Ο «ΚΑΘΑΡΟΣ» τελικός του «ΒΡΩΜΙΚΟΥ» ελληνικού ποδοσφαίρου….



Αν με ρωτούσαν τι βλάπτει περισσότερο την διανοητική υγεία των ανθρώπων, οι «ψεκασμοί»  ή η ανάγνωση ΑΡΔικειμενικών κολοφυλλάδων, η απάντηση θα ήταν άμεση, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς διαδικασία επιστημονικής ανάλυσης.

Το χειρότερο είναι, ότι δεν συζητάμε για διανοητική βλάβη από αμέλεια ή από ανεπάρκεια. Μιλάμε για ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ διαδικασία πολτοποίησης εγκεφάλων και προβατοποίησης της ομάδας εκείνης του πληθυσμού που ενδιαφέρεται για τα αθλητικά δρώμενα και ειδικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφετηρία? Η Βαζελολαγνεία! Ένα αμαρτωλό τρίγωνο με κορυφές το ξευτιλισμένο ελληνικό κράτος, ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, και μια ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΕΚΟ. Αυτή με το λάπατο για έμβλημα.

Στην αρχή της σεζόν, προσπάθησαν να καθιερώσουν σαν αντίπαλο δέος στο ΘΡΥΛΟ την ομάδα του «Τσάκα της Στέπας». Η ανυπαρξία του παναθηναικούλη, τους έκανε να αναζητήσουν αλλού το «σκιάχτρο» που θα αναχαίτιζε την πορεία του ΘΡΥΛΟΥ.

Και όταν, χρονικά, κάπου μεταξύ της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου και της επετείου της εξέγερσης του πολυτεχνείου, συνειδητοποίησαν ότι η παρέλαση του ΘΡΥΛΟΥ δεν ανακόπτεται, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη (υπενθυμίζω ότι μέχρι το τέλος Φλεβάρη, ο ΘΡΥΛΟΣ είχες δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, από το Παρίσι που λέει και ο φίλος μου ο γάτος, ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που νίκησε την Γιουνάιτεντ, αήττητη στο CL,  μέχρι να βρει στο δρόμο της το ΘΡΥΛΟ), άρχισαν το παιχνιδάκι που παίζουν εξαιρετικά τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό της διαβολής, της διασποράς αμφιβολιών για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αποκορύφωμα τον ημιτελικό της ΝΤΡΟΠΗΣ της Τούμπας. Εκεί η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κράτους-αστυνομίας-δικαιοσύνης, ΑΡΔοΜΜΕ και ποδοσφαιρικού παρακράτους, ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ στον αποκλεισμό του ΘΡΥΛΟΥ, σε συνθήκες ζούγκλας.

Και αφού όλη σχεδόν τη χρονιά ακούμε για υποβαθμισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, για «κόκκινο κατεστημένο» που ελέγχει τα πάντα, και δεν αφήνει τις «υγιείς» δυνάμεις να αναπτυχθούν, για «βρώμικες» μεθόδους και μετεξελιγμένες παράγκες, ΞΑΦΝΙΚΑ, ο τελικός του κυπέλου είναι η όαση καθαρότητας! Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Η «γιορτή» του ποδοσφαίρου! Με τους προέδρους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται πριν τον αγώνα σε μια εικόνα που μου θύμισε σχέση «νονού – μπράβου».

«Γιορτή» με τραυματίες, συλλήψεις και επεισόδια, που ο επί χρόνια  «χορηγός»  των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΚΟ, ΟΤΕ, προσπάθησε με επιτυχία να αποκρύψει.


 
Τα πρωτοσέλιδα τα είχαν έτοιμα! «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ» σε μια θαυμαστή συγχορδία! Ούτε συνεννοημένοι να ήταν!


Ο «μεγάλος σύλλογος» που αγωνίστηκε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ φέτος στη SuperLeague, με απίστευτη αβάντα υπουργείου οικονομικών και «κόκκινης ΕΠΟ». Που χωρίς ευρωπαικές υποχρεώσεις ΚΑΤΑΦΕΡΕ να τερματίσει 4ος πίσω από τη ΔΕΚΟ του Βορά και τον Ατρόμητο. Η αποθέωση του 4ου , επειδή κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα τα τελευταία 18 χρόνια! Που στην ευρωπαική κατάταξη τον ψάχνουμε με το μικροσκόπιο!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ  και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ λοιπόν. Πάντα έτσι ήταν. Πάντα έτσι θα είναι.

