Τώρα, θα πας στον Πάπα;



 
Πολλές φορές, είναι εντυπωσιακό το πόσο αδυσώπητη μπορεί να είναι η πραγματικότητα, και πόσο αμείληκτη και εκδικητική η ροή των γεγονότων.

Είδαμε κατ’ αρχας το Σαββα να καλεί το Χελάκη να βγει στο τηλέφωνο να μας εξηγήσει κανα δυο απορίες που μας δημιουργήθηκαν. Αλλά μην  έχετε και πολλές ελπίδες πως θα βγει. Γιατί έτσι κάνουν οι χελάκηδες αυτού του κόσμου: πετάνε το μελάνι τους κι εξαφανίζονται. Σαν τις σουπιές. Χειρότερα κι απ τους Δούρους.

Όσο περιμένουμε τον Γκουρού αυτόν της ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας λοιπόν, ας δούμε και κάποιες άλλες διστάσεις της πραγματικότητας όπως εξελίσσεται.
Το ψέμα λένε έχει κοντά ποδάρια, αλλά η πουστιά, λέω εγώ, έχει κοντύτερα, και κάποιες φορές δεν έχει και καθόλου ποδάρια.
Είδαμε τον μεγαλομέτοχο του Αστέρα, του Τίμιου και Άμεμπτου αυτού σωματείου, μετά τον τελικό με μας, να δηλώνει αγανακτισμένος πως θα πάει στον Πρωθυπουργό να δουνε τι θα κανουνε με το θέμα της διαιτησίας. Μπροστάρης ακόμα μιας Τζιχάντ εναντίον του Ολυμπιακού που κύρηξε το Αντιολυμπιακό Τόξο, πιο συνασπισμένο από ποτέ.

Όμως, ήρθε μια φάση στο ματς των μπουγάτσων με τον Ατρόμητο κι έπεσε σα φάπα πάνω στον κατακόκκινο σβέρκο όλων των αγανακτισμένων, των ηθικών και των αηδιασμένων με το ελληνικό ποδόσφαιρο, που βρήκαν βέβαια άλλη μια ευκαιρία να αηδιάσουν ένα ματς του Ολυμπιακού. Μια φάση, σκέτη φάπα μεχρι τα παπούτσα.
Ο Σαλπιγγίδης βάζει μπροστα στο σκορ τις μπουγάτσες με ένα γκολ οφσαιντ μεχρι τη Θεσαλονίκη. Μη σου πω και παραπάνω, κι ας λένε οι αντικειμενικοί μιαουληδες πως ήταν δύσκολη η φάση.

Ο ΜΠΑΟΚ, άμα έπαιρνε αυτό το ματς, σε συνδυασμό με την επίσης ήττα του Αστέρα απ τα Γιάννενα (άλλη μέχρι τα παπούτσα αυτή) αποκτούσε προβάδισμα στα πλευ οφ.
Ασχετα με όλα αυτά, και άσχετα με το πώς εξελιχθηκε το ματς και ποιο ηταν τελικά το αποτέλεσμα, η φάση ήταν άλλη μια φετινη ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ διαιτητικη αβαντα στη ΔΕΚΟ του Βορρά. Και το ένα μέτρο οφσαιντ δεν υστερει καθόλου σε βαρυτητα απ το χερι-πεναλτυ του Μανιάτη στον τελικό.

Τωρα Καυμενάκη, τι θα κάνεις; Θα εξοργιστείς, θα αγανακτήσεις; Θα πας παλι στον Πρωθυπουργό, η θα φτάσεις μεχρι τον Παπα αυτή τη φορά.

ΥΓ.: Η φάση αυτή, εννοείται, είναι μεχρι τα παπουτσα για κάθε έναν με επιλεκτική μνήμη και ηθική αντιολυμπιακό, που ξιφούλκησε, και συνεχίζει, εναντίον του Θρυλου μετά τον τελικό του κυπέλλου.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Για λόγους δεοντολογίας (χιχιχιχιχι) και λόγω βεβαρυμένου "ποινικού" μητρώου θα γράψω μόνο τούτο: ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ χιχιχιχιχι

Εικόνα ΔΙΑΣ

σημερα κανω μια προσευχη
...θεουλη που εισαι γνωστος παλιογαυρος...
σαυτο το μινι πρωταθληματακι των ελληνικων πλει-οφ...
βγαλε μου πρωτα τα γιαννενα...
και δος στους πρασινΑΡΔατωλους διλημμα μεγα...
"και τωρα πως δε θα δωσουμε αδεια στον ΠΑΣ?
ο τουιτι εστησε τα τριακοντα...."
ΑΜΗΝ

Εικόνα clark gheibol

να δεις που στο τέλος πάλι κερδιζμένος θα βγει ο τουίτι. Δε θα δοθεί η άδεια στο ΜΠΑΣ και θα πούνε οι βάζελοι "να πάρουμε εμείς τη θέση τους, δηλαδή δεύτεροι"

Εικόνα dion

xaxaxa, me prolabes

Εικόνα μαουνιέρης

Γιατί γελάτε και κοροϊδεύετε, ωρέ παλιόγαυροι; Λογικό δεν είναι; Ο ΠΑΟ πρέπει να πάρει τη θέση του ΠΑΣ, που είναι από πάνω του στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος! Ο ΠΑΟ πρέπει να παίξει κατ' ευθείαν στους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟ πρέπει να πάρει τα επόμενα 47 ελληνικά πρωταθλήματα χωρίς αγώνες.

Γιατί γελάτε και κοροϊδεύετε, ωρέ παλιόγαυροι; Λογικό δεν είναι; Πού βρίσκετε το αστείο; Ρεμάλια, έ ρεμάλια!