Η UNICEF στην τιμημένη ερυθρόλευκη


Tags: -

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας, που εμείς προτιμούμε να τον λέμε Βαγγέλη, κοντεύει να «θαφτεί» από τα ΑΡΔικειμενικά ΜΜΕ. Αναφερόμαστε στην απόφαση για τη συνεργασία του αθλητικού ΘΡΥΛΟΥ της χώρας με τη UNICEF.

Δύο ομάδες λοιπόν πάνω στον πλανήτη θα έχουν στη φανέλα τους το λογκο της UNICEF. Η θρυλική Μπαρτσελόνα και ο ΘΡΥΛΟΣ της Ελλάδας. Τυχαίο? Καθόλου!

Ήδη πραγματοποιείται  κοινή Συνέντευξη Τύπου, ΠΑΕ Ολυμπιακός με την UNICEF, στην αίθουσα εκδηλώσεων (V'ammos) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

http://www.olympiacos.org/article/29158/olympiakos-kai-unicef

Ο Βαγγέλας έγραψε στα φρύδια του τη χορηγία – κοροϊδία του ΟΠΑΠ. Ας τα δώσει ο «γατούλης» στη ΔΕΚΟ που είναι πρόεδρος.  Ο ΘΡΥΛΟΣ δεν έχει ανάγκη τις γαμοχορηγίες τους. Ο Βαγγέλας τους τα’ τριψε στη μούρη. Με το ΘΡΥΛΟ κανείς δε μπορεί να παίζει.

Είμαστε πάντως σίγουροι, πως όταν η ελληνική δικαιοσύνη ξελασκάρει λίγο (γιατί έπεσε δουλειά τελευταία…), θα ασχοληθεί με τα θεματάκια των χορηγιών –σκάνδαλα του ΟΠΑΠ. Αλλά και του αβέρτου Περιφερειάρχη… Μη ξεχνιόμαστε!

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

O μεγάλος μας πρόεδρος καταφέρνει η φετινή φανέλα να μείνει για πολλά χρόνια στην ιστορία. Όχι μόνο τέσσερα αστέρια απάνω, αλλά και Γιούνισεφ. Με τέτοιες κινήσεις μένεις στη θύμηση όλων των γαύρων. Κι όποιος βαζελάκος που παριστάνει τον γαύρο ξινίζει τη μούρη του με αυτά που λέω, βιξ για τα λαιμά, για να μην του βγει το σιροπιαστό απ'τον πάτο...

Εικόνα red apple

Χέρι-χέρι βαδίζουν τα άρθρα μας... Συσκότιση προ βομβαρδισμού θυμίζει η σιωπή τους!