Ρε, είσαστε με τα καλά σας;


Tags: -

Έμαθα χτές, όλοι θα τα μάθατε, ότι η ομάδα κράχτηκε ΠΑΛΙ στο γήπεδο.
Γι ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Στο γήπεδο δεν πήγα λόγω διαφόρων υποχρεώσεων, και για τις ίδιες δεν είδα ούτε καν τον αγώνα.
Έψαξα να μάθω το σκόρ, το έμαθα, όλα καλά.

Προσωπικά, και το χω πει και εδώ μέσα πολλές φορές, δεν είμαι υπέρ του διχασμού και της αλληλοφαγωμάρας μεταξύ των γαύρων.
Και είναι φορές που θεωρώ (θεωρούσα μάλλον) τη στάση και φίλων μου και παιδιών εδώ μέσα απέναντι στους «κράζοντες» αν όχι υπερβολική, τέλος πάντων «λάθος».
Όμως, μάλλον το λάθος το είχα εγώ. Που από καλή προαίρεση, δεν έβλεπα την πραγματική διάσταση του προβλήματος.

Κατ’ αρχάς, το να κράζεις την ομάδα ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο για μένα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
Αλλά, ας αναγνωρίσω ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που ο κόσμος έχει κάποια ελαφρυντικά ώστε να εκφράσει τη δυσφορία του.

ΟΛΗ τη χρονιά φέτος (για να μην πάω πιο παλιά) ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι λόγοι;
Ήταν ο τρισκατάρατος ο «πουθενάς» ο Ζαρντιμ; Δε θα μπω πάλι στη διαδικασία να αποδείξω πόσο ΠΑΡΑΛΟΓΟ ήταν το κράξιμο με αφορμή το Ζ.
Να δώσω ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ στους κράζοντες για να πάμε παρακάτω. ΕΦΥΓΕ λοιπόν ο άχρηστος.
Ικανοποιηθήκανε για λίγο οι απαράδεκτοι γιουχαϊζοντες.
Ηρθε ο Μίτσελ,και η ομάδα θυσίασε πολλά (ακόμα και οποιαδήποτε καλύτερη συνέχεια στην ευρώπη-και οι γιουχες ΔΕΝ ήταν άσχετες με αυτό), ώστε να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται την επόμενη σαιζόν, για να παίξει «τη μπαλάρα» που ευεγγελίζονται οι διάφοροι άσχετοι της εξέδρας και οι διάφοροι άσχετοι και επικίνδυνοι κονδυλοφόροι. Παίξαν κι οι Φετφατσιδηδες, παιξαν κι οι Βλαχοδήμοι, και οι Φεισες, και όλα τα πουλέν τους. Παίξαμε και «πίεση ψηλά», και φουλ επίθεση, αυξήθηκαν και οι «τελικές» (όρος-τοτέμ στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας), πήραμε και το πρωτάθλημα απ τις 10 Μάρτη, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και στο κύπελλο.

Και ενώ διάγουμε μια απ τις πιο χαλαρές περιόδους στην Ιστορία μας -και ας μη συμφωνώ με τα γεγονότα που μας οδήγησαν σε αυτό, ούτε και με αυτή την «χαλαρότητα»- και ταυτόχρονα πολλά θετικά υποσχόμενη για την επόμενη σαιζόν, αντί να πάμε στο γήπεδο και να απολαύσουμε γενικότερα αυτές τις στιγμές, ακόμα καλυτερα γιατί η τρέχουσα περίοδος είναι μια «γιορτινή» περίοδος για την ομάδα, ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ. ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Γιουχάρουμε πχ γιατί σε ένα τυπικής διαδικασίας ματς, η ομάδα δεν έχωσε 5-6 γκολ ξερω γω, και δεν ειχε τρακοσες τελικές. Αλλά αυτά, είναι προφάσεις.

