Παπαγαλάκια ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ



Με αφορμή το σάλο που ξέσπασε στις τάξεις του συνοικιακού σωματείων Γκύζη – Αμπελοκήπων, εξαιτίας των αναμενόμενων δηλώσεων του νυν Δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου στις νέες δημοτικές εκλογές Καμίνη (ο οποίος τυγχάνει και γνωστός ζελές…), παρατηρούμε ορισμένα περίεργα φαινόμενα στο χώρο της ΑΡΔικειμενικής δημοσιογραφίας.

Την επομένη των δηλώσεων Καμίνη λοιπόν, που συνέπεσαν με τον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ του ΘΡΥΛΟΥ, ενορχηστρωμένα και οι τρεις ΑΡΔικειμενικές ομού μετά της φιλτάτης ΜΟΛΟΧΑΣ, πρόβαλαν το θέμα σαν ο Καμίνης να έφαγε «φλασιά» και να θέλει το κακό του κολοσωματείου, και να αμφισβητεί την κυριότητα του Γηπέδου.

Για το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Γηπέδου και την παραχώρησή του ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ στον ΠΟΑ έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές παραθέτοντας όλες τις λεπτομέρειες διαχρονικά, που λύνουν το νομικό ζήτημα της κυριότητας σε σειρά άρθρων 

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130409/kato-ta-xeria-apo-ti-leoforo
 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131217/mixalarias-kai-i-leoforos-mas-anikei
 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131228/gipedo-leoforoy-kai-xrisiktisia-ena-taksidi-sto-magiko-prasino-kozmo

Υπάρχει όμως μια Αρδικειμενική που επί τετραήμερο, προβάλει στα πρωτοσέλιδά της το θέμα , παίρνοντας εμφανώς τη θέση του ΠΟΑ και ρίχνοντας ευθύνες στο βαζελάκο Δήμαρχο, που τόλμησε να αμφισβητήσει την κυριότητα του ΠΟΑ και θέλει να κάνει ΠΑΡΚΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ. Μιλάμε για την φοβερή και τρομερή Live Sport στην οποία κουμάντο κάνει ο γνωστός  βαζελάκος ΑΡΔ που φέρει το κωδικό όνομα Vergis.

Στις 26/2/2014 αναφέρεται «σε ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΙΝΗ που ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΟΦΩΡΟΥ».

Επανέρχεται στις 27/2/2014 και αναφέρεται στις αντιδράσεις του  ΠΟΑ με τον χαρακτηριστικό  τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΜΙΝΙ για ΚΑΜΙΝΗ». Οι γνωστές ξυπνιτζίδικες βαζελιές. Αναφέρεται επίσης στο δικόγραφο του Δήμου, όπου «γίνεται ξεκάθαρη αναφορά ότι το Γήπεδο του ανήκει»! Έπεσαν από τα σύννεφα ο Vergis και τα βαζελοΑΡΔακια του! Πρώτη φορά το ακούνε! Δηλαδή υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι το γήπεδο ανήκει στον ΠΟΑ? Και αυτές οι τεράστιες δημοσιογραφάρες δεν το’ χαν πάρει χαμπάρι?

Πάμε παρακάτω…

Στις 28/2/2014 αναφέρεται σε κάποιο «ΤΣΟΥΝΑΜΙ Νο2 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΜΙΝΗ από ΠΑΕ ΘΥΡΑ 13 και ΠΑΝΚΙ». Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια και έχετε και τίποτα μπρατσάκια καλού κακού, μη μας παρασύρει το τσουνάμι του ΠΑΝ.ΚΙ!

Σήμερα 1/3/2014 συνεχίζεται το μπαράζ πρωτοσέλιδων. Ανακάλυψαν «9 ΟΦΣΑΙΝΤ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΧΟΥ». Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Καμίνης καλυπτόταν από τον Κατσουράνη…. Έβγαλε γραμμή ο ΣΚΑΙ….τεθλασμένη όπως πάντα….


 
Καταρχήν υπενθυμίζουμε και πάλι ότι ο Καμίνης είναι δηλωμένος βάζελος (ας πρόσεχε…). Δεύτερον είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε πολλούς. Για να δούμε υπάρχει νομικό έρεισμα σ’ αυτά που λέει?

Στο νόμο  3983/2011 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 144 στις 17/6/2011 , στο άρθρο 23,  προβλέπεται η μεταφορά του Γηπέδου στο Βοτανικό στα πλαίσια της διπλής ανάπλασης. Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας.


 
Επίσης στο νέο ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑΣ / ΑΤΤΙΚΗΣ 2021 του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής,  προβλέπεται η δημιουργία ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ στο σημερινό χώρο του Γηπέδου.

Υπάρχει δηλαδή ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ που ο ΠΟΑ, η ΘΥΡΑ 13 το ΠΑΝΚΙ και τα βαζελολάγνα ΑΡΔακια γράφουν στα φρύδια τους κανονικά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα μιας Ανώνυμης Εταιρίας της ΠΑΕ ΠΟΑ και  όχι ενός ερασιτεχνικού σωματείου ή των κατοίκων του Δήμου και του Λεκανοπεδίου. Και από πάνω «τη λένε» και στον Καμίνη επειδή επιδιώκει την εφαρμογή του Νόμου!

Η λαμογιά και η στιαπού στο DNA τους από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκαν. Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, το κολοσωματείο Γκύζη – Αμπελοκήπων θα σκύψει αύριο στα τέσσερα! Στο μοναδικό νόμο που υποκύπτει διαχρονικά. Στο νόμο που γνώρισαν ΚΑΙ σήμερα οι πιτσιρικάδες βάζελοι πέφτοντας στα τέσσερα (γκολ μη πάει αλλού το μυαλό σας….) από τους ερυθρόλευκους νέους. Στο ΝΟΜΟ του ΘΡΥΛΟΥ….

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Επειδή οι διάφοροι ΑΡΔαίοι νομίζουν ότι είμαστε όλοι μας ηλίθιοι, καταφεύγουν στα πλέον έωλα επιχειρήματα για να πουν / γράψουν τις ΑΡΔίες τους. Λόγου χάριν, διαβάζουμε στη φυλλάδα LIVE SPORT ότι οι "εχθροί-καμίνηδες" του ΠΑΟ επικαλέστηκαν "μέχρι και βασιλικό διάταγμα" για να στηρίξουν τα επιχειρήματά τους ως προς το ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν αποτελεί ιδιόκτητο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟ. Και κοτσάρουν κι από πάνω ένα θαυμαστικό, έτσι, χάριν εντυπωσιασμού. Σου λένε: "σε ηλίθιους απευθυνόμαστε", άσε να κάνουμε το όλον θέμα γελοίο.

Λοιπόν, επειδή το διδακτορικό στα νομικά δεν το πήρα για πλάκα ούτε μου το χάρισαν οι συμαπτριώτες του κ. Σώυμπλε, επειδή εξετίμησαν τη φάτσα μου (αλήθεια λέω, δεν είναι πλάκα ή σχήμα λόγου), ας κάνω στα ΑΡΔάκια ένα δωρεάν μαθηματάκι Εμπραγμάτου Δικαίου τεσσάρων-πέντε γραμμών. Η κυριότητα επί ακινήτων αποδεικνύεται με επίσημα συμβολαιογραφικά έγγραφα ή με νόμους. Επί έτη πολλά η δύσμοιρος Ελλάς ήτο συνταγματική μοναρχία και, άρα, τα διατάγματα που εκδίδονταν και ίσχυαν ήσαν βασιλικά. Στην αληλλουχία τεκμηρίων που προσάγονται και που λειτουργούν ως αποδείξεις της κυριότητας κάποιου επί ενός ακινήτου μπορούν όχι μόνο βασιλικά διατάγματα να βρεθούν, αλλά και σουλτανικά φιρμάνια ακόμα - διότι και οι νόμοι έχουν ιστορία! Πιο απλά δεν μπορώ να τα πω...

Αύριο με τη νίκη.

Εικόνα savvas gridlock

Και χρυσόβουλα, Γιώργο. Τα ξέρουν καλά αρκετοί πρώην διοικούντες το βάζελο τα χρυσόβουλα...

Εικόνα μαουνιέρης

Και που να δει κανείς τα "βακούφικα" και τα "μοναστηριακά" πού στηρίζονται!

Με τη νίκη, σύγγαυρε Σάββα.

Εικόνα vagio

Πολυ σιωπη πριν το ματς ρε μαγκες.. Μεταφερετε και σ'εμας που λειπουμε την περιρρεουσα ατμοσφαιρα!
Παμε χωρις πολλα λογια να τους τσακισουμε? Παμε απλα για μια νικη?? Τι αφουγκραζεστε εσεις?

Εικόνα savvas gridlock

Την ιστορία με τον τελικό Κυπέλλου του 1986 την ξέρεις; Eίναι στο ημίχρονο ο Γεωργιάδης, ο τότε προπονητής μας και πάει να πριζώσει τους παίκτες, λέγοντάς τους ''παιδιά, βγαίνουμε μπροστά και πάμε για την ισοφάριση''. 1-0 χάναμε. Του κάνει τότε ο Αναστόπουλος ''κόουτς, δεν καθόμαστε όλοι πίσω, να χάσουμε 1-0 και να τα ρίξουμε όλα στη διαιτησία;''. Δεν άκουσε το Νικόλα ο Γεωργιάδης και φάγαμε την τεσσάρα. Έτσι και για το σημερινό ματς. Όλα εηαρτώνται απ'τα βαζέλια. Αν κάτσουν πίσω και δεν ξεμυτίσουν απ'την περιοχή τους, θα χάσουν ήσυχα κι ωραία με κάνα 1-0, βαριά βαριά 2-0 και όλοι θα'ναι ευχαριστημένοι. Εμείς για τη νίκη κι αυτοί γιατί θα μπορούν από Δευτέρα να βρίζουν το Σιδηρόπουλο. Αν ανοιχτούν, θα ανοίξουν οι ουρανοί ακόμη πιο πολύ, αφού μας έχει σαπίσει στην βρόχα από χθες.

Εικόνα Count Cagliostro

Μου μάυρισες τη ψυχή ρε Σάββα! Τι σκατά ήθελες και μου θύμισες εκείνο το κωλοπαίχνιδο?

Αληθεύουν κάποια "περίεργα" πράγματα που είχαν ακουστεί για τον Μίχο και την απόδοση του? Παρόμοια είχαν ακουστεί (κάτι είχε ψελλίσει ο Νικολακόπουλος θυμάμαι...)και για τον Σέζαρ στο 4-0 με την ΑΕΚ και έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα την παιδική ψυχούλα μου!

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε μέχρι να εμφανιστεί ο Σωκράτης, από το 1979 ως το 1992, έχουμε πολλά ντέρμπυ με πιασμένους παίκτες δικούς μας από τον Καρκίνο της MOTOR OIL. Στο περίφημο 3-2 των Δέδε-Ζλατάνου-Βουράκη το 1982 για το Κύπελλο, η άμυνα έμπαζε από αριστερά κι από το κέντρο. Αν δεις ποιοι έφυγαν μετά ή ποιοι στοχοποιήθηκαν από τον Νταϊφά κι απ'τους φιλάθλους, που τους καίγανε τα αμάξια, θα καταλάβεις. Καλά, για το φίλο του Ριβάλντο, το Σέζαρ, ό,τι και να πούμε είναι λίγο...

Εικόνα Count Cagliostro

Μου είναι αντιπαθής ο Καμίνης και όποτε τον ακούω να μιλάει διαπιστώνω πως είναι πολιτικός χαμηλής υποστάθμης, κάτι που βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και να είναι θετικό εν τέλει.
Τα νομικά τα κατέχει και πραγματικά φαίνεται από τον ξεκάθαρο τρόπο που παρουσιάζει την υπόθεση του γηπέδου όποτε του ζητηθεί. Οι πιο πολλοί πέφτουν από τα σύννεφα.

Μία απορία έχω: Η παρεξήγηση με το γκρέμισμα (αμήν και πότε!) της Λεωφόρου είναι καθαρά μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης ενόψει εκλογών. Ποιος μπορεί να είναι ο συνηποψήφιος για τον Δήμο που μπορεί να προωθεί τέτοια δημοσιεύματα στις κωλοφυλλάδες;

Εικόνα savvas gridlock

Το θέμα είναι απλό κι ας το πούμε λαϊκά. Όσο υπάρχει Λεωφόρος και Παναθηναϊκός, αν θέλουν οι βάζελοι να παίξουν στη Λεωφόρο, κανείς δεν μπορεί να τους πάρει το γήπεδο, να το γκρεμίσει, να τους αφήσει στον δρόμο κτλπ.. Αυτό λέει ο νόμος κι εφόσον το λέει ο νόμος, εμείς το σεβόμαστε, άσχετα που διαφωνούμε με την προκλητική αβάντα του να παίζει τζάμπα σε δημοτικό γήπεδο για πάνω από 60 χρόνια μια ομάδα. Το να πουλήσουν όμως το γήπεδο ή να το ανταλλάξουν με άλλο οικόπεδο, ας το ξεχάσουν. Η Λεωφόρος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. Τα ''δίνω τη Λεωφόρο για να πάω Βοτανικό'' και ''τη Λεωφόρο δίνουμε με πόνο, για το Γουδί και μόνο'', ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ. Αν φύγετε από τη Λεωφόρο, θα πρέπει να βάλετε λεφτά να φτιάξετε γήπεδο. Όποιος κρατικός λειτουργός υπογράψει μία άλλη απόφαση, τύπου ''παραχωρείται αυτό το οικόπεδο στον ΠΑΟ ως αντάλλαγμα για το γήπεδο της Λεωφόρου, που θα μετατραπεί σε χώρο πρασίνου'', θα πάει ΜΕΣΑ, για απιστία εις βάρος του Δημοσίου. Μιλημένα ξηγημένα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ειναι πραγματικο ΘΡΑΣΣΟΣ και πουστια, κατι που τους δοθηκε ΜΟΝΟ για να παιζουν, να το θεωρουν δικο τους και να εχουν αβανταδορους πολιτικους και δημοσιογραφους που να στηριζουν τη λαμογια. Οι ιδιοι δημοσιογραφοι που ντρεπονται για τη δηθεν παραγκα και τις αβαντες του γαυρου...