Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ σου βάζελε έχει όνομα και υπογραφή : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Tags: -

Μόλις πριν από τρεις μέρες ασχοληθήκαμε με ένα ακόμα ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ , αυτό της παραμονής τους στην Α1 βόλει, ενώ αγωνιστικά πήγαν στη βου

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130605/panathinaika-skandala-pantoy%E2%80%A6


 
Μα δε μας αφήνουν να αγιάσουμε, ούτε να ησυχάσουμε. Προχτές οι πολίστες του σωματείου – λατρεία των ΑΡΔικειμενικών εξέδωσαν μια ανακοίνωση :

http://www.sport-fm.gr/article/kraugi-agwnias-apo-tous-prasinous-polistes/680186

«Μετά από συνεχείς προσπάθειες επικοινωνίας με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, οι παίκτες δηλώνουν τα παρακάτω: Παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, έχουμε λάβει μόνο τρεις μισθούς και παραμένουμε απλήρωτοι για το υπόλοιπο της χρονιάς. 

Τηρουμένων των συνθηκών και της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε, ζητούμε την υπεύθυνη ενημέρωσή μας για την περάτωση των οφειλομένων και ελπίζουμε οι δεσμεύσεις του προέδρου κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου να μετουσιωθούν σε πράξεις. 

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και φαντάζει αδιέξοδη, όσο δεν υπάρχει κάποιος να μας προτείνει μια λύση. Καλούμε όλους τους φίλους του Ερασιτέχνη να μας βοηθήσουν, ώστε να μην αποδεκατιστεί η ομάδα». 

Χρέη και στο τμήμα πόλο? Και ακόμα είστε στη κατηγορία?

Χτες μαθαίνουμε ότι

http://www.sport-fm.gr/article/telos-o-makropoulos-apo-ton-panathinaiko/680422

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129406174

ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ζελέ παραιτήθηκε…

αφήνοντας λέει αιχμές κατά του τουίτι! Με αφορμή τη σύμβαση παραχώρησης της λαγοφώρου, και συγκεκριμένα :

«δεν εξασφαλίζει τον Ερασιτέχνη για όλη τη χρονική διάρκεια της συμβάσεως, γεγονός που δημιούργησε εύλογη δυσαρέσκεια σε όλο το Δ.Σ.»

Αλλά και επιπλέον

«φυσικά αδυνατώ να υπογράψω (σ.σ. τη σύμβαση), αλλά δεν μπορώ και να παρατείνω άλλο την παραμονή μου στο σύλλογο καθώς όπως ήδη δήλωσα στην τελευταία συνεδρίαση, ο ίδιος έχω ταλαιπωρηθεί και έχω εξαντλήσει κάθε διαπραγματευτική προσπάθεια με την αντισυμβαλλόμενη ΠΑΕ. Με το πέρας της σημερινής ημέρας, εκτιμώντας ότι έχω πλέον ολοκληρώσει την προσφορά μου στο σύλλογο και επειδή η παραμονή μου σε αυτόν αφ΄ενός μεν ενδέχεται να παρακωλύει την πρόοδο των οριστικών συμφωνιών, αφετέρου δε μου δημιουργεί μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία με συνακόλουθη επιβάρυνση της υγείας μου, υποβάλλω την οριστική μου παραίτηση από τη θέση του Προέδρου και τη διοίκηση του σωματείου».

Στην ανακοίνωση του παραιτηθέντος προέδρου απάντησε η ΠΑΕ ΠΟΑ δηλαδή ο τουίτι…

http://www.sport-fm.gr/article/kalesma-tis-pae-ston-erasitexni-panathinaiko/680476

«Με αφορμή την παραίτηση του κ. Α. Μακρόπουλου από τη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Σ. εκφράζουμε τη λύπη μας που ένας άνθρωπος με αναμφισβήτητη προσφορά στο Σύλλογ ….»

Ωπα! Τι λέει? Παναθηναικού ΑΣ? Εμείς νομίζαμε ότι είστε ΑΟ … τι είστε τελικά ρε σεις? Πως λέγεστε? Είστε σωματείο ή όμιλος? Ή την αλήθεια την ξέρει μόνο ή μαμά σας?

Και από ότι διαφαίνεται ξεκινούν νέα επεισόδια του ακήρυχτου εμφύλιου στον «ενιαίο και αδιαίρετο» ΠΟΑ!  Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσουμε πολύ και πάλι,  με την τιτανομαχία των οπαδών του Τσάκα και του τουίτι….
 
Όλα τα τμήματα του «παντοτινού πρωταθλητή σε όλα τα σπορ» βουτηγμένα στα χρέη. Κι ενώ η ευθιξία της πολιτείας μέσω των ομοσπονδιών είναι άμεση και καίρια όταν πρόκειται για άλλα σωματεία, με ποινές, με  πρόστιμα και υποβιβασμούς, αλλά …. όταν πρόκειται για το αγαπημένο σωματείο τους «άκρα του τάφου σιωπή».. Τα βαζελολάγνα ΜΜΕ τουμπεκι… παρουσιάζουν τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μικρά και μεγάλα σκάνδαλα του ΠΟΑ σαν τη Πετρούλα σε δελτίο καιρού…

Την ίδια στιγμή Ο ΘΡΥΛΟΣ ενισχύεται σημαντικά σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα. Κλείνει από τώρα τα ρόστερ με σημαντικές προσθήκες , από ταλαντούχους νέους έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Ταυτόχρονα έχει εξυγιάνει σημαντικά τα οικονομικά του με την υποστήριξη του πιο δυναμικού τμήματος του ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΑΟΥ του, της Θ7.

Βαζελολάγνοι ο ΘΡΥΛΟΣ θα σας πονέσει και του χρόνου. Συγνώμη αλλά αυτό είναι το πεπρωμένο μας. Πάντα και παντού ΠΡΩΤΟΙ. Κάποιοι από σας βέβαια δε θα μπορούν να γράφουν  για το «μεγαλείο της πανάθας». Θα επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ…
 
ΥΓ. Στα χαρτιά στο βόλει, στα χαρτιά Ευρώπη στο ποδόσφαιρο… ενστάσεις κατά ριπάς… εσείς που νικάτε στο γήπεδο ρε απατεώνες…