Νιούρισε ο τιγρούλης των φρίσκις και τρόμαξε ο ΣΥΡΙΖΑ


Tags: -

Πριν λίγες μέρες η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της, διατύπωσε απόψεις σχετικά με το γήπεδο της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη στα Νέα Φιλαδέλεφεια, με αποδέκτη συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, που δεν άρεσαν στον «επενδυτή» πελάτη του Φαήλου. By the way, για τη νέα καταδίκη που επέπεσε επί της κεφαλής του «τίγρεως» των φρίσκις, έχουμε απίστευτο τουμπεκί από τα λαλίστατα παπαγαλάκια – ΑΡΔ.

Μετά τις δηλώσεις της Κας Δούρου είχαμε μια «αυθόρμητη επίσκεψη» από  «οπαδούς» της κούλας στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Φώναξαν κάποια συνθήματα κατά της Κας Δούρου, πέταξαν και κάποια φειγ βολάν και «αποχώρησαν».

Χτες, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με το θέμα του γηπέδου της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να κατασκευάσει το νέο γήπεδό της στο οικόπεδο που της έχει παραχωρηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο θα στηρίξει τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, εφόσον χρειαστεί, θα υποβάλλει βελτιωτικές προτάσεις για τη πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και για τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί ούτε προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ή πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ως εκ τούτου αποδοκιμάζει πλήρως όσα δημοσιεύματα, απ’ όπου κι αν προέρχονται, επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με τον κόσμο της ΑΕΚ και τους κατοίκους της περιοχής.
Αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούμε ότι εξυπηρετούν και προωθούνται από συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, εν’ όψη των κρίσιμων εκλογών του Μαΐου, στις οποίες ο Λαός μας έχει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και για την απομάκρυνση της τρόικα και των μνημονίων της καταστροφής».

Λοιπόν μάγκες, εκεί στην ροζ αριστερά που υποτίθεται ότι θέλετε να κυβερνήσετε, όταν έρθει το νομοσχέδιο, και αφού θέλετε να κάνετε βελτιωτικές προτάσεις (τρομάρα σας…), να προτείνεται να «φάνε» και το Άλσος δίπλα, να χτιστεί και το περιβόητο εμπορικό κέντρο που σχεδίαζε ο ντέμαρος ο βανδής, και γενικά όταν ακούτε νιαουρίσματα από τον τιγρούλη, να τρέχετε για πάνες.

Λίγη τέτοια «στήριξη» ακόμη προς την Υποψήφιά σας και θα κάνει πάρτι ο Σγουρός. Ο οποίος φρόντισε να περιλάβει στο ψηφοδέλτιό του και τον τροχονόμο Ηλία Ατματζίδη. Το γνωστό Ηλία, που κοιτούσε το ρολόι για να μετρήσει τα γκολάκια που φόρτωνε την ομαδούλα του ο ΘΡΥΛΟΣ. Τόση εκλογική δύναμη έχει πια η κούλα?

Πως την αδειάσατε έτσι τη κοπέλα ρε κλεφτόπουλα? Το μόνο που δε βάλατε στην ανακοίνωσή σας, ήταν προτροπή προς τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου να ψηφίσουν Σγουρό. Αλλά σας έχω ικανούς και γι αυτό στο επόμενο νιαούρισμα….

Προσέξτε μη τσιτώσετε τους ΓΑΥΡΟΥΣ και κοιτάξτε να είστε σοβαροί. Αν κουμάντο στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν οι βουλευτές οπαδοί της κούλας, σαν το Στρατούλη, να μας το πείτε μα ξέρουμε τι μας γίνετε.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ…..
 
ΥΓ. μέσα σ’ όλα να κι ο δημαρχούκος Καμίνης να δηλώνει ΠΑναθηναικός ανάμεσα στ’ άλλα.

ΠΟΑ και Ποδονίφτης οι ευνοημένοι της πλειοδοσίας των ξευτιλισμένων πολιτικών. Θα έχουμε γλέντια…..

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΛΠ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ

Εικόνα apostolos gaganis

Τωρα, ειλικρινα, ολο λεω να τα παρατησω γι΄αποψε τα σχολια, αλλα ολοι εσεις ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ του RATM με οσα ανεβαζετε ( και μπραβο σας εδω που τα λεμε ), δεν αφηνετε ανθρωπο ν΄αγιασει...

Γιατι ειχε/εχει κανεις καμια αμφιβολια για το τί ειδους ΄΄φορεας αλλαγης,, στη χωρα, θα΄ναι ο ΣΥΡΙΖΟΥΛΗΣ;... Τα ιδια και χειροτερα σκατα με τους αλλους απατεωνες που μας κυβερνησαν τοσες δεκαετιες και μενουν ακομα στην εξουσια, θαναι...Μην ξεχναμε τον χαρακτηρισμο που τους αποδοθηκε απο κατι ημιπαραφρονες πολιτικους τους αντιπαλους: ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...( Σ.Σ. απο μικρο κι΄απο τρελο μαθαινεις την αληθεια )...Μονο οι πολιτικα γκαβοι και οι χομεινιδες δεν βλεπουν οτι οι κωλοτουμπες τους πανε συννεφο απ΄την αρχη της αιμοδοτησης τους με τα στιφη των απογοητευμενων ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ,και οχι μονο, που μετετρεψαν στο αψε-σβησε( ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! )το οριακο τους και προθανατιο 3 - 4% σε 25 - 30%...

Αληθεια, αδελφια, προβληματιζομαι για το τί θα κανω μεθαυριο, την ωρα της κρισης, κι΄εχω πεσει σε μεγαλο gridlock...

Εικόνα johelen

φιλε συμμαζεψου εχεις ξεφυγει με τα πολιτικα,χρησιμοποιεις το site για αλλους λογους και κανεις copy paste τα λογια καποιων αλλων ξερεις εσυ.Συμμαζεψου ολοι γαυροι ειμαστε και μας προσβαλεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα σχολιάσω μόνο την τελευταία σου φράση. Όλοι γαύροι είμαστε ρε φίλε, αλλά δεν σε είδα να σχολιάζεις στα εκατοντάδες άλλα άρθρα του site που αφορούν τον Ολυμπιακό. Δηλαδή στα του Ολυμπιακού δεν μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις και στα πολιτικά μπαίνεις κατ' ευθείαν μόλις σου θίχτηκε το κόμμα; Πού είναι η ευαισθησία σου, που τόσο απλόχερα εκφράζεις για τα κομματικά, στα θέματα του Ολυμπιακού; Συγκαταλέγεσαι στα τρία άτομα που αποδεικνύονται πολιτικά ευαίσθητοι σε τούτο το site. Ο δεύτερος ήταν ένας από τη Λαμία, ο οποίος -ω τι σύμπτωση- κι' αυτός δεν είχε σχολιάσει κάτι για τον Ολυμπιακό ποτέ, παρά μόνο ενοχλήθηκε όταν θίχτηκε το κόμμα του (και για να μη νομίζεις ότι το λέω με προκατάληψη λόγω διαφορετικών πολιτικών φρονημάτων, σε πληροφορώ ότι με τον τυπά από τη Λαμία είχαμε κοινή κομματική ταυτότητα). Ο τρίτος ήταν ο βάζελος, ο Εν Αθήναις, ο οποίος προσπαθούσε συνεχώς και ανεπιτυχώς να σπείρει πολιτική διχόνοια. Εννοείται ότι έφαγε τα μούτρα του, αφού εμείς οι γαύροι δεν είμαστε φορέας και πληρωμένοι του κάθε Πατέρα και Βγενόπουλου για να τρωγόμαστε μεταξύ μας για τα πολιτικά. Όχι πως δεν είναι θεμιτό αυτό, αλλά όχι εδώ. Όχι όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω: ένας εσύ, ένας ο Λαμιώτης και ένας ο βάζελος...

Εικόνα apostolos gaganis

Φιλε, αν δεν σ΄αρεσε το σχολιο μου δικαιωμα σου. Σε βεβαιωνω οτι ηταν απολυτα ειλικρινες και δεν απεβλεπε ΠΟΥΘΕΝΑ. Και επειδη δεν με ξερεις, ασε καλυτερα τα σεναρια για τις προθεσεις μου, οπως και για τις... μεθοδευσεις μου και προσεχε τα σχολια σου ναναι ΕΥΠΡΕΠΕΣΤΕΡΑ και ΟΧΙ σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τονο ( ΄΄συμμαζεψου,, και τα τοιαυτα...). Η αναρτηση ειχε μεν αθλητικο ενδιαφερον, ηταν ομως καθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ χαρακτηρα και συνακολουθα (και ) το σχολιο μου, που θαταν σκοπιμο να το διαβασεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ. Ασε λοιπον αυτο το ... αυστηρο και πατερναλιστικο υφακι, ειδικα οταν απευθυνεσαι σε καποιον με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και φωτο του ΕΑΥΤΟΥ του, και φυλαξε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σου ( απολυτως αδικες και γιαυτο προσβλητικες για το ατομο μου ) κρισεις, γι΄αλλου. Ιδιαιτερα εκεινο το ΄΄ΜΑΣ΄΄ στο ΄΄προσβαλλεις΄΄ ( γραφεται με δυο λαμδα ), για...ξεκαθαρισε μου ΠΟΙΟΥΣ ΄΄ΜΑΣ΄΄ εκπροσωπεις κι΄απο ΠΟΤΕ;

Τελειωνω με τη φραση σου ΄΄ολοι γαυροι ειμαστε΄΄. Και βεβαια ετσι ειναι. Σ΄αυτο συμφωνω μαζι σου, και κανονικα δεν θαπρεπε να υπαρχουν σχολιασμοι πικροι και οξυθυμοι του ειδους αυτου. Οταν ομως ο αλλος παρερμηνευει τις προθεσεις μου και- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ - μου αποδιδει κινητρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ απο την πραγματικοτητα, ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Εικόνα yiage

Αποστολε εχεις δικιο φιλε και μη μασας. Το πολιτικο σχολιο σου ηταν σωστο οσο και παραδεκτο απο ολους τους Ελληνες. Ολοι λεμε οτι εχουμε να κανουμε με λαμογια που "εκπροσωπουν" τους Ελληνες στο κοινοβουλιο τα οποια λαμογια ανηκουν σε ολα τα κομματα. Αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο κανοντας λαθη και "λαθη" που επιβαρυνουν την διαβιωση των πολιτων.
Εδω το ΡΑΤΜ ειναι οπαδικος χωρος αλλα για να ειναι καποιος οπαδος προυποθετει να ειναι πολιτης -οπως ελεγαν και οι αρχαιοι φιλοσοφοι μας πολιτης ειναι καποιος απο την ωρα που γεννιεται εντος μιας κοινωνιας-
οποτε και θεωρω οτι καποιες γενικες πολιτικες τοποθετησεις που ενεχουν σεβασμο και διακριτικοτητα ειναι φυσικο να εκφραζουμε εδω και δεν ειναι κακο απο την στιγμη μαλιστα που η συχνοτητα που αυτες οι αποψεις εκφραζονται ειναι αραιη και οχι κουραστικη.
Οσον αφορα τον προβληματισμο σου για την ψηφο να ξερεις δεν εισαι μονος αυτο που θα συνιστουσα στον καθενα ειναι να αφουγκραστεις αποψεις απο ολα τα πολιτικα κομματα εντος κι εκτος βουλης και με ΣΟΦΙΑ αποφασισε.

Συγγαυρε ΧΑΙΡΟΜΑΙ για αυτο που εισαι οπως αφηνεις να αντιληφθω απο τα γραφομενα σου γενικοτερα.

