ΤΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΓΩΝΙΑ



Χτες μαγκες, όλοι εμείς οι φανατικοί του Κυριάκοντος του Αμείλικτου, του Φυλακα της Τιμης και της Υπόληψης του Ελληνικου Ποδοσφαίρου και όχι μόνο, κρεμαστήκαμε άλλη μια φορά μπροστά στις οθόνες μας, περιμένοντας με αγωνία τις καταπελτώδεις καταγγελίες και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Κυριάκοντος και των άλλων Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης, αυτού του γελοίου συνονθυλεύματος που σταυλίζεται κάθε φορά στα στουντια του Τουϊτοντος του Αλαφούσκου, αλλά που κάτω απ το εκθαμβτικό Φως τω μπροβολέων και με τη βοηθεια των Αγιων Πινελων των μακιγιερ του Τουϊτοντος σταθμού, καθαγιάζονται, καθαρονται και εν τελει αστροποβολάνε Ηθική, Δικαιοσύνη, αλλα ΚΥΡΙΩΣ ευφυΐα.

Κρεμαστήκαμε μπροστά απ τις οθόνες μας λοιπόν, μ’ ανοιχτό το στόμα και κλειστή τη φωνή: γιατι εμεις οι φανατικοί σου οπαδοί, Κυριάκοντα, πάντα με κλειστή τη φωνή σε παρακολουθούμε. Δε χρειάζεται να σε ακούμε για να καταλάβουμε τι λες και τι καταγγέλεις: βλέπουμε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου το Ιερό σου Πάθος για Δικαιοσύνη και Ισονομία, διακρίνουμε στο αστραποβόλο βλέμμα σου μέσα απ τα γυαλιά (όχι, δεν είναι ικανα να διαθλάσουν και να αλλοιώσουν την αδυσώπητη και ζοφερη ματια) την Πιστη σου στην Αλήθεια, και διακρίνουμε στις ανεπαίσθητες κινήσεις του σαγωνιού σου κάθε λέξη από αυτά που λες, αλλα και κάθε λεξη από αυτά που δε λες.

Και χτες, Κυριάκοντα, αυτά που είπες ήταν πολλά, αλλα πιο πολλά ηταν αυτά που ΔΕΝ είπες.

Μας ειπες για το ποτε θα γεννήσει η χελωνα Τ-Rex τ’ αυγά της σε καποια παραλία στον Αμαζόνιο, μας ειπες για τον κομήτη που εισηλθε στο περιήλιο και τις επιπτωσεις που θα εχει αυτό το γεγονός στο πανευρωπαικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας (σωστά) αιχμές ότι για όποιον κίνδυνο προκύψει εκ του γεγονότος αυτου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, υπευθυνοι θα είναι η ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός κι ο Μαρινάκης.
Καποια στιγμή, εβγαλες και τον Αλέξη στο φοουνν, να μας πληροφορήσει για το πότε ξεκινάνε επίσημα οι εκδηλώσεις για το Πατρινοκαρναβάλιγιαπάντα (αλήθεια, εσυ, τι θα ντυθεις και φετος;)

Αυτά δε μας ειπες, η μήπως δε διάβασα σωστα τα σαγόνια; Καποιοι κακόπιστοι μου ειπαν σημερα ότι ανεφερες κατι για την επανασύνδεση των Duran Duran, αλλά εγώ αμα δε δω με τα ματια μου δε μπιστεύω σε τίποτα.

Επίσης, δε μπαρέλειψες να μας δειξεις οχτακοσες (μετρημένες) φορες τα 104 (κι αυτά μετρημένα) μπέναλτυ που δε σφυριξε ο Ζαχαριάδης υπέρ της ζελας στο ματς με τον Απόλλωνα.

Όμως, ρε Κυριάκοντα, εσύ που διαβάζεις τα σκώτια και τ’ αντερα απ τα σφαχτάρια ωσαν άλλος μαντης Κάλχας, και μαντεύεις ενοχές, ευθύνες και κατάπτυστες συνομωσίες, που βλέπεις χειραγώγηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα στα πλεμόνια, και στημένους αγώνες μέσα στις σπλήνες, που στον τρόπο που πετούν οι καρακάξες διακρίνεις πιασμένους διαιτητάς, και στο θρόϊσμα των φύλλων ακούς για ματς ύποπτα χειραγώγησης και δε φείδεσαι καθόλου (και καλα κάνεις Τιμωρε) καταγγελιών (και λάσπης) στον καπνό απ τη φωτιά που έβαλε η ΟΥΕΦΑ στα κουρέλια του σωματείου της πουστιάς, δεν ειδες τίποτα;

Δεν άκουσες ότι το ζελα – ΠΑΣ η ΟΥΕΦΑ υποψιάζεται ότι μπορει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ;

