ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ;




Ήταν καλοκαίρι του 2011 όταν ο "πύρινος κόσμος" μίλαγε για το "τμήμα της ντροπής".Για την μαύρη τρύπα στην ένδοξη ιστορία του συλλογου.Για τους φλώρους πρόεδρους που προσπαθούν να νικήσουν τους κοντοπούτανους με τον σταυρό στο χέρι αντί να γίνουν σαν κι αυτούς.

Τους θυμήθηκα όλους σήμερα όταν στο -15 τους ξαναέβριζαν και αυτούς και τον άσχετο προπόνητη και τον Σπανούλη.Για να τους αποθεώσουν 15 λεπτά μετά τόσο ξεδιάντροπα και τόσο ξένα προς την μαγκιά ενός ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.Τότε.....το 2011 είχαν κάνει αυτή τη δήλωση.....

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/article1172571.ece

Ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό Μπάσκετ.Εξήγησαν-γιατί για αυτούς που απευθύνονταν ήταν απαραίτητο-ότι τονα βουτηχτείς στα σκατά για να κατακτήσεις έναν τίτλο δεν σου δίνει καμμία αξία αλλά σε κάνει ίδιο με αυτόν τον βρωμιάρη που πολεμάς.

Ελάχιστοι κατάλαβαν.....αλλά ευτυχώς ήταν αυτοί που έπρεπε.Τους μίλησαν και τους έπεισαν.

Στο ΣΕΦ την αρχή της σεζόν 2011-2012 πήγαιναν οι συγγενείς και οι φίλοι.Μετά τα Χριστούγεννα άρχισαν πάλι να πιστεύουν.Τους τράβηξε η ομάδα.Δεν "τράβηξαν" ούτε στήριξαν αυτοί την ομάδα.Μετά παρακάλαγαν για ένα εισητηριο για το F4 ή για τους τελικούς με τον ΠΟΑ.Και μετά ξαναγίναν περήφανοι.

Και αυτή ειναι η μοναδική διαφορά με αυτούς που δεν σταμάτησαν ΠΟΤΕ να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Μπάμπης Σερδάρης

Σχόλια

Εικόνα Μπάμπης Σερδάρης

Ο σκοπός του άρθρου δεν ήταν να την "πω" σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο παρά ΜΟΝΟ σε όσους έχουν μνήμη χρυσόψαρου.Και δυστυχώς δεν είναι λίγοι dion.Θα αρκούσε να σας παραθέσω μια λίστα απο blogs και σελίδες στα οποία θα διαβάζατε όλα αυτά τα οποία αναφέρω κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.Εγώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχω μνήμη χρυσόψαρου.Και τον "πύρινο κόσμο" τον έχω συνηθίσει και τον θέλω όχι μόνο στα δύσκολα αλλά ΠΑΝΤΑ κοντά στον σύλλογο.Τους 6-7000 που τους είδες mike;Εκτός αν μιλάς μόνο για τα παιχνίδια της Euroleague για τα οποία μπορώ να σου δώσω κάποια στοιχεία για προσκλήσεις και γνωστούς των γνωστών.Στους αγώνες πρωταθλήματος χαρακτηριστικά απόντες και με την καλή κουβέντα στο στόμα.Και επειδή ούτε εσείς θυμάστε ή δεν θέλετε να θυμάστε αυτό που ζήταγαν οι νεόγαυροι από τους Αγγελόπουλους το 2011 ήταν να γίνουν σαν τους άλλους.Οι ίδιοι αυτοί "αηδίασαν" με τις δηλώσεις Τράκη περί του ποιός ευφήυρε την αλητεία.Αυτά για τώρα και κάτι τελευταίο.....Αν χαλαστήκατε για την χρονική στιγμή της ανάρτησης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χαλαστήκατε περισσότερο από το πόσο χαλάστηκα εγώ όταν διαπίστωσα την βαζελοποίηση ενός μεγάλου τμήματος των οπαδών της ομάδας η οποία έγινε πρόσφατα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ορατή ακόμα και στο ποδόσφαιρο.

Εικόνα indian

Μπάμπη 100% μαζί σου φίλε...δυστυχώς

Εικόνα dion

Επειδή (νομίζω ότι) ούτε εγώ κατάλαβα, μπορείς να μας εξηγήσεις το σκοπό του άρθρου? Γιατί αυτό που καταλαβαίνω είναι "ό,τι και να γίνεται πρέπει να μη λέμε κουβέντα". Δεν έκαναν λάθη οι Αγγελόπουλοι? Κακώς φώναζε ο κόσμος γι'αυτά? Δεν είπα να σηκωθούν να φύγουν, νομίζω ότι ακόμα και τότε ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν αναγνώριζαν ότι προσφέρουν στην ομάδα, παρόλο που δεν μπορούσαν να φτάσουν μέχρι την πηγή. Στην τελική, είσαι σίγουρος πως στη βελτιωμένη εικόνα που βγάζουν, δεν έπαιξε ρόλο κι αυτή η κριτική?

