Είναι ΒΑΡΙΑ του ΘΡΥΛΟΥ τα ΔΙΠΛΑ!


Tags: -

6/11/1974 . Παιδάκι της τρίτης δημοτικού πήγα με ραδιοφωνάκι στο σχολείο για να ακούω τον αγώνα του ΘΡΥΛΟΥ με την Αντερλεχτ. Στην Πάτρα, λόγω τιμωρίας του Καραισκάκη. Την ιστορία για τη μεγαλύτερη ΣΦΑΓΗ που έχει υποστεί  ελληνική ομάδα στην Ευρώπη,  από τον Ούγγρο σφαγέα Παλοτάι,  την ξέρουν όλοι οι σύγαυροι. 

 
Χτες τακτοποίησα άλλη μια εκκρεμότητα στο υποσυνήδειτό μου. Άλλο ένα τρίμπαλο στη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ,  μέσα στο σπίτι της.  Μια τεράστια νίκη του ΘΡΥΛΟΥ που έχει αλλάξει πια επίπεδο. Και όνειρα.... πολλά όνειρα για τη συνέχεια. Με απερίγραπτη συγκίνηση για το τραγούδι των σύγαυρων που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα μας. 

Αλλα....
 
Χτες ο Vergis παρομοίασε τη Λαγοφλώρο με Κολοσσαίο και Ντραγκάο με πρωτοσέλιδο διθύραμβο. Χτες , ημέρα που ο ΘΡΥΛΟΣ είχε ένα σημαντικό εκτός έδρας αγώνα CL.  Καταρχήν δεν διαβάζουμε τις κολοφυλλάδες τους, ούτε είμαστε ψώνια να θέλουμε να βλέπουμε τίτλους  για "πρεσβείες" και Olympiakos. Αλλά δυστυχώς τα ματάκια μας δεν προστατεύονται από τη κιτρινίλα τους, καθώς διατρέχουμε το ιντερνετ.  Αλλά και όταν βλέπουμε επαινετικούς για το ΘΡΥΛΟ τίτλους από τις τρεις κολοφυλλάδες που το παίζουν "αντικειμενικές", ξύνουμε επιδεικτικά τα .... φρύδια μας.... 

 

Σήμερα οι πατσαβούρες του vergis και του εργολάβου τόλμησαν να "κοκκινήσουν" τα πρωτοσέλιδά τους με αφορμή το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ μέσα στο Βέλγιο. Εκεί που ο ξεσκισμένος (από τα γκολ, μη πάει αλλού το μυαλό σας...) πρέσβης τους δεν εχει χαρεί νίκη, αλλά ούτε κι άλλη ελληνική ομάδα τα τελευταία 22 χρόνια (τελευταία νίκη εκεί του ΠΑΟΚ). Αλλά τα σχολιάκια τους για το Μίτσελ από δηλητηριώδη ώς ειρωνικά και υποτιμηκτικά. Πάλι καλά που δε μας είπαν ότι παίζεται το κεφάλι του στο ματς με τη Βέροια!  Δεν τους αξίζει  να ανασύρω πρωτοσέλιδα από διπλά της πλάκας του βάζελου , όπου και οι έντεκα ήταν κρεμασμένοι στα δοκάρια, και με στραβοκλωτσιές ή τρίσποντα έπαιρναν τη νίκη. Ούτε τους ύμνους τους για τους εκάστοτε "προπονηταράδες" του ζελέ. Λίγη υπομονή μόνο μέχρι να μετατρέψουμε το Κολοσσαίο τους σε ημιυπόγειο της Φυλής πάλι...

 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Με το έντυπο vazeletta που λέγεται Live Sport, γελάνε και τα τσιουάουα.

Εικόνα red apple

Zευ, κείνο το απόγευμα άκουγα με ραδιοφωνάκι κι εγώ το ματς στην Πάτρα, μαθητής της τετάρτης γυμνασίου ων, μέσα στην τάξη! Ήμουνα στην 7 στο 2-0 με την Σέλτικ όπου τιμωρηθήκαμ επειδή έπεσαν στο γήπεδο καμιά 15000 βεγγαλικά! Απίστευτες στιγμές...Όσο για τους Πουθενάδες, δεν πρόκειται να βάλουν γλώσσα μέσα τους. Τόχει η φάρα τους

Εικόνα V0R4D0R

Άπαρτο κάστρο η λεωφόρος των στεναγμών. Βέβαια η Πόρτο από το 2002, που γίνεται η σύγκριση, έχει πάρει εννιά πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, δύο ουέφα και ένα τσάμπιονς λίγκ. Όντως, πολύ δόκιμη σύγκριση. Πάντως το Ντραγκάο "πάρθηκε" προχθές από την Ατλέτικο. Λές να είναι σημάδι και για τη φωλίτσα του Τουήτυ?

Εικόνα dion

Λάθος διαβάζεις τα σημάδια: το Ντραγκάο "πάρθηκε" από την Ατλέτικο, αλλά η βαζέλα παραμένει για άλλη μια χρονιά αήττητη στην Ευρώπη.

Εικόνα savvas gridlock

Ε φυσικά πάρθηκε το Ντραγκάο. Αν ερχόταν στη Λεωφόρο η Ατλέτικο, τρία μπαλάκια θα'τρωγε. Εδώ λύγισαν ο ΟΦΗ και ο Αστέρας, δεν θα λύγιζε η Ατλέτικο από το μεγάλο Ευρωπαίο βάζελο? Μια χαπσά θα'καμε τον Ντιέγκο Κόστα ο Ρισβάνης. Καλά, ο Κόκες θα'βρισκε το μάστορή του από το Μαρινάκη.

Εικόνα μαουνιέρης

Καλά ρε, εκεί μέσα δεν ντρεπούσαστε λιγάκι που τολμάτε να τα βάνετε με το γιουροκλούμπ των πρέσβεων; Α, να μου χαθείτε, αρχικομπλεξικοί! Κάντε λίγο ματσακόνι, παλιολιμανίσιοι!

Τι ωραία που μεταφέρω τις βαζελοπαπάρες!!! (Ναι, αυτοθαυμάζομαι...)