Εγώ Πίνο, εσύ μεθάς.



Χτες, λίγο πριν αρχίσει το μάτς, και προσπαθώντας  να αντιμετωπίσουμε το κρύο εκεί στα ψηλά στο Καραϊσκάκη, έβαλα ένα στοίχημα με ένα φίλο. Εγώ έλεγα ότι στο ημίχρονο το σκόρ θα ναι 3-0, ενώ ο φίλος έλεγε 2-0. Το κέρδισα το στοίχημα, και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο πετάχτηκα, με τα κερδισμένα απ το στοίχημα, και πήρα ένα μπουκάλι κονιάκ. Και για να ζεσταθούμε, και για να γλεντήσουμε το γεγονός πως απλά και μόνο βρισκόμασταν στο Καραϊσκάκη, και βλέπαμε το Θρύλο να παίζει.

Φαίνεται πως την ίδια ψυχολογία και διάθεση απέναντι στην ομάδα, είχαν και οι περισσότεροι από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο χτες, μιας και, όπως μου μετέφερε ο φίλος καθώς γύρισα με την μπουκάλα το κονιάκ παραμάσχαλα, σχεδόν όλο το γήπεδο, άμα τη λήξη του ημιχρόνου και καθώς η ομάδα κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποθέωσε τους παίχτες. «Δεν πειράζει» σκέφτηκα… «έτσι είμαστε εμείς οι γαύροι».

Πίνοντας μια γουλιά και περιμένοντας να αρχίσει το β’, λέω στο φίλο: Πάμε πάλι στοίχημα, για τα ποτά μετά; «Μέσα», μου λέει ο φίλος. «Εγώ λέω 6-0», είπε ο φίλος προφανώς φοβούμενος μη χάσει κι αυτό το στοίχημα. «5-0», του απάντησα. Κι όπως καταλαβαίνετε, το κέρδισα και αυτό το στοίχημα.

Και μετά το μάτς, κι αφού κέρναγε ο φίλος, πήγαμε για ποτάρες. Ήπιαμε ένα σκασμό και γύρισα στο σπίτι λιώμα.

Τώρα, θα αναρωτηθεί κανείς:
«Ρε φίλος, μήπως είσαι ακόμα λιώμα; Η μήπως είσαι λιώμα γενικώς, και ήσουνα και πριν πάς στο γήπεδο; Γιατί χτές η ομάδα στο γήπεδο ήταν άθλια στο ημίχρονο, και το σκόρ ήταν 0-0. Και με τη λήξη του ημιχρόνου, σχεδόν όλο το γήπεδο γιούχαρε τους παίχτες. Και μέχρι να γίνει το σκόρ 2-0 γύρω στο 85, ήμασταν όλοι στα κάρβουνα μη γίνει καμιά στραβή και έρθει κάνα ξου. Επίσης, κατά την αλλαγή του, ο «Παλτάδο» ξεφωνήθηκε αγρίως και το 3-0 έγινε περίπου στα χασομέρια».

Εγώ θα πώ, εξαρτάται τι πίνει, ποιος πίνει, και γιατί πίνει. Αλλά αυτά, καλύτερα να μας τα πεί ο Χανκ, παρέα με το γάτο τον Κλαρκ. Το θέμα εδώ, είναι άλλο. Και είναι μεγάλο.

Φαίνεται πως η γκρίνια και η μιζέρια, έχει φωλιάσει για τα καλά μέσα σε πολλούς συγγαυρους, έχει φωλιάσει ανάμεσα στα καθίσματα του Ναού, όπως και ανάμεσα στα πλήκτρα των πληκτρολογίων μας.

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω πως εγώ χτές απλά ήθελα να κερδίσει η ομάδα, και να αποφύγουμε πιθανά παρατράγουδα που πάντα ελλοχεύουν αυτές τις μέρες. Πρώτα και κύρια αυτό.

Επίσης, δεν θα το παίξω Ολυμπιακάρας, και δεν θα θέσω το αυτονόητο ερώτημα «γιατί πάμε στο γήπεδο». Όμως, να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση εγώ δεν δέχομαι το «οπαδος-πελάτης απαιτών καλό θέαμα-ωσαν να παρακολουθεί κάποια εντεχνον θεατρικήν παράστασην» όταν μιλάω για οπαδούς, όταν μιλάω για γαύρους.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως εμένα το όνειρό μου είναι βλέπω την ομάδα να σέρνεται και να την αποθεώνω. Αλλά όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις και πεποιθήσεις, και δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να τις ενστερνιστεί.