ΥΓ. Σήμερα ο ΘΡΥΛΟΣ σηκώνει ΔΥΟ κούπες πρωταθλήματος σε πόλο και βόλει γυναικών. ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού αθλητισμού. Η ΚΑΡΔΙΑ του ΘΡΥΛΟΥ!
 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ παιδιά θα φανώ λίγο αιρετικός ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Πρώτα απ' όλα, μου προκαλεί εμετό όλος αυτός ο συρφετός από την προσέγγιση της υπόλοιπης φίλαθλης κοινής γνώμης και του ΑΡΔίστικου χώρου για τον τελικό κυπέλλου και της ομάδας της Μπανάθας. Αλλά ψέματα, θα το αναλύσω τελευταίο αυτό. Τώρα θα πω για τον Μπάοκ.

1) Οι ποδοσφαιριστές του Μπάοκ. Για τον Τζαβέλλα τα ανέλυσε μια χαρά ο σύγγαυρος παρακάτω. Κότα λιράτη. Ο Σαλπι των φτωχών ήταν ο καλύτερος παίχτης της Μπανάθας... Ο Σκόνδρας έδινε αγκαλιές και φιλιά όλη την ώρα στους λαχανί κομάντος. Ο Στοχ απέδειξε πως ο ανδρισμός δε φαίνεται από τους ψευτοτσαμπουκάδες και τις μοϊκάνες. Είναι μία Σλοβάκα πούστρα. Ο Κλάους δεν έκανε καμιά δήλωση περίεργη. Τι έγινε ρε παιδιά; ΚΟΚΟΚΟ τώρα; Εσείς ρε γυφτομπαόκια οπαδοί; Τα ανέχεστε αυτά; Ανέχεστε να είναι νταής ο βάζελος Τζαβέλλας με τον Ολυμπιακό και στον ΠΟΑ να κάνει ΚΟΚΟΚΟ; Τόσο ξεφτιλισμένοι πια;

2) Διοίκηση του Μπάοκ. Μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις λένε οι σοφοί Κινέζοι. Η φωτογραφία του Ιβάν με τον Αλ Αφούζ είναι ενδεικτική. Σιχαμένα σκουλήκια. Ανθρωπόμορφα τέρατα. Μια ζωή τον πούτσο μας θα γλείφετε ρε λούγκρες.

3) Οπαδοί του Μπάοκ. Μα, από τις 12:00 μέσα στο ΟΑΚΑ ρε φλώροι;;; Γελάνε και οι πέτρες!!! Από τις 12:00;;; Εσείς δε λέγατε ότι θα κατέβετε Αθήνα και θα θα θα;;; Τι έγινε; Και άντε πες, κότες είναι γνωστό ότι είστε. Χειροκροτήσατε τους βαζέλες που μαλώνανε με τα ΜΑΤ; Χειροκροτήσατε τον Κάκο; Χειροκροτήσατε τους νικητές στο τέλος του αγώνα; Είμαστε με τα καλά μας; Τα αγαπημένα τα αδερφάκια; Πόσο ξεφτιλισμένος λαός είστε ρε; Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, μου άρεσε ο σύνδεσμος του Π.Α.Ο.Κ. από τον Δενδροπόταμο. Gipsy λέγεται ο σύνδεσμος.

4) Δημοσιογράφοι του Μπάοκ. Κόλλλλκα τι έγινε ρε άρχοντα; Τώρα συνειδητοποίησες ότι η ομάδα δεν στήθηκε καλά; Μετά το 4-0 τι έλεγες; Ότι φταίει η παράγκα; Οι "αντικειμενικοί" είδαν μια γιορτή του ποδοσφαίρου που παίχτηκε ποδόσφαιρο. Είχαν χρόνια, λέει, να δούνε κάτι τέτοιο. Όταν ρίχνει ο Θρύλος τις τεσσάρες δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό, είναι soccer... Τι να σας πω ρε ξεφτίλες; Είστε η ντροπή του αντρικού γένους.

Θέλω, όμως, να πω και μερικά πράγματα για τον βάζελο.

1) Διοικητικά. Πρόκειται για μια διοίκηση που σκανδαλωδώς επέτρεψε στον βάζελο να κάνει μεταγραφές και να μπορέσει να μπει στην Ευρώπη (άσχετα αν πάρει έγκριση από την Ουέφα) και του επέτρεψε να κατακτήσει το κύπελλο. Σε μία διοργάνωση που η κλήρωση ήταν βγαλμένη από τα όνειρα των Γιαννακοπουλαίων και του Ρίνγκο. Το ότι αντιμετωπίζουν την ΕΠΟ σαν γαυροπαράρτημα ακόμα και για τα 5.000 εισιτήρια του τελικού κυπέλλου και η ΕΠΟ δε μιλάει είναι θέμα της ΕΠΟ. Δαγκώνετε το χέρι που σας ταΐζει ρε αχάριστοι; Δαγκώνετε την ΕΠΟ; Αντί να πείτε ένα ευχαριστώ για τα τόσα σκάνδαλα που υπέπεσε για χάρη σας; ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! Και έχεις τον Αλ Αφούζ να κατακεραυνώνει σε κάθε ευκαιρία τον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ. Άντε γαμήσου μωρή πούστρα Αλαφούζε! Γαμώ τα πεθαμένα σου! Δεν υπάρχει καμία υγεία στη διοίκηση του ΠΑΟ.

2) Ποδοσφαιρική ομάδα ΠΟΑ. Εδώ θα γίνω αιρετικός. Τι έχουμε εδώ; Έχουμε μία ομάδα που δομήθηκε το καλοκαίρι από μεταγραφές που σκανδαλωδώς επετράπησαν. Ας το ξεπεράσουμε για τώρα αυτό. Αυτό που βλέπω εγώ είναι μία ομάδα που παίζει άριστα για τα δεδομένα της. Ποδοσφαιριστές που στην αρχή της χρονιάς βλέποντας την ενδεκάδα δε γνωρίζαμε ούτε ένα παίχτη στη φάτσα. Πιτσιρικάδες Έλληνες και κάποιοι ξένοι με καλό όνομα. Ένας προπονητής τσοπάνος στην ομιλία (σαν τον Νιόπλια), αλλά έδωσε αρχή, μέση και τέλος σ' αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα με αρκετές παθογένειες (άμυνα, χαμηλή προσωπικότητα παιχτών, χαμηλό ταβάνι κ.α) αλλά δομημένη με κάποιες ποδοσφαιρικές αρχές. Της έκατσε και ο Μπεργκ, ο οποίος, αφού δεν τραυματίστηκε, έπαιξε πολύ καλά. Σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό του πρώτου γύρου δεν πιάνει μία, αλλά σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό του δεύτερου γύρου εγώ δυσκολεύομαι να βρω νικητή. Ο Ολυμπιακός, για πολλούς λόγους (τραυματισμούς κυρίως, τσάμπιονς λιγκ κ.α.) που τους ανέλυσε και ο Dono στο άρθρο του, δεν κατάφερε να αποδώσει καλά στο δεύτερο γύρο. Για την ακρίβεια, σκατά τα έκανε. Η μεγάλη διαφορά ήταν στον Μήτρογλου. Είχαμε Μητρογλου; Τραβούσε την ομάδα, την ενέπνεε και της έδινε εμπιστοσύνη ότι δε θα κουραστεί πολύ για να σκοράρει. Στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη υπήρχε μία απαισιοδοξία ότι ό,τι ενέργειες κι' αν κάνει ο Κάμπελ ή ο Πέρεζ γκολ δε θα μπει. Είχαμε άδικο; Όχι. Ατυχήσαμε με τον τραυματισμό του Μήτρογλου. Αντίθετα, ο βάζελος με μπροστάρη τον Μπεργκ κατάφερε να έχει μία φοβερή -για τα μέτρα του- αγωνιστική παρουσία. Το λέω με ντροπή, αλλά δεν ξέρω αν περνούσαμε τον Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα τι θα γινόταν στον τελικό. Εννοείται πως θα ήμουν εκεί να φωνάξω και να στηρίξω, όμως με την κατάσταση που υπήρχε στο αγωνιστικό μας κομμάτι δεν ξέρω αν τελικά θα νικούσαμε. Οι ομάδες ήταν πλέον σχεδόν ισάξιες. Βέβαια, ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από απανωτούς τραυματισμούς. Αυτή είναι η αιτία που με κάνει να πιστεύω αυτό για τον τελικό. Αν ο Σιόβας ήταν υγιής, αν ο Αβραάμ ήταν ο παλιός καλός Αβραάμ, αν ο Ολαϊτάν ήταν καλά, αν υπήρχε ο υγιής Μήτρογλου, αν ο Σαβιόλα έπαιζε σύμφωνα με το 50% των δυνατοτήτων του, αν αν αν... Αν ίσχυαν όλα αυτά ή έστω τα μισά, θα τους γαμούσαμε πατόκορφα. Όμως με ταν αν δε γαμάς. Και λέω ότι έτσι όπως ήταν η κατάσταση στις δύο ομάδες το παιχνίδι θα ήταν ισορροπημένο. Το πιο πιθανό είναι να τους παίρναμε με τη φανέλα και μόνο...

