ΑΥΤΑ, ΜΑΣ ΤΑ 'ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...



Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα, και τις τελευταίες μέρες ειδικότερα (με αρκετή υπομονή θα ‘λεγα) το ξεδιάντροπο ξεσάλωμα της διοίκησης, των οπαδών και του Τύπου της ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, της ομάδας που ανταγωνίζεται στα ίσια σε εύνοια, διαπλοκή και κλέψιμο της άλλες δυο μεγάλες ζημιογόνες ΔΕΚΟ: Αυτή του Κολωνακίου, και αυτή του Ποδονίφτη.

Παρ’ολο που έχουμε ασχοληθεί αρκετά με τη βρωμιά (και) του συγκεκριμένου σωματείου, ο βιος του είναι τόσο πλούσιος σε κάθε τύπου ανομίες, που για να ολοκληρώσουμε θα θέλαμε το χώρο από 5-6 σαιτ σαν αυτό.

Όμως προβλέπω ότι θα χρειαστούμε ακόμα περισσότερο χώρο, μιας και, ακριβώς γιατί μέσα στο θολωμένο απ την αιώνια ανυπαρξία μυαλό τους, το γεμάτο από ιδεοληψίες και το ποτισμένο με θολό νερό, έντεχνα, απ το πολιτικοδημοσιογραφικό τους κατεστημένο, και μεσα στην παραζάλη απ τις ατελείωτες φάπες απ το δυνάστη τους, πιστέψανε, κατ’ αρχας, ότι είναι η…επόμενη δυναστεία στο ποδόσφαιρο (αυτά, μας τα παν κι αλλοι…είπαμε).

Βέβαια, σε ένα λαό και μια κοινωνία (οπου ο κύριος εκφραστης της είναι ο λαός του ΠΑΟΚ) που ανέδειξε και δόξαζε, και συνεχίζει, επι αμέτρητα χρόνια τυπους σαν τον Παπαγεωργόπουλο και το Ζορρό, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται απιθανο.
Είναι τόσο πολύ το σωτο που χουνε φάει, που πραγματικά και γω που γελάω με την κάθε είδους θεωρία συνομωσίας, τείνω να πιστέψω ότι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, εκεί πάνω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ.

Βγάλανε γλώσσα, αυτοί, που τους έχουνε πείσει, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ απολαμβάνουνε, ότι τους καταδυναστεύει το «κράτος της Αθήνας», αυτοί που υπάρχουνε χαριστικά και μόνο για πολιτικούς λόγους, που έχουν «απορροφήσει» αμέτρητα εκατομμύρια απ το Ελληνικό Δημόσιο (και που εχουν «χαθεί» μεσα στην άπατη καταβόθρα του ΠΑΟΚ περισσότερο, και των άλλων κρατιδκοδίαιτων του Βορρά λιγότερο) κυρίως δια του σχεδόν αποκλειστικά στελεχωμένου με παιδιά της «φτωχομάνας Σαλονίκης» Υπουργείου Πολιτισμού, που η Τουμπα, θα πρεπε όχι μονο να έχει κλείσει εδώ και εκατό χρόνια αλλα να τσιμεντωθεί κιόλας με χίλιους τόνους ταχείας πήξης μπετόν (σαν το Τσερνομπίλ) με τα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν εκεί πάνω, και να μείνει σαν Μνημείο Οπαδικού Παραλογισμού και Κρατικής Ασυλίας εις το διηνεκές.

Για όλα αυτά βέβαια, ασχοληθήκαμε και θα ασχοληθούμε, όσο χώρο κι αν χρειαστεί να βρούμε.
Πρέπει να ασχοληθούμε όμως και με τα πρόσφατα, τα φρέσκα, και όσο κι αν δυσκολευόμαστε να βρούμε μια σχετικά καθαρή άκρη να ξεκινήσουμε μιας και το θέμα βρωμάει όσο βρωμάει και το σωματείο με το λάπατο για σήμα, ας πούμε για το πιο πρόσφατο ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αυτό της αθώωσης στην εφέσεων του Μουτζαχεντιν του Σαλπιγγίδη.
Δεν εχει υπάρξει πιο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ απόφαση της Εφέσεων, και φυσικά το ότι έγινε μετά την  ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ παρέμβαση της διοίκησης και του κατεστημένου του ΠΑΟΚ δεν χωράει καμία αμφιβολία. ΟΡΓΙΑΣΕ η Εφέσεων της ΕΠΟ υπέρ του «αδικημένου» σωματείου και έσκυψε τόσο πολύ τη μέση στον Σαββίδη μετά τις «φοβέρες» του, που αναρωτιόμαστε (με δεδομένη και την χωρίς όρια και τσίπα διαιτητική αβάντα, ιδίως τη φετινή) τι άλλο έχουμε να δούμε ακόμα…

Βέβαια, καλώς να έρθει και ο Σαλπιγγίδης στο Ναό, δε μας απασχολεί βέβαια αυτό, αλλά η ωμή και πραξικοπηματική παρέμβαση του Σαββίδη με αφορμή την τιμωρία μιας αδιαμφισβήτητα κολάσιμης (με αθλητικούς όρους, τους αισθητικούς τους αφήνω) πράξη, και η υπακοή της ΕΠΟ στις απαιτήσεις του.
Κι αναρωτιόμαστε ΤΙ θα είχε συμβεί σημερα, αν στη θέση του Σαλπιγγίδη ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού…
Κι εδώ βέβαια, να σημειώσουμε και την σιωπή του «ανεξάρτητου και αντικειμενικού» τύπου για το θέμα.