Όμως, και προσπερνώντας το ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ για μένα του να γιουχάρεις την ομάδα (ΥΠΟ ΟΠΟΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ), ΕΙΔΙΚΑ όταν η ομάδα έχει περισσότερο ανάγκη τη στήριξη, ας πάω τη μπάλα στο γήπεδο όσων γιούχαραν: Ήταν η ομάδα χτές στο πρώτο ημίχρονο για γιούχα, έστω και με τους δικούς σας όρους;
Αν το σκόρ ήταν 3-0 (και κέρδιζα και γω το υποθετικό στοίχημα) η αίσθηση και η διάθεση απέναντι στην ομάδα θα ήταν η ίδια; Η ομάδα θα ήταν το ίδιο «άθλια» όπως εισέπραξα χτες στο γήπεδο, και μετά στα διάφορα site και ραδιόφωνα;

Θα μου πεις, με υποθετικά αποτελέσματα και υποθετικά στοιχήματα, δεν γίνεται δουλειά ρε φίλος. Θα συμφωνήσω, αλλά θα πώ επίσης πως δεν γίνεται δουλειά να κριτικάρουμε την ομάδα πάντα εκ του αποτελέσματος. Η δεν θα μπορούσε να είναι 3-0 στο ημίχρονο, με την κεφαλιά που έβγαλε εξ επαφής ο τέρμας, τη φάση που δεν πρόλαβε για μια τρίχα της ξυρισμένης του κεφάλας να σπρώξει τη μπάλα μέσα ο Τζεμπούρ και το τετ-α-τετ που έχασε μετά την εκπληκτική μπαλιά του Γκρέκο ο ίδιος, χωρίς να αναφέρω άλλες φάσεις;

Θέλω να πω, είναι δίκαιο, είναι σωστό, να γιουχάρεται και να απαξιώνεται η ομάδα, ο προπονητής και η διοίκηση, επειδή για κάποιους λόγους που έγκεινται κυρίως στην προσωπική  και στιγμιαία συμπεριφορά κάποιων συγκεκριμένων παιχτών μέσα στο ματς και ανεξάρτητα απ τη συνολική προσπάθεια της ομάδας, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα μπορούσε κάλλιστα, και σίγουρα όχι μεταφυσικά, να είναι; Το σημαντικό για μένα, είναι αν η ομάδα έκανε πράγματα μέσα στο γήπεδο, και κυρίως άμα δημιούργησε ορθολογικά, «ποδοσφαιρικά», τις προϋποθέσεις να σκοράρει. Και αυτό χτές η ομάδα το έκανε (μάλλον το έκανε και χτές), και το έκανε καλά, και το έκανε και σε ποσότητα. Άμα θυμάμαι καλά, οι τελικές ήταν 23, και όχι τελικές να χα με να λέγαμε, όπως οι 2 της Βέροιας με (ακίνδυνα) σουτ απ τα 40 μέτρα.

Χτες  η ομάδα ήταν σουπερ, εν πάση περιπτώσει; Όχι, δεν ήταν. Αλλά δεν ήταν και για γιούχα. Χτες η ομάδα, λαμβάνοντας υπ’ όψη και κάποιες παραμέτρους (παρατεταμένη απραξία, πρώτος αγώνας μετά από διακοπές, ελλείψεις κ.α.) ήταν μια χαρά. Μια χαρά αμύνθηκε (νομίζω πως η Βέροια δεν πάτησε περιοχή, κυριολεκτικά) και ακόμα μια χαρά επιτέθηκε. Όλες οι φάσεις ήταν αποτέλεσμα «λογικής και ορθής (με τους όρους του Ζαρντιμ) ποδοσφαιρικής ανάπτυξης». Μια χαρά επιτέθηκε, κυρίως με τους «κατά συνθήκη ακραίους» αλλά και από τον άξονα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και την απουσία ενός παιχτη σαν τον Ιμπα. Στον άξων, που δέσποζε –και δεν μπορώ να μην το αναφέρω αυτό- ανασταλτικά κυρίως η παρουσία του άρχοντα του Κόμη του Μοντεστό.