Υ.Γ. Δε δίστασα, παρά την πρωτόγνωρη πίκρα που ένιωθα, μετά το 0-3 από τον βάζελο να συγχαρώ τους παίχτες τους. Σαν αθλητής που ήμουν μπορώ να αναγνωρίσω την αποφασιστικότητα που είχαν, το πάθος και την ομοιογένεια. Άσχετα που ήταν κωλόφαρδοι. Δε θα διστάσω ούτε τώρα να συγχαρώ τους παίχτες τους για την εικόνα που βγάζουν. Κυρίως για τα νέα παιδιά. Θα ήθελα να δω και από τους παίχτες μας το ίδιο πάθος στο μέλλον. Να μην ανέχονται από τον κάθε Τριανταφυλλόπουλο να τους πουλάει μαγκιές...

Υ.Γ.2. Ευτυχώς το κύπελλο Ελλάδας έμεινε σε ελληνικά χέρια.

Εικόνα savvas gridlock

Αν περνούσαμε στον τελικό, εγώ πιστεύω ότι θα τους ρίχναμε 4 γκολ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα μπορούσε να γίνει κι' αυτό, αλλά θα ήταν αποτέλεσμα και συγκυριών ή και τύχης που τόσο μας έλειψε φέτος. Όχι αποκλειστικά τύχης όμως, δεν είμαστε και καμιά ομαδούλα. Όταν λέω τύχη εννοώ να σκοράρουμε π.χ. στο 1ο λεπτό και να βάλουμε το δεύτερο, ενώ πιέζουν οι άλλοι, στο τέλος του ημιχρόνου. Τότε έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Απλώς, στο τέλος της σεζόν είδα μία επιθετική αφλογιστία που είναι αποτέλεσμα πρωτίστως της φυγής του Μήτρογλου (αν δεν τραυματιζόταν ίσως έμενε στην ομάδα), του "τραυματισμού" του Ολαϊτάν (να είναι καλά το παλικάρι) και των απανωτών τραυματισμών των Σαβιόλα, Βαλντέζ. Η ομάδα έπαιζε δίχως επιθετικό που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή και φαινόταν επηρεασμένη από αυτό. Σε αντίθεση με τους βαζέλες που έπαιζαν με υπέρμετρη, για τα μέτρα τους, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τώρα, βέβαια, δεν έχει και νόημα να το συζητάμε αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα δύο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. ήμασταν τρομερά άτυχοι. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστήκαμε δεχόμενοι 2 γκολ μετά από 2 ευκαιρίες σε 2 αγώνες. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό. Όχι ότι εμείς ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι, αλλά σίγουρα ήμασταν καλύτεροι.

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Γοδας λεει αληθειες.

Εικόνα strange7

Και πως γινεται να ειναι θριαμβος η κατακτηση του κυπελου απο τον Παναθηναικο ???!!!!!

Στα 9 δυσκολα χρονια μας κατακτησαμε 2 φορες το κυπελο το 1990 (Με οφη στο ΟΑΚΑ 4-2 το σκορ) και το 1992 σε ΔΙΠΛΟ παρακαλω τελικο με Παοκ (πρωτο παιχνιδι στην τουμπα 1-1 και δευτερο στο Καραισκακη 2-0) ....... !!! Και τα 2 εκεινα κυπελα ηταν τα κυπελα της παρηγοριας, του πονεμενου, του φουκαρα .... Απο καποιους Ολυμπιακαρες της τοτε εποχης αλλα και απο τους αντιπαλους που τοτε επαιρναν πρωταθληματα .........

Πως γινεται τωρα ο θεσμος του κυπελου να ισοδυναμει με κατακτηση του Champions League κατα τους δημοσιογραφους και τους φιλους του Παναθηναικου δεν μπορω να το καταλαβω με ΤΙΠΟΤΑ ....... !!!!

Πρωτος τιτλος ΑΝΕΚΑΘΕΝ και σε καθε χωρα που υπαρχει ποδοσφαιρο ειναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και το Κυπελλο ο δευτερευων τιτλος ..... !!!

Εικόνα Chief Bromden

Τρομερός ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ξεχείλιζε ήθος και καθαρές ψυχές…
Αρχίζει ο αγώνας και σκέφτομαι πως με τόσους πολεμιστές και άντρες θα γίνει μακελειό έξω και μέσα, ξεχείλιζε τεστοστερόνη το ΟΑΚΑ αλλά δεν…
Λέω δεν θα πάει αριστερά η μπάλα προς το θηρίο τον Τζαβέλλα; Θα δείτε! Τάκλιν στην καρωτίδα! αλλά δεν… το πάει στο ύπουλο σκέφτηκα και περιμένω κοντινό πλάνο για να δω που θα βρίζει σπίτια και θα βαράει στα κρυφά αλλά δεν… , Θα επηρεάστηκε από τα σοκολατάκια που του στείλανε μάλλον , αν ήταν φερέρο ροσέ θα κακόμαθε…
Θα το κάνει μπουρδέλο ο ινσουράλδε στα σίγουρα, ψάχνω στα κόρνερ τον κακομοίρη που θα πέσει πάνω του, αλλά δεν…
Ο Στόχ σκέφτομαι είναι εγγύηση! Δεν θα με απογοητεύσει, εξάλλου έχει εμπειρία από πολέμους, πέφτει δίπλα του κροτίδα κάποια στιγμή, θα την πιάσει τώρα το κομάντο με τα δόντια και θα κάνει βουτιά αυτοκτονίας μέσα στη 13, αλλά δεν… τον βλέπω κάτω να κλαίγεται…
Ο Σάλπι δεν μπορεί !κάπου θα θεωρήσει τον εαυτό του αδικημένο και θα πάει καρότσι τον Κάκο να ανάψουν τα αίματα, αλλά δεν...
Ο φοβερός λαός του ΜΠΑΟΚ θα σταθεί στο ύψος του και θα βγάλει το φίδι από την τρύπα, σαν ζαλισμένοι μοιάζουν στην αρχή , το τζετ λαγκ του ταξιδιού θα είναι σκέφτομαι ,θα ανέβουν αργότερα…
Μπαίνει το πρώτο καμία αντίδραση, μπαίνει κ το δεύτερο και λέω τώρα θα αρχίσουν οι γιούχες, αλλά δεν… μπράβο ψυχραιμία! Θα σπρώξουν την ομάδα για την ανατροπή! αλλά δεν… πάρε και το τρίτο! Τώρα θα γίνει κόλαση! καρέκλες, φωτοβολίδες, αποδοκιμασίες Σαββίδη και παιχτών , για να εκτελέσει κόρνερ παίχτης του βάζελου ούτε λόγος, αλλά δεν… αγαλματάκια ακούνητα και αγέλαστα.

Να χαρώ εγώ πολιτισμό! Μπράβο στα παιδάκια! Μια χαρά παιχνίδι με ευτυχία και χαρά, τρα λαλα τρα λαλα! Άντε να πλύνετε τα χεράκια σας και γρήγορα για ύπνο…

Τα συμπεράσματα χιλιοειπωμένα:
ΜΠΑΟΚ μόνο μέχρι Τούμπα και εκεί με τρομοκρατία, από εκεί και κάτω πάντα ΜΠΑΟΚΑΚΙ και κότες λυράτες, πλέον και βαστάζοι των βάζελων…
Ο ΘΡΥΛΟΣ άδειασε μετά την εξασφάλιση του τίτλου ως αήττητος, την πρόκριση στους 16 του CL και την μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ και τον αποκλεισμό που ακολούθησε…
Οι μπουγατσοπελάτες αδειάσανε μόνο και μόνο επειδή μας αποκλείσανε με όποιον τρόπο και αν έγινε αυτό….

Εικόνα figurered

Αυτή η κωλοφυλλάδα η γκολ έχει καταντήσει πιο αηδία και από την πράσινη.

Ποια όλη η Ελλάδα τον χαίρεται;

Απ' ό,τι ξέρω τα 4/7 της Ελλάδας χτες ήταν απλώς αδιάφορα, άντε να καναν χάζι το φιλικό.

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ...ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!
( Τους την εχω στημενη αυριο, να΄δω τί θα πουνε )

Καλα τους τα γραφεις και λιγα ειναι. Η ιλαροτραγωδια η χθεσινη, με τα χασκογελακια, τις ψευτοευγενειες, τ΄αγκαλιασματα του κωλου, τα ΄΄περαστε΄σεις...οχι, οχι, παρακαλωωω, εσεις περαστε΄΄ και τις δηλωσεις της πλακας στα ΄΄αντικειμενικα΄΄, μας διασκεδασε μεχρις εκει που δεν παιρνει... Στην τελικη, η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ αποτελει αδιαμφισβητητο χαρακτηριστικο και αποκλειστικο προνομιο τους. Φαγανε την 4αρα τους οι μελανολευκοι κομπλεξικοι απ΄τους... εκκωφαντικα αναγεννημενους, οι βορειοφυλλαδες τους εκαναν σημερα μια απιστευτη επιδειξη ΄΄πολιτισμενης΄΄ ανοχης της χοντρης πρωκτοδιαστολης στην οποια υποβληθηκαν αποβραδυς και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα...

Εγω, εχω να κανω εδω με το γνωστο πρωινο διδυμο των ΄΄Ολυμπιακαρων΄΄, Λυριτζη και Οικονομου... Δεν τους πολυβλεπω. Παλιοτερα ομως, στη ΝΕΤ, τους εβλεπα τακτικα. Τους θεωρουσα πιοοο... ΄΄νορμαλ΄΄ απο αλλους παρουσιαστες κι΄ηταν και βεροι γαυροι ή ετσι νομιζα τουλαχιστον... Πού λοιπον εκεινες οι γαυρομαγκιες, τον καλο εκεινο καιρο του...δημοσιου, απεναντι στον ατυχη Μαυρογιαννιδη ή εκεινες οι πλακιτσες στην ...αμοιρη Κασιμη...Απ΄τον καιρο που μετακομισανε στον ΣΚΑΙ και ειδικα οταν τ΄αφεντικο τους πηρε τα ηνια της...Παναθας, οι Διοσκουροι μεταμορφωθηκαν ριζικα, στην αρχη μουλωχτα και αργοτερα...Πουσαι Οβιδιε να μας καμαρωσεις... Ο ενας, ο...σωσιας του Leon Trotsky, oταν διαβαζει αθλητικες εφημεριδες και φθανει ειδικα στις ΄΄δικες΄΄μας ( στα δυσκολα δηλαδη ), τις ξεπεταει στο αρπα - κολλα, δεν διαβαζει ολους τους μεγαλους τιτλους και ιδιως τους...ακανθωδεις, ενω εχει γενικα ενα στυλακι κομματι...΄΄υπερανω΄΄ ως προς τα ποδοσφαιρικα ιδιως, γιαυτο και κλεινει αρον - αρον την αναγνωση της καθε εφημεριδας με την - επαναλαμβανομενη σχεδον παντα - επωδο: ΄΄και τα λοιπα και τα λοιπα...΄΄. Ο αλλος, ο ΄΄ομορφος΄΄, με το ανετο, χαλαρο, αυταρεσκο υφακι και το υπομειδιαμα του βλαχογοη οταν βρισκεται με θηλυκα ηλικιας απο... μεταteen μεχρι MILF, οποτε δεν ξερει πού να βαλλει την τεστοστερονη του, μας εκανε προ ημερων δηλωσεις... Μας ειπε δηλονοτι, πως στον τελικο του Κυπελλου θα ειναι...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Σωωωπα ρε μεγαλε! Τοσο πολυ δηλ. θυμωσες με τα αισχη της Τουμπας, που ΄΄πρασινισες΄΄ απ΄την πικα; Τί λες ρε, χαμαιλεογαυρε; Εν ταξει, δεν ειπαμε να πας και΄συ κι ο αλλος κοντρα στον Ελμερ Φαντυ...Εδω εχουμε να κανουμε με το ΄΄ψωμακι΄΄ του καθενος. Το καταλαβαινω. Αλλα τετοια κυβιστηση... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΓΑΥΡΙΛΙΚΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ΄ΤΗ ...ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ, Ε; Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΄΄ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ΄΄, ΟΥΤΕ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΄΄ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ΄΄ ΚΟΚΚΙΝΟ...Εσεις βεβαια κανονιζετε την πορεια σας, κατα πως θεωρειτε σκοπιμο...Δικαιωμα σας. Και δικο μου ομως δικαιωμα, να σας κριτικαρω κατα πως νομιζω...