Στην Κυψέλη, ηρθε στόλος....(Pt II)



Έχουμε εμπεδώσει τόσα χρόνια, πως ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό της βαζελοσυνης είναι η έφεση στην προπαγάνδα και στο ψέμα.

Ενδεικτικά, έτος ίδρυσης, χρώμα, σήμα κλπ κλπ, χάνονται μέσα στη θολούρα της προπαγάνδας και της παραχάραξης. Η σχέση τους με την αλήθεια και την Ιστορία, είναι ανάλογη με αυτή του Τσάκα με τους πρίγκιπες, τις πριγκίπισσες, τους Εμίρηδες. Γι αυτό και τους γλεντάει ανελέητα ο Τσάκας εδώ και κάνα δυο χρόνια.
Αν οι βάζελοι ήταν Ινδοί, δεν θα ήταν η θεά Καλι με τα πολλά μακριά χέρια η κυρίαρχη θεότητα της θρησκείας τους, αλλά η Χαλιμά με το πολλά κοντά ποδάρια, τόσο κοντά σαν αυτά που χει και το ψέμα.
(νομίζω πάντως πως οι Πακιστανοί Ινδικό φύλο είναι, αλλά έχουν ασπαστεί το Ισλάμ, του οποίου στοιχείο της λαογραφίας και παράδοσης είναι η Χαλιμά και τα παραμύθια της-εγκυκλοπαιδικές γνώσεις χαρίζουμε, μην το πάρετε αλλιώς)

Και επίσης, μια χαρακτηριστική (μπορεί και η ειδοποιός) διαφορά μας, είναι το γεγονός ότι εμείς μπορούμε να διακρίνουμε ποια είναι τα όρια εκείνα, που αν δεν αποφύγουμε να τα προσπεράσουμε, τουλάχιστον θα το σκεφτούμε λίγο.
Σα λαός, έχουμε Ιερά και Όσια. Πράγμα που δεν έχουν οι βάζελοι.

Είναι γνωστό, και χαρακτηριστικό της βαζέλικης μυθολογίας, εδώ και χρόνια το γαϊτανάκι που χουν στήσει, βασιζόμενοι σε τελείως ανυπόστατα γεγονότα, περί Τρούμπας κλπ κλπ. Χρησιμοποιώντας το γκέτο (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) της Τρούμπας ως εφαλτήριο για την προπαγάνδα τους, αναπαράγουν εδώ και χρόνια τις γνωστές βαζελιές.

Ξέχασαν όμως, για άλλη μια φορά, την ιδια την Ιστορία και τι γράφει.
Εμείς, σε μια πρωτη προσέγγιση και προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας, είχαμε αναρτήσει αυτό, με τα σχετικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120725/stin-kypseli-irthe-stolos

Εστιάζοντας σε αυτό εδώ απ το παραπάνω άρθρο
Μα, ούτε μια παλιά αποθήκη; Ούτε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο; Μα, στο σαλόνι του σπιτιου σας;;; Πανω στη ντιβανοκασέλα σας;;;
για να υπογραμμίσουμε την ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ  των γεγονότων και  την ΚΑΘΟΛΙΚΗ αποδοχή από την αθηναϊκή κοινωνία της παρουσίας του Αμερικάνικου Στόλου (μέσα στο σαλόνι της...), προς εμπέδωσιν και συνετισμόν, σήμερα σας κοινοποιούμε και τουτο:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, 5-6-1956

Το γήπεδον μπάσκετ μπώλ του Πανελληνίου, όπως είναι αυτάς τα ημέρας. Μετά την λήξιν ενός χορού, οι Αμερικανοί ναύται με τις ντάμες των κινούνται προς το μπαρ, που είναι στο βάθος"

Στο βάθος...κήπος λοιπόν, για τους Αμερικανούς ναύτας και τις ντάμες των, αι οποίαι για καθόλου παστρικαί δεν μου φαίνονται παρεπιπτόντως. Για κορίτσια της διπλανής πόρτας μου φαινονται.

Κι άλλος στόλος, κι άλλοι ναύτες, κι άλλα γλέντια:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130111/ektos-stolos-sto-apollon-pao-1963

Σχόλια

Εικόνα canio

Καλά ρε,αυτοί είναι τόσο περήαφνοι για την καταγωγή τους,που το παραδέχονται κι' όλας
http://www.zografouclub.com/wp-content/uploads/2011/06/panathinaikos_oly...

Εικόνα Judge Redd

Τι είπε ο αμερικάνος ναύτης όταν άκουσε τον Τσατσόπουλο να καυχιέται πως έχει πηδήξει την μισή Αθήνα;

"Εγω, την έχω πηδήξει όλη.."

Εικόνα red apple

αχχχχαααααααααααααααα!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ...Ο BARKOULIS!

Εικόνα clark gheibol

ρε φίλε, γιατί έβαλες υδατογράφημα απάνω στη φωτό; Πώς θα το αρπάξουν τώρα οι άλλοι;
Ξέρεις, αυτοί που βουτάνε τις εικόνες και μετά βάζουν απάνω το υδατογράφημά τους...

Εικόνα foraros7

για δες λιγο αυτο το βιντεακι.....
http://www.youtube.com/watch?v=Ue-rNMPlbDA
BLEPEIS KAPOIO YDATOGRAFHMA ? ? ?

Εικόνα clark gheibol

ωραίο βίντεο, φίλε, ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι. Δε λέω φυσικά εσένα. Λέω για όποιον, ενώ βρίσκει υλικό δωρεάν και χωρίς υδατογράφημα, το αντιγράφει και κοτσάρει επάνω δικό του υδατογράφημα και το παρουσιάζει σα δική του ιδιοκτησία. Που έτσι κι αλλιώς δεν είναι. Απλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι κάπως φάουλ. Ενώ δηλαδή βρίσκει σε συναγωνιστικό σάιτ φωτογραφίες χωρίς υδατογράφημα (όπως είναι το 99% από τις πρωτότυπες που έχουμε δημοσιεύσει), ελεύθερες, να τις πάρει ο οποιοσδήποτε και να τις χρησιμοποιήσει προς το συμφέρον της ομάδας, πάει και το καλύπτει με "πνευματικά δικαιώματα". Έτσι, ενώ είχαμε πει να είναι όλα ελεύθερα για όλους στην αρχή, αυτή η συμπεριφορά μας ανάγκασε να βάζουμε πού και πού κανένα υδατογράφημα. Φυσικά, και γι' αυτές με υδατογράφημα, όποιος τις θέλει, τις ζητάει και τις παίρνει, το θέμα μας δεν είναι ότι μας κλέβουν τη δουλειά, αλλά το ότι "ασφαλίζουν" με δικό τους λόγκο υλικό που παίρνουν ελεύθερα από αλλού.

Εικόνα savvas gridlock

Άκυρο, δεν εννοεί εσένα και εννοείται ότι και εσύ και όποιος γουστάρει παίρνει ό,τι γουστάρει από εδώ. Δεν υπάρχει θέμα, παρεξήγησες φίλε.