Του τη σήκωσαν και κάρφωσε!



Του τη σήκωσαν και κάρφωσε ο Βαγγέλας! 
 
http://www.protothema.gr/sports/article/309459/paraitithike-o-olubiakos-apo-ti-horigia-tou-opap/
 
Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες,  ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις  υπόλοιπες ομάδες.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται  σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη. 
 
Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός  δεν θέλει τέτοια λεφτά».
 
Ετσι θέλουμε τον Πρόεδρο του ΘΡΥΛΟΥ. Να μην ανέχεται τις λαμογιές τους. Και να τους πετάει στα μούτρα τα βρώμικα λεφτά τους. Δώστε τα κι αυτά στο Αεκάκι ή στο βάζελο. Στις αγαπημένες σας ΔΕΚΟ. Αν περισσέψει κανα ψίχουλο δώστε και στην ομάδα του κλαψομούνη του Πάμπλο. Εσείς ΑΡΔάκια γαργάρα το ΚΑΡΦΩΜΑ του Βαγγέλα έτσι? μάλλον θα φταίει ότι σας τρύπησε το .... "ταραφλεξ".....

 
Οι άλλοι στη ΜΟΛΟΧΑ συνεχίζουν το ρεσιτάλ καλοκαιρινής επιθεώρησης. Μας τρόμαξαν! "Επιστρέφει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ". Σε κάποιον Λούστρο αναφέρεται.
Εφιάλτες σας ρε τρελά αγόρια, είναι  ο Καραπιάλης, Ο Τζόλε, ο Ζιο, ο Ρίμπο, Ο Μήτρογλου και πρόλαβε και ο Ντάρμπισάιρ ρε λουλούδες! 

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Σημαντικό είναι να μη μπορεί η εταιρεία του τιγράκου να χρησιμοποιεί το όνομα του Ολυμπιακού στα κουπόνια της. Σκεφτείτε τώρα ότι πήγαν και έδωσαν κερδοφόρα εταιρεία στον φυλακόβιο, είναι να μην τρελαίνεται κανείς?

Εικόνα kg

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΤΩΝ

Φ Υ Μ Α Τ Ι Κ Ω Ν

ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ -37?

ΔΛΔ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ -50

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ?