Σαν Σήμερα 2/3



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια….
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
02/03/1947  ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  14η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Πειραιώς  1-2  16' ΒΑΖΟΣ, 34' Τσίλης, 75' ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ.
 
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πήλιουρη, ο Θρύλος κερδίζει τον Εθνικό στο Ποδηλατοδρόμιο, μπροστά σε πολλούς γαύρους.
 

 
02/03/1969  ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  22η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0-1  85' ΣΙΔΕΡΗΣ.
 
Ο Θρύλος με γκολ του Σιδέρη στο τέλος παίρνει μία πολύ μεγάλη νίκη. Με το που μπήκε το γκολ, οι γαύροι με τις αντιδράσεις τους κόντεψαν να γκρεμίσουν τα Φιλαδέλφεια, όπως γράφει το ΦΩΣ και επιβεβαιώνει ο Γιάνναρος ο Ζαδές στην Ηχώ.
 




 












 
02/03/1975  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  20η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  0-1  5' ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ.
 
Θρίαμβος του Ολυμπιακού του Πετρόπουλου, 2 μήνες μετά την παραίτηση Γουλανδρή, στον δρόμο για το τρίτο σερί πρωτάθλημα.
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ





 
02/03/1977  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  Προημιτελική Φάση  Κύπελλο Ελλάδος 2-1  47' ΚΥΡΑΣΤΑΣ, 54' Ψαρράς, 64' ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ.
 
Πολύ δύσκολη νίκη επί της μαχητικής Παναχαϊκής στο Καραϊσκάκη, μπροστά σε ελάχιστους γαύρους, αφού έριχνε χιονόνερο και η ομάδα παρουσίαζε συμπτώματα διάλυσης. Έφυγε ο Γουλανδρής και ακολούθησε το χάος.
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ





 
02/03/1986  ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  22η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας  3 – 1  6' Παπαδόπουλος, 12' Παπαϊωάννου, 37' ΒΑΪΤΣΗΣ, 65' Χατζηπαναγής.
 
O Oλυμπιακός του Γεωργιάδη χάνει εύκολα από τον Ηρακλή του Αλέφαντου, ο οποίος δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως έσπασε το κατεστημένο του Ολυμπιακού. Λίγα χρόνια μετά άρχισε να το παίζει Ολυμπιακάρας ο κυρ-Νίκος, στα γεράματα του βγήκε...
 
 
 
02/03/1997  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  23η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής 4-0  2' ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ, 24' ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, 43' ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ, 57' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
 
Eύκολη νίκη με καλή εμφάνιση επί του αδύναμου Αθηναϊκού, στο δρόμο για το πρώτο πρωτάθλημα μετά τα πέτρινα. Οι εντός έδρας νίκες ήταν ζητούμενο εκείνη την χρονιά και όταν έρχονταν με άνεση, προκαλούσαν ανακούφιση στο λαό του Θρύλου.
 

 
 
02/03/1998  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  24η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής 0-1  49' ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ.
 
Πολύ δύσκολη νίκη του Θρύλου του Μπάγεβιτς επί της Προοδευτικής του Καρούλια στη Νίκαια, στον δρόμο για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα μετά τα πέτρινα. Το γκολ που έχασε ο Μάρκος Δήμος μετά το 0-1 είναι όχι απλώς άχαστο, αλλά πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα αν καταφέρεις από εκεί να αστοχήσεις. Για άλλη μία χρονιά φτύσαμε αίμα με το ''γαυροπαράρτημα'' του Καρρά, που λέγανε οι ''γνώστες'' αντιολυμπιακοί.
 

 
 
02/03/2000 Εύκολη νίκη του Θρύλου του Ιωαννίδη επί της Ολύμπια με 68-52 στο ΣΕΦ.
 
 
02/03/2003  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  21η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής 1-3  19' ΚΑΣΤΙΓΙΟ, 80' - 84' ΟΦΟΡΙΚΟΥΕ, 82' Τάτσης.
 
Μεγάλη νίκη μέσα στον Κορυδαλλό, με πρωταγωνιστές τους Καστίγιο-Οφορίκουε. Την ίδια μέρα ο Μπάγεβιτς γνωστοποιεί ότι δέχεται σφαίρες στο σπίτι του για να εγκαταλείψει την ΑΕΚ και πως αν πάθει κάποιο μέλος της οικογένειάς του κάτι, θα σκοτώσει το Χατζημούσια της Φλορίτζιναλ.
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTIME 3/3
Το πρωτοσέλιδο αναφέρεται στην κούλα, τη φλορίτζιναλ που είναι "αλλιώς" και στη διαμάχη τους με τον Ντούσαν.

 
 
02/03/2009 Μεγάλη νίκη με σκορ 77-75 στο ΣΕΦ επί του ΠΑΟ και οριστικά ο πανάκριβος Θρύλος του Γιαννάκη παίρνει το πλεονέκτημα έδρας για τα play off. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπουρούσης, ο Βασιλόπουλος για το νικητήριο καλάθι, αλλά από κοντά και οι Γκριρ-Παπαλουκάς. Για τον ΠΑΟ ο Σπανούλης ήταν σε ένα ακόμη ντέρμπυ μια ομάδα μόνος του, ενώ τον βοήθησε και ο Μπατίστ.
 
 
 
 
02/03/2011 Οι απλήρωτοι παίκτες του βόλλεϋ πετάνε εκτός τελικού τον ΠΑΟ σε ένα συγκλονιστικό ματς στου Ρέντη, που κρίθηκε με άσο του Ντεσπέιν στο τάι μπρέικ. Στο τέλος πήρανε και το Κύπελλο στην Ορεστιάδα, με νίκη 3-1 σετ επί του Ηρακλή. Με εντολή Μαρινάκη πήρανε κάποια λεφτά μετά το ματς. Εντολή του Μαρινάκη, που ''παντελονιάζει απ'τον Ολυμπιακό'', όπως λένε κάποιοι ''γνώστες''.
 
 
02/03/2013  ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  24η Αγωνιστική  Superlague  0-4.  7' - 78' ΤΖΕΜΠΟΥΡ, 69' ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ, 86' ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
 
Περίπατος του Ολυμπιακού του Μίτσελ στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστές τους Τζιμπούρ και Αμπντούν. Στο βόλλεϋ ανδρών ο Θρύλος κατακτά το Λιγκ Καπ, με νίκη επί της Κηφισιάς.
 
 
 
 
 
02/03/2016  ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2015-16  Ημιτελική φάση 1ος αγώνας   9’ Μακ / 27’ Καμπιάσο, 57’ Φουστέρ
 
ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ στην τουμπίτσα, τους έκανε, πλάκα, 1-2 που θα έπρεπε να ήταν 1-4, δύο πέναλτι κλεμμένα από τον Παππά, ανοχή του ΚΟΡΑΚΑ στις φωτοβολίδες, και το ποτήρι που χτύπησε τον Σίλβα, ανοχή στα τσεκούρια του παοκούλη. Στο 86' ανακάλυψαν μια ανύπαρκτη φάση για να ΣΚΟΥΞΟΥΝ. Όχι για τη φάση, αλλά από τον πόνο στο πρωκτό. Χέρι του Μακ το μετέτρεψαν σε πέναλτι που δήθεν δεν έδωσε ο Παππάς και άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια που κάνουν κάθε φορά που ΠΟΝΑΝΕ εκεί στο βορρά....Η πλάκα που τους κάναμε ολοκληρώθηκε, ξαναβγαίνοντας ο ΘΡΥΛΟΣ στο γήπεδο να συνεχιστεί ο αγώνας για να μη τιμωρηθούν...
 
 
 
Οι ηθικοί αυτουργοί για όσα συμβαίνουν, άρχισαν τα κροκοδείλια, αλλά ούτε τις καφρίλες καυτηρίασαν, και απ έξω απ έξω, σχεδόν ρίχνουν την ευθύνη στον Ολυμπιακό..... ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!
 
02/03/2017  Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2  Κύπελλο Ελλάδας 2016-17 | Προημιτελική φάση | 2ος αγώνας   46’ Ντάουντα / 63’ Ρομαό, 71’ Φορτούνης
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου - Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος
 
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ» ο ΘΡΥΛΟΣ, πήρε ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ πρόκριση για τον ημιτελικό. Πολλοί περίμεναν να βγάλουν χολή γιατί θεωρούσαν τον αποκλεισμό σίγουρο. Είχαν και την καβάτζα της «εξομάλυνσης» με γκολ offside 1 μέτρο , προσφορά της προσκυνημένης στην «εξυγίανση» ένωσης Αιτωλοακαρνανίας. ΑΛΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.
 
 
 
 
 
Ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ "αντικειμενικοί", αφού δε "σας βγαίνει" τι το παλεύεται; 
 

 

Σχόλια

Εικόνα christos gaglias

Με παο εννοούσα παραπάνω!!!!Ο δαίμων του πληκτρολογίου

Εικόνα christos gaglias

Το ματς μπάσκετ με πια όπως και το ματς ποδοσφαίρου με πια που έγινε την ίδια μέρα,έγιναν 1 Μαρτίου Κυριακή!!!Απλά οι εφημερίδες το είχαν στις 3 Μαρτίου γιατί 2 ήταν καθαρά δευτέρα!!!