Να εισαι Γερος και Δυνατος!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστω αδελφε. Το 30% περιπου ολων των αναρτησεων του RATM εχουν αθλητικοπολιτικο περιεχομενο και ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΥΝ. Εχουν περασει οι ΠΑΝΤΕΣ απο τουτο τον ιστοτοπο και ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ: Βασιλιαδες μεχρι τριτης γενεας, Χουντες, Νεες Δημοπρασιες, Θασοκ, τωρα Συριζα, μεγαλοσχημονες οικονομικοι παραγοντες και...και... Ετσι ειναι. Ο Αθλητισμος αποτελει γενικα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, οχι μονο στη χωρα μας, αλλα σ΄ολοκληρο τον ΠΛΑΝΗΤΗ. Στις πλατες του παιζοντουσαν ανεκαθεν ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ο Αθλητισμος ηταν και, δυστυχως, παραμενει ΜΕΣΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Πως ειναι λοιπον δυνατον να παραβλεψει κανεις, κριτικαροντας τα αθλητικα τεκταινομενα, αυτη την ΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ διασυνδεση; Δεν ειναι επομενως ουτε αποδεκτο ουτε νοητο ενα οπαδικο σαιτ, ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ. Αυτα τα δυο, ειτε το θελουμε ειτε οχι, ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ( ιδιως ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. Καλα και αγια λοιπον κανει το RΑΤM και στις αναρτησεις του θυμιζει, αναλυει, συγκρινει, αποκαλυπτει, τεκμηριωνει τα οσα γραφει, ΣΦΑΙΡΙΚΑ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Δεν αρκειται μ΄αλλα λογια μονο στα... συστηματα του Μιτσελ ή στις θλασεις - λεμε τωρα - του Ιμπαγασα...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Απόστολε είσαι απόλυτα σωστός με τις απόψεις σου για το συνονθύλευμα που ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία.Πιάνουν πόρτες στο αεκάκι,οι Καμίνηδες γλύφουν τον βάζελο και σε εμάς υπάρχουν κάποιοι που δυσαρεστήθηκαν (!!!) όταν άκουσαν την περίπτωση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ο Μαρινάκης στον Πειραιά.

Η πλάκα είναι ότι μπερδεύουν την πολιτικη με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους κομματικούς φυτευτούς με ανεξάρτητες και αυτόνομες υποψηφιότητες,πασπαλίζοντας και ένα no politica έτσι για να υπάρχει.No politica ευαγγελίζονται και τα χανούμια με τους βάζελους αλλά κάνουν ανοιχτούς εκβιασμούς για μαύρο στον Καμίνη και την Δούρου αλλά όταν εμείς μιλήσουμε για τον σιχαμένο Μιχαλιολάκο αμέσως θα πεταχτούν κάποιοι να κατηγορήσουν για ανάμειξη της πολιτικής στον Θρύλο και τρίχες κατσαρές.

Ηρθε ο καιρός να μιλήσουμε και εμείς οι Ολυμπιακοί και το κυριότερο να αρχίσουμε να παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας αρχίζοντας από τον Πειραιά και προχωρώντας στις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές που ακολουθούν,δείχνοντας την δύναμη της ψήφου μας με το μαύρισμα των εχθρών της ομάδας και την προώθηση των φίλων.

Τα no politica είναι για την εξέδρα στη κάλπη μπροστά είμαστε φουλ politica με κριτήριο ΚΑΙ την αγάπη μας στο Θρύλο.

Εικόνα apostolos gaganis

Να΄σαι καλα φιλε Αλεξανδρε. Λες ΑΛΗΘΕΙΕΣ, κι΄αυτες τσουζουν μερικες φορες. Ενα πραγμα που ζηταω διακαως και εξακολουθητικα χρονια τωρα, ειναι Ν΄ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο- Λ -Η Η ΑΛΗΘΕΙΑ, οπως ειναι, αφκιασιδωτη, με πραγματικα ειλικρινη διαθεση, εστω κι αν ειναι ΟΔΥΝΗΡΗ ή ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ για πολλους ή μερικους ή και για΄μενα... Μπορει η δικια μου η αληθεια να διαφερει απο΄κεινη αλλων. Ειναι φυσικο αυτο. Ας αντιπαρατεθουμε λοιπον με βαση τα επιχειρηματα μας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. Η ΓΝΗΣΙΑ ΓΑΥΡΩΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ.