Ηταν βαριά τα ΝΤΟΡΤΙΑ στον Πειραιά!



Εσχάτως πολυλογεί και σαλιαρίζει από το μετερίζι αντίστασης των «Τριών Αδελφών» (όρος που εισαγάγαμε εδώ  http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131007/i-symmaxia-ton-%C2%ABtrion-adelfon%C2%BB-i-antiolympiaki-lagneia-ton-ard-kai-i-xrysi-roxala-to) , το γνωστό βαζελέτα, ΑΡΔακος τις, φέρων το όνομα Κολλλλλλκας. Αντί να ασχολείται με τον ασπρόμαυρο οίκο ευγηρίας που δημιούργησε ο εις εκ των «Τριών Αδελφών»,  ο «Τσάκας της Στέπας», ο οποίος περιμαζεύοντας ξεζουμισμένα παρτάλια του ζελέ νόμιζε ότι θα κατακτήσει το CL, πιάνει στο στόμα του το Θρύλο. Σήμερα κατανάλωσε φαιά μπουγάτσα για να απαντήσει σε κείμενο του Κώστα Νικολακόπουλου στο εν λόγω βαζελέτα.
 
 
Θα πρέπει να πέρασε από τα λαδάδικα πριν γράψει και έτσι έχει τη γνωστή δόση μπαοκτσίδικης ψευτομαγκιάς το κείμενό του. «Ο Στέφενς θα λέει ό,τι γουστάρει!», τιτλοφορεί το αριστούργημά του ο ΑΡΔακος.

 
Να προσέξει τι λέει ο Στέφενς, λέω εγώ, μη τυχόν και παραμονεύει πουθενά ο Γκαρσία και έχουμε θέματα χρονιάρες μέρες.
 
«Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα λέει ότι γουστάρει. Πρώτον γιατί έτσι μας αρέσει και δεύτερον γιατί το βιογραφικό του είναι τόσο βαρύ που το έχει κερδίσει. Και αν πει κάτι στραβό, θα μπει χέρι από δικούς μας κάτι που ως μηχανισμός το κάνουμε σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έχουν φιμωθεί ποικιλοτρόπως.»
 
Το βιογραφικό του να το προσέξει εκεί πάνω που έμπλεξε, γιατί θα βαρύνει κι άλλο! Ηδη του το φόρτωσε ο ΘΡΥΛΟΣ με μια από ΝΤΟΡΤΙΑ και πάλι καλά, γιατί για οκτώ ήταν η κατουρημένη ομάδα του Μπαοκ στο Καραισκάκη.  Με ένα σάκο πιο μεγάλο από του ΑγιοΒασίλη φύγατε από τον Πειραιά ρε Κολλλλκα. Η τεσσάρα μήπως «δεν ήρθε μόνο από ποδοσφαιρικά γεγονότα» όπως αποφαίνεσαι?  Έγινε και τίποτα άλλο μη ποδοσφαιρικό και τα ρουφήξατε? Την περιοχή του ΘΡΥΛΟΥ τη βλέπατε σα ναρκοπέδιο!
Λέει αρκετά κωμικά μάλλον υπό την επήρεια της μαλαματίνας, αλλά θα σχολιάσω ένα τελευταίο που μου φάνηκε εξαιρετικά αστείο για να συνιστά απειλή.
 
«Από την άλλη, το τι κάνουμε εμείς με εμάς και τα στελέχη μας, είναι δικό μας θέμα. Όπως και το τι θα λένε αυτά. Όταν στο τέλος της σεζόν παρουσιαστούν τα στοιχεία του ελληνικού πρωταθλήματος εκεί που πρέπει, αναλυτικά, τότε να δω τι σόι επιχειρηματολογία θα αναπτύξει ο κάθε καημένος.»
 
Και τελειώνει
 
«Όμως όλα τα… ωραία κάποτε τελειώνουν. Και τότε θα γελάσει πολύς κόσμος».
 
Δηλαδή τι θα κάνετε ρε Κόλλλλκα? Θα κάνετε ένσταση στην ΟΥΕΦΑ? Θα κάνετε dvd σαν εκείνο του Φιλιππίδη?  Ήδη ένα alert για ΥΠΟΠΤΟ αγώνα της ομάδας σου έχει κουδουνίσει από την ΟΥΕΦΑ. Εκείνο με τα Γιάννινα. Εσείς και ο βάζελος «χτυπάτε» πολύ τα καμπανακια της ΟΥΕΦΑ.  Σας έχει σταμπαρισμένους και τους δυο και μας κάνετε και κατήχηση?  Στα περισσότερα φετινά νικηφόρα ματσάκια σας, έχουμε διαβάθμιση από εύνοια έως όργια έως και  σφαγές. Και ποιόν θα καταγγείλετε «αναλυτικά»? Το ΘΡΥΛΟ? Μία από τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης? Πάρτε τον Κούγια για νομικό σύμβουλο, και τις άλλες δυο «αδελφές» για συμπαραστάτες. Α! τον «ασκούμενο»  σαγόνια της «Δίκης» μη ξεχάστε.  Αλλά πριν, περάστε και από κάνα Δημόσιο Ταμείο να πληρώσετε καμιά δόση. Οσο υπάρχετε οι αθλητικές ΔΕΚΟ, ο αγνός κοσμάκης της βόρειας αλλά και της υπόλοιπης ΕΛ-λάδας θα καίει μελαμίνες και θα μας πνίγει η αιθαλομίχλη. 

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Ο Κόλκας μου θυμίζει μια γκόμενα που είχα παλιότερα που μού 'λεγε για μια ξαδέρφη της και της έσουρνε τα εξ αμάξης. Άμα έκανα κι εγώ να πω κάτι του στιλ "ναι, μεγάλη πουτάνα η ξαδέρφη σου", αμέσως άλλαζε τροπάρι και μού 'λεγε "πώς μιλάς έτσι για τη γκζαδέρφη μου;"
Έτσι είναι, τα παιδιά της τεσσάρας θέλουν να έχουν την αποκλειστικότητα στο μπροπονητή τους. Θέλουν να μπορούν να το γκράζουν μόνον αυτοί. Ο Στέφενς τα κατάφερε τελικά να γίνει το πουτανάκι του Κόλκα. Να δεις που θα πηγαίνει ο τύπος το βράδι στο σπίτι του Στέφενς θα του κοτσάρει καμιά κάμα στα μούτρα και θα του ανοίγει το τσαντί για να του φάει τις εισπράξεις. Με τη ντεσσάρα έχω απορία τι έκανε. Τις άρπαξε τις εισπράξεις, δεν τις άρπαξε, δε λέει και τίποτα ο αθεόφοβος...

Εικόνα R-OMEN

.....ΓΕΝΙΚΑ ΑΣΧΗΜΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΑ ΝΤΟΡΤΙΑ....ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΘΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΒΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Η 4 ΚΑΟ ΤΟ ΡΤΙΑ Η 4Α ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ 1972 ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΕΩΑΣΕΙ ΜΕΤΑΨΤΟ ΚΑΛΙΑΡΙ 15000 ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 38000 ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ Η ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΠΟΡΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ Α. http://youtu.be/nOMZuoHeJJ4

Εικόνα savvas gridlock

Xαχα, ωραίος ρε φίλε. Έτσι, με αφιέρωση σε ΣΑΦΟΠ-άρα και ARIS ROCK CLUB...

Εικόνα R-OMEN

......ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΝΟΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ Ο ΣΑΦΟΠ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 1 ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η...ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΑ ΛΕΜΕ :)

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίος φίλε, καλημέρα.

Εικόνα red apple

xoxoxoxoxo!!!!!

Moύ έφτιαξες το βράδυ!