Η «νεανική» ομάδα του βάζελου


Tags: ΑΡΔ

Αφορμή για το σημερινή «ληξιαρχική» ενασχόλησή μου ήταν τα χτεσινά πρωτοσέλιδα των ΑΡΔοκειμενικών, για τα «φοβερά» κέρδη σε ψυχολογία και εμπειρία,  που αποκόμισε η «νεανική και άπειρη» ομάδα  ομάδα  του ζελέ. Σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε το πόνημα  του Χελάκη επονομαζόμενου  και «κόουτς», ή «αριστερός» (της πλάκας)…

http://www.sport-fm.gr/article/mipws-o-pao-den-einai-xamenos-telika/725900

Το συμπέρασμά του?

«Ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς αλλά πρόσθεσε στην αυτοπεποίθηση και το ηθικό του».

Οι άνθρωποι είναι απλά για γέλια. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν ακόμα γαύροι που τους ακούν και τους διαβάζουν…

Για να δούμε όμως πόσο πιο νεανική ομάδα είναι ο ζελές σε σύγκριση ας πούμε….. με τον Ολυμπιακό. Εξετάζουμε τις ηλικίες των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν την αγωνιστική που μας πέρασε, περιλαμβανομένων των αλλαγών. Πηγή για τις ηλικίες το site TRANSFERMARKT.

Βάζελος

http://www.transfermarkt.co.uk/en/panathinaikos-athen/startseite/verein_265.html

 Καπίνο (19), Τριανταφυλλόπουλος (20), Ρισβάνη (19) , Σίλντενφελντ (28), Νάνο (28), Λαγό (21), Μέντες (31), Πράνιτς (31), Κλωναρίδη (21), Ζέκα (25) και Μπεργκ (27). Αλλαγές Φιγκερόα (32), Ντίνας (23), Ατζαγούν (20).  Μέσος όρος ηλικίας 26,5 έτη.

ΘΡΥΛΟΣ

http://www.transfermarkt.co.uk/en/olympiacos-piraeus/startseite/verein_683.html

 Ρομπέρτο (27), Μανιάτης (26), Γιαταμπαρέ (24), Παπάζογλου (25), Σαβιόλα (31), Μήτρογλου (25), Σάμαρης (24), Φουστέρ (31), Χολέβας (29), Μετζανί (28), Βάις (23) , Μανωλάς (22), Κάμπελ (21), Σέποβιτς (22). Μέσος όρος ηλικίας 27,5 έτη
 
Ρε λαμόγια, ρε ξεφτιλισμένοι, πόσο πιο νεανική ομάδα είναι ο ζελές? Ξεστραβωθείτε ρε! 26,5 έτη μέσο όρο ο ζελές , 27,5 έτη ο ΘΡΥΛΟΣ. Μας έχετε ζαλίσει τα φρύδια με την απειρία και το νεαρό της ηλικίας. Ξέρετε ρε τρύπιοι ποια είναι η πραγματική διαφορά? Η ΑΞΙΑ! Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει παιχταράδες ενώ η αγαπημένη σας ΔΕΚΟ τσουρούκια. Δείτε και τις αξίες των ομάδων. ΘΡΥΛΟΣ 59.000.000 ευρώ, Ζελές 18.500.000! γι’ αυτό θα κινδυνεύσετε να δείτε τη ΔΕΚΟ να παίζει ντέρμπι με την ομάδα των φρίσκις.  Χωρίς πέναλτι και αποβολή δεν κερδίζει ούτε το Φωκικό, η ΔΕΚΟ με τη μολόχα.

ΥΓ. Σγουρέ την επιχορήγηση στη πράσινη ΔΕΚΟ κάντη 10.000.000. Τους ζητάει 1.000.000 ο Τοτσέ! Και ακολουθούν Πίντο και Βελάσκες. Λεφτά υπάρχουν για το κολοσωματείο σας….

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Ρε συ Ζεφ μεν πγιάνεσαι κορόιδο ρε...Τι θες να μας είπεις τώρα δελαδής ;Ότι κοστέβουνε οι παίχτουρες του Μπνάθα 18μισο χαρτόνια ;Ρε πλάκα κάμουμε τώρα ρε ;Καλά ντάκσει...Κι εγώ σου λαλώ πως άμα έρθει ένας φτωχέμπορας και τους δώκει 5 χαρτονάκια πήρε ούλξ την ομάς με δώρο και μνια σκωταργιά για να τηνε φάνε στα γενέθλια του Φουρλάνου ρε !

Εικόνα μαουνιέρης

Βάι-βάι, σκωταργιά είπε λέει! Πρα, ωρέ, να το χαλνάω το παλιοκουράδγιες να ντού φάω είπε λέει τα σκώτγια!

Εικόνα clark gheibol

κάποιος διαβάζει Βυζάντιο

Εικόνα red apple

χιιχιιιιι

Εικόνα red apple

Ρε σεις... Κ20 είναι ο Ζέλας!
Τόσο μυαλό έχουν τα ζωντανά που τους ακούν και τους διαβάζουν

Εικόνα V0R4D0R

Πάει κι ο Μπαλέτο για προσφυγή. Δε φτάνουν ούτε τα 10. Δώστε και σώστε.

ΥΓ: Ο Φιγκερόα το έχασε το πέναλτι προχτές, γιατί έβγαζε κάτι δοντάκια και τον ενοχλούσαν. Αυτά έχει η παιδική ηλικία.