Ούτε για χαρτόσημο δε έχεις ρε τιγρούλη των φρίσκις?



Και να θέλει να «αγιάσει» ένα πολίτης που ζει στο ξευτιλισμένο ελληνικο κράτος δεν τον αφήνουν.  

Χτες είδαμε τα χαΐρια του παναθηναικούλη που με ΚΡΑΧΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ διαρκείας, η κυβέρνηση του Αντώνη Μέρκελ κάνει ότι μπορεί να τον ξελασπώσει από τα χρέη.

Σήμερα βάρεσαν αλλού τα τέλια! Διαβάστε

Κάθε άλλο παρά διαδικαστικού χαρακτήρα είναι για την ΑΕΚ να ξεπεραστεί το εμπόδιο του χαρτοσήμου που πρέπει να καταβληθεί για να ολοκληρωθεί η εκχώρηση της ΠΑΕ από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το Δημόσιο και να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της «εταιρείας».

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, διεμήνυσε στους ανθρώπους της «Ένωσης» πως για να υπογραφεί η σύμβαση της εκχώρησης είναι απαραίτητη η καταβολή του χαρτόσημου, ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά κι ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αποκομίσει την εντύπωση πως το ζήτημα θα μπορούσε να ξεπεραστεί χωρίς να πληρωθεί το χαρτόσημο.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΑΕΚ, καθώς θεωρούν πως είναι αδιανόητο να ζητούν από μία υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, που δεν έχει περιουσιακά στοιχεία, να πληρώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, προκειμένου να δώσει στο κράτος τη δυνατότητα να εισπράξει χρήματα από την υπόθεση Ψωμιάδη, τα οποία δεν πρόκειται να εισπράξει ποτέ αν δεν διαλυθεί η «εταιρεία», αφού το αρχικό χρέος είναι δυσβάσταχτο και θα την οδηγήσει σε χρεοκοπία.

Η ΑΕΚ έχει στραφεί πλέον στο Υπουργείο Οικονομικών για να δώσει τη λύση κι ενώ μέχρι να τακτοποιηθεί το ζήτημα δεν μπορεί να διαλυθεί τυπικά η ΠΑΕ, κάτι που είναι απαραίτητο να γίνει μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες, προκειμένου να λάβει μέρος ως επαγγελματικό σωματείο στο πρωτάθλημα της Football League.
 
Ρε  τον «φορτωμένο επενδυτή»! τον «Τσάκα της μαούνας» ή τιγρούλη των φρίσκις! Αφού σας γράψανε στο χιόνι ΧΡΕΟΣ 85 εκατομμυρίων οι Φαήλοι στην κυβέρνηση, (ότι και καλά θα τα εισπράξουν από τον Ψωμιάδη, μη γελάτε…) τι σας ζητάνε ρε σεις? Χαρτόσημο 3 εκατομμυρίων για να υπογραφή η σύμβαση! Για ΦΥΛΑΚΗ είναι κι έτσι η υπόθεση, αλλά ας το δεχτούμε προς το παρόν. Ρε ούτε τρία εκατομμύρια δεν αντέχει να πληρώσει ο τιγρούλης?

Ρε σεις όλο ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ κι ΕΡΧΟΣΑΤΣΕ άλλα ούτε με την AIR BAHAL δεν βλέπω να έρχεστε….
 
ΥΓ. Ρε Αγγέλα τώρα που θα φύγεις κάνε μας μια χάρη… πάρε μαζί σου όλους αυτούς τους ξευτίλες υποτακτικούς σου και τα τσιράκια τους που το παίζουν επενδυτές, να ξεβρομίσει ο τόπος…

