ΚΑΤΑΝΤΙΑ!


Tags: -

Η χτεσινή νύχτα ολοκληρώθηκε υπέροχα. Τα τρίμπαλα σφύριζαν στον ουρανό  της Σλοβενίας. Η ελληνική παράγκα με το τοπικό παράρτημά της, του οποίου ηγείται ο περιβόητος Ζλάτκο, είχε κάνει καλά τη δουλειά της.  Άλλη μια ξεγυρισμένη ευρωπαική φάπα προσγείωσε ανώμαλα τον ξεπεσμένο «πρέσβη» και τα πορτοπαράθυρα στη συνοικία ΓΚΥΖΗ έκλεισαν άρον άρον με θόρυβο …  ένας πεντάχρονος ζελές ψιθύρισε στο μπαμπά του με παράπονο : «ο κόκκαλης φταίει για όλα…».

Προσπάθησα να φανταστώ τα σημερινά πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών».  Μια εκπληκτική σύμπτωση! Οι δύο «αντικειμενικές» και το δέρβυ ίδιο τίτλο! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Για τον «πρέσβη» το λέτε αυτό?

 Κι ενώ η σεροτονίνη άρχισε να κάνει τη δουλειά της, το μάτι μου έπεσε στο πρωτοσέλιδο του Γάβρου. Δηλώσεις  Καραπαπά: «Πέρσι τα Έσοδα Έξοδα ήταν 55-55 εκατομύρια. Φέτος είναι Έξοδα 50 Έσοδα 48»! Μπαίνουμε και 2 εκατομμύρια μέσα δηλαδή! Με αποχωρήσεις «χρυσών συμβολαίων» Ερνέστο, Μέλμπερκ, Μακούν, Ορμπάιθ, Καζίμ, με μειώσεις σε συμβόλαια τα έξοδα έπεσαν μόνο 5 Εκατομμύρια….
Εντάξει λογιστές δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε. Οι λογιστές έχουν έδρα στη Καλλιθέα. Αλλά έλεος… η κοινή αίσθηση των ολυμπιακών είναι για σημαντικότατη μείωση του φετινού μπάτζετ . Ότι και να γίνει εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα. Αλλά μη προκαλείτε το μυαλό του οπαδού…

Αυτά προς το παρόν….

ΥΓ. όταν ακούω «πρώτος στόχος το πρωτάθλημα» μού ρχεται  ναυτία…. Από ποιον να πάρεις το πρωτάθλημα? Από τον Ατρόμητο ή τον Πλατανιά? Γιατί αυτοί  είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι…

Σχόλια

Εικόνα red apple

Οι τελευταίες παράγραφοι με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο!

Εικόνα clark gheibol

Καλά, οι βάζελοι, τίθενται επί σκηνής έτσι απλά, λόγω γραφικότητας πια. Το θέμα το σοβαρό είναι το δικό μας. Αναμένουμε τα νούμερα. Επαγρύπνηση "ο Σάββας". Nemo me impune lacessit, "κανέναν δεν αφήνω ατιμώρητο"

Εικόνα mythrylos-7-

εχεις πολλα δικια αλλα μηπως πρεπει να κοιταμε τα του οικου μας επειδη ειμασταν για 6 γκολ με τη σαλκε;;;

Εικόνα dion

Μόνο τίτλο και πρώτη παράγραφο διάβασες?

Εικόνα savvas gridlock

Από τα συμβόλαια και τα λεφτά σε ομάδες για μεταγραφές, η ελάφρυνση είναι τουλάχιστον 13 εκ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι, βάζοντας μέσα ανανεώσεις Αμπντούν-Φουστέρ και τον Ντιακιτέ, που έγιναν στο μπαμ. Από εκεί και πέρα, αν δεν δούμε ισολογισμό, καλύτερα να μην μιλάμε, αλλά να μην μιλάει και ο ολυμπιακάρας -από τα 40 και μετά, πριν ήταν αντικειμενικίδης- ο Καραπαπάς με υπολογισμούς στο μπακαλοτέφτερο, γιατί η χρονιά τρέχει και θα δούμε τι θα γίνει όταν κλείσει. Το πιο πιθανό είναι να εκτεθεί, χωρίς λόγο μάλιστα, την ώρα που πληρώνεται όχι μόνο για να μην εκτίθεται ο ίδιος, αλλά για να προστατεύει επικοινωνιακά όλη την ΠΑΕ από τέτοιες λούμπες.

Εικόνα ΔΙΑΣ

αυτο πιστευω κι εγω σαββα. ετσι δε προστατευεται η ΠΑΕ. αντιθετα "γυριζει" το ματι των γαβρων.