Εχει γίνει η ομάδα ο καναπές του Φρόϋντ για κάθε έναν που πάσχει από σύνδρομα όπως αυτό της «παντόφλας» μέχρι όσα μπορεί να έχουν γεννήσει τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Και μιας και  η απάντηση στο ερώτημα «τι προσφέρετε άμα κράζετε» είναι η πλέον αυτονόητη, ρωτάω εγω:
ΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΤΕ; Εξηγήστε και σε μας τους «λοβοτημένους», τους ψυχικώς ανίκανους να νιώσουμε αυτά τα Υψηλής Γαύρικης Ιδιοσυγρασίας, λεπτεπίλεπτα και δυσδιάκριτα συναισθήματα που προφανώς είστε σε θέση να νιωθετε εσεις, και που σας οδηγούν στο εξισου Υψηλής Γαύρικης Ιδιοσυγρασίας ΚΡΑΞΙΜΟ;

Μην πάτε στο γήπεδο ρε, γιατί προφανώς πάτε προκατηλειμμένοι και αποφασισμένοι για να κράξετε.
Και δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω η θα προτείνω ποιος θα πάει στο γήπεδο ή όχι. Αλλά, είμαι αυτός που θα απαιτήσω ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ, τύπους που δε σέβονται ούτε την ομάδα αλλά πολύ χειρότερα ούτε εμένα, και κάθε έναν σαν εμένα, και μου χαλάτε τη διάθεση και την ηρεμία.
Δεν κατάλαβα, από πού προκύπτει ότι το δικό σας δικαίωμα στο κράξιμο πρέπει να υπερισχύσει έναντι οποιουδήποτε δικού μου δικαιώματος;

Κράζετε γιατί θέλετε να κράζετε. Κράζετε γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ.

ΑΗΔΙΑ καταντήσατε.

ΥΓ.: Το ανόητο "εγώ το Μασάδο έκραξα, όχι την ομάδα" μην το επικαλεστεί κανείς, γιατί τότε θα ναι βάζελος με πιστοποιητικό.


 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Μαγκίτες...
Είμαι κι εγώ ένας από δάφτους που δουλέβανε εκειά την ώρα...Άκουγα το ματσάκεον από ράδγιο από μακράν...
Είμαι 30 έτη στους πάγκους !
Σόπγοια ομάς κι αν κοουτσάρεπσα, όπου και να πήγα, ό,τι ηλικίας αθλετές κι αν είχα, εφτούνο ρε μαλάκες δε ντο σενάντεπσα ποτές !
Πρέπει νάμαστε και η μοναδεκιά ομάς στο γκόζμο που κερδάει και τηνε κράζει ο κοζμάκης !Τώρα εγώ εφτούνη τη γκαραμέλα του ότι ''εγώ θέλω να παίζουμε μπάλα για να μεν τους κράζω'' εγώ τηνε ακούω βερεσέ !
''Κσέρεις φιλαράκι...εγώ δεν έκραζα κατακρίβγεια την ομάς...Το Παβλάκη το Μασάδο έκραζα μωρέ γιατί κάμει μαλακίες...''
Κι εγώ ρε μαλάκες θα ρωτέπσω κάτιτις άλλο...Ομρπός σε μνια ακόμη ολάκερη νίκη του Γάβρουλα που πέρασε ένα ακόμα γύρονε για να πάμε να σκώσουμε και την άλληνε κουπίτσα και να φορέσωμε(που λαλέι και μνια πσεχή)το στεμματάκιον του νταμπλάκιου, εσύ ρε χαλβάτσο κάθεσαι κι ασχολιέσαι με....ένανε παίχτουρα ;Που τράβηκσε ή δε ντράβηκσε κι εσύ κράζεις ρε....σκατοβάζελε ;
Τόχω ματαείπει...δεν υπάρχει Ολεμπιακόμετρον και κανείς δε γιγνώσκει πγοιος είναι πγιο πολύ Ολεμπιακός από ένανε άλλονε...αλλά νομίζω ότι κι εγώ σα Γαβράκος είμαι ολίγον τι περίεργος...θέλω κι εγώ να πετάει η ομάς...να ρίχνει σε κάθε ματσάκεον κανια δεκαργιά τόπγια στο Γιάννινο και στο Μπλατανιά...αλλά τι να κάμωμε τώρα ;Κσυπνάτε ρε !Ο στόχος επετέφχθη, περάσαμε το γύρο και ημείς τι κάμωμε ;ΚΡΑΖΟΜΕ ;Ρε μπας και θέλωμε(που λαλέι και μνια πσεχή)ομαδεκιά πσεχοθεραπέια ;Με καμνια μούνα για πσεχολόγο που την ώρα που θα μας πσεχοθεραπέβει να μας χαιδέβει και το...Μήτσο κιόλας ;Γιατί πω΄ς να γενεί ρε μεγάλε ;Μόνο αγάμετος μποράεις νάσαι άμανε κερδάει η ομάς σου κι εσύ κράζεις το...συντηρητή της τουαλέττας...
Στα δγιάλα....

