ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!



Για τα της πρόκρισης του ΘΡΥΛΟΥ στο κύπελλο, θα διαβάσετε ή έχετε ήδη διαβάσει στο site, τόσο για το πώς πήγε το ματς, όσο και για μια διαιτησία από αυτές που θέλουν να βλέπουν οι αντιολυμπιακοί, τα πονεμένα βαζελάκια, και οι γνωστοί βαζελολάγνοι ΑΡΔ.

Σήμερα αποφάσισα να ξαναασχοληθώ και πάλι με το σύλλογο ρδελο-μπου. Το σύλλογο αθλητικό αντίγραφο του Μάρκου  Σεφερλή. Το κολοσωματείο που βγάζει περισσότερο γέλιο και από ταινία  Monty Python.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Μέσα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ομαδάρας μας, που να θυμίσω «τελείωσε» το πρωτάθλημα όταν στα σχολεία γιορταζόταν η Επέτειος του Πολυτεχνείου (Νοέμβρη μήνα δηλαδή….) και μετά τη πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι στερημένοι βαζελολάγνοι ιδιοκτήτες ΜΜΕ, με τα χειραγωγούμενα ΑΡΔακια τους, που για 20 ευρώ πουλάνε και τη μάνα τους, μας ΓΑΝΩΣΑΝ το μυαλό με τη μεγάλη κίνηση του Τράκεως, «που εξασφάλισε ΚΙΝΕΖΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ και θα μπει στη Πανάθα, ώστε μαζί με τον Τουίτι να την κάνουν πάλι ανταγωνιστική» ως προς τον Ατρόμητο και τον Αστέρα τρίπολης. Τότε κάποιοι που μίλησαν για ΚΙΝΕΖΟ ΤΣΑΚΑ, θεωρήθηκαν γραφικοί….

Εγιναν συναντήσεις επί συναντήσεων, μελετήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία, γράφτηκαν κείμενα προσδοκίας και τυπώθηκαν Πρωτοσέλιδα  λαγνείας, αλλά πριν από μερικές μέρες που μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν κάποια γενέθλια, ουσιαστικά μέσω των δηλώσεων του Τράκεως αντιληφθήκαμε ότι κάποιος κάνει τον ΚΙΝΕΖΟ…. Το καλοκαίρι που θα’ ναι παχιές οι μύγες ο Τράκης θα βοηθήσει το κολοσωματείο. Πως? Θα δούμε παρακάτω…

Στις 4-2-2014 λοιπόν η αγαπημένη σε μας ΜΟΛΟΧΑ στο πρωτοσέλιδό της, και μέσα στην ευφορία των γενεθλίων, μας ενημέρωνε ότι το κολοσωματείο θα είναι πλέον «ΕΝΙΑΙΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ». Είχε και μια φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές του θιάσου (ρε Τουίτι είσαι δυο πόντους πιο ψηλός από τον τυφώνα…).

Κι εκεί που τα ζελεδάκια αναθαρρούσαν και πήγαν να σηκώσουν τον κατακόκκινο σβέρκο , μια εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό του Τουίτι, του Ντρέιφους με προγναθισμό, αρκούσε για να ξεκινήσει η κωμωδία. Τι το’ θελες σε μακεδονομάχε να αναφερθείς σε δικαστική εκκρεμότητα του Τράκη? Κοίτα τι έκανες! ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!!

http://www.gazzetta.gr/football/article/586933/minysi-giannakopoyloy-ston-skai-vid

Δεν είναι ποτέ να δυνατό να πιστέψουμε ότι κάποιος «σε’ βαλε» να κάνεις αναφορά σε τέτοια θέματα. Είναι δυνατό επειδή ο Τουίτι αντιλήφθηκε ότι ο Κινέζος ήταν Τσάκας να ξεκίνησε τον Πόλεμο? Μπα…. Δε γίνονται αυτά…

Αλλά τι διαβάζουμε σήμερα στη ΜΟΛΟΧΑ?


 
Ρε σεις δε τα σκέφτεστε τα ζελεδάκια? Τις χιλιάδες πράσινες ευαίσθητες καρδούλες που αγωνιούν? Καλά εμείς το απολαμβάνουμε. «Δεν θέλει ο Αλαφούζος Ενιαίο και Αδιαίρετο ΠΟΑ»?, «Χτυπήματα κάτω από τη μέση»? Καταλαβαίνουμε την απελπισία και την απογοήτευση του Τάκεως, αλλά πάνω στην οργή και την πίκρα του , συνέκρινε τη συμπεριφορά του Τουίτι με «μεθόδους Μαρινάκη». Η μέθοδος του ΘΡΥΛΟΥ είναι μία παιδιά….
ΓΚΟΛ και ΞΕΣΚΙΣΜΑ! Μη πάει αλλού το μυαλό σας….

Και οι βαζελολάγνοι που πανηγύριζαν για την είσοδο του Τράκεως και τη μεγάλη Πανάθα που ήταν στα σκαριά, πως αντιμετωπίζουν το θεματάκι που προέκυψε?

Η φυλλάδα του εργολάβου που ως γνωστών είναι καλή στις αναλύσεις, εύχεται να γίνει ΡΑΝΤΕΒΟΥ πριν τον ΕΜΦΥΛΙΟ.


 
Η άλλη του Vergis τον ΕΝΦΥΛΙΟ τον έχει δεδομένο.


 
Για την εφημερίδα όλων των «αντικειμενικών ολυμπιακών» τι να πούμε?  Γελάνε και τα σκυλιά μαζί της… Η «αριστερή» οπτική μιλάει κάπου στον πάτο του πρωτοσέλιδου για «ΚΡΙΣΗ»! Οι μηνύσεις πέφτουν χαλάζι και οι «αριστεροί» βλέπουν κρίση! Και όλοι ξέρουμε ποιο είναι το αντίδοτο στην κρίση…..
ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟ @ΑΜΗΣΙ!


 
ΥΓ1. Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε το όνομα του φερόμενου ως ΚΙΝΕΖΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ. Ονομάζεται ΒΑΖ ΓΙΑΝ ΤΡΑΚΙ και έχει επιχειρήσεις στη Μαλαισία.

ΥΓ2. Για την βαζελολάγνα του εργολάβου έχουμε ένα ακόμα θεματάκι…
Χτες δεν είδε οφσάιτ στο γκολ του Ατρόμητου. Για να ξεστραβωθούν λοιπόν ξαναβάζουμε το χτεσινό γκολ του Ταυλαρίδη, και εκειό του Ροβίθη με το ζελέ, καθώς και το τι γραφουν σήμερα σε σύγκριση με το τι έγραφαν τότε στις 2/2/2014… πριν 10 μέρες δηλαδή… Πόσο πονάει όταν ο ΘΡΥΛΟΣ νικάει ρε σεις….

Σχόλια

Εικόνα vagio

Ρε παιδια, ασχετο, αλλα τι παιζει με τη Χαλυβουργικη? Μπορει να υπαρχουν συνεπειες για τους Αγγελοπουλους και κατα συνεπεια για την ομαδα?

Εικόνα savvas gridlock

Κρίση υπάρχει, πρώτα και κύρια τη βιομηχανία χτυπάει. Όταν αποφασίσει η Κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους που η ίδια ψήφισε, για να δώσει κίνητρα για παραγωγή, το θέμα θα λυθεί και δεν θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι. Και να μπαίνει μέσα μια εταιρεία με το κεφάλι κάθε χρόνο, αλλά και να πληρώνει με παχυλούς μισθούς τους εργαζομένους της, δεν γίνεται. Εκτός αν πάμε σε άλλα κόλπα και πάει η φοροδιαφυγή σύννεφο, όπως κάνουν άλλοι, που'ναι και στο χώρο του μπάσκετ.

Εικόνα clark gheibol

η αιτία της έριδας είναι άλλη:
ο Αλαφούζος έχει σπαστεί γιατί ο Τράκης έχει φάει όλα τα αράπικα
και ο Τράκης γιατί ο Τουίτης κονταίνει τη διοίκηση της ζέλας
κατά τ' άλλα, μπράβο, βλέπω τελευταία μεγάλο οίστρο