Σκάνδαλα εσείς; Κούπες εμείς!



Σάββατο σήμερα και ημερολογιακά η τελευταία μέρα ενός καλοκαιριού, που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων για τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ, αλλά και πολλές φάπες παρά τις συνεχόμενες και ξεδιάντροπες στιες-που των αντιπάλων του και εννοούμε το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο.

Απ ότι φαίνεται τελείωσε μια μεταγραφική περίοδος που άλλαξε ΡΙΖΙΚΑ την εικόνα του ΘΡΥΛΟΥ . Έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές ήρθαν ακόμα περισσότεροι, οι οποίοι αναμφισβήτητα είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που αποχώρησαν και που τώρα θα πρέπει να «βρεθούν» μέσα στο γήπεδο, ώστε να δούμε σιγά σιγά το ΘΡΥΛΟ να ανεβαίνει επίπεδο και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Τελευταίες αφίξεις στο ΘΡΥΛΟ ο Γιαταμπαρέ που κόστισε 2.200.000 ευρώ  και προορίζεται για οχτάρι και ο Ν’ Ντινγκά δανεικός για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς 3.000.000 ευρώ, που θα είναι ο αμυντικός χαφ. Ο τελευταίος είναι ένθερμη εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ οπότε τα σχόλια είναι περιττά. Φυσικά τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές λοιπόν που όλοι χαρακτηρίζουν σαν «μαύρη δύναμη» στο κέντρο του ΘΡΥΛΟΥ.

Όμως, ερέθισμα για να γράψω δεν πήρα από τις εξελίξεις στο ΘΡΥΛΟ που όλα φαίνεται πια να παίρνουν το δρόμο τους και η σεζόν αναμένεται να μας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, αλλά από τις κινήσεις των «απέναντι» . Ποιες κινήσεις δηλαδή; Από τις συνεχόμενες απάτες και λαμογιές τους.

Διαβάζω λοιπόν σήμερα σε Γαύρο και Πρωταθλητή ότι ο ΟΠΑΠ χορήγησε σε ομάδα Γ’ Εθνικής το ποσό των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ. Ποια ομάδα? Την ομάδα που έχει στοιχίσει στους έλληνες φορολογούμενους πάνω από 100.000.000 ευρώ. Την ομάδα «ΔΕΚΟ νούμερο 2». Την ομάδα της οποία ηγείται πια ο γνωστός γατούλης στον οποίο ο Σαμαράς χάρισε τον ΟΠΑΠ. Δηλαδή, ο ΟΠΑΠ του γατούλη, έβγαλε από τα ταμεία του 2,1 εκατομμύρια ευρώ και τα χορήγησε …  στην ομάδα του γατούλη!  Ποσό που αμφιβάλω αν πήραν όλες οι άλλες ομάδες της κατηγορίας συνολικά. Υπάρχουν εισαγγελείς στη χώρα? Ή ασχολούνται όλοι με τον Τσοχατζόπουλο? Στις ΑΡΔικειμενικές φυλλάδες , ραδιόφωνα και κανάλια ΤΟΥΜΠΕΚΙ! Είναι μπουκωμένοι…

Οι προκλήσεις όμως από το κράτος καλαμπούρι της τρόικας εσωτερικού και η σκανδαλώδης εύνοια προς την κιτρινόμαυρη «ΔΕΚΟ νούμερο 2» συνεχίζονται. «Παλάτι δίχως δάνεια!»  μας ενημερώνει η φυλλάδα του Vergis. Φυσικά ορέ κλεφτόπουλα! Αφού ο τροικανός περιφερειάρχης Σγουρός σκοπεύει να τους χαρίσει 20.000.000 ευρώ!  Όταν πρόκειται για τα κολοσωματεία-ΔΕΚΟ είναι αβέρτοι όλοι. Και πιστεύουν ότι θα σωθούν επειδή τους χειροκροτούν τους αβαντάρουν και τους γλείφει η συμμορία των ΑΡΔ.

Την οργή και τον θυμό για τις καθημερινές λαμογιές του Ενιαίου Αντιολυμπικαού Μετώπου όμως τη διαδέχτηκε άφθονο γέλιο από τη συγχορδία διθυράμβων για τη «ΔΕΚΟ νούμερο 1». Τη ΔΕΚΟ των ΔΕΚΟ! Την ομάδα λάπατο! Την ομάδα αντικατοπτρισμό του γελοίου ελληνικού κράτους που καταρρέει. Το σύλλογο συνώνυμο της πουστιάς και της βρωμιάς. Την ομάδα του Τζόνυ CAS που για να κερδίσει απόψε την Βέροια στο ανακαινισμένο σκυλάδικο της Λαγοφώρου τρομοκρατεί διαιτητές. Αναζητείστε τις ανακοινώσει της ΚΕΔ, του ΣΚΑΙ και της Βέροιας. Σεφερλής show time!




Τι βλέπουν τα ματάκια μου στα ΑΡΔοπρωτοσέλιδα;  «Βλέπει Ψηλά!» - «Άλλη Διάσταση!» - «Άλλη Κλάση!». Για το βάζελο τα γράφουν.  Για την ομάδα της τριάρας πριν λίγες μόλις μέρες. Που τη «χόρεψαν» ο Αραβίδης και ο Κολοβός. Που γελάνε τα τσιμέντα της πλατείας στη Νέα Σμύρνη. Επειδή θα φορέσει τη μολόχα ο Πράνιτς και …. ίσως ο Φιγκερόα ξανά. Ο Φιγκερόα με τον οποίο πέρσι παραλίγο να υποβιβαστούν. Αλήθεια ο κόουτς Αναστασίου οριοθέτησε τους στόχους? Γιατί ο Μέντεζ δεν τους έχει καταλάβει. Στα αίσχη του Τουίτι οι ΑΡΔ ΤΟΥΜΠΕΚΙ και πάλι. Όλα καλά. Κάτι αθεώρητες αποδείξεις που εκδόθηκαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό  στη Λαγοφώρο θα τις ψάξει κανείς?

Όσο και να προσπαθείτε ρε τρύπιοι την κατάληξη και φέτος την ξέρετε. Θα σας γλεντήσει πάλι ο ΘΡΥΛΟΣ. Οι καναπέδες θα βουλιάξουν. Άντε να δουλέψουν και οι πιτσαρίες, αν και θα σας πέφτουν βαριές οι ….. πίτσες τις Τρίτες και Τετάρτες. Σοδούλα και βίξ για τα λαιμά….

ΥΓ. Η κάρτα  "Φίλαθλος του Ολυμπιακού" είναι η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μας σύγαυροι. Δεν είναι για να βλέπουμε το ΘΡΥΛΟ στα ΝΑΟ του. Είναι για να συνεχίσει ο Ερασιτέχνης να είναι Πρωταθλητής παντού. Είναι η Αξιοπρέπεια και η Περηφάνια των Αθλητών μας. Είναι το μέλλον των πιτσιρικάδων που κατακλύζουν τις ακαδημίες μας.  Είναι το χαμόγελο του δαφνοστεφανωμένου στις φανέλες μας…..

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Tα οποία 2,1 εκ. ευρώ δώθηκαν νύχτα, για να μην γίνει θέμα στις φυλλάδες. Φυσικά για τέτοιες κινήσεις υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση, αφού ο ΟΠΑΠ ακόμη δεν έχει περάσει στα χέρια του τίγρη των Whiskas, του προσωπικού φίλου του Αντωνάκη μας, της πρωθυπουργάρας μας. Ο κύριος Λουρόπουλος του ΟΠΑΠ άνοιξε και το πουγκί παράνομα μέσα στην χρονιά για τον μπασκετικό ΠΑΟ, με έξτρα-έκτακτες χορηγίες και καλά για το κλειστό του ΟΑΚΑ. Αντί για ''καλό χειμώνα'' λοιπόν, την ευχή που ακούμε όλοι αυτές τις μέρες, πάμε την ευχή της νέας χρονιάς

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Σαμαρά ξεφτιλισμένε, αρχικαραγκιόζη.

Εικόνα ΔΙΑΣ

γι αυτο περισσοτερο απο ποτε ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Ενισχυουμε με φωνή και τραγουδι ολα τα τμήματα.
Ο Κοσμος ξανά ασπίδα του ΘΡΥΛΟΥ. ακόμα και οι νεογαυροι καποια στιγμή θα καταλαβουν τι εχουμε απεναντί μας..