Εικόνα Gavrontas

Aφου λοιπόν έπρεπε να πάει η κουβεντα στο Μασάδο, πράγμα που εγώ θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να κανουμε γι αυτο και δεν το διαχώρισα στο άρθρο, ας πουμε δυο πράγματα.
Πριν, να ξανατονισω οτι για μένα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γιουχάρεις παίχτη στο γήπεδο ειτε οσο παιζει, ειτε όταν βγαίνει αλλαγή. ΚΑι ειλικρινά δεν καταλαβάινω τη διαφορά, γιατι κατα την αλλαγή να ειναι περισσότερο "ανεκτό". Κι αν θέλω να βρω διαφορές, θα πω ότι είναι χειρότερο κατα την αλλαγή. Εκει το γιουχάρισμα είναι απολυτα προσωποποιημένο και ξεκάθαρα στοχευμένο, ειναι σχεδόν "αμετάκλητο" θα λεγα, είναι οριστικό. Εκει, η δυσφορία (και οσα μπορεί να σημαίνει για τον παιχτη) είναι πιο δραματική απο ποτέ.

Πάμε τωρα στο Μασάδο. Και ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ότι όντως υπάρχουν κάποια όρια υπομονής, όπου καποιος μπορεί να δικαιολογήσει τα γιουχα, η και να γιουχάρει ο ίδιος.
Και να δεχθούμε επίσης πως ο Μασάδο τα ξεπέρασε (που εγω δεν νομίζω ότι ο Μασάδο είναι κακός σε κανένα ματς).
Τοτε, χωρις καμια αμφισβήτηση γι αυτο που λέω, ο Μασάδο αυτά τα όρια πρέπει να τα ξεπέρασε απ την δεύτερη, άντε τρίτη συμμετοχή του. Γιατι ο Μασάδο πια, ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΑΙΖΟΝ ΣΧΕΔΟΝ.
Και πριν πάμε παρακάτω, αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι επιπτώσεις μπορεί να έχει απο ένα σημείο και μετά στην ψυχολογία, και κατ' επέκταση στην απόδοση του παίχτη, αυτή η κατάσταση; Και οχι, δεν ψάχνουμε να βρούμε αν η κότα γεννησε τ' αυγό, η το αυγό την κότα. Το αυγό, το γέννησε ξεκάθαρα το φίδι που φωλιάζει στις εξέδρες.

Απ' την άλλη, ο Μανιάτης ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ; Ακούστηκε ποτέ τιποτα; Γιατί οχι; Γιατι είναι ο (παλαι ποτέ) ΜΑΝΙΑΤΑΡΟΣ, η ψυχάρα κι ο Ελληνάρας;
Η άποψή μου είναι οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και δεν ακούστηκε, και ούτε πρέπει να ακουστεί.

Ο Φεισα; ΠΟΤΕ ηταν καλόςο Φεισα, που αν θέλετε συζητάμε κιολας για το ποσες ευθυνες έχει για την εικόνα (για να μην πω και τον αποκλεισμό) με τη Λεβάντε.
Η επειδη ο Μιτσελ προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει παιχτη που θα στησει την ομάδα γυρω απ αυτον το Σέρβο, αυτο συνεπάγεται και παντοτινη ανοχή απ τον κόσμο;

Λεω λοιπόν, οτι ουτε ο Μανιατης ουτε ο Φεισα αξιζουν και δεν πρεπει να κραχτούν. Αν ισχυει για το Μασάδο, τοτε ισχυει για πολλούς.
Αλλα ο Μασάδο έιναι ο νεος Μαρέσκα, ο νέος Ντιόγκο, κοκ. Αυτος που λατρέυουμε να κράζουμε.
Καθε χρονιά, βρίσκουμε κι απο έναν.