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ ένα πράμα θέλω από δαύτους. Ούτε να λερώσουν τα χέρια τους, λαδώνοντας διαιτητές-παράγοντες-δημοσιογράφους, ούτε φυσικά να χαρτζιλικώσουν οπαδούς, όπως διαδίδουν κάποιοι εραστές της οπισθογωνίας, που συχνάζουν σε συγκεκριμένη θύρα του ΣΕΦ. Θέλω να απαντάνε στους απέναντι. Δημόσια. Προκαλεί το κουτσαβάκι, που γουστάρει κοκορέτσια και κοκα-κόλα? Απάντηση. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν οι ίδιοι, ας βάλουν άλλον να το κάνει. Προς το παρόν είμαστε καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Το ότι βάζουν ΠΑΡΑ πολλά λεφτά και το ότι φέρνουν τίτλους, κανείς δεν το αμφισβητεί και είμαστε ευγνώμονες. Τα εύκολα ζητάμε, όχι κάτι τρομερό.

Εικόνα mike the red

Μπραβο,την εχεις μεγαλυτερη.

Εικόνα Μπάμπης Σερδάρης

Δεν ξέρω πως το κατάλαβες-από το συγκεκριμένο άρθρο-όπως δεν ξέρω και αν κατάλαβες ΓΕΝΙΚΑ.Τέλος πάντων αν έχεις αντίρρηση σε ότι διάβασες θα περίμενα να το διατυπώσεις με επιχειρήματα.

Εικόνα mike the red

Μετα απο μια σπουδαια βραδια για την ομαδα,με τον κοσμο να δινει ρεσιταλ,οταν βγαινεις και λες για 'πυρινο' τι αλλο να απαντησω;Δηλαδη περσυ μετα τον τελικο ελεγες καντε τουμπεκι,μην πανηγυριζετε γιατι δεν πιστεψατε σ' αυτη την ομαδα;

Εικόνα savvas gridlock

Το φέτος με το πέρυσι απέχει αρκετά. Πρωταθλητής Ευρώπης είσαι και ο κόσμος στην Ευρωλίγκα δεν γεμίζει το ΣΕΦ. Να πούμε τις ευθύνες της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών, αλλά τα δικά μας να μην τα λέμε? Ή μήπως πιστεύεις ότι ο Μπάμπης δεν γουστάρει ένα γεμάτο ΣΕΦ?

Εικόνα mike the red

Δεν διαφωνω σ' αυτο που λες.Ειχε σε ολους τους αγωνες πλην τσεντεβιτα τουλαχιστον 6-7000 αλλα θα επρεπε να στηριξει ο κοσμος περισσοτερο το τμημα.Αυτο ομως ειναι αλλη κουβεντα.
Το αρθρο δεν ασχολειται με αυτο.Βγαινει μετα απο μια μεγαλη επιτυχια για να την πει σε ποιον και γιατι;Υπαρχει κανεις που δεν χαρηκε για την νικη;Υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν οι κλασικοι μαλακες στο γηπεδο που τους φταινε τα παντα αλλα το ΣΕΦ φετος ειχε την πιο υγιη ατμοσφαιρα απο καθε αλλη χρονια με συνεχη στηριξη και χειροκροτημα για την ομαδα.Γιουχα ή σφυριγματα δεν ακουστηκαν ουτε μια φορα.
Την αναφορα στα περσυνα την κανω γιατι και το αρθρο αναφερεται σ΄αυτο.

Εικόνα GPan

Καταρχήν ενά μεγάλο μπράβο σε αυτήν την ομαδάρα που μας έχει τρελάνει!

Αυτό το τμήμα είχε φάει αφορισμό. Και για πιο λόγο? γιατί απέναντι γινόταν το έλα να δεις.. επομένως ίσως ο φίλος Μπάμπης να ήθελε να τονίσει οτί καλύτερα να μην έχουμε ξανά τα ίδια σε κανένα τμήμα..

Άμα πρέπει να φέρει η ομάδα ευρωπαϊκό για να πας στο γήπεδο δεν είναι οπαδισμός αυτό. Καλά τα λέω?