Η διάπλασις των παίδων



Το σημερινό παιδαγωγικό πρωτοσέλιδο της ΜΟΛΟΧΑΣ είναι συλλεκτικό. Συνίσταται η διακράτησή του από κάθε φίλαθλο.

Πρωτοσέλιδο, με αφορμή τον παιδοκτόνο και φανατικό λάτρη του Ηρώδη,  Πανόπουλο (που είναι και τσιράκι του Μαρινάκη), ο οποίος αποδέσμευσε δυο «παιδάκια», ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων της Ξάνθης, επειδή έβγαλαν φωτογραφία με τον Πράνιτς. ΝΑΙ! Τον παιχταρά Πράνιτς! Τον γνωστό λάτρη της φύσης και της οικολογίας , αφού,  που τον χάνεις που τον βρίσκεις, τις ελεύθερες νυχτερινές ώρες του, απολαμβάνει τις χαρές της παραλιακής πίνοντας φυσικούς χυμούς κρεμμυδιού. Η άποψη της ΜΟΛΟΧΑΣ περί του ηλικιακού εύρους, μέσα στο οποίο δύναται κάποιος να θεωρηθεί «παιδάκι», παρουσιάζει εξαιρετικό παιδαγωγικό ενδιαφέρον. Μιλάμε για δύο ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές. Το ότι για την Πολιτεία αλλά και για αρκετούς από μας , λανθασμένα θεωρούνται ΠΟΛΙΤΕΣ, με κρίση και ικανότητα να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους, έρχεται Η ΜΟΛΟΧΑ να μας αναγκάσει να αναθεωρήσουμε απόψεις , να αποδεχτούμε την πλάνη μας και να προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα. Παιδάκια να θεωρούνται και άτομα, που λόγω ευαίσθητης ψυχοσύνθεσης και παιδικών τραυμάτων π.χ. απέφυγαν να υπηρετήσουν τον Ελληνικό Στρατό. Αν π.χ. κάποιος εργαζόμενος, χαστουκίζει τον ροδαλό υιό του Εργοδότη εντός του χώρου εργασίας και παρουσία άλλων εργαζομένων, αυτό είναι ένα γεγονός που μπορεί κάποιον να τον κρατήσει για πάντα «παιδάκι». Με συνέπεια τις αταξίες , τις ζαβολιές, τις κακές παρέες, τα παραστρατήματα, τη ροπή προς τον αλκοολισμό και τις ουσίες (μακριά από μας και κοντά στο ΟΑΚΑ….).

Στην προκειμένη περίπτωση των δυο «παιδιών» από τη Ξάνθη, το πρόβλημα λύνεται σχετικά εύκολα και χωρίς ιδιαίτερα τραυματικά αποτελέσματα. Η ομάδα με τα πράσινα που σχεδόν εννιά δεκαετίες τώρα νιώθει τη ΦΑΠΑ του κόκκινου δυνάστη ΑΠΗΝΩΣ, έχει ευαισθησίες και είναι διατεθειμένη να εντάξει τα δυο «παιδάκια» στο δυναμικό της. Μη πάει το μυαλό σας ότι έτσι αποχτά ΤΣΑΜΠΑ δυο πιθανά εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Αλλά τι εξελίξιμους ? Όταν έχεις για είδωλο τον Πράνιτς , τι ποδοσφαιρική ευφυία να διαθέτεις και τι εξέλιξη να περιμένει κανείς…..

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Bγάλανε και ανακοίνωση λέει τα μπουρδέλα για το ''γαυροπαράρτημα του Πανόπουλου''. Θα τα πούμε καλά σε προσεχή ανάρτηση για τον Πανόπουλο...

Εικόνα red apple

Τουίτι ΝΑ ένα Μήλο

Ένα Μήλο μου έδωσε ο Τουίτις