Οι Έλληνες πεινάνε… αυτοί επιχορηγούν ΠΟΑ, Κούλα,Πανιώνιο και…. Εθνικάκι!



Έχουμε αναλυτικά αποδομήσει τον ισχυρισμό όλων των ξεφτιλισμένων αντιολυμπιακών και κάποιων αργυρώνητων ΑΡΔ,  ότι δήθεν «το Κράτος χρηματοδότησε το Καραϊσκάκη».

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos
 
Από το φετινό καλοκαιράκι ο μνημονικός περιφερειάρχης  Σγουρός (ή κάτω από τη μπάρα…) άνοιξε το πουγκί. Εξήγγειλε κατακαλόκαιρο 20 εκατομμύρια για το γήπεδο μιας ομαδούλας Γ’ Εθνικής. Όχι του Μανδραικού. Της ΔΕΚΟ από τον Ποδονίφτη ….

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130620/aidos-axreioi
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130831/skandala-eseis-koypes-emeis
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130627/xrimatodotisi-melissanidi-apo-sgoyro
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130621/o-ependytis-melissanidis
 
  Ένα τεράστιο σκάνδαλο σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα, στον «επενδυτή» φίλο του Αντωνάκη . Συνήγορος  του «επενδυτή» ο  «ολυμπιακάρας» Φαήλος Κρανιδιώτης κολλητός του Αντωνάκη….   Ένας από τους «ντροπαλούς» ολυμπιακούς που εμφανίζονται κατά καιρούς όταν μας σφυρίζουν κάνα ανάποδο κόρνερ… Αν αυτά γίνονταν σε άλλη Ευρωπαϊκή ακόμα και Αφρικανική χώρα θα είχαν παραιτηθεί πολλοί…

http://www.thepressproject.gr/article/38093/
http://unfollow.com.gr/blog/item/173-kranidiotismelissanidis.html
 
Ο μνημονικός περιφερειάρχης φιλοδοξεί να ξαναεκλεγεί. Και επειδή την άνοιξη του 2014 έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, είπε να δελεάσει και τους λιγοστούς οπαδούς του συνοικιακού σωματείου Γκύζη – Αμπελοκήπων.

http://epoli.gr/euro-anakataskeyi-istorikis-edras-a-63105.html
http://www.sport-fm.gr/article/rixnoun-7-ekat-eurw-sti-lewforo/725267
http://www.sport-fm.gr/article/17-5-ekat-gia-to-kleisto-tou-paniwniou/725291
 
Επτά (7) εκατομμύρια  ευρώ λοιπόν στο κολοσωματείο του εφοπλιστή Τζόνι CAS ή Τουίτι για έργα στη Λαγοφλώρο … Στόχος να αποκτήσουν οι ζελέδες γήπεδο 25.000 θέσεων. Αμ έλα που οι «κορμοράνοι» θα σας χαλάσουν κι αυτά τα βρώμικα σχέδια! Και ακόμα 2.5 εκατομμύρια για γήπεδο στον Εθνικό Πειραιώς! ΝΑΙ! Ανακάλυψαν την ύπαρξη του Εθνικού στο τοπικό της Α’ Πειραιά!  Και 17,5 εκατομμύρια ευρώ για κλειστό στον Πανιώνιο! Ενώ ο Πρωταθλητής Ευρώπης ΑΣΤΕΓΟΣ! Ο πρωταθλητής σε ΟΛΑ τα αθλήματα ΟλΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι παντού ΑΣΤΕΓΟΣ! Λεφτά υπάρχουν μόνο για τις ΔΕΚΟ σας ρε λαμόγια?

 Για το γήπεδο του Εθνικού λέει είναι  «πάγιο αίτημα δεκαετιών, τόσο της ιστορικής ομάδας του Πειραιά, όσο και της αθλητικής νεολαίας της πόλης, που επί σειρά δεκαετιών στερείται αθλητικών εγκαταστάσεων».  Ρε σεις τρύπιοι? Η αθλητική νεολαία του Πειραιά ζητάει γήπεδο για τον Εθνικό?   Πόσο ξεφτυλισμένοι είσαστε ρε! Πέστε ρε στα ίσα ότι θέλετε να φτιάξετε γήπεδο στο ζελέ από το παράθυρο, γράφοντας στα φρύδια σας πολεοδομικές διατάξεις και νόμους για άλλη μια φορά.

