Λεγε ρε!..θα το ξανακάνεις;;;


Tags: -

Μάγκες, ο βάζελος διάγει μια απο τις πιο ένδοξες περιόδους της ιστορίας του.
Από την άποψη πως, όπως ακριβώς κάθε λαός έχει την εξουσία που του αναλογεί, ετσι κι  ο ζελές, εχει την ιστορία που του αρμόζει.

Πριν λίγο, στη μπαιανια, συνεβησαν τρομερά γεγονότα.

Ο Fork, ήταν εκει.

Ο Φάμπρι έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στον Αντρέ Πίντο χωρίς κάποιο λόγο αφού δεν είχε κάνει αυτός το λάθος στο δίτερμα, αλλά ο Χοκίν Εσπάρθα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού απευθυνόμενο στον προπονητή του, είπε :«Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του και μάζεψε σε κύκλο τους παίκτες του για να τους ζητήσει με παραστατικό τρόπο συγνώμη. Με παραστατικό τρόπο(δεν γονάτισε αλλά έκανε κίνηση) είπε:

«Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας»

Eκεί πήρε το λόγο ο Χαμπίμπ Σο, λέγοντας του:
«Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει ευχάριστο τέλος. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Εκεί ολοκληρώθηκε ο μονόλογος του Πάπε Σο και κανείς άλλος παίκτης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Ομως ο Ισπανός προπονητής, αρχισε πάλι να ουρλιάζει, και απευθυνόμενος γονυπετής στο θηριώδη Μαπετ Σο, έλεγε:

Οχι, οχι...σε παρακαλώ...η λυτρωση περνάει μέσα απ' τον πόνο του μαρτυριου, της τιμωρίας, του εξεφτελισμού και της ταπέινωσης...και στο τέλος αυτής της οδυνηρής διαδικασίας, ξερω οτι θα αντικρυσω το ζεστο φως της Αυτογνωσίας, της Σοφίας, της Γνωσης...! Θα ειμαι σε θέση να καθισω διπλα διπλα με τους μεγάλους της Βαζελοσύνης....Σε παρακαλώ θηριώδη Μαπετ Σο, τιμώρησέ με. Ημουν ένα κακό παιδί...

Ο Μαπετ έμεινε λίγο αμήχανος απ το νέο σοου του προπονητή του. Τότε, ο Βιτόλο έτρεξε μέσα στο γραφείο του προπονητή, πηρε μια καρέκλα και την έβαλε πισω απ τον θηριώδη.
Ο θηριωδης ο Μαπετ ο Σο, έπιασε αμέσως τη σκέψη του συμπαίχτη του.
Εκατσε, οχι χωρις ευχαρίστηση, στην καρέκλα...ο δαιμόνιος Φαμπρι, δε χρονοτριβησε καθόλου.

Κι αυτη τη φορά, η κίνησή του δεν ήταν καθόλου συμβολική.

Ολα τα άλλα, ειναι ιστορία. Μια ακόμα ένδοξη σελίδα βαζέλικης ιστορίας...

 

Σχόλια

Εικόνα canio

Μα βγήκε ο μελαμψός από σολάριουμ πρώην τερματοφύσκουλας της μπανάθας,να το διαψεύσει!