Εικόνα savvas gridlock

Η γιούχα την ώρα της αλλαγής σε παίκτες γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου και στον Ολυμπιακό έχει παρατηρηθεί εκατοντάδες φορές. Αυτή είναι η πραγματικότητα, η ιστορία και δεν αλλάζει. Αν μείνει εκεί η συγκεκριμένη έκφραση αγανάκτησης του κόσμου, ίσως μεταφραστεί και ως μήνυμα προς τον παίκτη, να ανεβάσει απόδοση στο επόμενο ματς. Την ώρα του αγώνα, που ο παίκτης έχει τα περιθώρια να κάνει κάτι καλό για την ομάδα, το να τον γιουχάρεις είναι έγκλημα, αφού χάνεις και αυτήν τη μία πιθανότητα να κάνει μία ενέργεια που θα αλλάξει τη ροή του ματς.

Ο Μασάντο είναι οκταροδέκαρο και εδώ και 8 μήνες, δεν έχει περάσει μισή μπαλιά της προκοπής μπροστά. Ο Μανιάτης, που απαιτείται να κάνει άλλα πράγματα, έχει βγάλει 2-3 και αυτά που του ζητάνε, ακόμη και φέτος που δεν είναι όσο καλός ήταν πέρυσι, λίγο πολύ τα κάνει. Χθες ο Σιόβας που έπαιζε στόπερ, έβγαλε μια ξυραφένια. Ο Μασάντο δεν μπορεί. Ως οργανωτής, είναι τραγικός. Σε πιάνει ύπνος με αυτόν τον παίκτη στα χαφ άξονα. Σου θυμίζει την ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ τον Όσκαρ, αυτήν την πορδή που δώσαμε και 3 μύρια για να τον πάρουμε το 2008. Από τους παραγωγικούς παίκτες, έχεις την απαίτηση να δημιουργούν. Όταν λοιπόν δεν το βλέπεις αυτό στην έδρα σου απέναντι στον ΠΑΣ, ε πώς θα γίνει τώρα, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα του κόσμου. Τι να κάνουμε που χθες έπαιζε εκεί ο Ντε Βινσέντι στον ΠΑΣ και έμοιαζε Ινιέστα και Τσάβι μπροστά στο Μασάντο?

Εν πάση περιπτώσει, στην ουσία δεν διαφωνούμε. Κανείς παίκτης που φοράει τη φανέλα του Θρύλου δεν πρέπει να γιουχάρεται. Ποτέ. Ακόμη κι εγώ που δεν γουστάρω το Μασάντο, το λέω αυτό το πράγμα για πάρτη του. Από εκεί και πέρα όμως, υποδείξεις και προτροπές σε άγριο στυλ από τον κάθε Σάββα Θεοδωρίδη προς τον κόσμο του Θρύλου, δεν είναι ανεκτές. Καλά, τον Καραπαπά δεν τον πιάνω καν, γιατί θα χαλάσω το στόμα μου με τον Ολυμπιακάρα των 3 ετών. Αν αυτοί που πήγανε χθες γήπεδο και αγανάκτησαν με το Μασάντο βάλλουν κατά του Ολυμπιακού, του κάνουν πόλεμο και πιθανόν να μην αγαπάνε τον Ολυμπιακό, όπως μας είπε, τότε οι συγκεκριμένοι 2 κύριοι της διοίκησης, με όσα έχουν πει και έχουν κάνει κατά καιρούς εις βάρος του Θρύλου, πόσο αγαπάνε τον Ολυμπιακό? Αυτό είναι το ζουμί για'μένα.

Εικόνα Gavrontas

Σάββα, με τον κυρ Σάββα και το τι είπε, δεν ασχολήθηκα. Δεν ειναι αυτό το θέμα. ΚΑι τις απόψεις μου για τον κυρ Σάββα τις ξέρεις.

Ομως, την πιθανοτητα να ξερει ο Θεοδωριδης οτι μπορει να του εχει γαμηθει πλήρως η ψυχολογια του Μασαδο και να ειναι πολυ χειροτερος απ οτο θα μπορουσε να ειναι, γιατι την πεταμε;
Την πιθανοτητα να θελει να προλαβει το ολοκληρωτικό καψιμο του παιχτη, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ της ομαδας, γιατι την αγνοουμε;

Δεν τον υπερασπίζομαι τον κυρ Σαββα, αλλά καποιες φορές πρέπει να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και αυτοι που πρέπει. Η ίδια η διοικηση. Ακόμα κι αν βάλλει κατά ενός συγκεκριμενου κομματιού του κόσμου του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει άλλος να το κάνει.

Εικόνα savvas gridlock

Κατ'αρχήν να πω ότι εγώ δεν γιούχαρα το Μασάντο όταν βγήκε, όπως και το ότι δεν έχω γιουχάρει ποτές παίκτη που φοράει τη φανέλα μας. Είναι άλλο πράγμα όμως να γιουχάρεις παίκτη την ώρα του αγώνα και άλλο την ώρα που αντικαθίσταται. Άλλο τα ξεφτιλίκια με Ντουντού-Αμπντούν-Μαρκάνο, πρόπερσυ και πέρυσι, που ήταν έτοιμοι να βάλουν γκολ και άκουγες τα ''ου ου'', με αποτέλεσμα μετά την Τούμπα και το ΟΑΚΑ να έρθουν οι κωλοτούμπες με τα ''οε οε οε Αμπντούν'' και άλλο πράγμα να αποδοκιμάζεις παίκτη την ώρα που βγαίνει. Δεν το δικαιολογώ, εγώ δεν το κάνω, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο και ανεκτό. Στο κάτω κάτω της γραφής, για να μπούμε και στην ουσία του θέματος, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει εξαντλήσει τα όρια της υπομονής όλων μας στο γήπεδο. Με το που βγήκε χθες, πέρασε μια μπαλιά-ξυράφι ο Σιόβας στο Μήτρογλου. Τέτοια μπαλιά δεν έχει περάσει προς τα μπροστά σε μία ολόκληρη σεζόν ο Μασάντος. Προφανώς παλεύει, μοχθεί και τιμάει τη φανέλα και ξαναγράφω πως δεν πρέπει να αποδοκιμάζεται ούτε όταν βγαίνει, αλλά ας μην συγχέουμε τις καταστάσεις. Τέτοιου είδους γιούχα, κατά την αλλαγή, ακούγεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου κατά καιρούς για ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν τραβάνε. Κατά την αλλαγή τους, ξαναγράφω, όχι την ώρα του αγώνα, να τους γαμήσεις τελίως ψυχολογικά.

