πληροφόρησαν απ τη σύνταξη, πως στο μπριγκιπα την έπεσαν και άλλοι λιγουρηδες: εκπροσωποι της ΑΕΚ.
Μα καλά, κουτσοι, στραβοί στον Αη - Φεϊζαλ;

Θα επανέλθουμε και εδω με σχετικό ρεπορτάζ.

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Μάιστα...Ο κυρ Μισέλ Γαλάκος...Ο άθρωπας(κι όμως !τόπες σωστά !)που στα ντέρμπι κάποτες, πόπαιζε στο Γάβρατσο, άκουε το γνωστό σύνθημα να αντεχεί σολάκερη τη Λεωφόρα...''Γαλάκο Γαλάκο Γαλάκο κσεκ@λιάρη !

Εικόνα savvas gridlock

Το άλλο το σύνθημα να μας πεις, που έλεγε κάτι για ψωλού, κάτι για Μοσχολιού. Πώς πήγαινε να δεις...

Εικόνα Mhtsaras

Και σενεχέβω γιατί μόφυγε ένα κουμπί...το σενθήματο λεπόν ήτονε...''Γαλάκο Γαλάκο Γαλάκο κσεκ@λιάρη, τη μάνα σου γ@μάγανε οι Γερμανοί φαντάροι !!!''Μνιας και ο Μάικολ μας ήρθε από τη Τζερμάνα...
Εφτούνος ο άθρωπας λεπόν ,που τότενες έκλαπσε για εφτούνο το σύνθεμα που του λαλούσανε στη Λαγοφλώρο, πήγε αργότερα ,όπως είπε, στην ομάς της καρδγιάς του !
Θάπρεπε να ντρέπεσαι ,τούπε κάποτες, ο Αιδινίου, που πήγες σε δάφτους που σου βρίζανε εν χορώ τη μάνα...

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ ρε συ η άλλη η πατσαβούρα η ψευτοπειραιώτισσα τους έδειχνε τη φανέλα στη Λεωφόρο που του φωνάζανε ότι το μπηδάει ο Κωνσταντίνου και μετά πήγε και υπέγραψε σε δαύτους ''για συναισθηματικούς λόγους, όχι μόνο για τα λεφτά''. Να μην πιάσουμε το μπάστα, που παρακαλούσε ο πατέρας του το Γουλανδρή να μην τονε διώξει, επειδής είναι Πειραιωτάκι και αγαπάει τον Θρύλο και μετά μας έλεγε ότι αισθάνεται πιο δεμένος με τον ΠΑΟ και μας έδειχνε και τη φανέλα με το τριφύλλι.

Καλός, χρυσός, άγιος ο ΤΙΤΑΝΑΣ, αλλά μεγάλο κορόιδο. Τονε πιάνανε κότσο όλες οι πουτάνες και τονε πατάγανε στο συναίσθημα. Το σωστό να λέγεται, όποιονα ευεργέτησε, του την έκανε...

Εικόνα savvas gridlock

Η ιστορία του βάζελου. Ο Γαλάκος που τον έκανε άθρωπα ο Γουλανδρής και τώρα μας λέει ότι είναι πιο κοντά συναισθηματικώς με το Μπααθηναικό και ο Ολυμπίκ ο Πρέκας, καταπιεσμένος γαύρος τάρανδος. Ο ένας να λέει πιασμάν και ο άλλος φάγαμε τη μάπα. Αυτοί είστε ρε. Αυτά σας λέω συνέχεια εγώ. Σας λέω συνέχεια αυτά εγώ. Δεν σας αντέχω άλλο ρε πατσαβούρια...