Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ζελεδισμού


Tags: -

Προσπαθώντας να καταλαγιάσω τον ενθουσιασμό  από τις σεμιναριακού επίπεδου κινήσεις του Βαγγέλα , ο οποίος παραδίδει δωρεάν μαθήματα σύγχρονου management, χάζευα τα πρωτοσέλιδα των σημερινών αθλητικών φυλλάδων. Το πρώτο χαμόγελο οφειλόταν στα κατακόκκινα πρωτοσέλιδα των δυο «αντικειμενικών» και της άλλης του Vergis. Προσπαθώ να φανταστώ τις φατσούλες  τους, κιτρινοπράσινες από τα κατώτερα συναισθήματα που τους προκάλεσε το κρεσέντο του διοικητικού επιτελείου του ΘΡΥΛΟΥ. Τι να κάνουν τα παιδιά? Κάτι πρέπει να γράψουν. Επιστρατεύουν την τελευταία ικμάδα ΑΡΔιτικών ικανοτήτων για να «στήσουν» πρωτοσέλιδο. Δεν τους λυπάμαι. Διάλεξαν στρατόπεδο. Και το υπηρετούν πιστά προτάσσοντας  και  χρησιμοποιώντας κυρίως το «Ρ» από το ΑΡΔ…


Αφήνω πάντα για το τέλος το πρωτοσέλιδο της Μολόχας. Η οποία από τότε που μας άφησε χρόνους το Δέρβυ του ινστρούχτορα των ζελέδων, προσφέρει άφθονο γέλιο. Τόσο που ο Σεφερλής γυροφέρνει  τον ΟΑΕΔ. Αυτούς κι αν δεν τους λυπάμαι. Αφού καθάρισαν τη Λαγοφώρο με αμονιαζόλ. Αφού μια λαοθάλασσα  83  ζελέδων ανέλαβε τις τύχες του ανύπαρκτου ερασιτέχνη ΠΟΑ, αφού δεν προλάβαιναν να μετράνε φάπες και φτυσίματα από τους περιφερόμενους  Πίου που μας μοστράριζαν για παιχταράδες, αφού προσφέρουν και 100 διαρκείας μπας και γεμίσουν την άδεια αλλά «παστρικιά» Λαγοφώρο, σήμερα δημιούργησαν ένα μοναδικό ανθολόγιο γέλιου. 

Από πού να αρχίσω? Από τις βόμβες βυθού Πράνιτς και Ντιαρά? Προσέξτε ρε πυροτεχνουργοί μη σκάσουν εκεί στο Απήλιο που  συχνάζετε τελευταία και σας το κάνουν καλοκαιρινό  όχι οι μπόμπες αλλά τίποτα αγανακτισμένοι της Μπύρας 13 και πηδάτε συρματοπλέγματα πάλι. Από το «μάγκα» Καρνέζη? Που τους χάρισε τα χρωστούμενα να φύγει άρον άρον μπας και δει θεού πρόσωπο σε κάνα σοβαρό κλαμπ? Που άμα δε τα χάριζε και τους «έτρεχε» αφενός θα τον έλουζαν με κάθε είδους χαρακτηρισμό πριν οδηγηθούν σε μεσημεριάτικα αθηναϊκά ντέρμπι με τη  κούλα?  Από τον πρώτο Κινέζο που θα παίξει στην Ευρώπη? Πως τον λένε ? Πινγκ Πόνγκ? Όχι ρε ζελέδες. Δεν γράφεται έτσι η ιστορία. Την δική σας ιστορία την γράφουν οι σχινάδες και οι φούφηδες.
 
Και τολμήσατε  ρε ξεδιάντροποι να  βγάλατε πρωτοσέλιδο με τη φράση «Όλοι Μέλη»? Που είναι οι ειρωνιούλες σας τώρα ρε ξευτίλες? Οι εξυπναδούλες σας? Που είναι τώρα οι έμμισθοι βαζελολάγνοι ΑΡΔ? Ο άλλος ο μολοχοφρουρός? Σας έδειξε το δρόμο ο  ΤΙΤΑΝΑΣ Σωκράτης, αλλά είστε τόσο ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ που ούτε να αντιγράψετε δεν μπορείτε. Λοιδορήσατε τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ ρε? Εμείς όπου δούμε δαφνοστεφανωμένο ρε στρουμφίτες πρώτα δακρύζουμε και μετά @αυλώνουμε.


Αφήνω για το τέλος τον επιδειξία Σωτηράκη.  Η αλήθεια είναι ότι μετά τη πόρτα που φάγαμε από Μάνταλο, στραφήκαμε στο Νίνη. Για ανθρωπιστικούς λόγους όμως. Και κυρίως ψυχολογικούς. Κάθε φορά που ερχόταν στο Καραϊσκάκη (όταν βρίσκατε το δρόμο…) λέρωνε το βρακάκι του. Και μετά η μαμά τον μάλωνε στο σπίτι. Ε! είπαμε αν έρθει σαν οικοδεσπότης στο Ναό μήπως το ξεπεράσει. Αλλά μόλις του το είπαν από το τηλέφωνο μύρισε μέχρι τους Αγίους Σαράντα! Αυτός να μου το θυμηθείτε. Μια μέρα θα σας ανεβάσει κατηγορία. Από τοπικό θάναι ? Από τη γου? Από τη βου? Άγαλμα θα του κάνετε. Στη πάνα θα δυσκολευτεί λίγο ο γλύπτης γιατί είναι με πτερύγια… Αυτά μας έδειχνε….

Να είστε καλά ρε λεβέντες. Μας διασκεδάζετε χρόνια τώρα. Γι’ αυτό και δε θέλουνε να σας αποχωριστούμε.  Τζανετάκοι σε όλα τα σπορ παντοτινοί …

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Ακόμα γελάω με το "Πινγκ Πόνγκ"... Πρώτο!

Πως τον λένε; Πινγκ Πόνγκ!

Εικόνα V0R4D0R

Τί έδειξε ακριβώς ο Σωτηράκης? Γιατί εγώ δεν είδα τίποτε.

Εικόνα clark gheibol

αυτά ακριβώς που είδες έδειξε
λέγονται βαζέλικα αρχίδγια

Εικόνα clark gheibol

αμ το άλλο; εκεί πάνω δεξά; που έφεραν Κινέζο στο μπάσκετ και γράφουν από κάτω "έτσι γράφεται η ιστορία"; Διότι και καλά είναι ο πρώτος Κινέζος που παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη.
Γιατί δεν έφερναν καναν Μαορί ή ιθαγενή του Αμαζονίου να είναι ο πρώτος της φυλής του που παίζει μπάσκετ παγκοζμίως;

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πρωτοπόροι σε όλα τα σπορ παντοτινοί!!!!!

Εικόνα red apple

χα αχαααααα

ΑΘΛΙΕ, ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!

"Εμείς όπου δούμε δαφνοστεφανωμένο ρε στρουμφίτες πρώτα δακρύζουμε και μετά @αυλώνουμε."

ΖΕΥ, ΔΆΚΡΥΣΑ με αυτό...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