Και καλά, δεν είδες τίποτα στο γκαπνό, δεν ειδες και τα ΕΓΓΡΑΦΑ που έστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ για το συγκεκριμένο ματς;
Η εισαι και συ θιασώτης του ηλιθιου (και προφανώς ένοχου) επιχειρήματος ότι αυτές, δεν είναι υποψίες της ΟΥΕΦΑ αλλα ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συνεργάζεται η ΟΥΕΦΑ και η οποία παρακολουθεί τη στοιχηματικη "συμπεριφορα" στους αγωνες ποδοσφαίρου;

Εδώ θα σου δωσω ένα κρεντιτ, κι εσενα κι ολων των άλλων υποστηρικτών αυτού του ηλίθιου επιχειρήματος: Πραγματικά ύποπτα ματς, είναι αυτά που η ΙΔΙΑ η ΟΥΕΦΑ, από μόνη της, αξιολογεί ως ύποπτα. Δηλαδή, αυτά που ο Πλατινι χιμσελφ,  αφου ντύνεται βαρωνος του εγκλήματος για κάλυψη παραλλαγή, κατεβαίνει στα κουτούκια και στις μπαρμπουτιέρες και στα καφενεια, και διαπιστώνει από μόνος του ποια μάτς χειραγωγούνται στοιχηματικά. Και τότε και μόνο τότε, φκιανει ένα φάκελο και τον στέλνει στις διάφορες ΕΠΟ. Γιατι η ΟΥΕΦΑ, ως γνωστόν (ετσι μας ειπε κι ο Σαρρης λιγο πολύ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ υπηρεσίες σχετικές, ουτε συνεργαζομενες εταιρείες, καθόλου  εργαλεία γενικότερα για να ελέγχει αν κάποιο ματς είναι ύποπτο η όχι.
Όλα εναπόκεινται στη διάθεση του Πλατινί να κανει τον ντετέκτιβ από μονος του για να ανακαλύψει ποια ματς είναι ύποπτα η όχι. Και συνεπώς, καμία άλλη νυξη η αναφορα, προερχόμενη απ την ΟΥΕΦΑ παρ΄όλα αυτά, περι στημένου μάτς δεν έχει αξία.

Τωρα, αν η Sport Radar, είναι κατά καποιο τρόπο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ απ την ΟΥΕΦΑ να κάνει ακριβως αυτό, δηλαδή να παρακολουθεί ύποπτες στοιχηματικες συμπεριφορές στους αγωνες ποδοσφαίρου και να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ σχετικά την ΟΥΕΦΑ, είναι κατι που προφανως διαφεύγει από κάθε βλάκα που θέλει να μας πεισει για την μη υπαρξη θέματος που να αγγιζει το Ηθος και την Τιμή του βρωμοσωματείου.

Κυριάκοντα, μας απογοήτεψες ρε φίλος, εμας τους πιστούς οπαδούς σου… πιστεύαμε σε σενα για τη Γκάθασρη και την Απονομή Δικαιοσύνης… Ησουνα η Νταϊνερις η Θυελογέννητη των Αθλητικών Δικαστών.
Ησουνα η Μητερα των παραμυθιών. Και των Δρακων τους.

ΥΓ.:Πιο Κυριάκοντας, ισα που γινεσαι διεθυντής…λιγότερο Κυριάκοντας, ισα που απολύεσαι, ε;

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Mηπως γνωριζουμε ρε μαγκες τις οπαδικες του προτιμησεις?

Εικόνα savvas gridlock

Σκουλήκι βρωμερό.

Εικόνα Gavrontas

Βεβαια...αντιολυμπιακός απ τις μεγάλες. Απ τις μικρές, ειναι με ολες.

Εικόνα lobo

Οποιος μπορει να παρακολουθησει αυτη τη μπουγελοφατσα παραπανω απο 5 δευτερα ειναι ηρωας!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άει στο διάολο παλιοσίχαμα της κοινωνίας. Ξεφτιλισμένοι. Γι' αυτό μια ζωή θα σας γαμάμε ρε. Επειδή μας συσπειρώνετε. Συνεχίστε έτσι και μια ζωή θα είμαστε οι επιβήτορές σας.

Εικόνα red apple

Τί οδοστρωτήρ ήτο αυτό κυρ συντάκτα μου;

Τί ρύακας που έγινε ποτάμι και τους πήρε και τους εσήκωσεν;

Τί έκρηξη ηλιακών κοιλίδων που τους κατέκαυσεν;

ΈΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ:

ουαχααααααααααααααααααααααααααα!!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

σαγονιας: ενα ακόμα μουνοπ@νο που αναρριχήθηκε με μοναδικό όπλο την βαζελολάγνα αντιολυμπιακοφροσύνη.
Στη κρατική ΕΤ3 ησουν λαλίστατος μωρή λουλού. Πήγες και κασέτες σε εισαγγελέα. Για το στημένο του κολοσωματείου δεν άκουσες τίποτα? τι έπαθαν τα αυτάκια σου? βούλωσαν από τα τιτιβίσματα του εργοδότη σου? Ξέρεις στη πιάτσα πως λέγονται αυτές που κάνουν τα γούστα του αφεντικού επι χρήμασι?