Βαγγέλα ο βάζελος κάνει «ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ» ……


Tags: -

Αυτό κι αν είναι Χριστουγεννιάτικο Δώρο στους οπαδούς της ζέλας! Μια «ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ» από το πάνω ράφι που λένε και οι ΑΡΔ. Και μάλιστα πριν καλά καλά αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου. Την πληροφορία την διαβάσαμε στην συμπαθή σε μας ΜΟΛΟΧΑ.

Θα κάνει διαβάζουμε «παπάδες» με τον πολυτραυματία Μπεργκ. Ποιος? Μα φυσικά ο υπερπαίχτης όλων των ηπείρων και των μισών θαλασσών Μπαιράμι! Μια μικρή λεπτομέρεια είναι (όπως μας ενημερώνει η ΜΟΛΟΧΑ και πάλι) ότι πριν από 47 μέρες έκανε εγχείριση στη μέση και μόλις άρχισε προπονήσεις. Δε μας διευκρινίζεται ακριβώς σε ποια σεζόν θα γίνουν οι «παπάδες». Στη φετινή; Στην περσινή; Στην επόμενη;  Εμείς εδώ αντιλαμβανόμαστε ότι τον παιχταρά τον ετοιμάζουν για το ντέρμπι με τη κούλα  του τίγρη των φρίσκις, στη βου. Αλλά αυτό μη περιμένετε να σας το αποκαλύψουν.  Γι’ αυτό υπάρχουμε εμείς άλλωστε…..

Διαβάζοντας την είδηση σήμερα ένιωσα μια μελαγχολία σα ΓΑΥΡΟΣ. Είναι πολύ πικρό να βλέπεις τον ζελέ να προετοιμάζεται σπαταλώντας ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ σε μεταγραφές, να θέτει τις βάσεις για την Εκτόξευση μόλις μπει στην ομάδα ο Τράκης, και ο Βαγγέλας να αφήνει το ΘΡΥΛΟ γυμνό.

Βαγγέλα , αν νομίζεις ότι οι γαύροι τρώνε κουτόχορτο, επειδή πήγες την ομάδα στις  16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με ένα προπονητάκο της πλάκας (πάρτε ρε μαθήματα από τον Αναστασίου πως δουλεύονται οι ομάδες), επειδή έχεις το ΘΡΥΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ από τις 17 Νοεμβρίου, με τα ντόρτια στον Ιβάν το μπουγατσομάχο και το διπλό με ΚΑΥΛΑ στη Λαγοφλώρο , επειδή τα παρτάλια που έχεις για ρόστερ, καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και επειδή οικονομικά ο ΘΡΥΛΟΣ βγάζει υγεία ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. Σταμάτα να ταΐζεις κουτόχορτο το λαό του ΘΡΥΛΟΥ.  
 
ΥΓ. Ερυθρόλευκε Άγιε Βασίλη σε ευχαριστώ γιατί  έχω δει ραμμένα 4 αστέρια στη τιμημένη ερυθρόλευκη, επειδή όταν έπρεπε μας έφερες ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…
Και για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Μπαϊράμι: Τρεις Δομάζοι και εφτά-οχτώ Βαζέχα στα ντουζένια τους είναι σαν να λέμε. Τ' ακούς, Βαγγέλη;

Εικόνα savvas gridlock

Δεν ανέχομαι ο βάζελος των μηδενικών εσόδων να κάνει τέτοιες μεταγραφές κι εμείς να διαβάζουμε ''μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα πάρουμε παίκτη''. Το Γενάρη αν δεν επιστρέψει ο Ντε Βινσέντι, επιστρέφω το διαρκείας.

Εικόνα ΔΙΑΣ

και τη καρτα φιλαθλου μη σου πω....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ουαχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα red apple

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ

κι ακόμη Σάββα, πώς συνεχίζουν και κάνουν μεταγγραφές... Αύξηση ΜΤΧ κεφαλαίου έκαναν; Χρήμα έχει η τσέπη τους και μεταγγραφάρουν κιόλας;