Ή 200 ευρώ ή τίποτα



Χθες οι συστημικές πατσαβούρες και ΜΜΕ, πρόβαλαν με θέρμη και ενθουσιασμό μια δήλωση – τελεσίγραφο , του ιδιοκτήτη της πρωταθλήτριας Ελλάδος kick boxing. Με το γεγονός ότι αγωνίζονται σε λάθος Εθνικό πρωτάθλημα, αφού οι οπαδοί τους φέρουν αυθορμήτως σημαίες γειτονικής χώρας θα ασχοληθούμε άλλη στιγμή.

Ο Ιβάν λοιπόν, αφού συνεχάρη τους kickboxers της ομάδος του αμέσως μόλις κατέβηκαν από το ρινγκ, σε επίσκεψή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είπε κάποια πραγματάκια…

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/savvidhs_h_12_ek_h_tipota.2683029.html

« Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει στον προϋπολογισμό πάνω από 12 εκατ. των τρεχόντων οφειλών και 9 εκατ. έχει εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές. Είναι νέα συνιστώσα, είναι νέο εισόδημα. Ο προϋπολογισμός δεν λάμβανε αυτά τα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω την Ελληνική Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ έχει οφειλές προ δεκαπενταετίας και δεν τα πληρώνει, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια παράδοση. Εγώ λέω, είναι 11 εκατομμύρια ευρώ και λέω ότι εγώ είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω, στείλτε αυτά τα χρήματα για την στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, τις οποίες προσάπτετε σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει.
Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος να λαμβάνει 12 εκατομμύρια και δεύτερον το κράτος δεν λαμβάνει τίποτα…»

Έχουμε δει την προηγούμενη ρύθμιση χρεών για τους «αδικημένους» του βορρά. Όλως τυχαίως από τον ΠΑΟΚΑΡΑ Γ. Ορφανό (δεν ξέρω αν θυμάστε ακόμα την κυβέρνηση του συζύγου της κυρίας Νατάσσας…)

Καλά με τους γελοίους που τον άκουγαν να τους μιλάει και έσκυβαν το κεφάλι σα μουζίκοι θα ασχοληθούμε σε λίγους μήνες στις εκλογές. Συνηθισμένοι είναι εξάλλου να τείνουν τα νώτα.

Ποιός είναι τελικά  αυτός που θέτει όρους? Είναι τόσο ισχυρός? Αισθάνεται τόσο δυνατός ώστε να εκβιάζει ολόκληρη κυβέρνηση?
 
Πάλι με το στόμα αυτοαναγορεύεται σε επενδυτή, που θα βάλει 150 μύρια σε τρία ή σε πέντε χρόνια (δεν έχει αποφασίσει ακόμα…) και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας. Με την εμπειρία που έχουμε ήδη από το Μακεδονία Παλλάς και τη ΣΕΚΑΠ μάλλον δεν δικαιούται να θέτει όρους ο «Τσάκας της Στέπας»

Πόσες φορές θα χαριστούν τα χρέη στη ΔΕΚΟ του ΒΟΡΡΑ? Με τέτοιους «επενδυτές» θα εξυγιανθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο? Σαν τον Ιβάν και τον Τουίτι? Του «μιλητού» και των δόσεων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ?

Τελικά Βαγγέλη και Αγγελόπουλοι είστε ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ….
 
ΥΓ. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Ιβάν μου ήρθε στο μυαλό ένα χρέος 340 ευρώ που έχω από το ΦΠΑ του 2013. Και ανέτρεξα στο Θεμελιώδη Νόμο αυτού του Κράτους. Το Σύνταγμα….
 

Επειδή λοιπόν όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε τα ίδια δικαιώματα….
Άκου με Στουρνάρα…  Ή 200 ευρώ ή τίποτα!  Τις προσαυξήσεις ξέχνα τες….

Σχόλια

Εικόνα red apple

...Έχει στείλει στον προϋπολογισμό... Τί διάολο ρε ΔΙΑ μας; Ταχυδρομικό περιστέρι είναι ο Τζάμπας Τσάκας των Στεπώνε και των Ερήμωνε;
Άκου "έχει στείλει"...

Μας... έστειλες τεράστιε!

Εδώ που τα λέμε, έχω κι εγώ κάμποσο χρέος...Λέω να προσφύγω σε ανάλογο διάβημα τύπου Take it or Leave it

Εικόνα SAVE WILLY

Ξεχνας αγαπητε ΔΙΑ σε ποια χωρα ζεις!!!
το πιο πιθανο ειναι να καταβαλεις εσυ και ολος ο κοσμος τις ωφειλες μαζι με τις προσαυξησεις παρα να πληρωσει η αξυριστη κοντοκωλα τα χρεη της αγαπητικιας του Μακεδονικου χαλβα κολκα.

Εικόνα vagio

Χαχαχα τρομερο το τελειωμα ρε Δια, γαματο!
Ετσι, τριξε του τα δοντια του μπινε του στουρναρα. Μη σου παρει τον αερα!

Εικόνα apostolos gaganis

Πολυ ωραιο σχολιο ΔΙΑ, ειδικα το τελειωμα του. Σπανια διαβαζεις κειμενο με τετοια αιχμηρη ειρωνεια, και οχι μονο σε οπαδικο ιστοτοπο. Κι εκεινα τα Ελληνικα του μεταφραστη ρε παιδακι μου, ανταξια σιγουρα των οσων θα τους ειπε αυτος ο νεοκοπος...Ιωαννης Βαρβακης! Μ΄αρρωστησανε...