Φυσικά το Εθνικάκι μπήκε μαϊντανός για να δείξει ο τεράστιος περιφερειάρχης ότι  ενδιαφέρεται για τα τοπικά σωματεία Αθήνας και Πειραιά. Κάποια στιγμή το Εθνικάκι θα το πετάξουν. Και μάλλον και τα 2.5 αυτά μύρια για τα ΛΑΠΑΤΑ προορίζονται. Επειδή τα σωματεία ΔΕΚΟ παραπαίουν τον ένα στη Γου το άλλο καταϊδρωμένο και με χοντρό σπρώξιμο από τη διαιτησία παλεύει για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, το κράτος του Αντωνάκη και του Μπένι από τη «συμπρωτεύουσα», ακολουθώντας την πρακτική του «Βασιλέα» και τη χούντας, προσπαθεί να τα στηρίξει μπας και καταφέρουν να σταθούν απέναντι στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.  Του συλλόγου που οι Πρόεδροί του (ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΑΡΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ) γράφουν στα φρύδια τους το ξεφτιλισμένο ελληνικό κράτος, δεν τείνουν την παλάμη,  αλλά χρηματοδοτούν όλα τα τμήματά του. Με δύναμη που πηγάζει από τον συγκλονιστικό κόσμο μας. ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Όταν η ΣΕΒΑΣΤΗ δικαιοσύνη ξεμπερδέψει με τον Τσοχατζόπουλο και τους φουσκωτούς της Χρυσής Αυγής, ας ρίξουν μια ματιά και στα θεματάκια  αυτά. Είναι πολλά τα εκατομμύρια ….

ΥΓ. Σαμαρά-Βενιζέλε-Σγουρέ σας βλέπουμε. Δεν κοιμόμαστε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ θα σας χαλάσει τα σχέδια. ΟΛΟΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Εκτός από το χειροκρότημα στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας  να τους δείξουμε τι έχουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους.

ΥΓ.2 Έχουμε και λέμε… 20 μύρια στην ομάδα του γατούλη. 7 μύρια στον ζελέ. 17,5 μύρια στον Πανιώνιο. Και 2.5 μύρια στο Εθνικάκι. ΣΥΝΟΛΟ 47 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε γήπεδα! Ρε μπας και η χούντα είναι εδώ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Εσείς στις ΔΕΚΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ?
 

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Δεν τους φτάνουνε κιόλας λέει ο Τουήτυ. Εγώ λέω να βάλουνε κι ένα χαράτσι στον λογαριασμό της ΔΕΗ για τις αναξιοπαθούσες παρθένες ΑΕΚ, ΠΑΟ κλπ. Και να το ονομάσουνε ας πούμε Χ.Ε.Ζ.Ο (Χαράτσι για Ενίσχυση Ζημιογόνων Ομάδων). Να πληρώσουμε στην τελική για να χαιρόμαστε τον Ντίνα και τον Ρόβα. Ποιός θα πληρώσει? Οι πρόεδροι?
ΥΓ: Τρελλαίνεσαι τώρα για δεν τρελλαίνεσαι?

Εικόνα vagio

Και δωστου τα πανηγυρι απο τις εφημεριδες και τους δημοσιογραφους. Κι αν παρει καμια κιτρινη ο Λαζαρ την κυριακη, δε μας ξεπλνει ουτε ο νιαγαρας. Α ρε Βαγγελα, ξεκωλιασε τους με ολους τους τροπους..

Εικόνα savvas gridlock

Προχθές ανακοινώνεται τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία κι ότι η τρόικα θα ζητήσει νέα μέτρα και σήμερα ο Σγουρός μοιράζει ΚΡΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ, λεφτά. Από το παράθυρο περνάει και ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων, που θα γονατίσει όλους τους Έλληνες, με το ΕΕΤΗΔΕ να διατηρείται φυσικά (όχι που θα κοπεί). Την ίδια ώρα, το θέμα μας είναι το αν οι δολοφόνοι του ναζιστικού παρακράτους των Χρυσαύγουλων ''είναι εγκληματική οργάνωση'' και το αν οι ''πατριώτες'' που την ψηφίζουν είναι Ναζί κι αν ξέρουν τι πσηφάνε, το αν με λίγα λόγια είναι πολύ ή λίγο μουνόπανα. Πατσαβούρες του ΘΑΣΟΚ και της Νέας Δημοπρασίας, οι εκλογές θα γίνουν κάποια στιγμή. Θα τρίβετε τα μάτια σας στις κάλπες. Θέλουμε και δεν μιλάμε για τα πολιτικά. Αν ασχοληθούμε, θα σας πάρει ο διάολος όλους. Καριολαράδες...

Εικόνα red apple

ΟΛΥ ΜΠΙΑ ΚΟΣ κι από πίσω κι απο μπρος, Σάββα

Εικόνα red apple

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ καταντήσατε ρεεεειιιιι!

Δημόσιοι Πουθενάδες...

Και λίγα τους έσουρες Ζεύ!