Σχόλια

Εικόνα vgls35

Πρωτα απο ολα το μεγαλυτερο μερος των χρεων εφυγε.Σωστα;Και μεινατε και Α εθνικη και εμειναν και ολα τα περιουσιακα στοιχεια που αποκτηθηκαν απο κλεμμενα χρηματα,ως περιουσιακο στοιχειο της ομαδας του Ολυμπιακου.Οποτε εχουμε απο την μια μειωση χρεων,απο την αλλη οσοι παιχτες ειχαν αποκτηθει παρανομα,εμειναν
μια χαρα στον Ολυμπιακο.Μην μιλησουμε μετα για τα απιστευτα χρηματα που δινονταν στον Κοκκαλη μεσω δημοσιων εργων που διδονταν στις εταιριες του χωρις διαγωνισμους.Οποτε ουτε εσεις,ουτε η ΑΕΚ ουτε και ο ΠΑΟ δικαιουνται να μιλανε γιατι λερωμενη εχουν ολοι την φωλια τους.Οσο για τον Μελισσανιδη πραγματικα τον απεχθανομαι,δυστυχως ομως ετσι οπως εχει καταντησει το Ελληνικο ποδοσφαιρο μονο τετοιοι ανθρωποι αναλαμβανουν πλεον τις ομαδες.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν έφυγε το μεγαλύτερο μέρος των χρεών. Πάγωσε, μέχρι να κρίνουν τα δικαστήρια το τι θα συμβεί, κάτι που ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα υποβιβασμού του Ολυμπιακού και δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις, από την στιγμή που τα χρέη εξοφλήθηκαν και ο διακανονισμός τηρήθηκε. Από την άλλη, όλα τα πριμ των παικτών του Ολυμπιακού που κατατίθονταν στην Τράπεζα Κρήτης δεσμεύτηκαν. Δεν είμαστε INTRACOM εδώ, ούτε Capital Product Partners του Μαρινάκη. Είμαστε Ολυμπιακοί. Όπως δεν σου ζητάμε να απολογηθείς για τις επιχειρηματικές ενέργειες του Μελισσανίδη, του Αλαφούζου και του Βαρδινογιάννη, έτσι δεν ενδιαφερόμαστε για το τι κάνουν ως επιχειρηματίες οι Κόκκαλης-Μαρινάκης (όταν μιλάμε για Ολυμπιακό, όχι γενικά). Με αυτήν τη λογική όμως, τη δική σου, ακόμη κι αν δεχτούμε πως έπαιρνε παράνομα δημόσια έργα ο Σωκράτης, τι πρόβλημα υπάρχει τώρα με το Μαρινάκη; Ο Μαρινάκης δεν κάνει δουλειές με το Δημόσιο, σε αντίθεση π.χ. με το Μελισσανίδη. Και για να μην μείνουν εντυπώσεις για το Σωκράτη, διάβασε αν θέλεις ένα άρθρο της πράσινης ''Ελευθεροτυπίας'' του 2002, που αναδημοσίευσε η γαλάζια ''Καθημερινή'' του Αλαφούζου, για το αν και κατά πόσον είχε αβάντες από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ ο Κόκκαλης.

http://www.kathimerini.gr/112289/article/epikairothta/politikh/h-protrop...

Εικόνα vgls35

Εννοω με την ρυθμιση των χρεων,εφυγε το μεγαλυτερο μερος.Εγω δεν μιλησα για πριμ παιχτων μιλησα για τους ιδιους τους παιχτες.Παρεμειναν στον ολυμπιακο ναι η οχι;Μα και εσυ φιλε μου μιλησες για χαρτοσημο το οποιο αφορουσε την παλια ΠΑΕ ΑΕΚ.Και εσυ ανεφερες τον μελισσανιδη.Τι δουλεια εχει αυτος;Αφορα τους παλιους μετοχους της και την αιτηση εκχωρησης του χρεους Ψωμιαδη προς το δημοσιο.Ο Μαρινακης προφανως δεν γνωριζεις οτι κατηγορειται για συνεργεια σε εγκληματικη οργανωση και συνεργεια για δωροδοκια για αλλοιωση αποτελεσματος.
Ασε αδελφε μην μου λες να διαβασω αρθρα για τον σωκρατη,τα ξερω καλα οπως τα ξερεις και εσυ.Μικρο παιδακι δεν εισαι,πιστευω.Αγιος ανθρωπος δεν εχει περασει απο το ελληνικο ποδοσφαιρο,απο τοτε που εγινε επαγγελματικο.
Εκτος αν πιστευεις οτι αγιοι ηταν οσοι περασαν απο τον ολυμπιακο,και ολοι οι αλλοι σαταναδες,οποτε σηκωνω τα χερια ψηλα.

Εικόνα savvas gridlock

Mια ΠΑΕ έχει κι άλλα έσοδα πέρα από την τσέπη του μεγαλομετόχου της. Εισπράξεις από εισιτήρια, χορηγούς, τηλεοπτικά κτλπ.. Δεν γίνεται να απαιτείς να χαθούν όλοι οι παίκτες του Θρύλου επειδή αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Κοσκωτά. Κάποιοι μπορεί να είχαν αγοραστεί και δίχως να βάλει χέρι ο απατεώνας στις καταθέσεις της Τράπεζας Κρήτης. Από εκεί και πέρα, ξέρεις και ξέρω πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ΑΕ. Αυτός που θα ενδιαφερθεί να μπει σε μια ΑΕ, θα έχει μια περιουσία. Είτε το δέχεσαι και προχωράμε, είτε δεν το δέχεσαι, οπότε πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι. Το θέμα για'μένα δεν είναι ''όποιος είναι στο γαύρο είναι άγιος, οι άλλοι είναι λαμόγια''. Το θέμα είναι απλό. Βάζεις λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Εγώ σε σέβομαι. Σεβαστήκαμε το Σαββίδη, που έχει βάλει 25 μύρια, μέχρι να αρχίσει τις ''περίεργες'' συμμαχίες και την σπίλωση του Θρύλου. Θα σεβαστούμε και το Μελισσανίδη, αν βάλει λεφτά μέσω ΑΜΚ στην ΑΕΚ, στη ''Δικέφαλος ΑΕ'' ή όπου αλλού απαιτηθεί. Ο Μαρινάκης έβαλε ήδη 50 μύρια από την τσέπη του. Ο Σωκράτης είχε βάλει πάνω από 200. Όποιος επενδύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το βοηθάει να ανέβει επίπεδο, κερδίζει το σεβασμό μας, παρά το ότι είμαστε χρωματισμένοι. Άλλος πιο ξεκάθαρος δρόμος δεν υπάρχει.

Εικόνα vgls35

Εγω δεν μιλησα για ολους μιλησα για παιχτες που αγοραστηκαν επι κοσκωτα.για παιχτες που οι ομαδες τους τους κοστολογουσαν 100 εκ και τους αγοραζε ο κοσκωτας 150.Αν εισαι μεγαλος σε ηλικια θα τα θυμασαι πιστευω.
Παιδια μην κρυβοσαστε πισω απο το δαχτυλο σας.Δεν μπορει ενα σωρο προεδροι αλλων ομαδων να πετανε λασπη και να σπιλωνουν και καλα τον ολυμπιακο.και πες οτι ο σαββιδης κουτσα στραβα θεωρειται αντιπαλος πλεον.ο βελλης;ο κωστουλας;ο προεδρος του αστερα;ειναι και αυτοι αντιπαλοι;Και πες μου με το χερι στην καρδια,γιατι σε θεωρω παντελονατο.Αν στην θεση του ολυμπιακου ηταν ο βαζελος,η η αεκ,πως θα το εβλεπες;να δινει δανεικους στις μισες ομαδες της α εθνικης.να εχει για προεδρο της λιγκας και της επο δηλωμενους οπαδους.
Επισης μην μου λες για 200 εκ απο την τσεπη του σωκρατη αδελφε.απο την δικη σου και την δικη μου τσεπη μπορει να βγηκαν..απο του σωκρατη ποτε.απλα τσεκαρε ποτε βγηκε το σκανδαλο ζιμενς στην φορα,και ποτε σταματησε ξαφνικα να βαζει λεφτα ο κοκκαλης στον ολυμπιακο...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν γίνεται όλοι οι παίκτες που αγοράστηκαν επί Κοσκωτά, να αγοράστηκαν μόνο με τα λεφτά των καταθέσεων της Τραπέζης Κρήτης. Ο Ολυμπιακός έπαιρνε παίκτες από τις άλλες ελληνικές ομάδες και πριν έρθει ο Κοσκωτάς και συνέχισε να παίρνει και αφότου ο Κοσκωτάς έφυγε από τον Θρύλο. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν κι άλλα έσοδα, πέρα από την τσέπη του μεγαλομετόχου της. Αν τώρα νομίζεις ότι για να αποκτηθούν ο Νεντίδης, ο Πλίτσης, ο Τσιαντάκης, ο Τσαλουχίδης κι ένα κάρο ακόμη Έλληνες παίκτες, έπρεπε σώνει και ντε να βουτήξει λεφτά από την τράπεζα ο απατεώνας, ΟΚ, τα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, αν διάβασες το άρθρο με τη ρύθμιση των χρεών, θα είδες πως μόνο τα βεβαιωμένα χρέη της ΠΑΕ προς την τράπεζα μπορούν να γίνουν απαιτητά. Θέλω κι εσύ να μου πεις κάτι. Πώς γίνεται να κατάσχονται περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ λόγω των χρεών προς την τράπεζα το διάστημα 1988-1990, αλλά να μην κατάσχονται τα 120 εκ. δραχμές που πήρε ο Νταϊφάς για να πουλήσει τις μετοχές του στον Κοσκωτά; Πώς γίνεται να θεωρεί η τράπεζα πως ο Ντέταρι αγοράστηκε με λεφτά των καταθετών της (κι εγώ το δέχομαι αυτό, προκύπτει από τα στοιχεία), αλλά όταν πωλείται ο Ντέταρι στην Μπολόνια, να μην παίρνει η τράπεζα τα λεφτά ώστε να εξοφληθεί το χρέος; Αν δεν βλέπεις τον πολιτικό δόλο στην ιστορία, ώστε να εμπλακεί ο Ολυμπιακός, ό,τι και να σου πω δύσκολα θα τον δεις. Άρρωστος βάζελος με 10 διαρκείας ο Κοσκωτάς και με κυβερνητική εντολή του Παπανδρέου αγόρασε τον Ολυμπιακό.

Ο μόνος που πέταξε λάσπη εις βάρος του Θρύλου ήταν ο Βελλής, ο οποίος έχει γίνει φαντομάς από τότε που υποβιβάστηκε η ομάδα του. Για τον Κωστούλα δεν έχω ακούσει κάτι, ενώ αν δεν κάνω λάθος, ο Αστέρας είχε τη φήμη του ''γαυροπαραρτήματος'' μέχρι λίγο καιρό πριν, σωστά; Το ότι ο Θρύλος δίνει δανεικούς δεξιά κι αριστερά, δεν σημαίνει τίποτε απολύτως. Η Σίτι χθες ουσιαστικά πήρε το πρωτάθλημα, κερδίζοντας εκτός έδρας την Έβερτον. Ο βασικός κεντρικός χαφ της Έβερτον φέτος, με 31 συμμετοχές, ο Μπάρρυ, ήταν δανεικός από τη Σίτι και δεν έπαιξε στο ματς, κατόπιν συμφωνίας των διοικήσεων, με αποτέλεσμα να υπάρχει τρύπα στα χαφ της Έβερτον και να αλωνίζουν οι παίκτες της Σίτι. Η Τσέλσι έχασε εντός έδρας με 2-1 από τη Σάντερλαντ και ουσιαστικά έχασε και το πρωτάθλημα. Το νικητήριο γκολ το έβαλε ο δανεικός από τη Λίβερπουλ Μπορίνι. Ο Ετό παλιότερα έπαιζε δανεικός στην Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ. Η Ίντερ φέτος έχει 8 δανεικούς σε ομάδες της Serie A και με το ζόρι βγαίνει στο Γιουρόπα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχουν δανεικοί. Είτε το δέχεσαι και προχωράς, είτε φτιάχνεις σενάρια.

Πρόεδρος της ΕΠΟ πριν το Σαρρή, τα δύο πρώτα χρόνια του Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν ο ''ψηλός Σισέ'' Πιλάβιος. Σε αυτά τα 4 χρόνια που είναι ο Μαρινάκης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει φάει 3 ποινικές διώξεις δίχως το παραμικρό στοιχείο εναντίον του, έχει ακούσει τον πρώην κολλητό του Πατέρα να καταθέτει στο δικαστήριο πως αποκαλεί ''αδερφούλη'' τον υπόδικο για τα στημένα Ψωμιάδη και να μην του ασκείται δίωξη, σε αντίθεση με τον ίδιο το Βαγγέλα που την έφαγε επειδή ''μιλούσε με τον υπόδικο για τα στημένα Μπέο'', έχει συναινέσει ώστε να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται το 2012, ώστε να μην πέσουν κατηγορία τότε ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, έχει δει την ''κόκκινη'' ΕΠΟ του Σαρρή να δίνει παράνομα άδεια στον ΠΑΟ για να κάνει όσες μεταγραφές ήθελε πέρυσι, ενώ δεν πήρε άδεια από την ΟΥΕΦΑ, νοθεύοντας το πρωτάθλημα (ο ΠΑΟ υπέγραψε Μπεργκ-Πράνιτς-Ατζαγκούν κι ένα κάρο παίκτες, ενώ ο Άρης π.χ. που δεν πήρε άδεια, υποβιβάστηκε, αφού έπαιζε με τον Οικονομόπουλο και το Σουνά), έχει δει την ''κόκκινη'' Superleague του Μώραλη να επιτρέπει στον ΠΑΟ να κερδοσκοπεί εις βάρος του Έλληνα πολίτη, αφού το μισό αντίτιμο των εισιτηρίων στη Λεωφόρο δεν πάει στα ταμεία της ΠΑΕ, αλλά στα ταμεία της ''Παναθηναϊκής Συμμαχίας'', που είναι ''μη κερδοσκοπικό σωματείο'', με αποτέλεσμα να φορολογείται με τελείως διαφορετικούς συντελεστές, έχει δει τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ να προσφεύγουν το Νοέμβριο που μας πέρασε στα πολιτικά δικαστήρια για να ρίξουν απόφαση της Superleague, αλλά τις ''κόκκινες'' ΕΠΟ-Superleague να μην τους ρίχνουν κατηγορία, όπως προβλέπεται με βάση τους κανονισμούς και φυσικά είδε πριν λίγες μέρες το γιο της γυναίκας του Sir Manos Mavrokoukoulakis, υπεύθυνο της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, κύριο Δημητρίου, να δίνει παράνομα άδεια στον ΠΑΟ και να τον στέλνει Ευρώπη, παρά το ότι δεν υπάρχει σάλιο στον ΠΑΟ. Ο κύριος Δημητρίου έλεγε πως ''δεν μας αρκεί το να μας λένε οι διάφορες ΠΑΕ πως θα κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, πρέπει να την έχουν ήδη κάνει για να τους δώσουμε άδεια'' και ο ΠΑΟ ανακοίνωσε πως κάνει αύξηση ΑΦΟΤΟΥ πήρε άδεια. Αν διαβάζεις συστηματικά το site, θα έχεις δει πως όποτε ευνοούμαστε, το λέμε ΑΜΕΣΩΣ. Αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλο οπαδικό site που κάνει κάτι τέτοιο και δεν βάζω μέσα μόνο τα ''κόκκινα''. Μέχρι και βιντεάκι για φάση που αδικήθηκε ο ΠΑΟ φέτος βγάλαμε. Εύνοια δεν γουστάρουμε, αλλά δεν είμαστε και κορόιδα, να βαράμε στον σκοπό που γουστάρουν οι διάφοροι εντεταλμένοι ΑΡΔ Αλαφούζου-Πατέρα. Ο κηφήνας ο Πατέρας, πουμ όλη μέρα ξύνει τη μαϊμού, πληρώνει ένα κάρο ΑΡΔ μόνο και μόνο για να την ''σπάσει'' στον πρώην κολλητό του Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να διαδίδονται ένα κάρο ψέματα εις βάρος του προέδρου. Μέχρι και τον Κακέτση έβαλε να πει μούφες στον ΣΚΑΙ.

Ο Σωκράτης, δυο μήνες πριν φύγει από τον Ολυμπιακό, τον Απρίλιο του 2010, κάλυψε 16 εκ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Καμία Siemens δεν υπήρχε 2 μήνες πριν εμφανιστεί ο Μαρινάκης. Οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου είναι πράξεις που δημοσιεύονται σε ΦΕΚ. Δεν είναι το σενάριο που φαντάζεται ο κάθε ΑΡΔ. Είναι συγκεκριμένα λεφτά που πέφτουν σε ένα ''μαγαζί''. Το από πού προέρχονται, γιατί εκεί θες να πας τη δουλειά, είναι μια κουβέντα που δεν βγάζει πουθενά. Υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως όλοι όσοι έχουν λεφτά, μόνο και μόνο επειδή έχουν λεφτά, είναι κλέφτες. Δεν ξέρω τι πιστεύεις, δικαίωμά σου φυσικά, αλλά αυτή η κουβέντα δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Στο κάτω κάτω της γραφής, όπως σου έγραψα και πιο πάνω, ο Κόκκαλης κατηγορείται πως επειδή κάνει δουλειές με το Δημόσιο, κλέβει λεφτά των Ελλήνων. Ο Μαρινάκης που δεν κάνει δουλειές με το Δημόσιο, γιατί κατηγορείται;

Και για να μην νομίζεις πως αποφεύγω να σου απαντήσω, αν ο Μαρινάκης ήταν σε άλλη ομάδα, ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κι έκανε τα ίδια, θα τον αντιμετωπίζαμε εδώ μέσα όπως αντιμετωπίσαμε το Σαββίδη, όταν πρωτοήρθε στο ποδόσφαιρο. Έβαλε 25 μύρια από την τσέπη του στον ΠΑΟΚ και δεν τον κράζαμε, αφού όντως επενδύει χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον Αλαφούζο και το Μελισσανίδη κράζαμε, που δεν βάζουν λεφτά όχι γιατί δεν έχουν, αλλά γιατί το παίζουν επενδυτές με το στόμα. Ο Μαρινάκης έβαλε 50 εκ. ευρώ από την τσέπη του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και άλλα 20 στις ''γειτονικές'' εταιρείες του Θρύλου, ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ. Είναι παρανοϊκό να αντιμετωπίζεις ως εχθρό έναν άνθρωπο που φροντίζει να γίνει καλύτερο το προϊόν που βλέπεις κάθε μέρα, έστω κι αν ενισχύονται αντίπαλοί σου.

Εικόνα vgls35

Αυτα γιατι δεν σας χαλουσαν βρε παιδια οταν γινονταν επι κοκκαλη;Αλλη ομαδα δεν δικαιουται να εχει σκανδαλα;Ασε που δεν προκειται για σκανδαλο παρα μονο για ανοησια του κρατους.Δεν ξανακουστηκε πουθενα
το να πρεπει να πληρωσεις για να κανεις εκχωρηση χρεους προς εσενα.Και δεν μιλαμε για μηδαμινο ποσο αλλα 44 εκ ευρω.

Εικόνα savvas gridlock

Eξήγησέ μας τι ακριβώς έγινε επί Κόκκαλη, πριν αρχίσουμε τα της ομάδος σου. Για εμάς έγιναν αυτά.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131113/i-rythmisi-ton-xreon-...

Εσύ τι λες;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άει στο διάολο ρε σιχαμένοι! Σας βαρέθηκα πια! Και εσάς και το ανύπαρκτο κράτος που ζούμε. Ολόψυχα σας εύχομαι καλή διάλυση. Δε θα λείψετε σε κανέναν. Βρωμόπουστες.

Εικόνα V0R4D0R

Η ιστορία της ΑΕΚ συνοπτικά:

"είχαν αποκομίσει την εντύπωση πως το ζήτημα θα μπορούσε να ξεπεραστεί χωρίς να πληρωθεί ... "
"έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΑΕΚ ... καθώς θεωρούν πως είναι αδιανόητο ... να πληρώσει"
"ΠΑΕ που δεν έχει περιουσιακά στοιχεία"
"το κράτος ... δεν πρόκειται να εισπράξει ποτέ ... αφού ... θα την οδηγήσει σε χρεοκοπία"
"Η ΑΕΚ έχει στραφεί πλέον στο Υπουργείο Οικονομικών για να δώσει τη λύση"

Εικόνα clark gheibol

μετά τους αποκαλείς ΔΕΚΟ Ποδονίφτη και τσαντίζονται. Ούτε ΔΕΚΟ δεν είναι. Ανήκουν στο στενό Δημόσιο τομέα