Τα παραπάνω τα γράφω επειδή υπάρχει ένα άλλο, πιο σοβαρό θέμα. Ο κυρ-Σάββας μας είπε πως όποιος γιούχαρε χθες το Μασάντο ''βάλλει κατά του Ολυμπιακού''. Δηλαδή αυτοί που παρατήσανε δουλειές, οικογένειες και ό,τι είχανε να κάνουνε Τετάρτη απόγευμα, για να πάνε να δούνε ματς με τελειωμένη πρόκριση απέναντι στα δεύτερα του ΠΑΣ, ακόμη κι αν είπανε μια κουβέντα παραπάνω, είναι εχθροί του Ολυμπιακού? Στη διοίκηση του Ολυμπιακού θα πρέπει να προσέχουν το πώς απευθύνονται στον κόσμο μας, γιατί ορισμένοι έχουν παρεξηγήσει το ρόλο τους. Το πρώτο, το βασικό και το πρωταρχικό, είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ολυμπιακός=ο κόσμος του. Ακόμη και άδικη κριτική να κάνει, ακόμη και υπερβολικός να είναι, από τη διοίκηση θα βάζουν το κεφάλι κάτω και θα ακούνε, δίχως να βγάζουν γλώσσα. Εγώ και ο χ,ψ οπαδός, μπορώ να κράξω τον κόσμο μας, αν κάπου βλέπω ένα φάουλ. Ένας από τη διοίκηση, όχι. Δουλειά δική μας, των οπαδών, είναι να απομονώσουμε τους υπερβολικούς-εμπαθείς-παράλογους γαύρους, όχι του κάθε κυρ-Σάββα. Κι όπως υπερασπιζόμαστε τη διοίκηση, την ομάδα και τους προπονητές από την άδικη κριτική κάποιων ΣΟΥΡΓΕΛΩΝ νεόγαυρων, που τα ισοπεδώνουν όλα και δεν σέβονται τίποτε, έτσι κι ακόμη περισσότερο πρέπει να υπερασπιζόμαστε τον κόσμο μας, όταν κάποιοι τον κατηγορούν από τη διοίκηση. Αν είναι δυνατόν ρε, ούτε λίγο ούτε πολύ βάζελους τους έβγαλε ο κυρ-Σάββας. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει ο συγκεκριμένος φέτος. Σέβομαι την προσφορά του και την ηλικία του και δεν το προχωράω, αλλά ας βάλει μια τελεία, γιατί θα αναγκαστούμε να θυμηθούμε άλλα πράγματα που δεν τον συμφέρουν. Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ αυτό που κάνει...

Εικόνα clark gheibol

Ρε φίλε, καταρχάς ούτ' εγώ είδα το ματς, είχα κι εγώ δουλειά εκείνη την ώρα. Αλλά το σκηνικό που παίχτηκε όταν κράζανε στο παιχνίδι με τη Λεβάντε είναι ενδεικτικό. Ρωτάω τον από μπρος μου γιατί αποδοκιμάζει και μου λέει "γιατί έδιωξε το Ζαρντίμ και μας ξεβράκωσαν οι Σπανιόλοι". "Ναι ρε φίλε" του λέω "αλλά κι όταν είχαμε το Ζαρντίμ πάλι αποδοκίμαζες". Οπότε τι μου λέει;
-Εγώ φίλε με το Ζαρντίμ δε σφύριζα. Μόνο δυο φορές έχω σφυρίξει.
Ύστερα απ' αυτή την αυτοδιάψευση χάνεις κάθε διάθεση για συζήτηση. Ούτε η αντιπαράθεση έχει αξία. Στον πνευματικό αχταρμά δεν μπορείς να απαντήσεις. Είναι όπως οι βάζελοι. Τι να τους πεις τους κακομοίρηδες; Πρέπει απλά να τους υπομείνεις όπως το χοντρό λαδέμπορα που σου πιάνει συζήτηση στο γκαναπέ αναμονής του μπουρδέλου. Η μοίρα σας ένωσε στον ίδιο χώρο, ο πολιτιζμός θέλει να του φέρεσαι αθρωπινά

Εικόνα indian

απλώς προσυπογράφω, τπτ άλλο...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα ΔΙΑΣ

οποιον τον "χαλαει" ο ΘΡΥΛΟΣ ας μη πηγαινει γηπεδο. ας παει για κανα φρεντο με οφθαλμολουτρο στις καφετεριες της αττικοβοιωτιας να ξεχαρμανιασει. ή ακομα καλυτερα μπορει να αρχισει να βλεπει ζελα με το εξαιρετικο ροστερ. μπαλαδοφατσες οπως ζεκες μαρινους και μαυριες (και εκεινο το βραχο βελασκεζ το λενε?) δε βλεπουμε συχνα στα ελληνικα γηπεδα.
Αντε αγορακια μου καντε τη σιγα σιγα απο το ναο. βαλτε μπαμπη και λεανη να ακουσετε για μπαλιτσα. ακουστε και τη κυρια κατια και το γιωργο το νοσηλευτη και δωστε τα ευρουδακια σας να περνετε στις γαμοεκπομπες τους να βριζετε το μαρινακη. αι σιχτιρ ρε....

Εικόνα dono

Κανένα σχόλιο. Τα είπες όλα.
Θα χρησιμοποιήσω το άρθρο σου στην κριτική του αγώνα. ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΑ!!!!