Μεγάλη Λεωφόρο θα διαβείς



Νέα πανηγύρια σήμερα στο βόθρο της Καλλιθέας! Τον «αριστερό» όμιλο έτσι? Μη ξεχνιόμαστε…
 

«Άνοιξε ο δρόμος για αύξηση χωρητικότητας της Λεωφόρου σε 22.000 θέσεις μετά το νομοσχέδιο που βγήκε σε διαβούλευση. «Παράθυρο» και για νέο γήπεδο. Ποια τα επόμενα βήματα».
«Ο δρόμος γίνεται πλέον… Λεωφόρος για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός σύντομα ένα γήπεδο που θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες των φίλων του. Το νομοσχέδιο που βγήκε χθες σε δημόσια διαβούλευση από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος επιτρέπει να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου των «πράσινων» από 16.000 σε 22.000 θέσεις (συγκεκριμένα αναφέρει πως αυτό είναι εφικτό εφόσον ο αριθμός των πρόσθετων θέσεων δεν υπερβαίνει ως ποσοστό το 30% των υπαρχουσών θέσεων). 
 
Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μετά τη διαδικασία της διαβούλευσης θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση το πολύ σε δύο μήνες. Ήδη μελέτη για τις αλλαγές που πρέπει και πλέον είναι επιτρεπτό και από το νόμο να γίνουν στη Λεωφόρο έχει ανατεθεί σε αρχιτεκτονικό γραφείο και αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Μαρτίου».
 
Μάλιστα…. Περιμένατε να διαβάσετε για …. ΣΚΑΝΔΑΛΟ? Μπα… Για το κολοσωματείο ΔΕΚΟ-ΛΑΠΑΤΟ όλα επιτρέπονται. Σκάνδαλο είναι το Καραισκάκη που το φτιάξαμε μόνοι μας. Χωρίς φράγκο από το κράτος-πράσινη παράγκα, όπως έχουμε δει και εδώ
Αύξηση λοιπόν 30% στη χωρητικότητα. Και η μελέτη λέει ανατέθηκε σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Οι λεπτομέρειες της ανάθεσης δεν έχουν γίνει γνωστές. Έγινε κάποιος διεθνής διαγωνισμός? Ανατέθηκε απ’ ευθείας στο αρχιτεκτονικό γραφείο? Δεν πιστεύουμε να ανατέθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο του «πράσινου Κίμωνα» στα κρυφά? Δεν γίνονται αυτά από μια γνήσια δεξιά «πατριωτική» κυβέρνηση… με τον Κο Μπαλτάκο να λύνει και να δένει…
 
Έχει και συνέχεια…
 
«Αξίζει να σημειωθεί πως το νομοσχέδιο δεν κλείνει το δρόμο για την κατασκευή νέου γηπέδου από τον Παναθηναϊκό είτε στη Λεωφόρο είτε αλλού. Το άρθρο «2» κάνει λόγο για τα «κίνητρα μετεγκατάστασης των γηπέδων σε προβλεπόμενη εκ του ισχύοντος σχεδιασμού κατά τις κείμενες διατάξεις εκτός σχεδίου περιοχή εφόσον κατεδαφιστούν τα υπάρχοντα κτίσματα και εγκαταστάσεις και αποδοθούν σε κοινή χρήση ως πάρκα και άλση.
 
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναφέρουν πως αν στο μέλλον υπάρξει πρόθεση και δυνατότητα κατασκευής νέου γηπέδου μπορούν να έρθουν σε συμφωνία με την Πολιτεία με βάση τους ισχύοντες νόμους και να προχωρήσει η υπόθεση. Αν, πάντως, δεν βρεθούν οι πόροι για κάτι τέτοιο, θα προωθηθεί η λύση της ανακατασκευής ή του εκσυγχρονισμού του «Απόστολος Νικολαΐδης».
 
Τι μας λένε εδώ τα πανηγυρίζοντα ΑΡΔάκια? Ο νόμος θα προβλέπει τη δυνατότητα, η  ΔΕΚΟ-ΛΑΠΑΤΟ, να χτίσει αλλού γήπεδο άμα γουστάρει! Που? Όπου γουστάρει! Με τι χρήματα? Μα με των @αλάκων των ΕΛ-λήνων. Αν είναι για το «μεγαλείο της πανάθας», λεφτά υπάρχουν. Εδώ βρήκε στο άψε σβήσε ο Σγουρός.
 
Ένα είναι σίγουρο. Εμείς θα παρακολουθούμε την υπόθεση πολύ στενά. Είναι βέβαιο πως το νομοσχέδιο θα προβλέπει αλλαγές στους όρους δόμησης (ποσοστό κάλυψης, συντελεστή δόμησης, μέγιστο ύψος). Τέτοιες αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας επηρεάζουν εξαιρετικά τις διαθέσεις των κορμοράνων….. όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι.
 
Έχουμε εμπιστοσύνη στην σεβαστή καθηγήτρια του ΕΜΠ,  Κα Ελένη Πορτάλιου (Κίμωνα δεν κατάλαβες τίποτα από τα θρανία που πέρασες….) η οποία πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη του μεγαλύτερου αθλητικού  ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ που αφορούσε στο γήπεδο του ζελέ στο Βοτανικό. Δεν πιστεύουμε να εμποδιστεί τώρα, επειδή τυχαίνει ο Αλέξης να είναι ατυχώς οπαδός της πανάθας?

Σχόλια

Εικόνα kg

Ε.........ΟΧΙ .......ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ SPORTDAY!
ΛΙΓΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!
ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ 45.000 ΦΥΛΛΑ ΤΟ 2007...........ΜΟΛΙΣ 6.000!

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ 24/1/14
ΕΝΤΥΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 8.610
GOAL NEWS 6.140
SPORTDAY 6.130
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 5.920
LIVE SPORT 4.820
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 3.060
Η ΠΡΑΣΙΝΗ 2.830
ΓΑΥΡΟΣ 2.610
Η ΓΑΤΑ 2.060

ΣΥΝΟΛΟ 42.180

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ 3............ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ........ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!

ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.............ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Κατακόκκινο το ΕΜΠ. Καθηγητάρες και γαύροι σχεδόν όλοι εκεί μέσα ρε, τι να λέμε τώρα. Περηφάνεια ατελείωτη για την ιδρυματάρα μας...

Εικόνα ΔΙΑΣ

οι ιδέες οι αξίες ο ανθρωπος και η οικολογία πάνω από όλα σαββα... χαρακτηριστικο παραδειγμα ο κιμωνας...