Η παράγκα των αντιεξουσιατών, η ομερτά των ΑΡΔ και της γιαγιάς τους ο μπουΓΑΔΑκοφηνος...


Tags: -

Χτές η αγαπημένη ομάδα των ΑΡΔ έδωσε άλλο ένα ντέρμπι για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Αντιμετώπισε στην "καυτή" Λεωφόρο την πάλαι ποτέ θυγατρική της από την Κρήτη. 
 
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο επιπέδου Α Αθηνών όπου η στατιστική κόντεψε να αυτοκαταργηθεί από επιστήμη, οι έμπειροι και ψιλιασμένοι περί τα βαζελικά, ανέμεναν "ομορφιές".
 
Στα 30 δευτερόλεπτα  του δευτέρου ημιχρόνου, ο ένας εκ των σέντερ μπακ της αγαπημένης ομάδας της νεαρής Εμμανουέλας, αποφάσισε ότι έπρεπε να στερήσει από τη ντερμπάρα τη φοβερή ποδοσφαιρική του αξία και αποβλήθηκε με τον πιο αστείο τρόπο που έχουμε δει σε ματς του ζελέ τα τελευταία πολλά χρόνια. Δεν υπαινίσσομαι κάτι, άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αγώνες του ζελέ κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Κι ενώ όλοι ανέμεναν η αρμάδα του Αναστασίου να κυριαρχήσει στο τερέν, αφού έχει δουλευτεί άλλωστε από τον αγαπημένο κόουτς των βαζελολάγνων ΜΜΕ,  να αγωνίζεται εναντίον ολιγότερων αντιπάλων, η σούπα γινότανε χυλός και η περιοχή του ΟΦΗ απρόσιτη για τους παιχταράδες με τη μολόχα. 

Αλλά έχουμε εμπεδώσει πλέον ότι εκεί που δυσκολεύεται η ζέλα, τα σημαιάκια και οι σφυρίχτρες δρουν καταλυτικά. Το οφσάιντ γκολ προσπάθησε μάταια να το καλύψει η ΝΟΒΑ, γι' αυτό και στο τέλος επιβραβεύτηκε με δυο μολότωφ , δώρο των αντιεξουσιατών στο βαν με το προσωπικό της. 
 
Να μη σας κουράζω άλλο , η συνέχεια είναι γνωστή. Τα σάιτ και τα πρωτοσέλιδα των γνωστών "αντικειμενικών", εγκωμιάζουν την ομαδάρα του Τζόνυ CAS. Το οφσάιντ ούτε το είδαν, και για την επίθεση με τις μολότωφ στους συναδέλφους τους, περνάει στα ψηλά , ενώ προβάλλεται ο ισχυρισμός της ΠΑΕ Τουίτ  ότι ή επίθεση δεν έχει σχέση με τις μολόχες. 

Καλά, για τον γειτονικό αδελφό οργανισμό με την κωδική ονομασία ΓΑΔΑ, που στεγάζεται έναντι της Λεωφόρου δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι. Πάλι δεν είδαν κάτι, παρά αρκετά αργότερα έστειλαν τα γνωστά παιδάκια με τα ροπαλάκια για ανταλλαγή εμπειριών με τους μολοχοφόρους αντιεξουσιαστές......
 
ΥΓ. Κάτω η "κόκκινη ΕΠΟ" που διώκει την τιμημένη ομάδα Γουδιού - Ανπελοκήπων!
 
ΥΓ2. Θαυμάζω τη συνέπεια των Ευρωπαίων οπαδών του ζελέ. Πρώτα σηκώνουν πανιά κατά των φασιστών, και στη συνέχεια εκτοξεύουν μολότωφ κατά κλεισμένων σε βαν ΑΡΔακίων. Αντρίκιες συμπεριφορές... διδάσκουν ήθος και περιβάλλονται με Ευρωπαική εσάνς.....

Σχόλια

Εικόνα red apple

Παρακολουθώ, Ω Ζευ, πως έχεις θέματα...Τί σε προβληματίζει πάλαι; Αυτή η βίζιτα η Ήρα; Τί σου έκανε; Έχεις προβλήματα με καμμιά Νύμφη; Πού έχεις το μυαλό σου;

Ξέχασες την κορωνίδα της προχθεσινής βραδιάς! Που μια στιγμή πριν από τον γκολ που ετοιμαζόταν να εγκαταστήσει ο Κουτσιανικούλης, ο κόραξ θυμήθηκε, όλως αιφνιδίως, πως είχε συμβεί φάουλ μισή παρασσάγγα οπίσω!!!

Όπισθεν σε έχω Σατανά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αφήνω στην άκρη τις γνωστές βαζέλικες μεθόδους στην προσπάθεια να κερδίσουν έναν αντίπαλο και περιμένω να δω την αντίδραση των χιλιάδων συνοπαδών μου απέναντι στον πολιτικό φόνο ενός σύγγαυρου.

Εικόνα μαουνιέρης

Ομοίως με τον Θωμά και εγώ. (Και δεν εννοώ "εδώ μέσα". Για "εδώ" ξέρω. Αλλού θέλω να δω τί θα κάνουν.) Χαιρετισμούς σε όλους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι Γιώργο, αλίμονο αν αφήναμε κάποια υπόνοια για τα παιδιά του site, που αποτελούν όαση στον τεράστιο οχετό του internet.

Εικόνα μαουνιέρης

Και μόνο το "RATM", σύγγαυρε Θωμά, μιλάει από μόνο του. Και είναι εύγλωττο - γιά όσους καταλαβαίνουν. Για όσους δεν καταλαβαίνουν είναι "κάτι αρχικά".

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ακόμα και η έμπνευση του redsagainsthemachine, το συγκρότημα rage against the machine. Όπως, επίσης και ο "αγωνιστικός χαιρετισμός" στο τέλος κάθε άρθρου. Δεν έχω αμφιβολία για τα παιδιά, αντίθετα έχω την προσδοκία και την αγωνία, που οι ίδιοι μου καλλιέργησαν, να διαβάσω ένα πλήρως εμπεριστατωμένο άρθρο γύρω από το γενικότερο πρόβλημα των ναζιστών και το αντίκτυπο που έχει στα γήπεδα, στους συνδέσμους και δη στους δικούς μας.
Υ.Γ. Εγώ τη δική μου τοποθέτηση γύρω από τη Χρυσή Αυγή την παρέθεσα εδώ: http://www.palema.gr/eidiseis/diafora/item/4627-koutoxorto-den-trome-xry...