Ναι, δεν είχε ίσως την ένταση στο παιχνίδι της που θα απαιτούσαν πολλοί και το καθαρό μυαλό να εξελίξει και να τελειώσει καλύτερα κάποιες φάσεις. Είχε όμως τόσο αρνητική εικόνα ώστε να γιουχαριστεί απ το ημίχρονο ήδη;

Και επιτέλους, ήταν χτες ο Μασάδο για να ξεφωνηθεί κατά την αλλαγή του; Και πως ακριβώς  βοηθάει την ομάδα και τον παίχτη η γιούχα, έστω και αν υποθέταμε πως ήταν κακός και αρνητικός, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;

Και για να μην υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες και αναλύσεις, και κριτική για τον κάθε ένα από όσους αγωνίστηκαν, και για να θίξουμε και το κυρίαρχο θέμα μετά τον αγώνα, και σήμερα, την ομάδα χτές, και την εικόνα της, την έσωσε ο Πίνο, που μπήκε αλλαγή στο β΄;

Σίγουρα και κατηγορηματικά όχι.

Ο Πίνο βοήθησε σίγουρα, αλλά κυρίως ο Πίνο έθιξε, και πιστοποίησε κατά τη γνώμη μου, άλλα πράγματα, πολύ σημαντικότερα από το αν και πόσο βοήθησε την ομάδα
Ο Πίνο (και αυτό, είναι κάτι που προσωπικά υποστήριζα  πριν ακόμα αποφασίσει η ομάδα να του δώσει συμβόλαιο), είναι τέτοιας ποιότητας παίχτης (τουλάχιστον για όσους ήξεραν και θυμόνταν το όχι και πολύ μακρυνό παρελθόν του) που αποκλείεται (πόσο μάλλον όταν προπονείται με την ομάδα σχεδόν απ το καλοκαίρι) να μη δώσει κάτι από αυτή την ποιότητα που ξέραμε, κάτι που σίγουρα η ομάδα μέχρι τώρα δεν διέθετε, μιας και πλην του Αμπντουν άλλον ακραίο ποιοτικό παίχτη δεν διαθέτουμε, ιδίως όταν αυτό που θέλει να παίζει ο Ζ, απαιτεί γρήγορους και τεχνίτες ακραίους.

Ο Πίνο αναδείχτηκε MVP χτες, αλλά αυτό που έκανε κυρίως ήταν να πιστοποιήσει ότι είναι παίχτης ποιότητας, και ότι διαθέτει και ποδοσφαιρική παιδεία (κυρίως λόγω της θητείας του σε σημαντικά ευρωπαϊκά κλάμπ κατά το παρελθόν). Αυτά κρατάμε προς το παρόν, και αφήνουμε τους διθυράμβους στην άκρη. Επίσης, πιστοποίησε και ότι δεν είναι απαραίτητο να πετάς ένα καράβι λεφτά για να έχεις καλούς παίχτες στην ομάδα (βλ. και περίπτωση Μιραλάς), και αυτό προσωπικά είναι κάτι που καθόλου δεν με ενδιαφέρει: Γίνεται ακόμα και να πληρώσει κάποιος παίχτης για να παίξει στην ομάδα; Απ τη στιγμή που θα προσφέρει, από τη στιγμή που θα βγει, ποσώς με ενδιαφέρει αν και πόσα έδωσε η ομάδα για να τον έχει. Κι αυτό φυσικά δεν το λέω για να αβαντάρω τη διοίκηση, για τις μη μεταγραφές (άρα και τα μη φράγκα που διέθεσε) που έκανε η που θα  κάνει. Αλλωστε, για το λόγο αυτό κυρίως, η γκρίνια και η  επιθετικότητα» μεγάλου μέρους του κόσμου μας απέναντι στη διοίκηση έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που ό,τι και να πω εγώ δεν έχει καμιά σημασία.
(μεταξύ μας, για το λόγο αυτό δεν ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ –και απαράδεκτα- χτες ο Πίνο κατά τις πρώτες επαφές του με τη μπάλα; Βέβαια, ο παίχτης σύντομα φρόντισε να «γελοιοποιήσει» αυτή τη στάση, μιας και μετά από λίγο που μπήκε στον αγώνα, φρόντισε να μετατρέψει την ειρωνεία σε πραγματικές επιδοκιμασίες. Αλλά, ας είναι..)

Το άλλο σημαντικό που πιστοποίησε χτες ο Πίνο, είναι το ότι στην ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με την ομάδα και τους παίχτες (προπονητές, τεχνικοί σύμβουλοι, διοίκηση) και σίγουρα ξέρουν κάποια πράγματα περισσότερα από μας. Κι αυτό αφορά εν μερει τον Πίνο, αλλά αφορά και όλους τους παίχτες, κυρίως αυτούς που έχουν γίνει μόνιμο παράπονο στα χείλη πολλών σύγγαυρων, παρόλο που όποτε και αν χρησιμοποιηθούν, δεν πιστοποιούν τίποτα παραπάνω από την ανεπάρκειά τους…

 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Δυστυχώς, αλλά η κατάσταση με την ψυχική υγεία των οπαδών μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Σε ματς που την Βέροια την έχεις κάνει ποντικάκι και το σκορ εξαρτάται από τη προσωπική διάθεση, ακούσαμε ΓΙΟΥΧΕς, Ειρωνίες και άλλα αποκαρδιωτικά.

Ειλικρινά, δεν έχω λόγια για αυτά τα ζωντανά που αποκαλούνται οπαδοί μας!

Εικόνα Gavrontas

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοί.

Σε κάθε περίπτωση, φίλαθλοι του Ολυμπιακού ειναι και οι γιουχαίζοντες.

Εικόνα Gavrontas

Kαλησπέρα και σε σένα Leandro και καλή χρονιά.
Μαγκες, καταλαβαίνω απόλυτα το θυμό σας, αλλα προσωπικά αυτο το φαινόμενο πριν να με θυμώσει με στεναχωρεί.
Πάντα υπήρχε γκρίνια, παντα υπήρχε "παρεμβατικότητα" (ας την πω έτσι) απο τον κόσμο μας, αντε να πω ότι εως ένα σημείο ήταν και θεμιτή.
Αλλα πια το φαινόμενο (γιατι περι φαινομένου πρόκειται) έχει πάρει εκτός απο μεγάλες, και ανησυχητικές διαστάσεις.
Οπως προσπαθώ να πω στο παραπάνω κείμενο, εγω δεν κατάλαβα (αν υποθέσουμε και δεχτώ για χάρη της κουβέντας πως μπορεί να υπάρξουν λόγοι που μπορεί να γιουχαριστεί η ομάδα) γιατι να συμβεί χτες ολο αυτό. Και με την ομάδα και με το Μασάδο. Μην ξαναλέω τα ίδια όμως.
Εμένα το γεγονός που σχεδόν με έπεισε οτι ο κόσμος μας έχει μεταλλαχθεί, ειναι αυτό που έγινε με τον Πίνο.
Εντάξει, εγώ ας πουμε ειχα μια εικόνα απ τον παιχτη, και περίμενα να έχει καλη παρουσία. Και δέχομαι οτι οι περισσοτεροι δεν ειχαν.
Ομως, ειναι δυνατόν να γιουχάρεις (ναι, η ειρωνική "αποθέωση", γιουχα ήταν) τον παιχτη σε κάθε επαφή του με τη μπάλα; Με ποια λογική; Επειδή είπε η διοίκηση πως πλην του Πίνο δεν θα κάνει αλλη μεταγραφή; Και τι σχεση έχει αυτό με την ομάδα εν ώρα αγωνα (και να ναι στο 0-0 ο αγωνας) και πολυ περισσοτερο με τον παίχτη; Αυτο, αδυνατώ να το προσεγγίσω.
Εχουμε γίνει κατα μεγάλο ποσοστό ένας λαός χαβαλές. Εγω δε θα πω στον κόσμο να μην κρινει τη διοικηση, ουτε βέβαια να αποθεώνει κατω από οποιεσδηποτε συνθήκες. Ο καθενας ας πράξει όπως νομίζει. Ομως, ολα αυτα θα πρέπει να σταματάνε την ώρα του αγωνα, και αν θελετε να συνεχίζονται αμέσως μετά.
Και στο κάτω κατω, τι μένει τελικά για όποιον δηλώνει "Ολυμπιακός" και ολο γκρινιάζει, βρίζει και γιουχάρει; Νιωθει καθόλου χαρά που ειναι Ολυμπιακός, που βλέπει την ομάδα στο γηπεδο η αλλού, νιωθει ακόμα και την αγωνία, και ολα τα συναισθήματα που μπορεί να σου δώσει η ομάδα κατα τη διάρκεια ενός αγώνα; Που όλα, ειναι μέσα στο "είμαι Ολυμπιακός".

Είναι δυνατόν να γεμίζει την ψυχή του μόνο η γκρίνια και η επικριτική έως επιθετική διάθεση απέναντι στην ομάδα;;;

Εικόνα savvas gridlock

Τα ειρωνικά γελάκια και τα χειροκροτήματα προς τον Πίνο είναι μήνυμα προς το Βαγγέλα, που παντελονιάζει. Σου λένε δηλαδή οι ''σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί'', που ''δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια'', ''τέρμα η κοροιδία, πονάνε τα ματάκια μας. Πάρε κάναν παίκτη''. Πέρυσι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, που μνημόνευσε και ο Λεάντρο πιο κάτω, όποταν έπαιρνε την μπάλα ο Αμπντούν ή ο Μαρκάνο, έπεφτε σύρμα ''ου ου ου''. Το κάνουν μία, λες ΟΚ. Το κάνουν δύο, λες ''δεν γαμιέται, θα κόψουν''. Ε, έλα που δεν κόβουν. 'Εφτανε έξω από την περιοχή ο Αμπντούν, έτοιμος να βάλει γκολ ή να δώσει ασίστ και άκουγες ''ου ου ου''. Έδινε ασίστ ο Αμπντούν και τα ''ου ου ου'' σε κλάσματα δευτερολέπτων μετατρέπονταν σε ''γκολ''. Οι ίδιοι κάνα δίμηνο μετά φωνάζανε τα ''οε οε οε Αμπντούν'', όταν τους μπούκωσε στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ. Δύο επιλογές έχεις. ΄'Η πας στο γήπεδο και αρχίζεις να μοιράζεις φάπες, χαλώντας τη ζαχαρένια σου και με κατάληξη να φας κι εσύ ξύλο στο τέλος, ή φοράς ακουστικά και ξεμπερδεύεις. Εγώ εδώ και κάνα τρίχρονο σκάω ΜΟΝΟ με ακουστικά, όπως ξέρεις. Τη μαλακία που έχει στον εγκέφαλο ο μέσος γαύρος νέας κοπής που συχνάζει Καραισκάκη, δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω.

Εικόνα Leandro o megaloprephs

Καλησπέρα μάγκες και καλή χρονιά σε όλους σας. Η κατάσταση είναι απελπιστική με ορισμένους στο γήπεδο και νομίζω ότι αργά η γρήγορα θα αρχίσουνε να πέφτουνε φάπες. Ειδικά στην 7 σε κάτι αλεξιπτοτιστές που εμφανίζονται στα μικρότερα παιχνίδια επειδή εκεί είναι το φτηνό εισιτήριο. Όξω μαλάκες από το γήπεδο. Και βέβαια να μη ξεχνάμε ότι είναι οι ίδιου που παλιότερα βρίζανε τον Σωκράτη στα ιντερνετ κλπ κλπ, είναι οι ίδιοι που γιουχάρανε πέρσι τον Ιανουάριο συγκεκριμένους παίχτες και τον προπονητή στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο, είναι οι ίδιοι που μουτζώνανε την 7 όταν αυτή έβριζε τον Μπασινά ενώ φήμες λέγανε ότι ενδιαφερόμαστε γι'αυτον και άλλα πολλά.

Εικόνα savvas gridlock

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Καλά τα λες, αλλά το θέμα είναι να μην φτάσουμε στις φάπες. Η αχαριστία των νεόγαυρων -όχι μόνο των πιτσιρικάδων ξαναγράφω, όλων μαζί-, που καλόμαθαν τόσα χρόνια και σηκώνονται σαν την τσαπού που την χαιδεύεις να γαμήσουν την ομάδα και όλους εμάς, έχει βαρέσει τιλτ. Ελπίζω να μην μας στείλει ξανά ο Θεός πέτρινα χρόνια.

Εικόνα Leandro o megaloprephs

Δυστυχώς αδερφέ οι φάπες σε ορισμένες περιπτώσεις έχουνε αποφευχθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το μικρόβιο της γκρινιας, της μιζέριας και της αχαριστίας έχει εισέλθει για τα καλά και στο πέταλο της 7 και καλό θα είναι τουλάχιστον εκεί που κινούμαστε εμείς να το καταπολεμήσουμε με κάποιο τρόπο.

Εικόνα savvas gridlock

Γάμησέ τα, μπουρδέλο εντελώς η φάση. Το σκέφτομαι και με πιάνει πονοκέφαλος. Άκρη δεν βγαίνει. Από τη μία πρέπει να κοπεί η γκρίνια και το μπίρι μπίρι που γαμάει την ομάδα, από την άλλη είναι απαράδεκτο να σηκώνεις χέρι σε γαύρους και δη στο πέταλο.