Κλείνοντας, και παρόλο που θα πρεπε μόνο να γελάμε με τη γελοιότητα του θέματος, θα θελα να πω δυο πραγματάκια γι αυτό εδώ το πρωτοσέλιδο, της Πράσινης του Βορρά:

http://www.redplanet.gr/newspapers/Sport/spor_tou_vorra/spor-toy-vorra.2185641.html

Κατ’ αρχας, δεν κατάλαβα, εσείς τώρα τι παίζετε; Το ρόλο του ζελέ; Γνωστό ότι εισασταν από πάντα τακίμια
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130315/pao-paok-aderfakia-agapimena-apo-1973

και τι είναι αυτό που ευαγγελίζεστε και συμμαχειτε διαχρονικά γι αυτό
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130318/tis-eksygiansis-kagkelo-video

αλλά εσάς, ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ;
ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ; (ναι, το…κρατος της Αθήνας).
Για να δούμε λίγο τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ  στα εν λόγω πρωταθλήματα:

1997 Ολυμπικός 84 – ΠΑΟΚ 66
-18

1998 Ολυμπιακός 88 ΠΑΟΚ 70
-18

1999 Ολυμπιακός 85 ΠΑΟΚ 62
-23

2000 Ολυμπιακός 92 ΠΑΟΚ 55
-37!!!

2001 Ολυμπιακός 78 ΠΑΟΚ 51
-27

2002 Ολυμπιακός 58 ΠΑΟΚ 48
-10

2003 Ολυμπιακός 70 ΠΑΟΚ 53
-17

2004 Ολυμπιακός 75 ΠΑΟΚ 60 (εδώ, το πηρε το τακίμι τους)
-15

2005 Ολυμπιακός 65 ΠΑΟΚ 46
-19

2006 Ολυμπιακός 70 ΠΑΟΚ 46
-24

2007 Ολυμπιακός 71 ΠΑΟΚ 45
-26

2008 Ολυμπιακός 70 ΠΑΟΚ 35
-35!!!!!

2009 Ολυμπιακός 71 ΠΑΟΚ 63
-8

2010 Ολυμπιακός 64 ΠΑΟΚ 62 (κι εδώ το πηρε το τακίμι σας)
-2 ΡΕΚΟΡ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ- καηκε η φτωχομάνα απ τη χαρά…)

2011 Ολυμπιακός 73 ΠΑΟΚ 48
-25

2012 Ολυμπιακός 73 ΠΑΟΚ 50
-23

Ρε, γελάνε και τα ψοφια ψαρια του Θερμαϊκού με σας ρε…ακόμα και του Αρη την πλάτη βλέπετε ρε στα πρωταθλήματα.

ΥΓ.: Εμείς εδώ, δεν ειμαστε μόνο για να σας τα χώνουμε, αλλά και να σας διορθώνουμε.

(Επειδή, όπως λέγανε και παλιά, μπορεί να έχει επέλθει και τύφλωσις και να μη βλέπετε καλά:)

 

Σχόλια

Εικόνα dono

Καλά γαύροντα, ας μάθουν πρώτα οι μπουγατσόβλαχοι πως είναι το λιμάνι του Πειραιά και μετά εδώ είμαστε. Αυτοί μπερδεύουν το Ικόνιο με το λιμάνι μας...

Εικόνα canio

Γαύροντα,έκανες ένα λάθος,πολύ σημαντικό.Οι "αντικειμενικοί",πήραν θέση και μάλιστα μοιράζουν συγχαρητήρια στον Ρωσσοπόντιο και γράφουν ύμνους για την "μαγκιά"¨του!

Εικόνα clark gheibol

Ο Έκο κάπου λέει ότι οι εκπρόσωποι της Λέγκα Νορντ στην Ιταλία έλεγαν: "αφήστε τους αραπάδες να έρθουν να δουλέψουν εδώ. Έτσι θα μπορέσουμε να τους πλακώσουμε στο ξύλο". Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβησαν έτσι τα πράγματα με το Σάλπι. Γουστάρω φουντούνια. Και θα τους κουμπώσουμε και δε θα μπορούν να πουν τίποτα και γίνηκαν και ρόμπα, γελάνε όλα τα Βαλκάνια ρε.
Τώρα, για το κείμενο έχω να πω ότι το έκανες κάπως δύσκολο και άμα το δγιαβάσουν οι μπουγάτσες δε θα το καταλάβουν, εκτός ίσως το ντίτλο. Γνώμη μου είναι ότι από κάτω έπρεπε να γράφεις:
Λλλα λλλα λλλα
λλλα λλλα λλλα
θα σας κάνουμε
τη σούφρα να!

Εικόνα indian

έτσι ακριβώς...και να συμπληρώσω ότι ο Έκο λέει επίσης ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είναι αυτές που μας τρέφουν...σαν τη χιονόμπαλα είναι, όσο μιλάνε γι αυτές, μεγαλώνουν...ξέρουν λοιπόν πολύ καλά τί κάνουν τα φερέφωνα των κρατικοδίαιτων κομπλεξικών αδικημένων...