ΟΣΦΠ - Πολύ παραπάνω από ένας σύλλογος...Τρέλα, λατρεία, @αυλα ........


Tags: -

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον ΟΣΦΠ. Φυσικά για την ουσία της σημερινής μέρας δε θα διαβάσετε στα «αντικειμενικά» ΜΜΕ. Και οι γνωστές ΑΡΔ-πέννες θα προσπαθήσουν να μας κρύψουν την ουσία.

Σήμερα ο Μιχάλης Κουντούρης έδωσε συνέντευξη τύπου σαν Πρόεδρος του Ερασιτέχνη,   προκειμένου να κάνει τον απολογισμό της διετίας στην οποία κατέχει αυτό το αξίωμα – λειτούργημα. Δεν θέλω να θυμηθώ τις συκοφαντικές και απαξιωτικές αναφορές των γνωστών αντιολυμπιακών ΑΡΔ στο παρελθόν,  για τον ίδιο και για τη ΘΥΡΑ 7 από την οποία προέρχεται.  Εγώ σήμερα είδα έναν άνθρωπο που είχε την ΤΣΙΠΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ενημερώσει τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ αναλυτικά για αυτά που έκανε αλλά και για αυτά που δεν μπόρεσε να κάνει. Ενημέρωση για τα οικονομικά του Ερασιτέχνη και για τον προγραμματισμό του.

Δεν θυμάμαι άλλο πρόεδρο (όχι μόνο του ΘΡΥΛΟΥ) που στο τέλος μιας περιόδου να ενημερώνει τον κόσμο για αυτά που έγιναν και γι αυτά που προγραμματίζονται. Δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά στα στοιχεία που παρέθεσε. Θα τα διαβάστε ίσως σε άλλα sites.

Για μένα τρία πράγματα από όσα ανέφερε είναι αυτά που κάνουν τη σημερινή μέρα ξεχωριστή και σπουδαία για το ΘΡΥΛΟ.

1.       Στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο της χώρας, ο Ερασιτέχνης κατάφερε να εξυγιανθεί οικονομικά και μάλιστα να απαλλαγεί από ένα οικονομικό χρέος της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ! Ταυτόχρονα είναι κυρίαρχος σχεδόν σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα πράγμα ασύλληπτο, τη στιγμή που οι ζελέδες υποβιβάζονται (αλλά σώζονται στα χαρτιά) και παραδοσιακοί σύλλογοι έχουν καταρρεύσει όταν τις τύχες τους ανέλαβαν οι «οργανωμένοι».

2.       Η νέα κάρτα που ονομάζεται «φίλαθλος ολυμπιακού». Η αξία της μόλις 10 ευρώ. Ναι ακόμα και τα 10 ευρώ ίσως είναι πολλά για κάποιους αυτή τη στιγμή. Όμως ο φίλαθλος – οπαδός του ΘΡΥΛΟΥ έχει τρέλα και @αυλα για το σύλλογο. Περιμένω λοιπόν να γίνει ανάρπαστη για να στηρίξουμε το ΣΗΜΑ που @αυλωσε τα όνειρά μας. Σε κάτι παρόμοιο είχαμε αναφερθεί κι εμείς…

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130219/14-febroyarioy-toy-2003-otan-o-sokratis-eblepe-mellon%E2%80%A6

3.       Η έμφαση στις ακαδημίες. Ίσως το πιο σημαντικό από όλα! Αν καταφέρουμε και μαζέψουμε παιδιά, έφηβους και νέους του Πειραιά κάτω από τη σημαία του ΘΡΥΛΟΥ, και ταλέντα θα βγάλουμε και αυριανούς πρωταθλητές και γιατί όχι αθλητές που φεύγοντας για συλλόγους του εξωτερικού θα ενισχύσουν οικονομικά τον ερασιτέχνη να είναι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του Ελληνικού Αθλητισμού και παντοτινός εφιάλτης των υπόλοιπων.

Μιχάλη μας εξέπληξες όλους. Πιο πολύ πόνεσες τους βαζελολάγνους αντικειμενικούς. Συνέχισε έτσι ρε μάγκα….

ΥΓ. Χωρίς τη ΣΤΗΡΙΞΗ του Βαγγέλη θα είχαμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Για κάποιους βιαστικούς το λέω…..

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Mε βάση όσα ειπώθηκαν σήμερα, αν προσθέσεις τα συμβόλαια στα χρέη, όταν ανέλαβε η ΘΥΡΑ 7 το Σύλλογο, προκύπτει ένα ποσό της τάξης των 9,5 εκ. ευρώ. Αυτό έχει πέσει στις 300.000 ευρώ, με προοπτική για 150.000 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο. Κι αν πάνε όλα καλά με τη νέα καμπάνια, θα μηδενίσουμε και ίσως βγούμε κι από πάνω. Μέσα στην κρίση όλα αυτά, όταν άλλοι παλεύουν για ''πρωτογενή πλεονάσματα''. Ας διώξει τον Στουρνάρα και ας περάσει μια βόλτα από τη ΘΥΡΑ 7 ο Σαμαράς, αν θέλει να μειώσει το χρέος της Ελλάδας...

Εικόνα ΔΙΑΣ

σαββα ουσιαστικα στοχος επετευχθη... ποσα των 300.000 για το μεγεθος του ΘΡΥΛΟΥ ειναι αστεια. Αρκει 30.000 γαυροι να προμηθευτουν τη καρτα των 10 ευρω. οσοι πανε καραισκακη δηλαδη. που για μενα με το ποσο αυτο , αριθμος των γαυρων πρεπει να ειναι εξαψηφιο νουμερο...

Εικόνα μαουνιέρης

Μια λέξη μόνο: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!