Η νύχτα που δάκρυσε ο Σαβιόλα



Εχει παίξει σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ... Είναι 32 χρονών γεμάτος από τίτλους και διακρίσεις... βρίσκεται στο ΘΡΥΛΟ μόλις 5 μήνες...είναι χορτάτος..
Αλλά χτές δάκρυσε στο ναό για το ΘΡΥΛΟ!
Είναι αυτό που δε θα νιώσει ποτέ κανείς αλλόθρησκος... είναι η φανέλα που είναι κόκκινη από αίμα αδελφικό... είναι ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όλη μέρα περιμένω την ανάλυση του αγώνα! Πού είναι; Αρχίζω και ανησυχώ!

Η σημερινή μολόχα θα μείνει στην ιστορία. Θίγει τρία θέματα μόνο. Είναι ένα προς ένα ξεχωριστής σημασίας. Πρώτα απ' όλα μας χαρακτηρίζει ξεφτιλισμένους για τη χθεσινή διαιτησία. Παρατηρώντας, εγώ με το φτωχό μου μυαλό, ότι είχαμε να πάρουμε πέναλτι στο τσου λου έντεκα χρόνια, το επόμενο βήμα της μολόχας είναι όταν πάρουμε πέναλτι με το βάζελο να βγει με αντίστοιχο πρωτοσέλιδο περί ξεφτίλας, αφού πρέπει να παίρνουμε πέναλτι μία φορά στα 100 χρόνια σύμφωνα μ' αυτούς. Επιπλέον, αυτά που λέγαμε μεταξύ μας χθες το βράδυ σε στυλ σάτιρας αυτοί το γράφουν στο πρωτοσέλιδο τους. "Παράγκα-champions league" λέει. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι, απλά. Δεύτερον, δε φτάνει που δεν πληρώνει την ενοικίαση του κλειστού του ΟΑΚΑ, δε φτάνει που δε φροντίζει καν για να βάλει πετρέλαιο, βγαίνει και κράζει την πολιτεία επειδή, λέει, τους αφήνει στο έλεος του θεού. Μην κρυώσει η Δεσπούλα. Πόσο θράσος πια; Τρίτον, ονειροβατούν σε γήπεδα, μεγαλεία και δόξες. Εντάξει, δε με πειράζει αυτό, όλοι τρέφουν ελπίδες. Αυτονών είναι φλούδες (που λέει κι' ο Φατσέας). Το ζητούμενο είναι η απαίτηση από το κράτος να σκύψει... στο πρόβλημα, μην πάει αλλού το μυαλό σας που λέει κι' ο Σάββας. Δηλαδή να πληρώσω εγώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού; Παιδιά, εσείς ίσως έχετε καμιά γνωριμία με κάναν πολιτικό, εγώ από χωριό είμαι. Πείτε του, αν θέλετε, ότι ούτε έχω λεφτά να δώσω ούτε θέλω κιόλας. Άμα θέλει ο κύριος Αλαφούζος να βάλει δικά του λεφτά, αφού όπως μου είπε η Τασόκενα που της το είπε η Βασίλω που το άκουσε από την Γιάννω, έχει πολλά. Επίσης, κάποιος μου είπε ότι δεν είναι σωστό να βάζει ο Ολυμπιακός δικά του λεφτά για να φτιάξει γήπεδο και να μην το έχει κιόλας στην ιδιοκτησία του και άλλες ομάδες να ζητάνε από το κράτος.

Εικόνα savvas gridlock

Kαι για τα χρέη τυο λαγού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά και για το γήπεδο του ΠΑΟ, θα δεις θέμα τις επόμενες μέρες. Τώρα ιδιαίτερες γνωριμίες με πολιτικούς δεν έχουμε. Ακόμη. Στην προεκλογική περίοδο όμως, όποτε κι αν γίνουν βουλευτικές εκλογές, θα αποκτήσουμε. Εμείς θα τους γνωρίσουμε από κοντά κι αυτοί θα γνωρίσουν το γιαούρτι του Πειραιά. Κυκλοφορεί μόνο σε πήλινο κεσεδάκι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι.

Εικόνα red apple

Να ζήσουμε όλα όσα τόλμησαν να ονειρευτούν τόσες γενιές Γαύροι, φτωχαδάκια, νοικοκυραίοι, εργατάκια, μπαλαφόφατσες, ψυχάκηδες, σαν του λόγου μου, από τις καρβουνόσκονες, στα σαλόνια... ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ!

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρεις πολύ καλά ότι είχα τη χειρότερη γνώμη γι'αυτόν, αλλά από εδώ και πέρα

ΧΑΒΙΕ ΣΑΒΙΟΛΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ

Εικόνα red apple

Με το σπαθί του, Σάββα σε κέρδισε κι εσένα, όπως κι όλους μας...Τα δάκρυα σημαίνουν ταύτιση και λατρεία...Συνείδηση του τί εστί ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα nikos michalopoylos

...KΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απλός, λιτός, ουσιαστικός, Ολυμπιακός! Να ζήσει η ομαδάρα μας!

Εικόνα μαουνιέρης

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα red apple

ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!