Η Συμμαχία των «ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ», η Αντιολυμπιακή Λαγνεία των ΑΡΔ και η χρυσή ροχάλα του βάζελου


Tags: ΑΡΔ

Οι «Επτά Αδελφές» ήταν ένας όρος που επινοήθηκε το 1950 από τον επιχειρηματία Enrico Mattei, τότε επικεφαλής της ιταλικής κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Eni,για να περιγράψει τις επτά εταιρείες πετρελαίου που αποτέλεσαν το καρτέλ «Κοινοπραξία για το Ιράν» και κυριάρχησαν στην παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου από τα μέσα της δεκαετίας του 1940 με τη δεκαετία του 1970 (Seven Sisters – Exxon, Shell, BP, Mobil, Texaco , Gulf και Chevron- οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες στον κόσμο).

Σύμφωνα με τον σημερινό Vergis στο πρωτοσέλιδο της συμπαθούς Live Sport, πληροφορούμαστε ότι «Κάτι Ψήνεται. Διαδοχικές συζητήσεις Ιβάν, Αλαφούζου, Τίγρη».  Παρόμοια είδηση μας μεταφέρει και η εργολαβική GOAL. Προχτές στο site του sport-fm διαβάσαμε αυτό :

http://www.sport-fm.gr/article/sunadisi-sabbidi-melissanidi/725699

Γιατί έχουν συνεχείς συναντήσεις ο φαπομένος από τον Πούτιν Ιβάν με τον Τζόνι CAS και τον λάτρη των φρισκις «γατούλη»?   Από τα υπονοούμενα των ΑΡΔ, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για κοινό μέτωπο κατά του ΘΡΥΛΟΥ. Όχι ότι μας εκπλήσσει το γεγονός. Αυτές οι συμμαχίες είτε κατά δυάδες είτε σαν τριάδα, κατά καιρούς έχουν αερίσει τα φρύδια της ΟΜΑΔΑΡΑΣ μας. Αν θέλουν ας βρουν κι άλλους πρόθυμους. Τρεις είναι πολύ λίγοι. Δεν έχει πλάκα.

 Οι RATM λοιπόν από σήμερα εισάγουν για την περίπτωση το όρο  ΟΙ «ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ» (του ελέους?). Και θα το χρησιμοποιούμε από δω και στο εξής για να συνεννοούμαστε. Είναι κάτι που τους ταιριάζει άλλωστε.

Οι ΑΡΔ πάλι σήμερα δίνουν ρεσιτάλ φαντασίας. Στο χτεσινό «ντέρμπυ» ΠΑΟΚ – ΠΟΑ κέρδισαν και οι ΔΥΟ! «ΟΡΘΙΟΙ» η μία, ελπιδοφόρα εμφάνιση η άλλη, «ΟΡΘΙΟΣ» η ΜΟΛΟΧΑ! Το σκορ δεν έχει και πολύ σημασία. Στα ψιλά…

 Πάλι καλά που δε τους έδωσαν και από τρεις πόντους και νωρίς νωρίς ο ζελές βρέθηκε στο -8 με 8 γκολ επίθεση 8 άμυνα. Ούτε «φουλ» αυτή η ομάδα πια?
Άσε που μπερδευόμουν χτες. Σαν οικογενειακό διπλό του ζελέ στη Παιανία μου φάνηκε το ματς. Με Κατσουράνη (ο καλύτερος παίχτης του βάζελου χτες Χελάκη…), Νίνη, Τζιώλη και Σάλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ. Όσο να  είναι μια σύγχυση υπάρχει. Πάντως ρε παιδί μου αν έχεις παίξει μπάλα σ’ αυτό το μεγάλο σχολείο που λέγεται βάζελος φαίνεται. Πόσο ωραία βούτηξε χτες ο Σαλπιγγίδης! Βγαλμένο από τη σχολή Σαραβάκου - Βαζέχα το παιδί!

Το διηπειρωτικό του ΘΡΥΛΟΥ και το τέταρτο τρίμπαλο του Μήτρογλου δεύτερη είδηση για τα ΑΡΔακια. Προτίμησαν τους όρθιους….

Και ρε παιδί μου εντελώς στα ψιλά η νέα παράσταση του «διαμαντιού» του Ελληνικού μπάσκετ! Σε ένα φιλικό τουρνουά στο Ρέθυμνο, τον εκνεύρισε ο Μπατής! Κρίμα που δεν τον  άφησαν οι συμπαίχτες του (τον Μπατή) να του εξηγήσει το όνειρο. Βέβαια έσπευσε και ο Τόμι να πάρει μακριά το Δημητράκη. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά… Μάλλον τα νευράκια του διαμαντιού από βαζελίνη, οφείλονται στη κατάκτηση του Διηπειρωτικού από το ΘΡΥΛΟ…..
 
ΥΓ. « Έφυγε» ένας Μεγάλος μπασκετμπολίστας. Ο Γιώργος Αμερικάνος.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Η ωραία πλάκα είναι, Ζευ μου, πως έχουνε βγει, χθες, αδελφάκια, τα δύο ΑΡΔάκια στον ΣΚΑΙ, από την Τούμπα και το μέλι πέφτει σύννεφο. Σμάρι οι μέλισσες ολούθε τους. Σάλια έπιπταν πέριξ των και σε μια δόση λέγει ο ρεπόρτερ του ΜΠΟΑΚ: "λες να συζητούν για να φτιάξουν μέτωπο;"

Μέτωπο, γιατί και για ποιόν;

Τί έχουν απέναντί τους; Τους Γερμανούς του Κάιζερ και συμπηγνύουν την νέα Εntente;

Τίναφτά ρεεέιιιι; Ο άλλος ο κυρ κόραξ επί συντάξει, στον ΣΚΑΙ έβγαλε καθαρό πέναλτι του Σάλπα! Εμ βέβαια! Αν ήταν ίδια φάση με τον Θρύλο θα μίλαγαν για ανύπαρκτο πέναλτι και προσπάθεια να ξεγελαστεί ο ρέφερι...

Στα χέρια και στο νου του Μίτσελ είναι να αντιληφθεί περί τίνων πρόκειται και να αφιονίσει την ομάδα για πολλά-πολλά γκολ μετά τρομερού θεάματος!

Εικόνα Mhtsaras

Από λογάκια ο κοζμάκης χόρτασε ρε μπαγλαμάδες !Συναντέπσεις επί συναντέπσεων, μήτινγκς, πώς δγιάλο τα λαλούνε δάφτα, σεμπράκσεις κι άλλες αρχεδγιές καμαρωτές !
Και καλά, ο Ιβάνης ο Κοροιδάρας δε γκαταλαβάινει, μνιας κι έχει χώσει ριάλια το γίδ....πάει και κάμει τρίπτυχο με τους δγυο τζαμπατζήδες ρε ;Δε γκαταλαβαίνει ο Πίτουρας ότι ΜΟΝΟΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ βάνει ριάλια και οι άλλοι δγυο περμένουνε στη γωνιά μπας και τσιμπέπσουνε κανα ευρουλάκιον από το δεμόσιο κορβανα ; α ;
Κι ημείς τι θα κάμωμε(που λαλεί και ο ΜΙΚΕ Α) ;Εγώ προτείνω να κσεκινέπσουμε το σχέδιο Β !ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ ΚΩΛΟΤΡΕΠΙΔΩΝΕ !Θέλω να σκίσωμε κωλάρες με το ζελέ στα αναμετάκσυ μας ματσάκια, να πάρωμε(που λαλεί και ο ΜΙΚΕ Α)πέτσινα μπενάλτγια με τα ΠΑΟΚΙΑ και κάμω το σταβρούλη μου και παρακαλάω το γκαλό θεούλη να πέσωμε στο κέπελλο με το....αεκ !!!Είναι μνια καλή εφκαιρία δάφτοι οι αγώνες για να καμει χατ τρύκιον ακόμα και ο....Μετζανής !Μουνόπανα....

Εικόνα V0R4D0R

Τί να συζητάνε άραγε ο Τουήτυ με τον Ιβάν και τον Τίγρη, δεν το χωράει ο νους μου. Πάρτε μια γεύση για το πόσο όμορφα τις κάνουν τις δουλειές οι τίγρηδες και αγοράζουν επιχειρήσεις με δανεικά, δεσμεύοντας τα μελλοντικά μερίσματα: http://www.thepressproject.gr/article/47954/50-pano-i-aksia-tou-OPAP-ap-... (για την εγκυρότητα του σάιτ δεν παίρνω όρκο, στην κρίση του καθενός).

Λέτε να έχουμε καμιά κοινοπραξία από μεγαλοεπενδυτές τύπου Τουήτυ στα σκαριά?

Εικόνα vagio

Ειναι πραγματικα λυτρωτικο το οτι ολες αυτες οι πουστιες - σημα κατατεθεν, τους του στυλ συμμαχιες, αγκαλιτσες, προκλητικες συμπεριφορες απο παντου,χαρισμενα εκατομυρια και σια, συμβαινουν οταν παω να τους λυπηθω και να σκεφτω 'αστους μωρε τους κακομοιρηδες τωρα που ειναι ξαπλωμενοι, μην τους κοπανας'.
Εχω και κατι φιλαρακια βαζελους και εκει που ειχαν παρει τα πανω τους με τους Αμπραμοβιτς, τωρα οποτε μιλαμε για μπαλα κατεβαζουν το κεφαλι και φιλοσοφουν, ε σε πιανε μια αλφα συμπονια..

Οταν ομως βλεπω, ακουω, διαβαζω κατι τετοια, τοτε λεω στον καθρεφτη: Μη μαλακωνεις μωρη αδελφη, εκει τα σκουληκια ξαπλα κι εσυ απο πανω να τα πατας. ΕΤΣΙ!!!
Γι αυτο το λογο, μια ειναι η απαντηση. ΓΚΟΛ, ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ!
Οταν θα ερθει η ωρα τους καποιος να φτιαξει τους δικους μας. Στην αναγκη να κατεβει ο Σωκρατης και να ταζει 100αρικο στο γκολ, οχι νικες και μαλακιες..

Εικόνα savvas gridlock

Αν δεν φάνε 8 γκολ φέτος στο Καραισκάκη, δεν τελειώνει το ματς. Στη Λεωφόρο δεν γίνεται να τους ρίξουμε πάνω από 3, θα μπουκάρουν και θα το διακόψουν πάλι. Στο Καραισκάκη όμως, φέτος δεν γλυτώνουν.

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Σάββα, για λόγους τάξεως πρέπει να φάνε από εννέα και άνω (και εμείς κανένα). Θέλω να το δώ και μετά "νυν απολύοις τον δούλον σου, δέσποτα..."
Χαιρετισμους σε όλους.

Εικόνα clark gheibol

Αύριο που θά 'χει 8 ο μήνας πάνε για καρέ