Αντιντόπινγκ από το «κατακόκκινο» Πανεπιστήμιο και οι ευεργετικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού


Tags: -

Είναι ορισμένες καταστάσεις που σε κάνουν να απορείς … Η συμπαθής σε εμένα αθλητική φυλλάδα ΜΟΛΟΧΑ, για δεύτερη συνεχή ημέρα με εκπλήσσει!  

Αντικειμενικά το κολοσωματείο που στηρίζει ως φυλλάδα, περνάει δύσκολες στιγμές. Ο ερασιτέχνης ΠΟΑ είναι πανταχού απόντας. Στο βόλεϊ  ανδρών ξεκίνησαν με δύο ήττες από Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό. Δύσκολα θα αποφύγουν ΚΑΙ φέτος τον υποβιβασμό και θα χρειαστεί υπερπαραγωγή σκανδάλων για να σωθούν. Στο ποδόσφαιρο από ήττα σε ήττα, στην 7η θέση με τάση πτωτική. Τα γράψαμε και χτες. Ακόμα και η ναυ-αρχίδα τους , ο Εξάφαπος, ξεκίνησε με ήττα από το ΘΡΥΛΟ για πλάκα, και ήττα στην Ευρωλίγκα.
 
Αντί λοιπόν να ασχοληθεί με τα προβλήματα του κολοσωματείου που παραπαίει παντού, ΞΑΦΝΙΚΑ προβάλει στο πρωτοσέλιδό της θέμα για το ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ. Αντί λέει του ΕΚΑΕ, ο έλεγχος πλέον περνάει στο «κατακόκκινο» Πανεπιστήμιο Αθηνών. Και όπως πάντα σαν επίλογο ζητάει την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Πρωθυπουργού. Ρε σεις ο Αντωνάκης τρομάζει τώρα την τρόικα. Θα βρει χρόνο να ασχοληθεί?  Και από πού προκύπτει ότι το Πανεπιστήμιο είναι «κατακόκκινο». Εντάξει η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ είναι κόκκινη, αλλά έχετε φακελώσει τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου για τα αθλητικά – οπαδικά τους φρονήματα? Το ΕΚΑΕ είναι αχρωμάτιστο? ή από το σκούξιμο που κάνετε μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι καταπράσινο?  Υπάρχει κάποιος συνδετικός κρίκος ΕΚΑΕ και Εξάφαπου? Ερωτήματα θέτουμε…
 
Αλλά δεν κατάλαβα? Γιατί τόσος τρόμος για την μεταβίβαση του ελέγχου ντόπινγκ στο Πανεπιστήμιο? Αμφισβητείτε την εγκυρότητά του? Ή συμβαίνει κάτι άλλο?  Υπάρχει κάτι που σας τρομάζει? Αφού εσείς στους αθλητές σας παρέχετε ΜΟΝΟ ΑΓΝΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ από τη λίμνη Πλαστήρα (μια ακόμα αποκάλυψη από τους RATM, που ανακάλυψαν τον προμηθευτή). Γιατί αυτή η προτίμησή σας στο ΕΚΑΕ?

Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια….

ΥΓ. Να έχει κάποια σχέση η αντικατάσταση του βετεράνου Μπατίστ από τον κινέζο στην Α1? Μπα………

Σχόλια

Εικόνα mike the red

Ποσο θρασυπουστας πρεπει να εισαι για να εχεις τετοιο εξωφυλλο.Φανταστειτε να ειχαμε γιατρο τον χαντζο τι θ' ακουγαμε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχουν κάνει στο παρελθόν διαμαρτυρίες και διαμαρτυρίες, αλλά αυτή είναι η μεγαλύτερη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που έχω διαβάσει σε εφημερίδα! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Δεν υπάρχει ρε σεις τα αίτημα τους! "Άφήστε τον Χάντζο να γαμάει", αυτό έπρεπε να είναι το πρωτοσέλιδο της Μολόχας! Δηλαδή, τι ακριβώς ζητάνε; Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι λέμε. Αντωνάκη ακούς; Ομπάμα ακούς; Γκάνταλφ ακούς; Τσακ Νόρις ακούς; Κάντε κάτι επιτέλους!

Εικόνα red apple

Τί δεν καταλαβαίνεις, ακριβώς, Πάτερ των Θεώνε;

Αφού μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για το αντιντόπινγκ στο Πανεπιστήμιο. Πανεπιστήμιο-"Επιστήμονες (οι οπαδοί του Ολυμπιακού)-να γιατί αντιδρά ο Τράκης!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχα, σωστός!

Εικόνα savvas gridlock

Φεύγει λέει το αντιντόπινγκ απ'τα χέρια του πανελίστα του Χίου, που πέρυσι είχε στοχοποιήσει τη Χάιδω Σπηλιοπούλου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Μόνο ένας ''Πρασινοφρουρός'' θα χαρακτήριζε σκάνδαλο το ότι το αντιντόπινγκ περνάει στα χέρια επιστημόνων, ενώ πριν το ήλεγχε το ''Μακελειό''. Ο Γιαννούλης πόσα χάπια είχε πει ότι κατέβαζε κάθε μέρα, όταν έπαιζε στο βάζελο?

Εικόνα Hank

Απ την άλλη, ρε πιπινοσυνάχτη, ήθελα να σε ρωτήσω κατι προσωπικό.
Εσυ, τι ντόπα έχεις πάρει. Γιατί σε κόβω σε μεγάλη φόρμα τελευταία.
Πες, γιατι αλλιως θα σου φέρω το ΕΚΑΕ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

εχω παρει την απαγορευμενη ουσια αιδιοχυσινη σε μεγαλες ποσοτητες.....χαχχαχαχα

Εικόνα Hank

Προσπαθουν να κρυφτουν, αλλα η βαζελιά δεν τους αφήνει.
Νομιζω το λένε ξεκαθαρα, παρα το ότι προσπαθούν και καλά να περασουν αλλο μηνυμα:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ (ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ)...ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΖΟΥ