Υπόκλιση στους ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του ΘΡΥΛΟΥ


Tags: πόλο

Κακά τα ψέματα, τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον των οπαδών και των φιλάθλων μονοπωλείται από το ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ κατά δεύτερο λόγο.

Έτσι ξεφεύγουν πολλές φορές από την προσοχή μας επιτυχίες και διακρίσεις που πετυχαίνουν ΑΘΛΗΤΕΣ που δεν αμείβονται με τρελά ποσά, που ασχολούνται από μεράκι και @αύλα με το άθλημα που γουστάρουν, τις περισσότερες φορές μάλιστα στο σωματείο της καρδιάς τους.

Χτές η ΘΡΥΛΙΚΗ ομάδα μας του πόλο, πέτυχε μια απίστευτη νίκη στην Ισπανία επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας Μπαρτσελονέτα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Champions League me 10-11.

http://www.olympiacos.org/article/34892/thryliko-diplo-sti-barkeloni

 Η Μπαρτσελονέτα μέχρι την 5η αγωνιστική που επισκέφτηκε τον Πειραιά ήταν πρώτη και αήττητη στον όμιλο. Αντίθετα ο ΘΡΥΛΟΣ δεν είχε νίκη , αν και είχε παλέψει και τα τέσσερα πρώτα ματς, τα οποία έχασε στις λεπτομέρειες.

Έτσι στις 29 Ιανουαρίου υποδέχτηκε την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά, την οποία νίκησε με 9-8, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη επί ενός από τα θεωρητικά φαβορί. 

http://www.sport24.gr/Sports/Polo/olympiakos_-_mpartseloneta_9-8.2617894.html

Είμαι σίγουρος ότι όταν ξεκινούσαν για την Ισπανία , οι μόνοι που πίστευαν στη νίκη ήταν οι πολίστες μας και το τεχνικό μας τιμ.  Όλοι οι υπόλοιποι τους είχαν ξεγραμμένους. Κι όμως αυτοί επέστρεψαν με το διπλό και τη δεύτερη σερί νίκη τους, που τους βάζουν πάλι σε τροχιά πρόκρισης αν και με λίγες ελπίδες. Κι αυτό γιατί στα επόμενα τέσσερα ματς, τα τρία τα έχουμε στον Πειραιά.

http://www.olympiacos.org/article/34893/diloseis-mpartseloneta-olympiakos

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Μαρτίου την Έγκερ στον Πειραιά, για την 7η αγωνιστική, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ριέκα (εκτός), με την Προ Ρέκο (εντός) και με την Γιουγκ (εντός).

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι αυτούς του ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ που τιμούν τον δαφνοστεφνωμένο, είναι να γεμίσουμε το κολυμβητήριο και στους τρεις αγώνες που θα δώσουν στην έδρα μας. Με τον κόσμο δίπλα τους όλα είναι πιθανά.
 
ΥΓ 1. Οι παιχταράδες μας του ερασιτέχνη συντηρούνται από τα 10ευρα της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ και από τη ΘΥΡΑ 7. Επίσης από το Δεκέμβριο του 2013 βοηθάει σημαντικά ο Χρήστος Φλάμπουρας. Καθήκον όλων μας είναι να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ την προσπάθεια αυτών των παιδιών που φοράνε το σκουφάκι του ΘΡΥΛΟΥ από ΚΑΥΛΑ….
 
ΥΓ 2. Μην περιμένετε να βρείτε ύμνους για τους πολίστες του ΘΡΥΛΟΥ από τα «τρύπια» ΑΡΔακια. Αυτοί αποθεώνουν μόνο τη δημητρούλα τη σαλιάρα. Όσο είμαστε κοντά στο ΘΡΥΛΟ τόσο θα σκάνε τα @ουνόπανα….

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Ολα τα λεφτα, ΔΙΑ, ο τιτλος της αναρτησης: ΥΠΟΚΛΙΣΗ στους ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του ΘΡΥΛΟΥ...