Οι δηλώσεις του Λοράν Μπλαν για το ΘΡΥΛΟ


Tags: -

Από το 2003 η βαζέλικη και βαζελολάγνα ΑΡΔογραφια και προπαγάνδα δημιούργησε το παραμύθι που μάσησαν και πολλά νεογαυράκια ότι τάχα σε δηλώσεις του ο Φέργκιουσον είχε αναφερθεί ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ στο ΘΡΥΛΟ.

Έχουμε δει πως πλάστηκε αυτό το παραμύθι, που κατά καιρούς και ειδικά πριν από ευρωπαϊκούς αγώνες του ΘΡΥΛΟΥ γανώνει τα μυαλά των φιλάθλων.

Η ζωή όμως τα φέρνει έτσι που και οι ΨΕΥΤΕΣ αποκαλύπτονται , αλλά και οι αξίες αναγνωρίζονται. Σε αντίθεση λοιπόν με τον Φέργκιουσον που ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ  για τον Ολυμπιακό, αλλά για την Ιντερ, ένας άλλος προπονητής μεγάλης ομάδας που αγωνίζεται ήδη στο προημιτελικά του CL και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να προκριθεί στα ημιτελικά, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ στο ΘΡΥΛΟ μας και μάλιστα με κολακευτικά λόγια.
 
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λόραν Μπλαν, κατά τη συνέντευξη τύπου του σημερινού β’ προημιτελικού με την Τσέλσι έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και τον συνέκρινε με την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο. Δήλωσε πως τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού θα είναι εξίσου δύσκολα με εκείνα στο ‘Καραισκάκης’.

Συγκεκριμένα είπε: « Θα υποφέρουμε στα 20 πρώτα λεπτά. Θα μας επιτεθούν. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να μας κάνουν να υποφέρουμε. Ούτε έχουμε έρθει γι΄ αυτό. Σπάνια συμβαίνει με την ομάδα μας, να υποφέρει σε ένα παιχνίδι. Αλλά είχε συμβεί και με τον Ολυμπιακό, στο σπίτι του, παρότι κάτι τέτοιο δεν το είχε δειξει το τελικό σκορ, 4-1».
 
Τι είπε αυτός ο «άμπαλος» ο Μπλαν? ότι στην ομαδάρα που έχει φτιάξει φέτος, είναι ΑΣΥΝΙΘΙΣΤΟ να βρεθεί αντίπαλος που να την κάνει να υποφέρει. Κάτι τέτοιο  της έχει συμβεί φέτος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και αυτή ήταν στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ από το ΘΡΥΛΟ, άσχετα με το τελικό σκορ. Στο ΘΡΥΛΟ αναφέρθηκε. Σε καμιά άλλη ομάδα.

Αφού ασχοληθήκαμε με τις δηλώσεις του «άμπαλου» Μπλαν, ας γυρίσουμε και πάλι στη μελέτη των αναλύσεων των Αλέφαντων, των Χελάκηδων, των Δημάτων και των λοιπών αναληταράδων που διαμορφώνουν τις απόψεις μας.

Θέλετε δε θέλετε ο ΘΡΥΛΟΣ έχει μεγαλώσει στην Ευρώπη. Και δεν έχει μεγαλώσει με το στόμα όπως ο «πρέσβης». Έχει μεγαλώσει με αγώνα, με ιδρώτα, με αποτυχίες αλλά και μεγάλες επιτυχίες, με προσπάθεια και με τη στήριξη του κόσμου μας. Και με δυο προέδρους που είχαν όραμα να κάνουν το ΘΡΥΛΟ μεγάλο. Γι’ αυτό ρε ξεφτιλισμένοι και δεν κλαιγόμαστε αν ο πρωταθλητής της σεζόν 2015-2016 ή όποιας άλλης θα κληθεί να παίξει προκριματικά. Κλαίγεστε εσείς για τα ρδελαμπου που στηρίζετε. Για τις ΔΕΚΟ νοιάζεστε. Δεν σας ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το «μεροκάματο» μη χάσετε ….

Σχόλια

Εικόνα max1964

Το τι λένε ορισμένοι δημοσιογράφοι δεν με νοιάζει καθόλου .
Αυτο που με ενοχλεί ειναι η αντίδραση δικών μας δημοσιογράφων .
Εκπομπή σε κανάλι αθλητικό στο πάνελ Νικολογιάννης και ένας Βασιλοπουλος
Ισως ο μεγαλύτερος αρδ στην ιστορια . Βρίζουν συνέχεια τον ολυμπιακό και ο
δημοσιογράφος του ολυμπιακού ,προσπαθεί να απαντήσει με ενα στυλ απολογίας .
Ο μόνος που προσπαθεί να αντιδράσει ειναι ο καρμοιρης .
Μήπως πρέπει κάτι να αλλαξει ?

Εικόνα μαουνιέρης

Ν' αγιάσει το στόμα όλων των από κάτω σύγγαυρων σχολιογράφων! Αν περιμένουμε από τα "ολυμπιακάκια" να αρθρώσουν λόγο ολυμπιακό, καήκαμε! Όλοι αυτοί κοιτάνε να μην κόψουν τις όποιες γέφυρες έχουν με (όλους) τους απέναντι, φοβούμενοι μην τυχόν βρεθούν χωρίς δουλειά. Τάχα για να πάνε ύστερα "από 'κεί" και να γράφουν "διάφορα". Είναι όλοι τους "ντροπαλούληδες ολυμπιακοί" - και εύκολα γίνονται, άμα λάχει, "αναιδείς αντιολυμπιακοί". Με συμπάθεια τα γράφω αυτά για δαύτους. Κανένα μένος. Αλλά πώς να το κάνουμε, ρε σύγγαυροι; Ο Θρύλος δεν είναι όχημα αναγνωρισμότητας κανενός,... ούτε πεδίο ασκήσεως μημουάπτικων τρόπων,... ούτε σελεμπριτατζήδικο λαϊφστάιλ! Ο Θρύλος είναι γαυρίλα και βαρβατίλα και μαγκιά πειραιώτικη.

Εικόνα savvas gridlock

Aμπράβο ρε Γιώργαρε. Το πώς από την ''ντροπή'' περνούν στην ''αναίδεια'', στο ''ύφος'' και στον ''στόμφο'', είναι κάτι το τρομερό...

Εικόνα teethoflions

δυστυχως ή ευτυχως δεν ξερω μαγκες στον τομεα της κλικας της <δημοσιογραφιας> τα πραγματα ειναι για γελια...απο την μια θα μου πεις στα παπαρια μας...ρουφιανοι ειναι αλλωστε...αλλα οταν βλεπεις τον καρμοιρη τωρα και τον καθε κακομοιρη που το παιζει μια ζωη καλος και καλα...να προσπαθει να υπερασπιστει τον θρυλο απεναντι σε σκουπιδια τυπου βασιλοπουλου και σια μονο τα γελια ή τα κλαματα σε πιανουν...υστερουμε σε αυτο τον τομεα και καποια στιγμη θα επρεπε να βγει ενας να τους τα πει να τους βαλει στην θεση τους πια...αν και κατι μου λεει οτι θα ριχνουν καμια ματια εδω μεσα...και ετσι ερχεται το τσουξιμο μετα...ο πονος...εδω μια ζωη τωρα μας ζαλιζουν με τις δηλωσεις του παππου και ενας, ενας ρε δεν βγηκε μια φορα να πει την αυθεντικη δηλωση...

Εικόνα jimakos

Ο Μπλάν είναι μυρωδιάς και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ας διαβάσει Νικολογιάννη,Κόλλλκα,Δημάτο και τα άλλα ΑΡΔακια για να μάθει ποιός είναι ο Ολυμπιακος.
Αλήθεια αυτή την απορία έχω κι εγώ. Τόσο τρομερό είναι να παίξει ο πρωταθλητής προκριματικά; Εμείς με τη βαθμολογία της uefa με κάποιον αδύνατο θα παίξουμε και λογικά θα περάσουμε. Για τον δεύτερο ανησυχούν.
Ε, ας δώσουν κανά φράγκο να ενισχυθούν να περάσουν.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το πρώτο ημίχρονο με την Παρί στο Καραϊσκάκης γέμισε τις καρδιές των γαύρων με ελπίδα και αγαλλίαση. Και επιτέλους, πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει το παραμύθι με τις υποτιθέμενες δηλώσεις Φέργκιουσον. Οι δημοσιογράφοι βρίσκονται προ των ευθυνών τους. Και κυρίως αυτοί του Ολυμπιακού.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

λυπάμαι φίλε μου αλλά αν περιμένεις από τους "δημοσιογράφους του Ολυμπιακού" να στηρίξουν τον Σύνδεσμο,θα περιμένεις πολύ.Πάρε παράδειγμα από τον χεσμένο Ιωάννου,τον Γαβαλά και τον βλάκα τον Μπακόπουλο και τα σχόλιά του στο Παρίσι.Πάρε παράδειγμα την "ναυαρχίδ(ι)α" το Σκότος,πόσο εύκολα βρίσκουν πρωτοσέλιδα θέση ο βάζελος,οι μπουγάτσες ακόμα και το απολλωνάκι του υβριστή Βελλή.

Στους απέναντι βλέπουμε τους διάφορους ΑΡΔάκους να αυτοξευτιλίζονται προκειμένου να αβαντάρουν την ομάδα τους αλλά κυρίως να ενισχύσουν το αντι-Ολυμπιακό μέτωπο.

Δυστυχώς το έργο προάσπισης του Ολυμπιακού μας περνάει ΜΟΝΟ από τα χέρια μας,εμάς των οπαδών του.