ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!


Tags: -

Την ώρα που η τρόικα εσωτερικού σείεται και είναι έτοιμη να διαλυθεί σε στάχτη και θρύψαλα, κάποιοι επιμένουν να παίζουν με τα νευρά μας. Δεν έχουν καταλάβει τίποτα από ότι έχει συμβεί στη χώρα αυτή τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο «περιφερειάρχης» Γιάννης Σγουρός , πολυδιαφημισμένος σας «άνθρωπος του αθλητισμού» , ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει να ενισχύσει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ (ενός σωματείου Γ Εθνικής πλέον) με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Έχει λέει 300 εκατομμύρια πλεόνασμα από κοινοτικά προγράμματα και θα το εντάξει σε αυτά (το γήπεδο της κούλας….) σαν αναπτυξιακό έργο σε καιρό κρίσης!

Έλα ρε αβέρτε Σγουρέ!  Που ήσουνα τόσο καιρό κρυμμένος? Αναπτυξιακό έργο το γήπεδο ενός συλλόγου Γ’ Εθνικής? Και γιατί όχι του Αχαρναικού ή της Προοδευτικής? Έλυσες όλα τα προβλήματα της περιφέρειας που εποπτεύεις? Μια χωματερή δε είσαι ικανός να στήσεις και μας πνίγουν τα σκουπίδια! Τα νοσοκομεία της περιφέρειας δεν έχουν γάζες και στα σχολεία σου υπάρχουν νηστικά  παιδιά. Ασχολήθηκες με αυτά (δεν αναφέρω δεκάδες άλλα…) τα έλυσες ΟΛΑ και τώρα είπες να φτιάξεις και ένα γήπεδο?

Και ω του ΘΑΥΜΑΤΟΣ οι «αντικειμενικοί ΑΡΔ» πανηγυρίζουν! Αυτοί που κατηγορούν όλους τους πολιτικούς για τα μνημόνια και το κόψιμο μισθών και συντάξεων έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την παγκόσμια οικονομία και ετοιμάζουν Γουδιά, για το «δωράκι» στον Τίγρη πανηγυρίζουν!  Λαμόγια έμμισθοι υπηρέτες. βαζελολάγνοι και χανουμολάγνοι, όλες οι ΔΕΚΟ και το δημόσιο να διαλυθούν ένας οργανισμός σας περιμένει ρε σεις ….ΟΑΕΔ!
 
ΥΓ. Είχαμε και το ΕΜΦΑΝΤΙΚΟ «ΝΟ» στο ζελέ από την ΟΥΕΦΑ. rêve européen au revoir !

Τώρα είναι η ώρα να δράσει ο Τζόνι CAS……