Εικόνα savvas gridlock

Ρε μάγκες, τι δεν καταλαβαίνετε? Αφού παντελονιάζει ο χοντρός, θα τα ακούσει. Δεν αντέχεται τόση κοροιδία στο γκοζμάκη του Θρύλατσου. Με Πίνους πάει να την βγάλει? Ε, τότε θα φάει γιούχα και ειρωνικά χειροκροτήματα. Πού'σαι ρε Σωκράτη να μας φέρεις Γκαλέτηδες, Μπελούτσηδες και Ριβάλντους. Βέβαια, κι όταν ήσουν εδώ ρε Σωκράτη, σου λέγαμε ότι μόνο Φιλιππάκους και Ρέζιτς μας φέρνεις, ψωνίζοντας από το πανέρι.

Εικόνα GPan

Kalhspera magkes!

Erwthsh episthmonikou endiaferontws giati mou aresei na ma8ainw gia tropika kai spania eidh.

O idios pou paraponietai pou den ta xwnei xontra o proedras einai akrivws o idios pou paraponietai giati einai akrivo to eishthrio sto karaiskakh?

Epeishs, o idios pou apaitei apo thn omada na parei to ahtthto pash 8ysia einai o idios pou paraponietai gia to mh antagwnistiko Ellhniko mprwta8lhma?

Ti gavros einai autos? metallagmenos apo ta nera ths Fukushima, potismenos me radienergeia apo to atyxhma pou ponokefaliazei opoion katsei dipla tou sto karaiskakh estw kai gia 2 wres?

YG Marese poly h eikona tou Gavronta sthn arxh tou ar8rou. Mou erxetai sto myalo to Karaiskakh, me thn psyxra tou alla mesa na kaiei, me ta kapnogona tou kai pou kai pou kai me tis ery8roleukes kordeles.

Kai apeksw tigka ston kosmo, kai sxolia gia to matsaki mexri na pas sto amaksi. Prin apo kana dyo xronia malista phgame apo to filiko me ton ery8ro astera kateu8eian sto SEF gia mpasket h' alles fores meta to paixnidi gia souvlaki se palio magazi...me ery8roleuko toixo...twra an oi metallagmenoi goustaroun perissotero tsoxoxelakhdes kako diko tous re magkes =)

Ante na pernate kala!

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείται κι εμείς κάναμε ό,τι κι εσείς τότε με τον Αστέρα. ΣΕΦ κολλητά, με στάση Σουβλιστό Πορτοκάλι στο ενδιάμεσο. Αυτό το ''άλλες φορές μετά το παιχνίδι για σουβλάκι'' δεν μ'άρεσε. Ποιες είναι οι πρώτες δηλαδή φορές που ΔΕΝ πας για σουβλάκια μετά το ματς? Ή πας γήπεδο ή δεν πας. Γήπεδο δίχως σουβλάκια δεν υφίσταται.

Εικόνα GPan

Το σωστο να λέγεται! αλλά επειδή άμα καθήσω...δε σηκώνομαι! κοιτάω να είναι περιορισμένες οι επισκέψεις!

Εικόνα Gavrontas

Χαχα..είχαμε πάει σ' εκείνο το φιλικό με τον Αστέρα.
Νομίζω ήμουν ο μόνος απ την παρέα που δεν πήγε μετά στο ΣΕΦ.
O Σαββας σίγουρα πήγε. Νομίζω κι ενας μπασμένος με μουστάκι που ειχαμε μαζι. Ο οποίος τωρα βέβαια ειναι καναλάρχης.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ειναι να απορει κανεις με τους νεογαβρους...γιουχα γιατι? γιατι δεν βαλαμε 7-8 γκολ στη βεροια? για τοσα ηταν και χωρις σπουδαια μπαλα. γιουχα γιατι δεν φοραμε μπλε μωβ ? μα και τη μπαρτσελονα θα γιουχαραν οι νεογαβροι... ισως και το μεσι σε καμια λαθος πασα...
εγω αυτο το φαινομενο το λεω ΒΑΖΕΛΟΠΟΙΗΣΗ. Να πεσει γιουχα αλλα οταν χρειαζεται. οχι σε καθε ματς σχεδον. οχι να στοχοποιουνται παιχτες και προπονητες επειδη οι τσχωχοχελακηδες και λοιποι ΑΡΔ παιζουν τα παιχνιδια τους.
Εδω μας εχουν χαλασει φιεστες επειδη δακρυσε ο ριμπο... και εκαναν γαβρους να πετανε κινητο στον ανθρωπο που εκανε το ΘΡΥΛΟ εφιαλτη των αντιολυμπιακων σε ολα τα γεωγραφικα μηκαη και πλατη... στο μασαντο και στο ζαρντιμ θα κολωσουν?